eitaa logo
پیک صبا
92 دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
12.1هزار ویدیو
255 فایل
کانالی متفاوت🤔 ، با مطالبی مفید👌 و متنوع😍 👇👇👇
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸شب پذیرش توبه‌ها به احترام علی (علیه السلام)🔸 خداوند، هم در روز ضربت علی و هم در روز شهادتش، به احترام علی (علیه السلام)، توبۀ خیلی‌ها را قبول می‌کند. دیشب توبه‌های بسیاری پذیرفته شد و فردا شب هم همین طور خواهد بود. این قانون خداست. این دو شب مقدمۀ شب سوم هستند. شب قدر سوم از دستتان نرود. لَیلَهُ القَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ (سورۀ قدر آیه 3). چرا خدا شب قدر را از هزار ماه برتر کرده است؟ انسانی را فرض کنید که صد سال سن داشته باشد و در این سن تازه از خواب غفلت بیدار شده است و می‌گوید، صد سال از عمرم به هدر رفت، چطور گذشته را تدارک کنم؟! خداوند شب قدر را برای همین گذاشته است. تو بیا تدارک کن، ما ثواب هزار ماه را یعنی هشتاد و چهار سال را به تو می‌دهیم. یک شب قدر را به یاد خدا سپری کن، در قبال آن، هشتاد و چهار سال به یاد من هستی. چرا خداوند این کار را می‌کند؟ این از خوش مرامی و بزرگی اوست. می‌داند که نمی‌توانیم جبران کنیم، یک شب را گذاشته است که این یک شب را قدر بدانیم. هیچ مولایی نسبت به بندگانش این طور رفتار نمی‌کند. امامان ما راست گفته‌اند: فَلَمْ آر مَوْلاً کَریماً اَصْبَرَ عَلی عَبْدٍ لَئیمٍ مِنْک: خدایا هیچ مولای کریمی چون تو ندیده‌ام که صبور باشد و بندۀ پستی چون من را تحمل کند.
شربت شونیسل طریقه تولید: از ترکیب (۴ واحد روغن سیاه دانه + 2 واحد عسل + 1 واحد سرکه طبیعی) تولید می شود. خواص و کاربردها: منضج اخلاط ثلاثه است و کاربردهای بسیار زیادی در درمان دارد. برخی از خواص آن به شرح زیر است: درمان فشار خون، پروستات، تکرر ادرار، حس ادرار، غفونت مجاری ادراری، انسداد عروق کرونری قلب، باز کننده و گشاد کننده عروق، از بین برنده لکهای تیره روی پوست، کمک درمان یبوست، آلزایمر، ام اس، سرطانهای مختلف، آسم و تنگی نفس، دیابت، کیست و فیبروم، سنگ صفرا و ... طریقه مصرف: هر 12 ساعت یک قاشق غذاخوری میل شود.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸شب قدر یعنی چه؟🔸 یعنی یک شب می‎تواند جهت‎یاب مسیر یک سال باشد. اگر وقت خود را بیشتر صرف انتخاب راه و جهت حرکت کنیم، راه برای ما هموار خواهد شد. بسیاری از اوقات، انرژی خود را صرف حرکت می‎کنیم، درحالیکه انتخاب جهت مهم‎تر است.
استغفار-جامع-70-بندی-امیرالمؤمنین-علی-ع-متن-و-ترجمه.pdf
599.8K
استغفار-جامع-70-بندی-امیرالمؤمنین-علی-ع-متن-و-ترجمه.pdf
صوت_استغفار_70_بندی.mp3
10.55M
صوت_استغفار_70_بندی.mp3
👆👆👆👆👆👆👆👆 💌 یه روز زنی با شوهرش به خونه‌ی پدر شوهرش رفته بودن. مرد می‌خواست به جلسه مهمی بره. از خانومش خواست پیراهنش رو که یه کم چروک شده بود، اتو بزنه. خانوم در حین اتو زدن اونو میسوزونه، خیلی هراسون به شوهرش میگه: چی کار کنم الان آبروم میره؟ 😢😰 شوهرش بهش میگه: من باصدای بلندمیگم: من خودم لباسامو اتو میکنم، شما بگو: نه نمیتونی میسوزونی. من میگم: نه بلدم یه لباس اتو کنم، 😌بعد تو بیا بگو: نگفتم نمیتونی، آخرشم سوخت. برو یه لباس دیگه از خونه برا خودت بیار. ⭐️ یعنی مرد مقتدر مواظب حرمت اجتماعی همسرشه.
گاهی وقت ها واقعا حالمان گرفته می شود که دستمان از اسباب دنیا کوتاه می شود و چاره ای نداریم تا به خود آییم و استغفار برای ازدواج را انتخاب کنیم. چرا که در قرآن خدا فرموده است، هر چه به شما ضرر می رسد از خودتان است. اما واقعا چرا باید برای افزایش شانس ازدواج استغفار کنیم   استغفار برای ازدواج توصیه آیت الله بهجت است در این دوره و زمانه مردم ایران و همه جا به صفای باطن آیت الله بهجت رحمت الله علیه، معترف بودند. واقعا او بود که نفس آسمانی اش، برکت ایران بود و به لطف خدا دعایش پشت سر همه ماست. بار ها از آیت الله بهجت در مورد افزایش خواستگار و پیدا کردن شوهر برای دختران سوال می شد. ایشان در این باره توصیه به نماز جعفر طیار داشتند.   اما به راستی چرا نماز جعفر طیار؟ در لیست ویژگی ها و مزیت های نماز جعفر طیار بارها به این اشاره شده که پاک کننده قوی گناهان است. یادم آمد که در اعتکاف سال 88 دوستم این جمله از آیت الله بهجت را شنید، و به مدت 40 صبح مداومت ورزید و صبح روز چهلم، همسر الهی اش، به خواستگاری اش آمد. زیبا بود درسته؟ خب خاصیت نماز جعفر طیار، پاک کننده بودن گناهان است.  استغفار یکی از مهم ترین و ساده ترین شیوه ها برای پاک کردن گناهان است.  استغفار 70 بند نیز یکی از کامل ترین روش ها و ادعیه ها و مناجات ها برای پاک کردن گناهان ورسیدن به خواسته هاست. می گویند هر کس بتواند تا 40 روز بعد از هر نماز آن را بخواند به مراد می رسد. می توانی آن را امتحان کنی.   توبه و پاک کردن گناه برای ازدواج همه ما می دانیم که موانع، به صورت مادی و معنوی و انرژیکی رخ می دهند! پاکسازی انرژیکی دقیقا ب
گاهی وقت ها واقعا حالمان گرفته می شود که دستمان از اسباب دنیا کوتاه می شود و چاره ای نداریم تا به خود آییم و استغفار برای ازدواج را انتخاب کنیم. چرا که در قرآن خدا فرموده است، هر چه به شما ضرر می رسد از خودتان است. اما واقعا چرا باید برای افزایش شانس ازدواج استغفار کنیم   استغفار برای ازدواج توصیه آیت الله بهجت است در این دوره و زمانه مردم ایران و همه جا به صفای باطن آیت الله بهجت رحمت الله علیه، معترف بودند. واقعا او بود که نفس آسمانی اش، برکت ایران بود و به لطف خدا دعایش پشت سر همه ماست. بار ها از آیت الله بهجت در مورد افزایش خواستگار و پیدا کردن شوهر برای دختران سوال می شد. ایشان در این باره توصیه به نماز جعفر طیار داشتند.   اما به راستی چرا نماز جعفر طیار؟ در لیست ویژگی ها و مزیت های نماز جعفر طیار بارها به این اشاره شده که پاک کننده قوی گناهان است. یادم آمد که در اعتکاف سال 88 دوستم این جمله از آیت الله بهجت را شنید، و به مدت 40 صبح مداومت ورزید و صبح روز چهلم، همسر الهی اش، به خواستگاری اش آمد. زیبا بود درسته؟ خب خاصیت نماز جعفر طیار، پاک کننده بودن گناهان است.  استغفار یکی از مهم ترین و ساده ترین شیوه ها برای پاک کردن گناهان است.  استغفار 70 بند نیز یکی از کامل ترین روش ها و ادعیه ها و مناجات ها برای پاک کردن گناهان ورسیدن به خواسته هاست. می گویند هر کس بتواند تا 40 روز بعد از هر نماز آن را بخواند به مراد می رسد. می توانی آن را امتحان کنی.   توبه و پاک کردن گناه برای ازدواج همه ما می دانیم که موانع، به صورت مادی و معنوی و انرژیکی رخ می دهند! پاکسازی انرژیکی دقیقا برای رفع این موانع شکل یافته است. مثلا برای استفاد از قانون جذب برای افزایش شانس ازدواج می توانی از تکنیک ارتعاش پاک استفاده کنی که من بارها آن را در دوره دستکاری کوانتومی یاد داده ام. برای این که ما به رحمت الهی برسیم، باید به موانع توجه کنیم. توبه و پاک کردن گناه برای ازدواج یکی ازموثر ترین کارها است که می تواند راه رسیدن خواستگار و پیدا کردن شوهر را سهل تر کند.   نمونه هایی از استغفار برای حل مشکلات در دعاها وقتی که موانع از بین بروند، رحمت ها بارش می یابند. مثلا دیده ای در دعای کمیل حضرت علی عزیزمان، فرموده اند: خدایا ببخش گناهانی را که نعمتت را تغییر می دهد یا ببخش گناهانی که بلا را نازل می کند و مواردی نظیر این؟ این دعا خود به خود به ما یاد می دهد که، موانع بخاطر گناهان ما رخ می دهند. هر کار خیری که به تعویق می افتد، به علت مانعی این معوقه رخ می دهد که باید پاکسازی شود. در این باره توصیه های بسیاری از سوی بزرگان دین ما صادر شده که همه بر دیده می گذاریم اما استغفار 70 بند حضرت علی علیه السلام انصافا چیز دیگری است. وقتی معنی آن را می خوانیم، به گونه ای دیگر، متوجه می شویم که موانع زندگی ما، و گناهان ما چقدر گسترده هستند و البته با یک درخواست ساده از خدای متعال، این موانع را برطرف می کنیم.
*امروز ،مشهدمقدس*
AUD-20220424-WA0114.mp3
10.49M
‏فایل صوتی از طرف Tahora
آیت الله جوادی آملی: در شب قدر، سخن از «لَیلَة القَدرِ خِیر مِنْ ألفِ شَهر است» که انسان یک شبه ره هشتاد ساله می‌رود، این راه دشوار نیست. اگر دشوار بود ما را امر نمی‌کردند، دعوت نمی‌کردند. دشواری مال کسی است که کوله بار خود را بر دوش دارد. اگر بار خودبینی را به زمین بگذارد، سبک می‌شود. وقتی سبک شد، پروازش آسان است! این پرکشیدن با سنگین بال و سنگین بار بودن ممکن نیست. اگر قرآن به سر می‌گذاریم، هدف تنها این نباشد که خدا گناهان ما را بیامرزد، ما را به جهنم نبرد، ما را به بهشت ببرد. اینها ریخت و پاش سفره شب قدر است. وقتی یک دوستی سفره‌ای پهن می‌کند، مائده الهی و مَأدبة الهی می‌چیند، مهمان‌های خود را به بهترین وجه پذیرایی می‌کند. وقتی مهمان‌ها برخاستند، سفره برچیده می‌شود، آن ریزه‌های سفره را می‌ریزند؛ مرغ‌ها آن ریزه‌های سفره را می‌چینند. ریزه سفره شب قدر این است که کسی نسوزد، به جهنم نرود. اینها شب قدر نیست. شب قدر آن است که انسان طیّار گونه دست هزارها نفر را بگیرد و به بهشت ببرد. در دنیا رفتار او، گفتار او، سیرت او، سریرت او، سنّت او آموزنده باشد. هزارها نفر را زنده کند و در آخرت هم هزارها نفر را به همراه خود به بهشت ببرد. اگر ما بتوانیم در کنار سفره الهی و دولت قرآن بنشینیم، چرا در ته صفوف و صَفُّ النِعال قرار بگیریم به دنبال آن ریزه‌های سفره تکان‌ها باشیم که از سفره تکانده شده چیزی به ما برسد؟! به ما گفتند: هر کسی به اندازه قدر خود شب قدر را درک می‌کند و قدر هر کسی هم به اندازه قدر همت اوست. اگر ما به اندازه همت مان دولت قرآن را و دولت قدر را می‌توانیم ادراک کنیم، چرا همت نطلبیم ما قبل از اینکه از خدا مظروف بخواهیم، ظرف و ظرفیت هم طلب بکنیم. هرگز نمی‌توان گفت: چون ما ظرفیت‌مان اینقدر بود، خدا به ما اینقدر داد. این سخن نیمی از ثواب است، نه هر ثوابی و همه ثواب. سخن صائب، ثواب، منزه از خطا، مبرّای از اشتباه آن است که هم ظرف بخواهیم، هم مظروف، یعنی خدا دو فیض دارد: با یک فیض ظرفیت می‌دهد با فیض دیگر این ظرف را پُرِ از مظروف می‌کند و به تعبیر اهل معرفت اگر هر فیضی به اندازه ظرفیت باشد که ما اِبداع نخواهیم داشت. ما هم از خدا قابلیت طلب بکنیم، هم مقبول را بخواهیم. هم ظرف طلب بکنیم، هم مظروف طلب بکنیم. این همت اگر در ما زنده شد؛ هرگز نمی‌گوییم لیاقت ما همین مقدار بود. از ما خواستن و از ذات أقدس إله اِجابت کردن! بنابراین دولت قرآن دولتی است که لِیلة القَدرِ خِیر مِنْ ألفِ شَهر است. ریزه‌های این سفره، ریخت و پاش این مائده همان است که کسی نسوزد، حوائج‌اش برطرف بشود، بیماران شِفا پیدا کنند، دُیون تَادیه بشود، مشکلات معیشت و تورّم و مسکن و ازدواج حلّ بشود شب قدر یعنی شبی که خِیر مِنْ ألفِ شَهر. اگر وَ مَا أدراکَ مَا لِیلَهُ القَدر، اگر فهمیدن او مشکل است، پیدا کردن‌اش هم مشکل‌تر. منتها اگر کسی با مفهوم اُنس گرفت، درک این معانی برای او مشکل است. اگر کوله بار خودبینی و خودخواهی و دنیا طلبی بر دوش او بسته است، طی این راه برای او مشکل است. اینها را که بگذارد کنار، هم فهمیدنش آسان است، هم پرکشیدنش.» التماس دعای خیر از خوبان درگاه الهی
زش قران را می رساند . اشک از چشمهای استاد جاری شد خود استاد بیش از همه متحول بود اما همه در حال اندیشه بودند و سکوت سنگین آن جلسه گواه این موضوع بود : *نکند همه عالم از دیو و دد تا فرشته و جبرئیل متوجه او باشند و من و تو متوجه جای دیگر!* معقول نیست، خلف است، محال است سلام کنی و او جواب ندهد . در تاریخ سراغ نداری سائلی دست پیش امام دراز کند و دست خالی برگردد زبان حال و قال شما این باشد : *..... یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل و تصدق علینا ان الله یجزی المتصدقین.....* شبهای آخر ماه رمضان است و آن حرفها هنوز مرا سرگردان و آشفته کرده . این ماه هم در حال تمام است من کجا او را پیدا کنم ؟ او کجاست ؟ میزبان و مهماندار این مهمانی خدایی کجاست ؟ فقط این حرف استاد دائم در گوشم طنین انداز است که : *نکند همه عالم متوجه او باشند و تو متوجه جای دیگر؟!* *اللهم عجل لولیک الفرج* دعا🙏🏻
*🔰درشب قدر، ملائکه کجا نازل می شوند؟!* همیشه فکر میکردم شب قدر یعنی شب نزول قرآن . ارزش شب قدر را به نزول قران میدانستم اما یک شب قدر حرفهایی را از یک استاد یاد گرفتم که همه چیز را در ذهنم به هم ریخت . سوره قدر را تفسیر میکرد میگفت : آیا نزول قرآن شب قدر را شب قدر کرده ؟ یا اینکه شب قدر شب قدر بوده و قرآن در آن نازل شده است ؟ مثل کسی که ازدواج خود را که یک کار مهمی است در یک وقت با برکتی قرار میدهد برکت ان وقت به ازدواج نیست . نزول قران یک کار مهم و بزرگی است اما در شب قدر اتفاق افتاده…. انا انزلناه فی لیلة القدر . یعنی اول شب شب قدر بوده و بعد قرآن در آن نازل شده . دلیل بهتر آیات بعدی است که شروع میکند به توضیح چیستی شب قدر . لیلة القدر خیر من الف شهر تنزل الملائکة و الروح فیها باذن ربهم من کل امر سلام هی حتی مطلع الفجر . «انزلناه» فعل ماضی است یعنی نازل کردیم و تمام شد . اما در معرفی شب قدر میگوید «تنزل» فعل مضارع است یعنی هنوز نازل میکنیم یک عملی در این شب هر سال تکرار میشود و در توضیح عظمت این شب این عمل را بیان میکنند . یادم هست این حرفها بدجوری مرا گیج کرده بود این استاد چه میخواست بگوید جلسه سکوت محض بود و من یقین داشتم همه میخواستند بیشتر بشنوند . اما استاد آرام ولی محکم ادامه میداد : «الملائکه» یعنی «کل ملائکه» این الف و لام در زبان عربی معنای «کل »میدهد . «الروح» همان رئیس ملائکه است در ان شب همه اینها متوجه زمین اند و فرود میآیند .چه واقعه ای رخ میدهد ؟ چه شده که همه دارودسته خدا در صحنه عالم متوجه زمین اند ؟ هر سال ؟ همه ؟ از تمام آسمانها؟ به سوی زمین ؟ یعنی هر خبری هست اینجاست و در عوالم بالا خبری نیست ! سوال اینجاست که اینها کجا نازل میشوند؟ منزل علیه کیست؟ به کجا میایند ؟ برای پاسخ خوب است اول بپرسیم اینها برای چه میآیند ؟ «من کل امر .» یعنی چه ؟ یعنی برای تصمیم گیری برای همه چیز . این امر امر تکوینی است یعنی هر موجودی . از این جا باید فهمید کجا میآیند . حرفها علمی بود اما برای من مثل یک رمان شیرین و دلکش بود که دوست داشتم زودتر اخرش را بفهمم . با این تفاوت که این بار قضیه فرق میکرد قرار بود تکلیف مهمترین شبهای زندگیم را تعیین کنم باید میفهمیدم کجا باید بروم و چه باید بکنم ؟ منتظر بودم و باز استاد آرام آرام پیش میرفت و در صحنه خالی و بی هویت دلم سوال میکاشت و انگار میخواست همه را در یک لحظه به ثمر بنشاند با ارامش معنی داری پیش میرفت : «من کل امر .» «امر» چیست ؟ این امر دو جای دیگر در قرآن آمده: یکی «انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون» و دیگری «ائمة یهدون بامرنا .» علامه طباطبایی از اولی این را استفاده میکند که معنای این «امر» هر شیئی است که وجود داشته باشد امر تکوینی . و از آن استفاده میکند که آیه «ائمة یهدون بامرنا» فصل امامت را بیان میکند یعنی وجه تمایز ائمه را نشان میدهد که آنها هدایت تکوینی میکنند همه موجودات عالم را . و در شب قدر تکلیف کل امر است که مشخص میشود . .... کم کم رنگ صورت استاد عوض میشد انگار موقع نتیجه گیری بود نتیجه ای که قبل از اینکه از زبان استاد بیان شود معلوم بود که دارد قلب خود او را میسوزاند . مگر ممکن است حرف قلب را بسوزاند نمیدانم . اما داشتم چیزهایی را نه فقط فهم بلکه احساس میکردم . استاد ادامه داد: عزیزان ! آن رئیس حقیقی و ذاتی عالم آن خدای لا یزال همه را به سراغ فرمانده زمینی و خلیفه خود میفرستد همه متوجه ولی عصر هستند اوست که قرار است همه تصمیمات منجز و معلق عالم یعنی قضا و قدر به دستش برسد و از مجرای او جاری شود . شب شب اوست .یعنی چی ؟ یعنی رفیق من! اگر تا به صبح مناجات کنی و قران سر بگیری اما از او غافل باشی بیراهه میروی . هیچ عملی بی رنگ فریاد درونی «یا صاحب الزمان» فایده ای ندارد بقیه همه بیراهه رفتن است . مردم !بدانید باید به چه چیز بچسبید . کدام ریسمان را چنگ بزنید . بعد با بیانی طعنه آمیز گفت : همه میایند پایین تو میخواهی تنها بروی بالا؟! این ایام همه عطش دارند اما نمی دانند کدام حلقه را باید بگیرند . آن حلقه ی گم شده ی تو امام است چه بفهمی چه نفهمی . یک عده خوابند و اصلا در حرکت نیستند یک عده اما در حرکتند ولی جهت را نمی دانند . راه اینجاست و بقیه راهها مسدود است . شاید حسابی در کار بوده که شهادت مرد ولایت و امامت علی مظهر خلافت خدا در این شب ها رخ میدهد . جالب بود دیگر کسی خیره خیره به استاد نگاه نمیکرد. کم کم سرها را پایین می انداختند وقت فکر کردن بود . استاد میگفت : *حقیقت دین معرفت امام است معرفت امام و حجت خدا* شب قدر شب تجلی خلافت خلیفة الله است . خلافت او در این شب تجلی میکند . تمام گردانندگان عالم هستی «من کل امر » بر او نازل میشوند . بله حالا آن گردانندگان تحفه قران را پیش پیامبر آوردند جبرئیل دست خالی نیامد آن تحفه را هم آورد و البته این اهمیت و ار
باسلام درپایگاهها وجلسه قرآنها تبلیغ شو د جهت شرکت درجلسه وزیارت درب حرم سامرا التماس دعا ممنون از همکاریتون
💬 تعداد زیادی از داروخانه‌های یکی از خیابان‌های بزرگ تهران در اختیار بهائی‌هاست.. در سطح کلان هم دوستان این فرقه نه تنها بر بازار دارو، بلکه بر خیلی از کنش‌های اقتصادی ایران احاطه دارند.. بی‌خود نبود که شهید آوینی می‌گفت حزب‌اللهی‌ها در این کشور از همه مظلوم‌ترند!
.این فایل توسط مسؤل نمایندگی ناحیه حاج آقای راسخی ارسال شده بخونیدجالبه. *تا حالا به عدد 12 این طور نگاه کرده بودید؟* لا اله إلا الله 12 حرف محمدرسول الله 12 حرف علی بن ابی طالب 12حرف أمیر المؤمنین 12 حرف فاطمة الزهراء 12 حرف الحسن والحسین 12حرف الحسن المجتبى 12 حرف الحسین الشهید 12 حرف الإمام السجاد 12 حرف الإمام الباقر 12 حرف الإمام الصادق 12 حرف الإمام الکاظم 12 حرف الإمام الرضاء 12 حرف الإمام الجواد 12 حرف الإمام الهادی 12 حرف الحسن العسکری 12 حرف القائم المهدی 12 حرف افتخار کنید که شیعه ی 12 امامی هستیم واقعا کیف نکردی؟؟؟؟؟ بخونید خیلی قشنگه: اولين روزي كه امام حسين (ع) روزه گرفتند همه اهل بيت در كنار سفره جمع شدند؛ پيامبر اكرم (ص) رو به امام حسين فرمودند: حسين جان عزيزم روزه ات را باز كن. امام حسين فرمودند: جايزه من چه خواهدبود؟ پيامبر فرمودند: نصف محبتم را به كساني كه تو را دوست دارند مي بخشم. حضرت علي(ع) فرمودند: پسرم حسين جان بفرما. باز امام فرمودند: جايزه من چه خواهدبود؟ حضرت علي فرمودند: نصف عبادت هايم براي كساني كه عاشق تو هستند. حضرت فاطمه(س) فرمودند: عزيز دلم افطار كن.امام حسين پرسيدند: جايزه شمابه من چيست؟ حضرت فرمودند: نصف عبادت هايم را به كساني که بر تو گريه مي كنند مي بخشم. امام حسن(ع) فرمودند: برادر جان روزه ات را بازكن و امام همان سوال را پرسيدند. حضرت پاسخ دادند: من تا همه گنهكاران را بر تو نبخشم به بهشت نخواهم رفت. و درهمين حال جبرئيل بر پيامبر نازل شد فرمود خدا مي فرمايد: من از شماها مهربانتر هستم و آنقدر آن كساني كه عاشق تو هستند را به بهشت ميبرم تا تو راضي شوي یا حسین. ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﻤﺪ "ص" ﻣﯽﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: ﻧﻮﺭﺍﻧﯽ ﺷﻮﺩ ﭼﻬﺮﻩ کسی که این حدیث رابه دیگران می رساند حاج مهدی سلحشور چند شب قبل تو حرم حضرت معصومه میگفت:...دیدی تا یه جوک باحال میبینی درجا کپی میکنی وبعدش پخش میکنی !!!حالاببینم سوره ای ازقرآن که معادل یک سوم قرآن هست راچکارش میکنی.. فکرش راب کن.. روز قیامت باخودت میگی کاش بیشتر میفرستادم..! *سبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين* حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود.ولى شيطان به بيشتر مردم اجازه پخش اين آيه رانمیدهد.
پست شماره ۱۸ درباره پست: شب قدر شبی است که در آن مقدرات یک سال آینده نوشته میشود و به گفته قرآن کریم، این شب از هزار ماه برتر است؛ اما این که کدام شب سال شب قدر است به صورت قطعی تعیین نشده. در ادامه به بررسی برخی احادیث و روایات در این زمینه میپردازیم. 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 📚«کدام شب، شب قدر است؟» در برخی از روایات روی دهه سوم ماه مبارک رمضان تاکید ویژه شده است. از نبی اکرم (ص) نقل شده است که فرمودند: «التمسوها فی العشر الاواخر من شهر رمضان»؛ شب قدر را در دهه آخر ماه رمضان جستجو کنید.[۱] در برخی روایات صراحت بیشتری در اهمیت روزهای بیست یکم و بیست و سوم وجود دارد. از جمله در روایتی از امام صادق (ع) بیان شده است که «شب قدر، شب بیست و یکم یا بیست و سوم است».[۲] اما نکته مهم، مطالبی است که احتمال و اهمیت شب قدر را افزون می کند؛ از جمله در روایتی از امام رضا(ع) آمده است: «کانَ أمیرُ المومِنینَ علیه‏السلام لا یَنامُ ثَلاثَ لَیالٍ: لَیلَةَ ثَلاثٍ و عِشرینَ مِن شَهرِ رَمَضانَ و لَیلَةَ الفِطرِ و لَیلَةَ النِّصفِ مِن شَعبانَ و فیها تُقسَمُ الأَرزاقُ وَ الآجالُ و ما یَکونُ فِی السَّنَة».؛ امیر مومنان (ع) سه شب را نمى‏خوابید: شب بیست و سوم ماه رمضان، شب عید فطر و شب نیمه شعبان. در این شبها، روزى ‏ها و اجل‏ ها و آنچه در طول سال خواهد شد، تقسیم مى‏شوند.[۳] داستان «عبداللّه‌ بن انیس انصاری» ملقب به جهنی، صحابی پیامبر (ص) نیز قرینه بر اهمیت شب بیست و سوم است. وى به جهت دور بودن منزلش از مدینه از رسول خدا (ص) تقاضا کرد که براى ورود به مدینه شبى را براى او معین کند. پیامبر (ص) شب بیست و سوم ماه رمضان را تعیین کرد؛ از این رو، این شب به «لیلة الجُهَنى» نام گرفت.[۴] از قرائنی شبیه آنچه در بند فوق بیان شد، احتمال شب قدر بودن بیست و سوم تقویت می شود. البته در عین حال از برخی روایات دیگر چنین استفاده می شود که هر یک از شب های سه گانه، بهره ای از شب قدر دارند که به ترتیب از نونزدهم تا بیست و سوم بر اهمیت این شب ها افزوده میشود. در روایتی از امام صادق ع نیز نقل شده که فرمودند: «التقدیر فی لیله القدر تسعه عشر،و الإبرام فی لیله احدی و عشرین و الامضاء فی لیله ثلاث و عشرین»؛ تقدیر مقدرات در شب نوزدهم و تحکیم آن در شب بیست و یکم و امضاء در شب بیست و سوم است.[۵] 💡منابع: [۱] . بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۰. [۲] . نور الثقلین، ج 5، ص 625 [۳] . مصباح المتهجّد،ص 853 [۴] . من لا یحضره الفقیه، ج2، ص161 [۵] . وسائل الشیعه، ج 7، ص 259 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃