✳🔔طبق مصوبه شورای ت ت دانشگاه (شماره 234 مورخ 11/5/1404 ) جهت کاهش تبعات ناشی از جنگ ۱۲ روزه، مهلت کلیه دفاع ها تا تاریخ ۳۰ مهرماه تمدید شد. دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی به نکات ذیل حتما توجه نمایند:
۱- تاریخ فارغ التحصیلی دانشجویان تاریخ دفاع از پایان نامه یا رساله است لذا در صورتی دانشجو نیاز به فارغ التحصیلی تا ۳۱ شهریور دارد لازم است حداکثر تا پایان شهریور دفاع نماید.
۲- دانشجویان پسر که معافیت تحصیلی آنان تا پایان شهریور ماه می باشد لازم است قبل از انقضای معافیت تحصیلی از رساله یا پایان نامه خود دفاع نمایند.
۳-به دانشجویان دکتری توصیه می گردد قبل از اتمام مهلت ثبت نام با تاخیر نسبت به دفاع از پروپوزال اقدام نمایند. بدیهی است تبعات ناشی از ثبت نام با تاخیر بر عهده شخص دانشجو می باشد.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
جناب آقای دکتر سید ایمان حسینی، عضو محترم هیات علمی دانشکده فیزیک و مهندسی هستهای
با نهایت تاسف و تاثر درگذشت خواهر گرامیتان را خدمت شما و سرکار خانم دکتر مهرابیان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه رحمت و مغفرت واسعه و برای شما و خانواده محترم صبوری و شکیبایی مسئلت می نماییم.
با احترام؛
دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
دانشکده فیزیک و مهندسی هستهای
✳🔔طبق مصوبه شورای ت ت دانشگاه (شماره 234 مورخ 11/5/1404 ) جهت کاهش تبعات ناشی از جنگ ۱۲ روزه، مهلت ک
.
📣⚠️ قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشکده فیزیک و مهندسی هستهای
آخرین مهلت تحویل مستندات جهت طرح در جلسه گروه و شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده برای نیمسال ۴۰۳۲ (پروپوزال کارشناسی ارشد و دکتری، و یا دفاع ارشد و دکتری) شنبه ۲۲ شهریور است.
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
◀️ برگزاری آزمون فیزیک دو هماهنگ با تعداد تقریبی ۶۰۰ دانشجو از دانشکدههای مختلف دانشگاه توسط دانشکده فیزیک و مهندسی هستهای، در تاریخ پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴
✅ با تشکر از همه دستاندرکاران گرامی
─┅━━━━━✦━━━━━┅─
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
◀️ جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم فاطمه سادات موسوی، دانشجوی رشته فیزیک مادهچگال، به راهنمايی آقای دکتر مهدی انصاری راد (شنبه ۸ شهریور، ساعت ۱۶)
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
◀️ جذب نیروی امریه از فارغ التحصیلان مقطع ارشد و دکتری رشته فیزیک
─┅━━━━━✦━━━━━┅─
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
⚠️ قابل توجه دانشجویان گرامی جهت ثبت درخواست غیبت کلاسی و امتحانی در موعد مقرر و تایید های نهایی آن در سیستم گلستان بخش پیشخوان خدمت.
─┅━━━━━✦━━━━━┅─
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
✅ با آرزوی موفقیت برای انجمن علمی دانشجویی فیزیک و نجوم در سال تحصیلی پیشرو
─┅━━━━━✦━━━━━┅─
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
◀️ جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم آیسان حسینپور، دانشجوی رشته نانوفیزیک، به راهنمايی آقای دکتر محمدباقر رحمانی و خانم دکتر رضائی (یکشنبه ۲۳ شهریور، ساعت ۱۴)
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
🌒 ماهگرفتگی – پدیده نجومی
📸 عکس ارسالی از آقای نیما خیجی
1404/06/16
#نجوم #ماه_گرفتگی
─┅━━━━━✦━━━━━┅─
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut
قابل توجه دانشجویان آموزش ریاضی، آموزش فیزیک و آموزش شیمی مشترک با دانشگاه فرهنگیان (مدرک دوگانه)
پیرو دستورالعمل ارسالی از سوی دانشگاه فرهنگیان، تمامی دانشجویانی که صلاحیت عمومی آنها مورد تایید قرار گرفته است، از مهرماه ۱۴۰۴ به دانشگاه فرهنگیان انتقال خواهند یافت، لذا؛
۱- این دانشجویان نیازی به انتخاب واحد و ثبت نام ترم آتی (۴۰۴۱) در دانشگاه صنعتی شاهرود ندارند و سرترم ایشان بسته خواهد بود.
۲- حسب مذاکره با دانشگاه فرهنگیان، پس از انجام تطبیق واحد در مورد دروس گذرانده (مطابق لیست ارسالی به دانشگاه فرهنگیان)، به ایشان جهت مراجعه به پردیس ها توسط دانشگاه فرهنگیان اطلاع رسانی می گردد.
۳- لازم است دانشجویان مذکور جهت انجام تسویه حساب از روز سه شنبه مورخ ۲۵ شهریورماه از طریق دانشکده خود اقدام نمایند.
برای شما که انشاا... در آینده نزدیک به شغل مقدس معلمی اشتغال خواهید یافت، آرزوی موفقیت در ادامه مسیر را داریم.
سربلند و پیروز باشید
#مدیریت_امور_آموزشی
منبع: مدیریت امور آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود
━━━━━━━━━━━━━━━━
🔭Telegram/Eitaa ID: @physic_sut