هدایت شده از عماد دولتآبادی
🔺انتخابات، قسمت دوم
دیشب توضیح دادیم
نامزد اصلح یا نامزد خوبتر یعنی چی؟
حالا سوال اینه که «نامزد اصلح یا نامزد خوبتر» رو چطوری باید پیدا کنیم؟
دو تا راه داریم؛
◽️راه دشوارتر اینه که:
خودمون دست به کار شیم و بهتره رو پیدا کنیم. که در این صورت باید ببینیم ویژگیهای یه رییسجمهور خوب چیه، بعد بگردیم بین نامزدا. به سابقه و گذشتهی نامزدا و همچنین به حرفا و برنامهی نامزدا توجه کنیم و ببینیم کدومیک با ویژگیهای یه رییسجمهور خوب مطابقت دارن.
اون ویژگیها چیه؟
حضرت آقا همیشه قبل از انتخاباتها با توجه به شرایط روز جامعه ویژگیهای مورد نیاز رییسجمهور رو میگن. با مراجعه به سخنرانیهای سالهای قبل رهبری هم میتونیم این ویژگیهارو دربیاریم. منم در شبهای آینده خودم نظرات آقارو در میارم و براتون میذارم.
◽️راه دوم برای پیدا کردنِ
نامزد خوبتر، خیلی راحتره؛
اگه خودمون بلد نیستیم، اگه حال نداریم، اگه شک داریم، اگه هرچی، میتونیم این کارو بذاریم بر عهدهی یه آدم کاربلد دیگه و به نظر اون اعتماد کنیم.
مثلا من مکانیک یا بنّای خوب نمیشناسم، خب از بابام که تجربهی کافی داره سراغ میگیرم. در قضیهی انتخابات، اون آدم کاربلد کیه؟ یه عنصر پختهی مجربِ سیاسی. و اون عنصر کاربلدِ سیاسی برای هرکسی یکیه. مثلا من خودم توان تشخیص بهترین نامزد رو ندارم؛ پس به تشخیص حاجآقا مصباح اعتماد میکنم. به تشخیص حاجآقا پناهیان اعتماد میکنم و... یا اگه خیلی حساسم، تشخیص چند نفر رو میذارم کنار هم و بعد تصمیم میگیرم.
عضو کانال بشین | عماد دولتآبادی 👇
https://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
هدایت شده از عماد دولتآبادی
🔺انتخابات، قسمت سوم
شب قبل از این حرف زدیم که؛
چطوری میشه نامزد خوبتر رو
از بین چند نامزد پیدا کرد.
حالا بحث امشب اینه؛ اگه اون نامزد خوبتره که پیداش کردیم، آدم رایبیار و محبوبی نباشه چی؟؟
همیشه قبل از انتخاباتها، یه سری موسسه هستن که از مردم نظرسنجی میکنن و ازشون میپرسن در انتخاباتِ امسال به کی رای میدین؟
همیشم نتایج نظرسنجیهای معتبر با نتیجهی نهاییِ انتخابات یکی در میاد.
نهایتا با چند درصد اختلاف.
حالا فرض میکنیم من گشتم و بهترین نامزدِ موجود رو از بینِ مثلا هشت نفر پیدا کردم. بعد دیدم که این نامزد خوبتر، درسته که اصلحه و از همه خوبتره، ولی با توجه به نظرسنجیها احتمال اینکه رای بیاره و رییسجمهور بشه، خیلی پاییه. اینجا تکلیف چیه؟؟
یه مثال بزنم؟
فرض کنین ماشینمون خراب بشه، بخوایم ببریم مکانیکی، یه مکانیک خیلی خوبی هم سراغ داریم. ولی میدونیم طرف پاش شکسته و مدتیه نمیاد سر کار. حالا منطقی چیه؟ اینکه بگم من کاری ندارم مکانیکه سر کار هست یا نیست؛ چون مکانیک خوبیه ماشینمو میبرم تعمیرگاش. خب باشه حالا بردی. وقتی برسی اونجا به درِ بسته میخوری چون طرف پاش شکسته و نیمده. و در واقع رفتن تو بیهوده میشه.
در چنین شرایطی که نامزد خوبتر آدم مقبول و رایبیاری نباشه؛
مردم یه وظیفه دارن، نامزدهام یه وظیفه
که فرداشب دربارش صحبت میکنیم. انشاءالله
عضو کانال بشین | عماد دولتآبادی 👇
https://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
هدایت شده از عماد دولتآبادی
🔺انتخابات، قسمت چهارم
شب قبل گفتیم اگه نامزد خوبتری که پیدا کردیم آدم محبوب و رایبیاری نباشه، تکلیفمون چیه؟
توی انتخابات سال ۹۲ دقیقا همین اتفاق افتاد...
توی اون انتخابات چهارتا نامزد اصولگرا بود ولی در مقابل یه نامزد اصلاحطلب.
🔺نامزدهای اصولگرا؛
▫️قالیباف، جلیلی، ولایتی، رضایی
🔺نامزد اصلاحطلب؛
▫️فقط حسن روحانی
خب نتیجهی انتخابات چی شد؟؟
آرای اصولگراها بین این چهار نامزد تقسیم شد ولی آرای اصلاحطلبها یکجا همه رفت تو کاسهی روحانی و حسنآقا با اختلاف رای بالا برنده شد.
گفتیم در چنین شرایطی که خطر شکست برای جریان اصولگرایی هست، مردم یه وظیفه دارن، نخبگان سیاسی هم یک وظیفه.
وظیفهی نخبگان سیاسی
اینه که روی یه نفر به اجماع و وحدت برسن تا مردم دچار دو دستگی نشن.
وظیفهی مردم چیه؟
خب هرکسی تا لحظهی آخر از نامزد خوبتری که مدنظر داره حمایت میکنه ولی اگر در نظرسنجیها دیدیم نامزد خوبتر ما شانسی برای پیروزی نداره و به نفع کسی هم کنار نمیره. عقلاً باید رایمون رو نسوزونیم و به اون کسی رای بدیم که در نظرسنجیها پیشتازه و احتمال داره با رای ما پیروز بشه.
در انتخابات سال ۱۳۹۲
از بین آقایان قالیباف، جلیلی، ولایتی، رضایی
بالاخره یه نفر خوبتر بوده (حالا هرکی)، یه نفر هم در نظرسنجیها پیشتاز بوده. ولی چرا کسی به نفع کسی کنار نرفت؟؟ خدا میدونه🤷♂
عضو کانال بشین | عماد دولتآبادی 👇
https://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
با سلام و احترام
لینک زیر حکم مأموریت شماست
شخصا مشاهده بفرمایید👇
https://DigiPostal.ir/cupzznm
هدایت شده از عماد دولتآبادی
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺انتخابات، قسمت پنجم
▫️از قسمت اول شروع کنین
آقای جلیلی که در سال ۱۴۰۰ به نفع آقای رییسی کنار رفتن گل مطلب رو خیلی قشنگ توضیح میدن.
پس من خودم شخصا؛
اولا صبر میکنم ببینم نخبگان سیاسی که بهشون اعتماد دارم چه کسی رو بهعنوان نامزد خوبتر معرفی میکنن، بعد اون نامزد رو تبلیغ میکنم.
وقتی نوبت به رای دادن میرسه، یه نگاه به نظرسنجیا میکنم. اگه نامزد خوبتره پیشتاز بود که چه بهتر و به همون رای میدم. اگه نامزد خوبتره پیشتاز نبود، به اون نامزدی رای میدم که «هرچند خوبتر نیست» ولی شانس بیشتری برای پیروزی داره.
عضو کانال بشین | عماد دولتآبادی 👇
https://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
یادتون باشه:
وابستگیِ زیاد نسبت به هر چیزی
باعث میشه که شما آدمِ خوشحالی نباشید!
🌸🌷https://eitaa.com/pelanehashegi
نمیدونم اسمش توی دفتر لعنتیم چیکار میکنه؟ داشتم باور میکردم که تموم شده. اما تا اسمش رو دیدم، بند دلم پاره شد.
چند نفر توی دنیا با دیدن ناگهانی یه اسم، یا شنیدن یه صدای لعنتی بند دلشون پاره شده؟ مثل افتادنه، از ارتفاعی که هر لحظه احتمال میدی زمین بخوری و متلاشی بشی. چیه این دل، که از هرجا ولش میکنی، برمیگرده سر خونهی اول.
اسمش رو نمیتونم فراموش کنم، این تنها چیزیه از اون که برام باقی مونده. هر روز به خودم میگم: «دیگه همهچیز تموم شده»، بعد یه لبخند تلخ به خودم میزنم و میرم به دنیای نادر ابراهیمی، وقتی که مینویسه: «چه کسی میتواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد؟»
#پویا_جمشیدی
دیدم که از دستت عصبانی نیستم ...
دلشکسته نیستم ...
قهر نیستم ...
خلاصه اینکه من با تو دیگر هیچ چیز نیستم!
•جمال ثریا
🌸🌷https://eitaa.com/pelanehashegi
بچه که بودم یه بار بابام با عموم تو خونه ما بحثشون شد درحدی که همسایهها اومدن تو کوچه و میخواستن زنگ بزنن پلیس بیاد.
عموم رفت و دو سه روز بعد زن عموم زنگ زد به مامانم و بدون اینکه کلمهای راجع به دعوا حرف بزنه گفت عصر هستین یه سر بیاییم اونجا؟
مامانم هم گفت آره و باز بابام داغ کرد و گفت بیخود کردن و فلان ولی مامانم گفت من مهمون رو از خونهام بیرون نمیکنم. خلاصه اومدن و یادمه زمستون هم بود، زن عموم کیک درست کرده بود و اومدن نشستن و تا نیم ساعت فقط زن عموم و مامانم حرف میزدن از بافتنی و طرز تهیه کیک و مدرسه و ...
بابام و عموم هیچی نمیگفتن فقط تلویزیون نگاه میکردن. زن عموم میل بافتنی و کاموا رو از کیفش درآورد و ما هم دیگه کمکم از اتاق دراومدیم بیرون. همچنان بین بابام و عموم سکوت برقرار بود. دیگه یک ساعت که گذشت مامانم گفت شام بمونید و زن عموم هم قبول کرد ولی عموم قبول نمیکرد.
ما هم گیر دادیم که بمونید و خلاصه تو تعارفها مامانم پاشد برنج و خیس کرد و کاهو رو درآورد بیرون و به بابام گفت برو کباب بگیر. خلاصه با بابام و عموم رفتیم دنبال بچهها که خونه بودن از اونور هم رفتیم کباب گرفتیم، موقع کباب خریدن عموم هم پیاده شد و رفت با بابام حرف زدن، کباب و گرفتیم بابام هم بستنی سنتی خرید و برگشتیم خونه و شام همگی کنار هم بودیم و یادمه بعد شام صدای خنده بابام و عموم خونه رو برداشته بود.
این خاطره خیلی تو ذهن من پر رنگه. اهمیت رواداری و گذشت و حفظ رابطههایی که ارزشمنده، تو هر رابطهای اختلاف و درگیری به وجود میاد و نقش اطرافیان هم خیلی خیلی مهمه. من از زن عموم و مادرم رواداری و حفظ رابطه رو یاد گرفتم که چقدر ساده بدون اینکه دامن بزنن به دعوای شوهرهاشون تونستن این قضیه رو جمع کنند و همون عموم چه در زمان مریضی بابام چه بعد فوتش، یک لحظه ما رو تنها نذاشته و حواسش به ما بوده، شاید اگه همون دعوا میموند و کهنه میشد، اگه اختلافها شدیدتر میشد اتفاقهای بدتری میافتاد.
امروز هر چی اطرافم رو نگاه میکنم کافیه آدما یه اشتباه بکنن، سریع حذف میشن، آدمها تنها شدن، هیچکس تحمل شنیدن حرف مخالف رو نداره، همه میخوان به هم حمله کنن.
ما خیلی چیزها به دست آوردیم ولی خیلی چیزها هم از دست دادیم.
کاش روی تابآوری و پذیرش آدمها با هر عقیده و مسلکی که هستن بیشتر کار کنیم.
🌺🔰🌺🔰🌺🔰
ما دنبال یکی میگردیم که فقط مارو بفهمه، وگرنه دوست داشتن و این داستانا هیجانات اولشه
🌸🌷https://eitaa.com/pelanehashegi