#عشق قیمت ندارد
تو بگو این لحظه چند ؟!
#به_یاد_شهدای_مدافع_حرم
صلوات
🌹#شهدای_مدافع_حرم ღ
🥀🥀🥀🥀🥀
🌹یاد کنیم شهدا را با ذکر صلوات
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#سلام_به_مادر_سادات^
هرگاه به هر
امامی سلام دهید
خــــــود آن امام جواب
ســـــــلام تان را میدهـــــد...❣
ولی اگر کسی بگوید:
❣“السلام علیک یا فاطمه الزهرا”❣
همهی امامان جواب میدهند …
میگویند: چه شده است که این
فرد نام مادرمان را برده است !؟
السلام علیکِ
یا فاطمهُ الزهراء(س)
تا ابد این نکته را انشا کنید
پای این طومار را امضا کنید
هر کجا ماندید در کل امور
رو به سوی حضرت زهرا کنید...
🍃🌸السلام علیک یا فاطمہ الزهࢪا‹س›🌸🍃
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ🌸السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ نَبِيِّ اللَّه🌸ِالسَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ حَبِيبِ اللَّهِ🌸السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَلِيلِ اللَّهِ🌸 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ صَفِيِّ اللَّهِ🌸السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِينِ اللَّهِ🌸السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللَّهِ🌸 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِيَاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلائِكَتِه🌸ِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِيَّةِ🌸 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ🌸السَّلامُ عَلَيْكِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللَّهِ وَ خَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ🌸
#ذکر_روز 📿
🌿« لا اله الا الله الملک الحق المبین »🌿
🌿« نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار »🌿
✍ذکر روز پنج شنبه موجب رزق و روزی می شود.
💠 ۱۰۰ مرتبه
✅سوال
حکم صندوق قرض الحسنه در بین اقوام ودوستان را بفرمایید .حرام است؟خمس دارد؟
ــــــــــــــــ
✍️✅پاسخ
تأسیس صندوق های وام و قرض الحسنه خانوادگی، اشکال ندارد، لیکن گذاشتن پول به قصد وام گرفتن جایز نیست و اگر کسی به قصد اینکه وام بگیرد در صندوق عضو شود، گرفتن وام حکم ربا را دارد و جایز نیست.
اما اگر به قصد اینکه صندوق تقویت شود و کسانی که نیاز به پول دارد از آن استفاده کند بگذارد، و بعدا برای خودش هم وام بدهند؛ اشکال ندارد.
هم چنین صندوق اگر وام را مشروط به دادن پول به صورت قرض الحسنه کند جایز نیست. ولی اگر بعد از گذاشتن پول به عنوان قرض الحسنه به کسی وام بدهد اشکال ندارد .
بنابر این اگر شما به قصد گرفتن وام در صندوق پول بگذارید. اصل قرض دادن شما در صندوق صحیح است. ولی وامی که می گیرید حکم ربا را دارد.
اما اگر به قصد گرفتن وام پول نگذارید. بلکه برای تقویت صندوق پول قرض الحسنه بگذارید و بعدا به شما وام بدهد اشکال ندارد.
اگر این پول از درآمد و حقوق بین سال باشد هنگام سال خمسی خمس دارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#احکام_وام #احکام_درآمد
📖منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی
@pelepeketakhoda
#چهل_گام_تا_بندگی
🔸گام هفدهم «۱۷ ذیالقعده»
اگر ماسک نزنی باید دیه بدی!
🔴 پرونده #حجاب_استایلرها
#حیازدائی به سبک تعدادی از چادری های #متبرّج_اینستاگرامی
نگاهی به پدیده شوم فعالیت محجبه های بدپوشش و فخرفروش در دنیای مجازی و حقیقی
♨️ پدیده زنان محجبه بدپوشش که به وسیله آرایش کردن، و یا سوءاستفاده از ملزومات حجاب همچون ساق دست، گیره روسری، سربندهای تزئین شده و… در فضای مجازی و حقیقی مشغول جلوه گری هستند؛ پدیده ای بسیار تاسف برانگیز است که مفسده هایی زیادی را در پی دارد.
در این مطلب دو آسیب مهمی که از ناحیه محجبه های متبرّج به جامعه و فرهنگ کشور وارد می شود، مورد بررسی قرار گرفته است.
🔴 #حیازُدائی به سبک چادری های متبرّج
تبرّج از ریشه بَرَجَ در لغت به معنای «قصر» و «برجسته سازی» است و در اصطلاح به یکی از خصلت های زنان در زمان جاهلیت اشاره دارد که در آن زنان با برجسته سازی زیبایی های جنسی و غیرجنسی خود برای مردان (غیر از همسر) زمینه تحریک و نگاه شهوت آلود آن ها را فراهم می کردنند.
از آنجا که فلسفه حجاب برای زنان مسلمان ایجاد زمینه حضور اجتماعی و امکان فعالیت سالم علمی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و… آن ها در جامعه است، هرگونه پوششی که جاذبه های ایشان را عیان کند و بر وجه «انسانیت» شان غلبه دهد، برهم زننده تعادل و سلامت اجتماع خواهد شد.
یکی از آسیب های وجود صفحه های #اینستاگرامی که در آنها بانوئی محجبه ولی بدپوشش و متبرج به خودنمائی و فخرفروشی زندگی لوکس خود مشغول هست؛ حیازُدایی از جامعه است. قطعا با کم شدن حیا و ترویج جلوه گری اولین و مهم ترین آسیب متوجه بنیان خانواده می شود.
البته شاید بتوان ادعا کرد عدم برخورد با این رفتارها و مشروع جلوه دادن آن، عامل مهم تری در گسترش آسیب آن به خانواده و جامعه محسوب می شود. زیرا با مشروعیت بخشی به این رفتار آن ها و گسترش آن، فرهنگ عفاف و حیا در بخشی از معتقدان به حجاب کمرنگ می شود.
🔴 رابطه #اقتصاد و #امنیت با رفتار محجبه های متبرج
یکی دیگر از آسیب های منتج از رفتار محجبه های متبرج در فضای مجازی عمیق تر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی است.این رفتارها که مروج زندگی های اشرافی، فخرفروشی، مصرف گرایی و برند بازی است، موجب سرخوردگی و احساس ناکامی در بخشی از زنان جوان و به ویژه دختران نوجوان اقشار ضعیف می شود.
حتی این حس محرومیت از «خوش تیپ» بودن به دلیل عدم توانائی خانواده در تهیه البسه و وسایل تبلیغ شده صفحات اینستاگرامی، ممکن است در زندگی دختران اقشار متوسط هم بحران ایجاد کند و البته وجود این حس محرومیت و داشتن فاصله طبقاتی با شاخ های محجبه متبرج در اینستاگرام قطعا در طول زمان باعث آسیب های فرهنگی بسیار جدی می شود.
در آخر باید توجه کرد که ساده انگاری تبعات فعالیت محجبه های متبرّج در اینستاگرام و عدم موضع گیری علیه رفتارهای غیرشرعی و ضدفرهنگی آن ها، هم از سوی اصحاب رسانه و هم از سوی متولیان فضای مجازی موجب ادامه شیوه غلط آن ها می شود.
اتفاق نامبارکی که مسئولین و اصحاب رسانه میتوانند با اقدام موثر از پیامدهای آن یعنی حیازدایی از بخشی زنان و دختران جوان و نوجوان مذهبی جامعه و همچنین عمیق تر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی بکاهند.
✍ تحریریه سایت باحجاب_ انوشه میر مرعشی