🌼💠🌼💠🌼
2⃣-شاد زیستن❤️
❤️همسرصالح انتخاب کنید
💠یکی از راهای قرب به خدا
مجالست با علما💠
🌟امام سجاد علیه السلام
🍁مُجالَسَهُ الصَّالِحیِنَ داعِیَهٌ إلى الصَّلاحِ، وَ أَدَبُ الْعُلَماءِ زِیادَهٌ فِى الْعَقْلِ.
🌸هم نشینى با صالحان انسان را به سوى صلاح و خیر مى کشاند; و معاشرت و هم صحبت شدن با علماء، سبب افزایش شعور و بینش مى باشد.
📕بحارالأنوار: ج 1، ص 141
✅ @pelepeletakhoda
🔴🔶روزهداری تأثیری در ابتلا به "کرونا" ندارد
✔️ حجتالاسلام محمدحسین فلاحزاده، عضو دفتر استفتائات رهبر معظّم انقلاب و رئیس مرکز موضوعشناسی احکام فقهی:
🔹 در جلسات متعددی که با پزشکان فوق تخصص داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که روزه سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و افراد سالم به بهانه ترس و بدون احتمال عقلائی نمیتوانند روزه نگیرند.
🔹 در افرادی که سن بالا و یا بیماریهای زمینهای دارند، احتمال ابتلاء به کرونا وجود دارد که میتوانند با مراجعه به پزشک متخصص از این امر اطمینان یابند. علاوه بر آن مؤمنان میتوانند با کم کردن تردد و ماندن در منزل، احتمال ابتلای خود به این ویروس را تا حد قابل توجهی کاهش بدهند.
🔹 منظور از احتمال عقلائی یعنی احتمالی که عقلای جامعه به آن اذعان کنند که تا به اینجا، عقلای دانش پزشکی چنین احتمالی را در افراد سالم مقبول ندانستهاند.
✅عزیزی که سوال پرسیدن خواندن نماز با صورت آرایش شده
💠 سؤال: اگر خانم بعد از #وضو گرفتن، صورت و دست های خود را #آرایش کند، آیا #نماز_خواندن با این آرایش ها اشکال دارد؟
✅ جواب: اشکال ندارد ولی اگر در محل قرار گرفتن #پیشانی بر #مهر، مواد آرایشی #روی_پوست را پوشانده و از تماس مهر با پیشانی جلوگیری کند باید برای نماز، #مانع را از پیشانی برطرف نماید.
#احکام_نماز #احکام_بانوان
استفتاء مقام معظم رهبری
🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃
💡 حکم روزه ماه رمضان هنگام شیوع بیماری کرونا مطابق با فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای
🔻 دفتر استفتائات حضرت آیتالله العظمی خامنهای حکم روزه ماه رمضان هنگام شیوع بیماری کرونا را مطابق با فتاوای ایشان منتشر کرد.
متن پرسش و پاسخ به شرح زیر است.
🔰 سؤال: در شرایط کنونی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟
📚 پاسخ: روزه به عنوان یک تکلیف الهی در حقیقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پایه های تکامل و اعتلاء روحی انسان به شمار می رود و بر امت های پیشین نیز واجب بوده است.
از آثار روزه پدید آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقویت اراده و روحیه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نیز روشن است و خداوند اجر عظیمی برای روزه داران قرار داده است.
روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
ایجاد بیماری
و یا تشدید بیماری
و یا افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی می شود.
در این موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت می کند.
بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است