🔻زکریا زبیدی، فرمانده پیشین گردانهای شهدای الاقصی، و سامی سلیمان جردات، یکی از طراحان حمله به رستوران ماکسیم در حیفا، که منجر به کشته شدن ۲۱ اسرائیلی شد،که قرار بود امروز در چارچوب توافق آزادی گروگانها آزاد شوند،اکنون ارتش اسرائیل میگوید زکریا زبیدی را آزاد نخواهد کرد.
#آتشبس
@peyrovevlayat
✍🏻وقتی از ولایت خدا فاصله میگیری هر گاو و سگی ولایتش را به تو تحمیل میکنه!
هرکه گریزد ز خراجات شاه
بارکش غول بیابان شود!
#اپوزیسیون_سوز🔥
@peyrovevlayat
🔹اون وقتی که هشتگ #ترامپ_متشکریم میزدی هیچوقت فکر نمیکردی با قطع بودجه ما همین هشتگ را علیهتون بزنیم!😁
❌ جدا منتظر خودکشی های جدید در اپوزوسیون احمق هستم!
#برعنداز_سوز🔥
@peyrovevlayat
🇵🇸مقاومت فلسطین اسرا را از مقابل منزل شهید یحیی السنوار در خان یونس به صلیب سرخ تحویل داد.
#مظلوم_مقتدر
@peyrovevlayat
🔹نخستوزیر کانادا: پاسخ محکمی برای تهدید ترامپ آماده کردیم.
🔴اگر لازم باشد، ما برای یک پاسخ محکم و ملی آمادهایم‼️
#وضعیت
@peyrovevlayat
🔻کرسنت دلارهای گمشدۀ بابک زنجانی را پیدا کرد
🔹قبلتر بیژن زنگنه که اکنون از متهمان پروندۀ کرسنت در ایران است، در یک مصاحبۀ تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد و اصلا چیزی به این بانک وارد نشده است».
#سرطان_اصلاحات
@peyrovevlayat
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرزیدنت دلهاشون جیره و مواجبشون رو قطع کرد!🤣
#برعنداز_سوز🔥
@peyrovevlayat
⭕#توجه | واکنش بن گویر به تصاویر آزادی اسرا:"تصاویر هولناک غزه واضح است" - این پیروزی مطلق نیست، این شکست مطلق اسرائیل است، در یک معامله بی پروا که شبیه هیچ معامله دیگری در جهان نیست.
#موشهای_نفله
@peyrovevlayat
🐶خشم صهیونیستها از شیوه تحویل اسیران در #غزه
🔹تصویری که از غزه می آید تأیید می کند که ما با حیوانات درنده تشنه به خون روبرو هستیم که از اسرائیل متنفرند.
#سگکُشی
@peyrovevlayat