🔸بگذارید ما فدا شویم اما نگذارید که جمهوری اسلامی بیش از این دستخوش حملات مخالفان شود. قربانی شدن در راه تحقق اسلام و انقلاب اسلامی آرزوی ماست.
#سردار_شهید_حسین_قجه_ای
@peyrovanvelayat14
خدایا...
قصه ی وکالت را زياد شنيده ام !
اما قصه ی وکیلی چون تو را نه ...
تو که وکیل باشی همه ی حق ها گرفتنی است ...
پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است ...
از روزی که ایمان آوردم، تو وکیل منی و تنها پناهم ...
و تو در این عشق بازی ، پرده از رازی بزرگ برداشتی ، رازی که اسمش را می دانستم اما رسمش را ...
رازی بنام "توکل" ...
"توکل" قصه ای است که از روز ازل برایمان خواندی و گفتی در هر تاریکی و پیچ و خم دنیا و حتی درتمام لحظات روشنایی،
دستانت دردست من است ...
نگران نباش و به من اعتماد کن ...
"توکل"،" توکل" ...
و فهمیدم :
"حسبنا الله ونعم الوکیل"
join👉 @peyrovanvelayat14
هدایت شده از هیئت مذهبی پیروان ولایت 🚩
۲۵ اردیبهشت
سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
گرامیباد.
حکمت فردوسی در کلام رهبری انقلاب:
شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یکذره حکمت زردشتی وجود دارد. فردوسی آن وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد. تیپ اسفندیار، تیپ حزباللهیهای امروز خودمان است؛ آدم خیلی شجاع و نترس و دینی بوده است؛ حاضر بوده است برای حفظ اصولی که به آن معتقد بوده و رعایت میکرده، خطر بکند و از هفتخان بگذرد و حتّی با رستم دست و پنجه نرم کند. وقتی شما شاهنامه را مطالعه میکنید، میبینید که فردوسی روی این جنبهی دینداری و طهارت اخلاقی اسفندیار تکیه میکند. بااینکه فردوسی اصلًا بنا ندارد از هیچیک از آن پادشاهان بدگویی کند، اما شما ببینید گشتاسب در شاهنامه چه چهرهای دارد، اسفندیار چه چهرهای دارد؛ اینها پدر و پسر هستند. فردوسی بر اساس معیارهای اسلامی، به فضیلتها توجه دارد؛ در حالی که برطبق معیارهای سلطنتی و پادشاهی، در نزاع بین گشتاسب و اسفندیار، حق با شاه است. «به نیروی یزدان و فرمان شاه» یعنی چه؟ یعنی هرچه شاه گفت، همان درست است؛ یعنی حق با گشتاسب است؛ اما اگر شما به شاهنامه نگاه کنید، میبینید که در نزاع بین اسفندیار و گشتاسب، حق با اسفندیار است؛ یعنی اسفندیار یک حکیم الهی است. فردوسی از اول با نام خدا شروع میکند «به نام خداوند جان و خرد/ کزین برتر اندیشه بر نگذرد» تا آخر هم همینطور است؛ فردوسی را با این چشم نگاه کنید. فردوسی، خدای سخن است؛ او زبان مستحکم و استواری دارد و واقعاً پدر زبان فارسی امروز است؛ او دلباخته و مجذوب مفاهیم حکمت اسلامی بود؛ شاهنامه را با این دید نگاه کنید.
۱۳۷۰/۱۲/۰۵
@peyrovanvelayat14
مناجات با خدا - استقبال از ماه رمضان
باز کن پنجره را عطر خدا می آید
فصل مهمانی حق، جود و عطا می آید
توبه کن عبد گنه کار از این جرم و خطا
لحظه های سحر و وقت دعا می آید
#داود_خلیلی_کاوه
@peyrovanvelayat14
🌸 خبرِ ✨ بسیار ✨ خوب 🌸
#تا_لحظاتی_دیگر
وارد ماهی میشویم که...
برترین و بهترین ماه هاست
روزهایش بهترین و برترینِ روزها ،
شب هایش بهترین و برترینِ شب ها
ساعاتش بهترین و برترینِ ساعات است .
نَفَس هایتان در این ماه ، تسبیح است
خواب هایتان در این ماه ، عبادت است
اعمالتان در این ماه ، پذیرفته است
و دعاهایتان مستجاب میشود
پس در حقِ همه دعا کنید
امشب دعای جوشن کبیر
#حتما_____بخوانید
#فقط_یک_خواهش
سفرهء سحری و افطاری خالی دیگران را پُر کنیم
تا خدا سفرهء دلمان را از برکات این ماه پُر کند
@peyrovanvelayat14
♥️ #ماه_میهمانے_خدا ♥️
ماه شعبان ورجب رفت،صدایے میگفت
#رمضان آمده وحق به تو فرصت داده
مـاه میـلاد امـام حـسنـم این ماه است
رمضـان را #پسر_فـاطمه برڪت داده
بهشبقدرڪهآیینهے #زهراست قسم
#شیعه راحب #علـے برگ برائـت داده
#حـلولمـاهرمـضـانالڪریم
#مـاهرحمـتمبارڪ 🌹🍃
🆔 @peyrovanvelayat14
🚩 هيئت مذهبی پیروان ولایت (قاسم آباد - مشهد)
🔴جلسه هفتگی🔴
قرائت زیارت پرفیض عاشورا و مناجات
📆 زمان: فرداشب (شنبه ۲۹ اردیبهشت)
رأس ساعت ۱۸ سرویس رفت و برگشت از جلوی مسجد المنتظر (عج) نبش یوسفی ۲۴
🚪مکان: بعد از پیچ ساقروان. جاده کاهو. از اول جاده کیلومتر ۷ .مجموعه اراضی شرکت برق. بهارستان ۱۲
بانی: حاج آقای آریانی
باحضور برادران و خواهران
🌺🌹🌷🍀🌺🌹🌷🍀
کانال هیئت مذهبی پیروان ولایت
👇👇👇👇👇👇👇👇
@peyrovanvelayat14
♦️ بسیار بسیار بسیار مهم ♦️
#آیامیدانیدکه
تمامِ زمانها و مکانهای مقدس
فقط بهانهایست برای رسیدن به
حضرت ولیعصر ارواحنالهالفداء
پس با همه اعتقادم میگوییم که
ماهِ مبارکِ رمضانِ بدونِ توجه به
حضرت ولیعصر ارواحنالهالفداء
نه تنها فقط مبارک نیست بلکه
مثل #نماز_بدون_وضو میماند.
پس برای توجه به ساحتِمقدس
حضرت ولیعصر ارواحنالهالفداء
قدمِاولخواندنِدعایافتتاحاست.
✅ لبیکیامهدی (عج)
@peyrovanvelayat14
هیئت پیروان ولایت:
#آیامیدانیدکه
اگر پیامهای #دعایافتتاح رو پیاده کنیم
قطعا سوار بر #کشتینجات خواهیم شد
✅ لبیکیامهدی (عج)
آدرس کانال در ایتا
@peyrovanvelayat14
#عجیبترین_شعر
گفتم که به پیری رِسَم و توبه کنم
آنقدر جوان مُرد و یکی پیر نشد
@peyrovanvelayat14
اعتراض مردم غیور مشهد به دیپلماسی ذلت
امروز دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت همزمان با نماز ظهر
سخنران حاج خلیل موحدی
قاسم آباد، استاد یوسفی ۲۴، مسجد المنتظر عج
@peyrovanvelayat14
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫
زندگینامه: محمد بروجردی (1333 - 1362)
دفاع > دفاع مقدس - همشهری آنلاین - محمد ملاحسینی:
محمد بروجردی در سال 1333 در روستای «دره گرگ» از توابع شهرستان بروجرد، در خانهای محقر اما مصفا به عشق و نور الهی و ولایت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به دنیا آمد.
وی در 6 سالگی پدرش را از دست داد و مادرش با همه مشکلات و سختیهایی که وجود داشت، تمامی هم و غم خود را برای تربیت وی به کار بست.
برخی از اقدامات وی عبارتند از:
مبارزه جدی و عملی علیه حضور آمریکا در کشور.خلع سلاح قرارگاه پلیس (تهران).عملیات نظامی 15 خرداد 1357.انفجار در نیروگاه برق و کاخ جوانان منطقه شوش.خلع سلاح کلانتری 14 در میدان خراسان.شرکت در آزادسازی پادگان جمشیدیه و رادیو تلویزیون.
هنگامی که بازگشت حضرت امام خمینی (ره) به ایران حتمی شد، محمد بروجردی به عنوان مسئول حفاظت حضرت امام (ره) از طرف شهید بهشتی و شهید عراقی انتخاب شد و در طول مسیر با عشق و علاقهای قلبی به این کار مبادرت ورزید و در مدرسه رفاه نیز در آن دوران حساس، به عنوان مسئول حفاظت، ایفای نقش نمود.
وی پس از مدتی سرپرستی زندان اوین را به عهده گرفت و چندی بعد او یکی از دوازده نفری بود که در خدت حضرت آیتالله خامنهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بنیانگذاری کردند.
بروجردی در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی که عوامل داخلی ابرقدرتها، فتنه و آشوب را در مناطق کردنشین به راه انداختند، با فرمان تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر مقابله و سرکوب ضدانقلاب، عازم پاوه شد.
پس از تصویب طرح تشکیل سازمان پیشمرگان کرد مسلمان، مسئولیت این کار از طرف شهید مظلوم آیتالله بهشتی و حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی به وی سپرده شد.
وی در کردستان تمام حرکات ضدانقلاب را به عنوان فرمانده عملیات زیر نظر داشت. در جریانات پاوه، درگیری سنندج و حوادث دردناک شهرهای کردستان همواره یکهتاز مقابله با ضدانقلاب بود و شهرها یکی پس از دیگری با دلاوریهای محمد بروجردی و یارانش آزاد شد.
او که در این مدت با تشکیل یک ستاد عملیاتی در شمالغرب، فرماندهی پاسداران و بسیجیانی را که به کردستان میرفتند برعهده گرفته بود، موفق شد تا اکثر مناطق آلوده را پاکسازی کند.
محمد بروجردی پس از شهادت شهید کاظمی و شهید گنجیزاده مستقیماً فرماندهی عملیات بسیار سخت و صعبالعبور مسیر پیرانشهر و سردشت را به عهده گرفت و شجاعانه در کنار رزمندگان اسلام لرزه بر اندام ضدانقلابیون انداخت.
در ایتا 👇
@peyrovanvelayat14
محمد با فعالیت های مخلصانهای همه را مجذوب خود کرده بود. خبر شهادتش، تمامی رزمندگان مستقر در منطقه را آنچنان منقلب کرد که گویی پدر خویش را از دست دادهاند.
شهید بروجردی که در حیات پربرکتش منشا بسیاری از خیرات بود با تقدیر الهی پس از عمری کوتاه ولی سراسر مبارزه و تلاش و محرومیت، با قلبی آکنده از عشق به اسلام و محرومان به شهادت رسید و خصلت های بیشماری همچون سادهزیستی، تحمل مشکلات، آگاهی و بصیرت، عشق به امام و ولایت، صلابت وقاطعیت در مقابل ضدانقلاب و ستمگران را برای رهروانش به یادگار گذاشت.
سرانجام محمد بروجردی اول خرداد 1362 در حالی که با عدهای دیگر از همرزمانش در مسیر جاده مهاباد، نقده حرکت میکردند بر اثر انفجار مین به آرزوی دیرینهاش رسید و به فوز عظیم شهادت نایل آمد.
سخنان مقام معظم رهبری در مورد شهید محمد بروجردی:
«... مرحوم شهید بروجردی بسیار فعال بود. یکبار در سال ۱۳۵۹ یا اوایل ۱۳۶۰ رفتم منطقه غرب. ایشان آن وقت در باختران بود و من از نزدیک شاهد کار او بودم.
اما چیزی که از شهید بروجردی در آنجا احساس کردم و یک احترام عمیقی از او در دل من بوجود آورد، این بود که دیدم این برادر، با کمال متانت و با کمال نجابت، به چیزی که فکر می کند، مسئولیت و وظیفه است. برخی با احساسات شخصی و گروهی فکر میکردند یک نفر که با او موافقند، او را تقویت کنند و کسی را که با او مخالفند، با او مخالف کنند.
اما شهید بروجردی هیچ گونه حرکتی که از آن حرکت، آدم احساس کند که در آن کار شکنی یا مخالفتی هست، انجام نمی داد و این، علاقه من به این شهید عزیز را خیلی بیشتر کرد.
من تصور می کنم روحیه آرامش و نداشتن حالت ستیزه جویی با دوستان و گذشت و حلم در مقابل کسانی که تعارض های کاری با او داشتند نشانه آن روح عرفانی شهید بود.
معاشرت که بتوانم جزئیات حالات عرفانی او را بدست بیاورم، متأسفانه نداشتم؛ ولی برخورده و رفتارها نشان دهنده معنویات و روحیات افراد هستند.»
نظر شهید حاج محمد ابراهیم همت در مورد نفوذ کلام محمد بروجردی:
«بودند برادرانی که در اثر فشار کار خسته شده بودند ولی بعد از چند دقیقه صحبت با شهید بروجردی، تمام مسائل آنها حل میشد و با دلی گرم و امیدوار دوباره سراغ کارشان میرفتند ... ما شاگرد او بودیم. ایشان دارای یکسری ویژگی های اخلاقی خاصی بودند که شاید من در طول زندگیم از کمتر انسانی دیدم و ولایتپذیری در این انسان بزرگ، استقامت و پایداری، اخلاق حسنه، خصوصاً در برخوردهای اجتماعی از ویژگی های خاص اولیه این مرد بود. او خیلی ساده از خطای دیگران درباره خویش میگذشت و به اشتباه خود اعتراف داشت و طلب عفو میکرد.»
در ایتا 👇
@peyrovanvelayat14
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
آزادسازی خرمشهر یکی از مهمترین اهداف عملیات بیت المقدس در دوره جنگ ایران و عراق بود که پس از ۵۷۸۸ روز اشغال در روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱صورت گرفت. این عملیات توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران (به فرماندهیعلی صیاد شیرازی) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (به فرماندهی محسن رضایی) انجام گرفت. فتح خرمشهر بازتاب جهانی داشت و عراق با از دست دادن خرمشهر از نظر سیاسی تکیهگاهش را برای مذاکره از دست داد.
با آزادی خرمشهر، ایران توانست بیشتر اراضی اشغال شده از سوی عراق در ابتدای جنگ را بازپس بگیرد و دست بالا را در موقعیت نظامی و تبلیغاتی قرار دهد.
این واقعه از لحاظ نظامی نقطه عطفی در تاریخ جنگ ایران و عراق شناخته میشود. به همین دلیل از آن روز به عنوان نمادی از پیروزی، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن یاد میشود. شورای عالی انقلاب فرهنگی سوم خرداد را به عنوان روز مقاومت، ایثار و پیروزی در تقویم رسمی ایران نامگذاری کردهاست.
در جریان فتح خرمشهر ۱۹٬۰۰۰ نیروی عراقی (افسر، درجهدار و سرباز) به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند.
@peyrovanvelayat14