eitaa logo
شمیم نرگس
43 دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
372 فایل
رفع شبهات ومطالب فرهنگی تربیتی -آیدی هدایتگر سیاسیhttps://eitaa.com/Fkaram
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦پاسخ به چند سوال پر تکرار درباره طرح کالابرگ الکترونیکی
✔️از شهریور ۲۰ تا شهریور ۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مانکن‌های زنده در فروشگاه‌های لباس زنانه! پای دختران مانکن در سال‌های اخیر به ایران هم باز شده. در برخی از مغازه‌‌های تهران این مانکن‌های زنده به درخواست مشتری لباسی را تن می‌کنند تا مشتری تن‌خور آن را ببیند.
🔺نرخ کرایه‌ها از پایانه‌های مرزی ایران تا نجف و کربلا
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتی نامش را نشنیده‌اید، ولی او بزرگ‌ترین حجت تشیع را نوشت
📸 آدرس و شماره تماس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در عراق
⭕️اگر در عراق گذرنامه خود را گم کردیم چه کنیم؟ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه: 💢اگر در عراق گذرنامه خود را گم کردید یا اینکه گذرنامه‌هایتان مخدوش شد باید حتما به مراکز کنسولگری ایران در شهرهای مختلف عراق مراجعه کنید. 💢ایران در کشور عراق در شهرهای بصره، بغداد، کربلا، نجف و سامرا دارای کنسولگری است و زائران در صورت نیاز می‌توانند برای مشکلاتی که در خصوص گذرنامه دارند، به این کنسولگری‌ها مراجعه کنند.
♦️ 🔶شهر:آسپاس ✅موکب :شهدا آسپاس ✅اسکان:۲۰۰نفر ✅غذا:سه وعده با هماهنگی ✅نماز خانه:دارد ✅سرویس بهداشتی دارد ✅مدت زمان فعالیت موکب ۲۴ساعته ✅تاریخ فعالیت موکب ۱۴۰۲/۶/۱ال۱۴۰۲/۶/۱۶ 🔹شماره تماس موکب دار ۰۹۱۷۳۵۲۰۱۶۸ موقعیت: https://maps.google.com/maps?q=30.646648,52.379980&ll=30.646648,52.379980&z=16 برای دریافت آخرین محتوا و مطالب مفید بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇 🆔@mohtavakhob 🆔 @yazdarbaeen
✔️رئیسی: نگاه «رجوع به داخل» می تواند بسیاری از مسائل و مشکلات را حل کند/ در کشور امید ایجاد شده است 🔺رئیس جمهور در نشست خبری: 🔸دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را شروع کرد که وضعیت کشور، وضعیت خاصی بود. 🔸نگاه «رجوع به داخل» می تواند بسیاری از مسائل و مشکلات را حل کند. 🔸کسری بودجه را جبران کردیم و وضعیت تورمی نزدیک به 60 درصد را به 40 درصد رساندیم. 🔸رشد اقتصادی در سال 1400 بیش از 4 درصد را نشان داد. 🔸رشد تولید به 6 درصد رسید.
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی در مورد سانسورشدن دستاورد‌های دولت گفت: انصاف هم خوب است 🔹اختلاف دیدگاه خوب است اما باید نسبت به منافع ملی اشتراک داشت. بازگوشدن نقص خوب است. تمام سعیمان را کردیم تا مشکلات را با نگاه ما می‌توانیم حل کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️رئیسی: هر کشوری که بخواهد با ما دست دوستی بدهد، دستش را به گرمی می‌فشاریم و هر کشوری که بخواهد با ایران دشمنی بکند دستش را قطع می‌کنیم توصیۀ ما به دولت ژاپن آن است که مستقل زندگی کند و تحت تاثیر آمریکا نباشد. دولت ژاپن ظلم های تاریخی آمریکا را فراموش نکند. در زمان مقتضی به ژاپن سفر خواهم کرد و از مسئولان ژاپنی هم دعوت کردیم به ایران بیایند.