بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ رییس جمهور محترم و هیات همراه
درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
#پیام_رهبر_انقلاب
کلیدهای شیخ عباس
روزی عباس قمی مانند اکثر اوقات عمرش مشغول نگارش احادیث اهل بیت علیهم السلام بود که صدای پدرش محمد رضا را شنید که صدا میزد: عباس! عباس! نزد پدر آمد و پاسخ داد: بله آقاجان! پدر گفت عباس چه میکنی؟ مینویسم آقاجان.
چه مینویسی؟
مثل همیشه درباره احادیث.
پدر نگاهی کرد و گفت: چیزی بنویس که به درد بخورد! الان مسجد بودم. آقا بعد از نماز رفت منبر و درباره برزخ و قیامت صحبت کرد. کتابی در دستش بود که همش از آن میگفت. کتابی بود به نام منازل الآخره. این همه چیز نوشتی، به اندازه یک کتاب منازل الآخره نمیارزد! اگر راست میگویی چنین چیزی مینوشتی!
عباس نگاه مهربانی به پدر کرد و گفت: شما برایم دعا کن که خدا توفیق نوشتن چنین کتابی به من بدهد! به روی پدر نیاورد که کتاب منازل الآخره را خودش نوشته است!!
صد سال پیش در مشهد کتابی نوشت برای مناجات با خدا و زیارت اولیای خدا که اسمش را مفاتیح الجنان گذاشت. این کتاب شد رایج ترین کتاب دعا و زیارت در بین شیعه و در خانهها و مساجد و زیارتگاهها کنار قرآن قرار گرفت. شیخ خیلی برای این کتاب زحمت کشید و نگران بود که بعدها در کتابش دست ببرند و بهش اضافه کنند. نگرانیش هم به جا بود چون در برخی چاپهای بعدی این اتفاق افتاد. درسته که این کتاب شیخ خیلی مهم و قابل استفاده است اما این میزان از رواج کتاب شاید ریشه در اخلاص شیخ دارد.
شیخ بیمار شده و در بستر افتاده بود. خانواده نگران بودند. شیخ گفت لیوانی آب برایم بیاورید. دست راستش را در آب زد، اذکاری گفت و آب را نوشید! پرسیدند چه کار کردید؟ گفت دستی که با آن عمری احادیث اهل بیت علیهم السلام را نوشتم اگر شفا ندهد به چه درد میخورد؟ همین توسلش شفایش داد. برخاست و به نگارش احادیث مشغول شد.
عمری به نوشتن حدیث و به ذکر و دعا و زیارت گذرانده بود. کتابی نوشته بود که راهنمای مناجات و زیارت باشد. عجیب است که در هنگام وفات نیز در حال ذکر باشد؟ نماز شب اقامه کرده بود و زبانش در این ذکر بود: الهی العفو! همین شد آخرین کلامش در این دنیا. پیکرش را به حرم مولایش علی علیه السلام بردند و آن جا کنار استادش محدث نوری آرام گرفت!
نوشته دکتر سعید طاووسی
چه دعاهای ارزنده و شیرینی !
( برگرفته از دعاهای ذکرشده در قرآن کریم)
نشریه حیات معنوی شماره ۹ ص ۸۱_مقاله اخلاق تراز انسانی در پرتو نیایش های قرآنی نوشته علی باقری فر
#بریده_کتاب
هِروُیه موتورسوار جهانگرد برای باردوم باهمسرش به ایران می آید.موسیقی دان و سفرنامه نویسی که در کشورش کرواسی تا حدودی شناخته شده است.کیلومترها در ایران می رانند و به شهرهای مختلف می روند.در مقابل تصویر کم و بیش منفی غربی ها سعی کرده روایتی واقعی و باورپذیر از سفرشان ارائه دهد..برایش مهمان نوازی ایرانی ها شگفت انگیز است تا آنجا که می نویسد: «هیچگاه خود را تغییر ندهید.بگذارید سایرین از شما بیاموزند که چگونه با مهمان رفتارکنند.»
زبانِ ارائه خوبی دارد و در بین سطور میتوان ردپای نگاه ریزبینانه اش را دید.جهانگردی اش باعث شده بتواند در ذهنش فصل هایی از فرهنگ های کشورهای گوناگون را با هم مقایسه و نقاط پررنگش را بازگو کند.
روایتهایی از نقاط ایرانی و فرهنگ های مختلف می دهد که برای من ایرانی هم بدیع و جذاب است.هرچند مخاطب اصلی کتاب اصالتا مردم کرواسی و عموم مغرب زمینان هستند ولی برای ما ایرانی ها هم خواندنی و شیرین است.
+برای مطالعه بخش هایی از کتاب، ورق بزنید.
#کتاب_خواندنی
#در_سرزمین_مردمان_نجیب
#ایران
#پیشنهاد_کتاب