eitaa logo
ساکنین پلاک "8"
194 دنبال‌کننده
15.2هزار عکس
9.2هزار ویدیو
119 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‌قاضی از عامل آتش زدن مسجد: شما سابقه کیفری هم دارید؟ متهم: قبلا حبس به‌خاطر سرقت طلا از خانه مردم داشتم که تمام شد پ ن:خیابان به اوباش سپرده شد تا 2400 نفر را شهید کنند و وقتی فضا آرام شد خیابان را به "فضای مجازی ، سلبریتی ها و اینترنشنال ها" بسپارند تا تبیین کنند: کار خودشان بود. حامیان پهلوی اکثرا از اوباش و اراذل هستند.
در آینده نه چندان دور با حجم قابل توجهی از دخترانِ خانواده های متدین که قبح چیز هایی مثل ارتباط با نامحرم؛ موسیقی؛ بی چادری؛ تک خوانی دختران، ناز و کرشمه در مقابل دوربین و نامحرم و ... برایشان شکسته، چه خواهیم کرد!؟ آیا حواسمان به آینده دختران پاک و معصوم خود و مادران نسل آینده این سرزمین هست؟
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کیش‌و‌مات مهره‌های سوخته پهلوی در دانشگاه! 🔹روایت خبر ۲۰۳۰ از اتفاقات دو روز گذشته کف دانشگاه‌های تهران پ.ن: دانشگاهی که دشمن می‌خواد، دانشگاهیه که عاملان و مزدوران کروات زده‌ای باشن که سیاست‌های استعماری اونهارو دنبال کنه برای نشون دادن این تقابل این قسمت از بیانات حضرت آقا در دیدار دانشجویی سال ۱۴۰۱ خوندنی هست: 🔸تفاوت دو نگاه به دانشگاه در چیست؟ یکی این است که انقلاب، دانشگاه را یک جایگاهی برای نخبه‌پروری میدانست برای پیشرفت کشور و حلّ مسائل کشور؛ نظر انقلاب به دانشگاه این است؛ نخبه‌پروری برای حلّ مسائل کشور، برای پیشرفت کشور، برای جبران عقب‌ماندگی‌های دویست سیصد ساله‌ی کشور؛ به این چشم به دانشگاه نگاه میکرد. در حالی که نگاه آن جریان واپسگرا و ضدّانقلاب به دانشگاه اصلاً‌ این نبود؛ آنها دانشگاه را در کشور تشکیل دادند و اداره کردند برای مهره‌سازی، تا کسانی از درون خود ملّت و از خود ملّت کاری را انجام بدهند که آنها از بیرون میخواستند انجام بدهند. این یک داستان مفصّلی است، این مسئله‌ی خیلی طولانی‌ای است؛ سیاست نواستعماری. •┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 عضو هیئت علمی دانشگاه تهران: تشکل‌های دانشجویی در سال‌های اخیر به حاشیه رفته 🔹کم فروغ شدن تشکل‌های دانشجویی، زمینه‌ هنجارشکنی و سطحی شدن برخی تحلیل‌های دانشجویی شده •┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 استاد جامعه شناسی: تجمعات دانشجویی نتیجه سوءمدیریت در افکار عمومی است 🔹بخشی از تجمعات ناشی از نارضایتی‌ها در جامعه است. 🔹امید به زندگی ۲۰ سال بیشتر شده اما این ذهنیت در جامعه وجود ندارد. •┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈•
پزشکیان: وزرا باید در دانشگاه‌ها حاضر شوند رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت: 🔹سرنوشت کل دانشگاه‌ها و صدها هزار دانشجو نباید تحت تأثیر اقدامات تعداد معدودی قرار گیرد. 🔹اکثریت دانشجویان کشور مشغول تحصیل و علم‌آموزی هستند و در عین حال اگر عده‌ای نیز اعتراضی دارند، می‌توانند اعتراض خود را مطرح کنند.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرهایی که جوانان ما را کشت ایرانی نبود! 🔹پدر علی سرلک از جانباختگان ۱۸ دی می‌گوید: یکی از اقوام ما که دوستان نظامی دارد، گفته بودند ما اصلا آن شب حکم تیر و اجازه شلیک نداشتیم. وقتی هم تیری که از بدن علی درآوردند را دید، گفت این تیرها اصلا ایرانی نیستند. 🔹مادر علی سرلک: پسرم همیشه وقتی می‌شنید خارجی‌ها می‌گویند ما ‌ایران را آزاد کنیم، می‌گفت دروغ می‌گویند آنها خوب ما را نمی‌خواهند.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرچم نماد غیرت ایران و ایرانیست 🔹واکنش سیدمجید بنی‌فاطمه به اهانت‌های اخیر به پرچم ایران
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 سیلی بزرگ 🔻در زمانه ای که آمریکایی ها پس از ناموفق بودن جنگ 12 روزه و اغتشاشات دی ماه ناو آبراهام لینکلن را به سمت ایران گسیل داشته اند، خاطرات انقلاب اسلامی و مقاومت بسیار قیمتی است. خاطراتی که می تواند به آمریکایی ها بفهماند که خدای دهه 60 ایرانی ها، خدایی که کمر بریجتون را شکست، خدای امروز هم هست.
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ایران چه شگفتانه‌ای برای ترامپ دارد؟ ✅