🛑 بازگشت به ریل مذاکره!
🔰 سخن جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که گفت «برجام بار دیگر به ریل بازخواهد گشت» را از چند منظر می توان بررسی کرد:
✅ خوردن به در بسته: واکنش بهموقع جمهوری اسلامی در پاسخ به قطعنامه اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی، این پیام را به کاخ سفید رسانده که مدل تهدید - تحریم در مواجهه با برنامه صلحآمیز هستهای ایران نتیجه مطلوبی نداشته و نیازمند تغییر مسیر و بازگشت به میز مذاکره است.
✅ جنگ و فشار ؛ گزینه های تمام شده: برای غرب، دیپلماسی آخرین گزینه است چرا که دیگر نه توان فشار بیشتری بر ایران دارند و نه گزینه تهدید در مقابل ایران جواب می دهد.
✅ اقتصاد، شمشیر دسته شکسته: امروز اقتصاد به شمشیر دسته شکستهای مبدل شده که دست صاحبانش را نیز میبرد؛ درگیری اوکراین و پیامدهای جهانی بهخصوص افزایش هزینه مواد غذایی و انرژی، موجب بروز بحران غذایی در اروپا و افزایش تورم در ایالاتمتحده شده و زندگی در غرب را بهشدت تحت تأثیر قرار داده است. برای جامعهای که همواره نرخ تورم زیر ۲ درصدی داشته، حدود ۴ برابر شدن تورم، رقم بسیار بالایی است و ادامه تنش با ایران احتمالاً این شرایط را برای غرب بدتر خواهد کرد.
نکته مهم اینکه، هر چند نظام آماده مذاکره است ولی تجربه نشان داده است تغییر ریل سیاست خارجی غرب یک تغییر مسیر تاکتیکی و از سر ناچاری است و آنچه بلاوجه است ذوق زدگی های بدون مبنای برخی داخلی هاست.
📝 حسین حسینی نژاد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
ار چند برابر خواهد شد
پس نباید بی گدار به آب زد
🔻الان مهمترین اقدامات در حوزه اقتصاد احیا زیرساخت هاست
🔻از طرفی هم داریم به یک برهه حساس جهانی نزدیک میشیم که میتونه سکوی پرتاب ایران در حوزه اقتصادی باشه
❓حالا اون چی میتونه باشه
♻️منابع نفت آمریکا به زیر سه درصد رسیده و این مقدار پایینترین حد در طی چهل سال گذشته است
♻️آمریکایی ها از عربستان و امارات درخواست کردن تا تولید نفتشون رو بالا ببرن
♻️عربستان هم اعلام کرده بیشترین ظرفیتی که میتونه اضافه کنه ١۵٠ هزار بشکه نفته
💯ایران هم دومین کشور دارای منابع و ذخایر عظیم نفتی دنیاست
❗️داریم به زمستان نزدیک میشیم
❗️و میدونید این یعنی چی؟
این یعنی بک بحران عظیم انرژی در دنیا که بیشترین آسیب رو اروپا و آمریکاییها خواهند دید
❌از طرفی هم ایران داره اتحاد ضد آمریکایی رو ایجاد میکنه
❌ما در یک قدمی بریکس هستیم
❓حالا بریکس چیه؟
⭕️بریکس (به انگلیسی: BRICS) نام گروهی به رهبری قدرتهای اقتصادی نوظهوره که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده.
⭕️بریکس یعنی نصف جمعیت دنیا
و تقریبا ٢٨ درصد اقتصاد دنیا الان در دست بریکسه
⭕️با پیوستن به این گروه و از طرفی پیوستن به معاهده شانگهای، کلیه تحریمهای آمریکا بی اثر میشه
⭕️از طرفی هم آمریکاییها و اروپایی ها در زمستان نیاز عجیبی به ما پیدا خواهند کرد برای تامین نفتشون
⭕️الان از شرق چین تا غرب مدیترانه
از شمال روسیه تا جنوب شرق آسیا
از شمال آمریکای جنوبی تا آفریقای جنوبی توسط ایران داره متحد میشه برعلیه آمریکا
اینه سیاست سید علی برای ازاله آمریکا از قدرت سیاسی دنیا
⭕️بنده فکر میکنم و احتمال میدم که اگر ما بتونیم تا پاییز که زمان کاشت بسیاری از محصولات زیرساختی ما مثل گندمه مدیریت بازار رو انجام بدیم و شوک جدیدی به بازار وارد نشه و دولت با توزیع یارانه های نقدی و غیرنقدی مردم رو کمک کنه ان شاالله از بحران اقتصادی عبور کرده و وارد دوران خوبی از اقتصاد خواهیم شد
✅حالا خواهید دید که هر چه ما نزدیک به زمستان بشیم فشار آمریکا و اروپا برای مذاکره با ایران بیشتر خواهد شد
✅و بهترین کار برای ما فرسایشی کردن مذاکراته
✅و بنده فکر میکنم محاکمه روحانی هم برای زمانیه که اوضاع کنترل بشه
✅چون چندین کمیسیون مجلس مدارکی رو جمع آوری کردن و به زودی اعلام شکایت رسمی از روحانی و دارو دسته اش خواهد شد
✅این خواسته همه مردمه
محاکمه روحانی خیلی از ابهامات مردم رو برطرف خواهد کرد و مردم متوجه خواهند شد که این مردک چه بلایی بر سر این کشور آورد
🈯️بنده بشدت به آینده خوشبین و امیدوارم
ان شاالله دولت بتونه از فرصتهای پیش رو بیشترین استفاده رو ببره
✅به امید اونروز
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات قابل تأمل نویسنده و استاد علوم سیاسی در واشنگتن از وضعیت زندگی مردم در آمریکا
🔹آمریکاییها نیاز شدیدی به توافق هسته ای با ایران دارند بخاطر اوضاع بد اقتصادی، تورم بالا، گرانی اجناس، بنزین و نفت که باعث کاهش شدید محبوبیت بایدن در آمریکا نیز شده است!
🔰 روایت وقایع وحشتناک و تلخ سال ۱۳۶۰ توسط رهبر انقلاب: کدام کشور را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟ / امام مثل کوه دماوند سربلند به همراه مردم، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند و شرایط را ۱۸۰ درجه تغییر دادند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: ایام هفت تیر وضع اینجوری بود در داخل کشور در خود این خیابانهای تهران جنگ داخلی بود. منافقین ریخته بودند با هرچه دستشان میآمد از تیغ موکتبُری بگیرید تا هر چیز دیگری که در اختیارشان بود افتاده بودند به جان مردم و پاسدارِ کمیته و پاسدارِ سپاه؛ تهران جنگ بود.
🔹 تقریبا یک هفته قبل از هفتم تیر عدم کفایت رئیسجمهور وقت در مجلس احراز شده و برکنار شده بود. یعنی کشور بدون رئیسجمهور، وضع سیاسی اینجوری بود.
🔹 در یک چنین شرائطی یک استوانهای مثل بهشتی را از دست داد.
🔹 حدود دو ماه بعد از آن رئیسجمهور جدید و نخستوزیر را با هم در یک جلسه شهید کردند؛
اندکی بعد یا یک فاصلهی کوتاهی بعد از آن، چند نفر از فرماندهان ارشد جنگ از ارتش و سپاه در حادثهی هواپیما به شهادت رسیدند؛ شهید فلاحی، شهید فکوری، شهید کلاهدوز و امثال اینها.
🔹 یعنی شما اصلاً در ظرف کمتر از سه ماه این همه حادثهی تلخ، این همه حادثهی وحشتناک، این همه ضربهی مخرّب را کجا دیدهاید؟ خب شما کدام کشور را سراغ دارید، کدام دولت را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟
🔹 شما قوهی قضاییهی یک چنین نظامی هستید.
🔺 مردم ایستادند، امام مثل کوه دماوند سربلند ایستاد، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند، اوضاع را ۱۸۰ درجه تغییر دادند.
🔰 دشمن در این چهار دهه به ضعفها و کمبودها امید بسته اما مکرر ناامید شده است/ مشکلشان این است که سرّ این ناامیدی را نمیتوانند بفهمند
🔻 وقتی این حوادث اتفاق میافتاد -چه در شهادت شهید بهشتی، چه در حوادث بعدی- دشمن ذوق میکرد. سر شوق میآمدند و امیدوار میشدند که دیگر بساط این نظام انقلابی جمع شد؛ ولی ناامید شدند.
🔹 آن روز ناامید شدند، در این چهار دهه هم مکرر این ناامیدی تکرار شده. دشمن در یک مقطعی به یک چیزی، به یک ضعفی، به یک کمبودی امید بسته در نظام جمهوری اسلامی و بعد ناامید شده؛ این بارها اتفاق افتاده، منتها مشکل دشمن این است که سرّ این ناامیدی را نمیتواند بفهمد، نمیتواند تشخیص بدهد. نمیتواند بفهمد که چرا؛ علت چیست که جمهوری اسلامی هر دفعه از زیر بار این همه فشار میتواند بلند بشود بایستد، سینه سپر کند راه خودش را ادامه بدهد، این را نمیفهمد.
🔺 نتوانستند اینها بفهمند که در عالم بشر غیر از محاسبات و مناسبات سیاسی یک محاسبات و مناسبات دیگری هم وجود دارد که آنها قادر به فهم آن نیستند، آنها سنتهای الهی است. ۱۴۰۱/۴/۷
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان
✅ کاری که روحانی نکرد، رئیسی انجامش داد؛ اتفاق مهمی که در کمتر از یک سال رخ داد!
🔹 پس از روی کار آمدن دولت ابراهیم رئیسی، ایران پس از پیگیریهای بسیار به عضویت اصلی سازمان پیمان همکاری شانگهای درآمد. چندماه بعد امیرعبداللهیان وزیرخارجه در دیماه ۱۴۰۰ برای ارزیابی اجرا و عملیاتیشدن سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین به پکن سفر کرد.
🔸 توسعه ترانزیتی ایران-چین از طریق راهآهن منجر به راهاندازی اولین قطار باری از چین به بندرانزلی در تاریخ ۳۰ خرداد سال جاری شد. این قطار ۵۱ کانتینر استاندارد با وزن محموله حدود ۱۴۰۰ تن و ارزش باری بیش از ۳ میلیون و ۶۰ هزار دلار دارد و میتواند به ارتقای صادرات و واردات محصولات منجر شود. لازم به ذکر است که در دولت سیزدهم طبق آمارهای رسمی افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفت ایران به چین را شاهد هستیم.
با شروع کار دولت جدید، دیپلماسی اقتصادی فعال و مبادلات تجاری با کشورهای تاجیکستان، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان با افزایش مواجه شد. در سفر رئیسجمهور ترکمنستان به ایران ۱۳ سند همکاری در زمینههای سوآپ انرژی(روزانه پنج تا ۶ میلیون مترمکعب گاز ترکمنستان به جمهوری آذربایجان)، ترانزیت(ایجاد ترانزیت چندجانبه بین ترکمنستان، قزاقستان و ایران و اتصال به کریدور شمال - جنوب) و تجاری(افزایش سه برابری تجارت ایران و ترکمنستان و حل مشکل روادید تجار ایرانی به ترکمنستان) امضا شد.
🔹 اولین قطار ترانزیتی قزاقستان-ترکمنستان-ایران-ترکیه ۲۸ خرداد وارد ایستگاه راهآهن تهران شد؛ ۲۹ خرداد نیز رئیسجمهور قزاقستان وارد تهران شد که در نتیجه آن ۹ سند همکاری بسیار عالی بین دولتها و ۱۱ سند همکاری بین شرکتهای خصوصی ایران و قزاقستان در زمینههای کشاورزی و معدن امضا شد.
🔸 کریدور شمال-جنوب با پیگیریهای دولت سیزدهم پس از سالها به صورت آزمایشی فعال شد. به نقل از رئیس بندرایرانی - روسی سالیانکا: محموله ذکرشده شامل دو کانتینر ۴۰ فوتی محموله لمینت چوب با وزن ۴۱ تن، به صورت آزمایشی از مبدا سنپترزبورگ واقع در روسیه به بندرعباس انتقال یافته و از آنجا توسط کشتیهای کانتینردار به بندر ناواشیوا هند که مقصد نهایی است انتقال پیدا میکنند.
💢 براساس آخرین آمار بیانشده، این مسیر میتواند برای ایران به ازای هر تن ترانزیت بار حدود ۷۵ دلار درآمد به همراه داشته باشد. این کریدور ۱۱ عضو جدید دارد که شامل جمهوری آذربایجان، ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکیه، اوکراین، بلاروس، عمان، سوریه و بلغارستان است. راه اندازی این حجم از ترانزیت کالا، میتواند آثار تحریم ها را به شدت کاهش دهد و جایگزین مناسبی جهت درآمدهای نفتی باشد.
✍ مهدی پیش بین
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✳️چرا مذاکره در قطر
چند سر ضرر است؟
بن بست مذاکرات وین، با انتقال مذاکرات به قطر برطرف نمی شود و نه تنها سودی برای کشورمان ندارد، بلکه می تواند از چند جهت موجب خسارت جدید شود.
1-مسئول سیاست خارجی اروپا، روز شنبه پس از پایان سفر به تهران عنوان کرد "نتیجه مهم سفر من به ایران این است که بن بست اخیر را رفع کردیم و مذاکرات از سرگرفته خواهد شد. چون مذاکراتبرجام در فرمت ۱+۴ با آمریکا انجام نمیشود، به جای وین احتمالاً در یک کشور حاشیه خلیجفارس برگزار خواهد شد. ایران و آمریکا، گفتوگوی مستقیم نخواهند داشت". رسانه ها، قطر را میزبان احتمالی معرفی می کنند.
2- جوزف بورل، پس از دیدار با وزیر خارجه کشورمان گفت: "در شرایط جنگ اوکراین و روسیه، رسیدن به توافق با ایران، مهم تر از هرچیزی است. از آنجایی که این مذاکرات شامل تماس های بین ایران و آمریکاست، ترجیح می دهیم در جایی دیگر انجام شود که سردرگمی ایجاد نکند".
او همچنین در گفتوگو با رسانه های خارجی عنوان کرد: "روسیه مخالف توافق وین نیست. در یک مقطع خاص، بهشدت با توافق مخالف بود، زیرا مطمئناً ایران به بازار نفت باز می گشت. اما پس از زمینه ای که ایرانی ها با روس ها فراهم کردند، روسیه هرگونه اعتراضی به این توافق را پس گرفت و اکنون مخالف نیست".
3- علت بن بست مذاکرات، نه محل آن بوده که با تغییر مکان برطرف شود و نه روسیه. سند روشن این که آمریکا و اروپا به ویژه پس از جنگ اوکراین، به بازگشت نفت ایران به بازار نیاز داشتند، اما با این وجود حاضر نشدند کوتاه بیایند، چون مثل توپ صدا می کرد که مقاومت ایران جواب داد.
بنابراین به رسانه های خود و غربگرایان ماموریت دادند تا روسیه را مقصر بن بست مذاکرات وانمود کنند و طفره آمریکا از "لغو موثر و پایدار و تضمین شده تحریم ها" را که نشانه بی صداقتی در مذاکرات احیای برجام بود، بپوشانند. این در حالی است که طرف تحریم های ما، آمریکا و اروپاست، نه روسیه.
4- بورل اواخر اسفند سال گذشته گفت "وزیران خارجه اتحادیه اروپا، تحریمهای بیشتر علیه روسیه را مورد مذاکره قرار دادند. مسیرهای دور زدن تحریمها باید بسته شوند. اما اتحادیه اروپا نمیتواند یک شبه وابستگی انرژی خود به روسیه را قطع کند. ما بیش از 40 درصد از انرژی مصرفی خود را از روسیه وارد میکنیم".
با وجود این اعتراف، تروئیکای اروپایی نه خواستند و نه اجازه داشتند از ایران نفت بخرند؛ حتی یک خبر پیدا نمی کنید که مقامات اروپایی خواستار خرید نفت یا گاز ایران شده باشند؛ اما با این همه، بورل -به عنوان پیک امر بر آمریکا و نه بیشتر- سعی می کند توپ توقف مذاکرات را به زمین روسیه بیندازد. آیا او همین حالا اراده و جرئتش را دارد که درخواست خرید نفت از ایران را مطرح کند؟ تروئیکای اروپایی چرا در این چند سال به تعهد برجامی خود وفادار نماندند؟
5- بورل، قبل از سفر به تهران، با "راب مالی" نماینده ویژه آمریکا در موضوع ایران ملاقات کرد. اعلام شده بود بورل، حامل پیام آمریکاست. بسیار خوب! چنین پیامی، باید حاوی تغییر نظر قبلی آمریکا می بود تا بشود مذاکرات را احیا کرد؛ و گرنه مذاکره، از حد اشباع گذشته و با تغییر مکان، گره آن باز نمی شد.
💢ادامه دارد...
✳️👆چرا مذاکره در قطر
چند سر ضرر است؟
6- آقای امیرعبداللهیان، اواسط اسفند 1400 در گفت و گو با بورل اعلام کرد: "هر زمان که طرف های غربی خطوط قرمز باقیمانده و اعلام شده ما را بپذیرند، آماده حضور در وین هستم. این کار منوط به رعایت کامل خطوط قرمز اعلامی ایران و از جمله موضوع تضمین موثر اقتصادی است".
واشنگتن اما به جای احترام به حداقل حقوق تضییع شده ایران در برجام، دنباله روی از رویکرد شکست خورده ترامپ تحت عنوان "فشار حداکثری" را برگزید. آمریکا ظرف چند ماه اخیر به اقدامات احمقانه ای مانند فشار به یونان برای توقیف نفتکش و سرقت نفت ایران، تصویب قطعنامه ضد ایرانی در آژانس با همراهی تروئیکای اروپایی، تمدید تحریم نفت و پتروشیمی ایران، و چراغ سبز به اقدامات تروریستی و خرابکارانه ادامه داد تا به زعم خود، اقتصاد ایران را دچار شوک کند.
اما کشور ما با وجود بحران جهانی ناشی از جنگ اوکراین، اصلاحات اقتصادی و حذف ضروری ارز دولتی، و همچنین تلاطم های ارزی و...، توانست بار روانی فشار اخیر را تخلیه کند، به نحوی که نرخ ارز مجددا سیر نزولی گرفت و بازار ارز تدریجا از آثار روانی شرطی شدگی با مذاکرات فاصله گرفت.
7-در این شرایط و با عنایت به موفقیت دولت در مدیریت مجدد منابع ارزی، گسترش کم سابقه دیپلماسی اقتصادی در منطقه و فرا منطقه، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی و رشد 20 درصدی تجارت خارجی، کشور نه تنها توانسته اوج فشار ها را پشت سر بگذارد، بلکه اکنون مراکز اقتصادی غرب، رشد دست کم 4 درصدی را برای اقتصاد ایران پیش بینی می کنند. در مقابل، نتایج جنگ اوکراین، گرفتاری های اقتصادی بی سابقه ظرف چند دهه اخیر را متوجه آمریکا و دولت های اروپایی کرده، تا جایی که رکود قریب الوقوع در این کشورها پیش بینی می شود.
8- در چنین شرایطی، اولا دولت ایران به خاطر خباثت های اخیر آمریکا و غرب، طلبکار و بی اعتماد است. و ثانیا بار روانی فشارها را پشت سر گذاشته و بنابراین، دلیلی ندارد بدون دریافت پیشنهادی روشن درباره مطالباتش (لغو موثر، و پایدار و تضمین شده تحریم ها)، بپذیرد که امکان شرطی سازی اقتصاد و بازار ارز و... با مذاکرات در کوچه بن بست،از نو فراهم شود؛ و از آن سو، در حالی که آمریکا بی صداقتی و بی ارادگی اش برای احیای توافق مفید به حال ایران را نشان داده، شرکای ایران از مذاکرات حذف شوند.
9- موضوع اختلاف، چیزی نیست که با تغییر مکان، برطرف شود. آمریکا اگر می خواهد ایران به تعهدات هسته ای برگردد، باید تحریم های نفتی و مالی و بانکی را که در پسا برجام دو برابر شده، لغو (و نه تعلیق) کند و تضمین معتبر بدهد که دیگر عهدشکنی گذشته را تکرار نمی کند.
آمریکا اگر در این زمینه جدی بود، نه نیازی به مذاکره در وین بود و نه نیازی به مذاکره در قطر هست، بلکه کافی بود از طریق پیک خود اعلام کند که آماده بازگشت به توافق است؛ نه این کوه موش بزاید و به جای پیشنهادی محتوایی و واجد ارزش، مسئله را به جابه جایی محل گفت و گو تقلیل دهد!
10- وزیر خارجه محترم کشورمان، یک ماه قبل در نشست مجمع داووس به درستی اعلام کرد : "متأسفانه منافع ملی آمریکا در کنترل صهیونیست هاست. ما در دولت بایدن رفتاری متفاوت با رئیس جمهور سابق آمریکا ندیده ایم. دولت بایدن باید تفاوت رفتار خود را با دولت ترامپ نشان دهد".
چالش اصلی، همین است و این رویکرد شکست خورده، هیچ تغییری نکرده است. از طرف دیگر، اکنون هفته ای نیست که یک یا چند تحلیلگر ارشد و اندیشکده و رسانه آمریکایی، تحلیلی درباره موفقیت ایران در شکستن فشار تحریم های حداکثری آمریکا منتشر نکنند.
#محمد_ایمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اولین تصاویر از قدم زدن روسای جمهور كشورهای حاشيه خزر برای رسیدن به محل اجلاس
اقتدار رئیس جمهوری اسلامی رو ببینید
بقیه رو هم انداختن دنبال خودشون😄
0⃣مرعشی دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران ادعا کرد: برخلاف دولت اصلاحات، دولت رئیسی در سالگرد پیروزی انتخاباتی خود چیزی برای افتخار ندارد!!!!
به گزارش روزنامه سازندگی، حسین مرعشی در کلابهاوس گفت: وقتی آقای خاتمی در سال ۷۶ به پیروزی رسیدند بهاندازهای این پیروزی در کام ملت و نیروهای سیاسی میانهرو و اصلاحطلب و تحول خواه شیرین بود که بعضا دوم خرداد برای دورهای طولانی به «نام گروههای سیاسی حامی آقای خاتمی» تبدیل شد و تا سالها بخشی از اصلاحطلبان مشـهور به دوم خردادیها شدند و هر سال به سالگرد این پیروزی افتخـار میکردند. این روزها از هیچ یک از هواداران آقای رئیسی در سالگرد انتخاب ایشان هیچ عکسالعملی ندیدم که نشان از افتخار به انتخابات سال گذشته داشته باشد و عجیب بود که چرا جبهه پیروزی سال گذشته نمیتواند بـه این تاریخ افتخار کند.
مرعشی وضعیت فعلی را آغازی بر روند سه رقمی شدن تورم خواند و تاکید کرد: دولت آقای رئیسی نه در تشخیص اولویتها و مسائل موفق بوده و نه در یافتن راهحلها. در جلسـه افطاری با ایشان در ۴ دقیقه زمان خودم توضیح دادم که وقتی آقای روحانی کشور را در دست گرفت تورم ۳۷ درصد بود و در سال قبل از خروج آمریکاییها از برجام تورم به ۸ تا ۹ درصد رسیده یعنی یک رقمی شـده بود و بعد از خروج آمریکا از برجام این رقم تورم به ۴۰ درصد رسید.
♨️به گزارش کیهان، اظهارات آقای مرعشی هم تجاهل و هم تحریف واقعیات است. چه اینکه؛
⭕️اولا اگر دولت اصلاحات دولت آبرومندی و محبوبیتداری بود، مردم در سال 1384 از معین و مهرعلیزاده و کروبی و هاشمی یکجا عبور نمیکردند.
⭕️ثانیا دولت بعدی اصلاحطلبان (دولت مدعی اعتدال و تدبیر)، مدیریت را با 709 کشته کرونایی، تورم 60 درصد، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی و بدهی هنگفت تحویل داد، اما یک سال بعد، دولت جدید توانسته هم بر قتلعام کرونا غلبه کند و هم بر بخشی از آن ترازهای منفی اقتصادی؛ ضمن اینکه خود آقای مرعشی پیش از این اذعان کرده که ماجرای ارز 4200 تومانی استخوان در گلوی دولت جدید است و طبیعتا افتخار(!) این جاسازی، با اصلاحطلبان و مدعیان اعتدال است.
⭕️ثالثا حوزه روابط خارجی و دیپلماسی اقتصادی احیاشده که از جمله آمار آن افزایش 40 درصدی صادرات و 20 درصدی تجارت خارجی است.
⭕️رابعا بین تورم 52 درصدی تا سهرقمی (بالای 100 درصد) حدود 48 درصد فاصله است. آیا آقای مرعشی این فاصله دو برابری را نمیفهمد که خبر از تورم سهرقمی میدهد. ایشان کجا تشریف داشتند در حالی که تورم ظرف دو سه سال، 40 درصد افزایش پیدا میکرد؟!
⭕️خامسا شرایط اقتصادی فعلی نتیجه گره زدن همه امور کشور و اقتصاد آن به برجام است و طبیعی است که اینگونه آویزان شدن از دشمن در جهان متکثر و تکقطبی، میتوانست اقتصاد را دچار شوکهای فراوان کند. بنابراین چه در تنظیم بیقواره و قابل نقض برجام و چه در موکول کردن همه مسئولیتها و تدابیر اقتصادی بر آن، قصور و تقصیر فراوانی صورت گرفته و امثال آقای مرعشی، شیپور را از سر گشاد آن مینوازند.
⭕️و بالاخره اگر عملکرد خاتمی و روحانی افتخارآمیز بود، اصلاحطلبان به آن روز نمیافتادند که یک سال قبل در انتخابات با بیاعتنایی مطلق مردم مواجه شوند
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
لطفا نشرحداکثری
لیست شهدای بلخاب که تا امروز شناسایی و به خاک سپرده شدهاند:
این شهدا توسط گروه متحجر طالبان و با یک حمله وحشیانه به شهر شیعه نشین بلخاب شهید شدند
۱- سید حسین ولد سید عباس ۵۸ ساله چوپان از قعلهگک
۲- سید عظیم ولد سیدنور ۸۲ ساله غریبکار از تخشار
۳- سید علیآقا ولد سیدمحمد حسین ۲۲ ساله غریبکار از تخشار
۴- سید علی ولد سید رضا ۲۱ ساله غریبکار از تخشار
۵- خلیفه مقدم ولد عبدالرحیم ۶۳ ساله آهنگر از چایله
۶- جبار ولد مقدم ۳۲ ساله آهنگر از چایله
۷- حسین ولد علی محمد ۲۸ ساله دهقان از ایلترکک
۸- مسلم ولد علی ۱۷ ساله غریبکار از ایلترکک
۹- نادر ولد رحیم ۱۷ ساله چوپان از چنارک
۱۰- ابراهیم ولد عبدالحسین ۳۴ ساله دهقان از چنارک
۱۱- یعقوب ولد اسماعیل ۲۲ ساله چوپان از چنارک
۱۲- میر ولد دیوانه ۳۵ ساله غریبکار از بازار کهنه
۱۳- احمد ولد خادم ۳۱ ساله دهقان از شیر قلعه
۱۴- سید حمید بلخی ولد سید اسماعیل ۲۷ ساله دانشجو از پروشان
۱۵- امان الله ۴۰ ساله غریبکار از هوش
۱۶- غلام نبی ۴۵ ساله غریبکار از هوش
۱۷- محمد امین برادر مولوی عطا ۵۰ ساله غریبکار از تخشار
۱۸ محمد علی شوهر خواهر مولوی عطا ۳۵ ساله غریبکار از تخشار
۱۹- بیبی نازکه خانم خانه از کُشکک
۲۰- غلام سخی فرزند غلام نبی، 72 ساله غریبکار از گلورز
۲۲- جواد فرزند جمعه علی، 65 ساله، غریبکار از گلورز
۲۳- مجید فرزند محمد علی، 28 ساله، غریبکار از گلورز
۲۴- غلام علی فرزند عوض، 23 ساله از گلورز
۲۵- شهید شناسایی نشده که به تاریخ ۵ سرطان در خوالسیاهگک دفن شده است.
۲۶- شهید شناسایی نشده که به تاریخ ۵ سرطان در خوالسیاهگک دفن شده است.
۲۷- شهید شناسایی نشده که به تاریخ ۵ سرطان در خوالسیاهگک دفن شده است.
۲۸ شهید شناسایی نشده که به تاریخ ۷ سرطان در خوالسیاهگک دفن شده است.
۲۹- شهید شناسایی نشده که به تاریخ ۷ سرطان در خوالسیاهگک دفن شده است.
۳۰- نصرالله جوان غریبکار از ترخوج
۳۱- محمد رضا جوان غریبکار از ترخوج
----------
شهدای که گفته میشود پیکرشان دیده شده ولی هنوز شناسایی و دفن نشدهاند:
۱- پیکر ۶ شهید در شیرقلعه دیده شده که همه افراد ملکی و غریبکارند.
۲- پیکر ۳ شهید در ایلاق گرو دیده شده که همه غریبکار بودهاند.
۳- پیکر ۱۳ شهید از مردم غریبکار که از ترس تالبان در یک مسجد در ایلاق چنارک پناه برده بودند و همه شهید شدهاند.
------
گفته میشود که در قریههای هوش، پروشان، لرکرد، توغی و دهنه نیز شمار از شهدا دفن نشده باقی ماندهاند و در میانشان زنان و کودکان نیز شامل هستند. مردم محل به کوهها فرار کرده و طالبان هنوز اجازه نداده است که شهدا شناسایی و دفن شوند.
شهدای که دیروز و امروز دفن شدهاند، با پا درمیانی محاسن سفیدان و با اجازه مکتوب والی تالبان بوده اما با آن هم اجازه تشییع و تکریم داده نشده است و با توهین و تحقیر دفن شدهاند.
- شهدای گلورز در یک گور دسته جمعی دفن شدهاند.
- مردم محل و تالبان امروز در مسجد جامع ترخوج برای شهید محمد امین برادر مولوی عطا مراسم فاتحه خوانی گرفتند.
- تلاشی خانه به خانه در مناطق جَرم، دوشاخ، جه، اُستوان، چوب حسینی، زو، چاه زمین و چشمه گرم در پایین بلخاب و قریههای توغی، هوش، پروشان، لرکرد، دهنه و اطراف ترخوج آغاز شده است. کسانی در خانه نبوده قفل دروازهها را شکستانده وارد شدهاند.
- در مناطق یادشده بازداشت و دستگیریهایی نیز از مردم ملکی گزارش شده است که هویتشان را اجازه ندارم فاش کنم.
- والی تالبان به نمایندگی از رهبرشان عفو عمومی اعلام کرده است.
- مردم اما همچنان در کوهها آواره هستند و به کمکهای عاجل و دارو نیاز دارند.
- طالبان به یونما، صلیب سرخ و گزارشگران حقوق بشر اجازه رفتن به بلخاب را ندادهاند.
وستانیوز
🔴نام: #ووریا_غفوری
قرارداد: ۱۴ #میلیارد تومان ناقابل
عملکرد فصل:
صفر پاس گل، صفر گل زده، صفر قطع توپ و #نیمکت_نشین😑
حالا حامیهای رسانهایش میگن اینکه قراردادش بعد ۶ سال، دیگه تمدید نشده، سیاسیه😏
✍ایلخـــــان
♨️محمود صادقی :
مافیای خودرو، مافیای دارو، مافیای گوشت، مافیای آهن، مافیای کوفت، مافیای زهرمار... این چه نظام اقتصادی و سیاسی است که بستر این همه مافیا شده⁉️
💠 جناب صادقی!
-وقتی #مافیای_اصلاحات کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی و بدهی ۱۵۰۰هزار میلیارد تومانی را برای دولت رئیسی به ارث گذاشته... ،
-وقتی #مافیای_اصلاحات، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال را ظرف همان چهار پنج ماه اول سال (پایانی دولت دوازدهم) پیش خور کرده ،
-وقتی #مافیای_اصلاحات، باز پرداخت ماهانه حدود۱۰هزارمیلیاردتومان بدهی(سود اوراق) را که تا پایان چهار سال دولت رئیسی حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان میشود بهدولتسیزدهمواگذارده ،
-وقتی #مافیای_اصلاحات، نقدینگی را از مرز ۴۰۰۰هزارمیلیاردتومان عبور داده و ۹برابرکرده که همچنان به عنوان موتور تورم عمل کرده... ،
👈پسماندهچنینمافیایی میشود: #مافیای_خودرو، #مافیای_دارو، #مافیای_گوشت، #مافیای_آهن، #مافیای_کوفت_و_زهرمار...
اما این ملت عزم خود را جزم کرده است تا همراه با #دولتمردمیرئیسی، حلقوم نحسِ لفت و لیس کنندگان بیتالمال را بفشارد و ریشه این مافیا را بخشکاند...
"بحولاللهوقوته"
•••••✾•🍃🌺🍃•✾••••
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی