جزئیات ثبتنام طرح نهضت ملی مسکن در استان اصفهان
🔹 معاون مسکن و ساختمان ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: به هنگام ثبتنام در سامانه طرح نهضت ملی مسکن هیچ محدودیتی وجود ندارد اما پس از ثبت نام و در مرحله استعلامات تمامی موارد به صورت دقیق بررسی میشود.
🔹متقاضیان میبایست از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ از هیچ یک از امکانات نهادهای عمومی غیردولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی و یا تسهیلات یارانهای خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشند.
🔹از دیگر شرایط، متاهل و یا سرپرست خانوار بودن، دارای حداقل ۵ سال سابقه سکونت در پنج سال اخیر در شهر موردتقاضا و فاقد زمین مسکونی یا واحد مسکونی بودن است.
🆔 @basijmotahar
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
⭕️ رئیس قوه قضاییه: مطالبات مردم در موضوع آب به حق است
🔸 محسنی اژهای:
🔹باید در گذشته پیشبینیهای لازم برای مدیریت آب صورت میگرفت.
🔹باید در حوزه مدیریت آبهای سطحی و ژرف، اصلاح الگوی مصرف، مدیریت مصرف آب شهری و تخصیص آب برای صنعت، کشاورزی و شرب اولویتبندی و برنامهریزی شود تا مصرف آب سامان یابد.
🔹مطالبات مردمی در این زمینه، به حق و درست است.
🔹مردم متدین و موقعیتشناس باید مراقب تحرکات دشمن باشند و در پیگیری مطالبات صنفی و به حق خود اجازه ندهند بدخواهان در صفوف آنها رخنه کنند.
هدایت شده از ╠══ پرواز تا شهادت ══╣
مثلا یه خبرخوش ،
که همهی خبرای بَد رو از یادمون ببره♥️
#اللهمعجللولیکالفرج
گفتگوی اصفهان زیبا با اصغر منتظری
جانباز اصفهانی
(ایشان اصالتا سروشبادرانی هستند)
#ارسالی_از_کاربران
#جانبازان 🌷
Eitaa.com/pemk313
👇👇👇
AUD-20211129-WA0002.m4a
10.66M
آقای اصغر منتظری
جانباز اصفهانی
(ایشان اصالتا سروشبادرانی هستند)
#ارسالی_از_کاربران
#جانبازان 🌷
Eitaa.com/pemk313
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازی نوستالژی ایران - استرالیا
امروز سالگرد حماسه ملبورن است. این بازی حماسی ۸ آذر ۱۳۷۶ در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ با گزارشگری جواد خیابانی انجام شد. ایران که تا دقیقه ۷۶ با دو گل از استرالیا عقب بود، به یکباره در عرض ۳ دقیقه دو گل به ثمر رساند و راهی جام جهانی شد. ناجیان ایران کریم باقری و خداد عزیزی بودند.
🆔 @pemk313