بسمه تعالی
✅یادداشت روز پیرامون کار علمی مسأله محور از دیدگاه امام خامنه ای مدظله العالی در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور ۲۶ آبان ۱۴۰۰
👈مسئله آب
طبق بررسیهای و تحقیقات علمی مشکل آب در ایران از سال ۱۳۳۲ آغاز شده و بواسطه بی تدبیری ها و فقدان برنامه محور بودن دولت ها و عدم حس موضوع بی آبی در آینده برای کشور توسط مسئولان و چه قبل از انقلاب و بعداز انقلاب .....آغاز شده است.و الان ما این مسئله را با تمام وجود لمس می کنیم و دولت دکتر رئیسی وارث همه ناکارآمدی های دول قبلی است!!!
و امروز لازم است همه مردم در همه سطوح علمی و فکری برای هم اندیشی در حل این مشکل هم افزایی کرده و با برنامه های کوتاه و بلند و دراز مدت این معضل را بتدریج حل کرده و یک فاکتور از موضوعاتی که میتواند مورد بهره برداری دشمنان انقلاب قرار بگیرد را از میدان بازی حذف کنیم منجمله وقایع اخیر آب در اصفهان و...
👈مشکل بانک ها
قطعا بانک و بانکداری و قوانین حاکم بر آن و ضرورت اصلاحات ساختاری در بانک ها و بحث ربوی بودن عملیات بانکداری به اعتقاد مراجع تقلید می طلبد که بایستی در اولین فرصت مجلس و دولت با هماهنگی در جهت تصویب قوانین لازم و کارآمد و متناسب با مقتضیات زمان از سوی مجلس و اجرا توسط دولت و بانک مرکزی و سایر بانک ها و...بتوانیم ضمن رفع شبهه ربوی بودن عملیات بانکداری ،در جهت بهبود اوضاع و شرائط برای کسب و کار و معیشت و اقتصاد داخلی کشور و ایجاد ثبات در بازار و آرامش روانی آن و بهبود معیشت مردم اقداماتی انجام داد.
👈 مسئله اعتیاد
نسل جوان و نقش بی بدیل آنها در سازندگی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست، واین نقش را در ادوار مختلف انقلاب اسلامی ایران به وضوح میتوان لمس کرد چه در پیروزی انقلاب و چه در دفاع مقدس و در جنگ نرم و.....
دشمن با برنامه های مختلف از جمله مواد مخدر و به اعتیاد کشاندن نسل جوان قصد دارد که این دیوار مستحکم انقلاب را دچار ضعف و ناتوانی کرده و با برنامه های متنوع و متکثر خود در آینده انقلاب را با چالش هایی مواجه کند.
در بیانات امامین انقلاب به کرات از توجه به نقش و جایگاه جوانان در حفظ انقلاب متذکر شده و خواستار بکارگیری آنها در مدیریت کشور بوده و هستند و در دولت دکتر رئیسی نیز امام خامنه ای مدظله العالی متذکر شده و از مسئولان خواستار بکارگیری آنها در همه رده های مدیریتی شده آند.و.باید به جوانان میدان داد و توان بالای مدیریتی آنها را در عرصه های مختلف دید و از آن در جهت جامه عمل پوشاندن به آرمانهای انقلاب و نظام بهره برد.
👈 طلاق
یکی از مشکلات و آسیب های اجتماعی امروز دنیا و بعضاً کشور ما ،رقم بالای طلاق در کشور است که نه زیبنده نظام و انقلاب است و در اسلام و روایات اسلامی از آن به عنوان مبغوض ترین عمل نزد خدا یاد شده،و آثار و پیامدهای آن هم بر گسست خانواده ها و بچه های طلاق و آثار روحی و روانی آن بر جامعه میتواند هزینه های سنگین و حتی جبران ناپذیری را تحمیل نماید .پس باید با رعایت الگوهای اسلامی و تحکیم بنیاد خانواده باید از ارقام بالای طلاق در جامعه ماست
👈محیط زیست
این نکته را واقفیم که آنچه به طبیعت میدهیم به ما منعکس و منتقل می کند
پس الان وضعیتی که ما در ارتباط با محیط زیست داریم مطلوب نیست ،شما اگر از یک آبشار یا زیست بوم دیداری داشته آید مشاهده کردهاید که رها سازی انواع پلاستیک و پوشک بچه ها و باقی مانده غذاها و حتی از امکانات اولیه بهداشتی از جمله دستشویی بر خوردار نیستند ...آلودگی محیط زیست را داریم که هم می توانند به عنوان فاکتوری در افزایش درآمدهای ملی شده و هم در ایجاد مشاغل خدماتی و رفاهی و....نقش موثری داشته باشد .
پس میتوان با رسیدگی به مکانهای تفریحی و سیاحتی و طبیعی ،صنعت توریسم را تقویت نمود و از ورود سیاحان و گردشگران و انتقال ارز به داخل کشور و خرید کالا و مصنوعات مختلف و ایجاد بازار مشاغل مختلف استفاده کرده و از معضل بیماری کاست.
✅نتیجه گیری
🌸توجه ویژه امام خامنه ای مدظله العالی به معضلات و مشکلات بنیادی و اساسی کشور و توجه مردم و نخبگان را متوجه آنها نمودن و در خواست از نخبگان در جهت ریل گذاری به منظور برنامه ریزی در کوتاه و میان و بلند مدت جهت حل این معضلات و موانع پیشرفت نظام اسلامی به منظور ورود به مرحله کشور اسلامی و دنیای اسلام انشاالله.
👈ادامه در قسمت دوم.....
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی
۲۴ اذر ۱۴۰۰
🔰حیله امریکایی
✍دکتر زارعی
آمریکایی ها بر اساس توافق با کاظمی تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج خواهند کرد و سپس می گویند بقیه نیروها با تغییر ماموریت - از جنگی به آموزشی - در عراق باقی می مانند .
کاظمی عدد این نیروهای باقی مانده در عراق را ۵۰۰ نفر و سنتکام - فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه - تعداد نیروهایی که باقی خواهند ماند را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده است .
در خصوص این موضوع ملاحظاتی وجود دارد :
۱ - دولت عراق واقعا" نمی داند تعداد نیروهای نظامی آمریکا در عراق - که عمدتا" در دو پادگان عین الاسد در الانبار و الحریر در اربیل مستقر می باشند - چقدر است . چون ورود نظامیان امریکایی هیچگاه به اطلاع دولت عراق نرسیده است .
۲ - تغییر ماموریت نظامی از جنگی به آموزشی قابل تشخیص نخواهد بود . ضمن آنکه در ذیل توافق امریکا با دولت عراق نوشته شده است در صورت ضرورت نیروی رزمی به نیروهای آموزشی و پشتیبانی اضافه خواهند شد !
مرجع تشخیص ضرورت هم خود آمریکایی ها هستند .
۳- نیروهای موسوم به آموزشی زیر نظر سنتکام عمل کرده و دولت عراق نظارتی بر کار آنان نخواهد داشت .
۴ - جنگنده های هوایی آمریکا در عراق باقی می مانند و اجازه دارند بصورت غیر مشروط از آسمان عراق استفاده نمایند بدون هماهنگی با دولت و ارتش عراق .
۵ - مقاومت عراق اعلام کرده است تفکیک نیروهای نظامی آمریکا به جنگی و آموزشی را قبول نداشته و باید همه نظامیان امریکایی در پایان سال جاری میلادی - تا ۲۰ روز دیگر - خاک عراق را ترک کنند
سهراب خلیلی:
بسمالله الرحمن الرحیم
✅یاد داشت روز
«پیرامون کار علمی مسأله محور از منظر امام خامنه ای مدظله العالی در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور در ۲۶ آبان ۱۴۰۰»
🌸 قسمت دوم
گزاره های تحلیلی:
👈مسئله ترافیک
امروز با گسترش روند شهر نشینی و تنوع و تکثر انواع وسائل نقلیه و پیامدهای منفی این وسائل نقلیه بر آب و هوا و زیست بوم ها و افزایش جمعیت و....شاهد معضلی بنام ترافیک در شهرهای بزرگ صنعتی و کلان شهر ها هستیم ،که این معضل آثار و پیامدهای متعددی بر اتلاف وقت و انرژی و آلودگی هوا و تاثیرات آن بر جسم و روح و روان مردم و ...داشته و دارد و میطلبد نخبگان و استعدادهای درخشان در این زمینه با وقت گذاری و برنامه ریزی بتوانند این مشکل را مدیریت و با اصول علمی و متقن آن را رفع کرده و از معضلات زندگی شهرنشینی تاحدی بکاهند.
👈مسئله حاشیه نشینی
متاسفانه در اکثر کلانشهرها و شهرها بزرگ و کوچک با معضل حاشیه نشینی مواجه هستیم
این موضوع ناشی از فقر ،ضعف توان مالی ،فقدان حرفه و شغل مناسب،فقدان رشد و مهارت فکری و فرهنگی ،عدم توان و قدرت خرید مسکن و....بوده و پیامدهای آن میتواند منجر به گسست فرهنگی ،شکل گیری فاصله طبقاتی،فراهم شدن زمینه برای بزه های متعدد در زمینه های مختلف و...گردد
لذا مسئولان با برنامه ریزی و رفع تبعیضات در حوزه های مختلف و توجه به اقشار آسیبپذیر جامعه و کم کردن فاصله در حقوق و مزایا و ایجاد مشاغل برای اقشار جامعه و....میتوانند از آسیب های آن در جامعه جلوگیری نماید.
حاشیه نشینی را میتوان با برنامه های منطقی و حساب شده از یک آسیب به فرصت تبدیل کرد.
👈مسئله نظام مالیاتی
مالیات و نحوه اخذ آن و موضوع عدالت محور بودن آن یکی از معضلات دامن گیر کشور ما بوده و هست.
مالیات و سیستم اخذ آن در کشور ما دارای فراز و نشیب هایی بوده و هست .
می طلبد مجلس شورای اسلامی با تصویب قوانین متقن و دقیق و کامل و جامع و متناسب با مقتضیات زمانه کشور از یکسو و اجرای دقیق و ضمیمه عدالت محور بودن آن که خواسته مقام معظم رهبری است از سوی قوه اجرایی میتواند از آسیب های اجتماعی و سیاسی و...آن بکاهد و از ایجاد فاصله ها و شکاف اجتماعی و بهره برداری توسط دشمن در موقعیت های مختلف جلوگیری نماید.
👈مشکل نظام پولی و مالی
سیستم پولی و مالی در کشور به عنوان قلب تپنده اقتصاد یک کشور عمل کند.
تبعیت از نظام پولی و ارزی جهانی (دلار)آسیب های متنوع و متکثر را برای بعد از انقلاب در نظام اقتصادی ایجاد کرده است.
تاثیرات دلار بر نظام پولی و مالی کشور میتواند منجر به نوساناتی در کاهش و افزایش قیمت کالاها و در کوتاه دراز مدت شود و تبعات اجتماعی مثل زمینه سازی برای آشوب ها و...را فراهم سازد.
می طلبد مسئولان خاصه قوه تقنینی با تصویب قوانین پولی و مالی متناسب با زمان این معضل دیرینه را مدیریت و حل نمایند.
👈موانع رشد تولید داخلی
امسال را مقام معظم رهبری «سال مانع زدایی از تولید »اعلام نمودند، و در طی ده سال گذشته نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری گویای ریل گذاری دشمن در آسیب زدن به اقتصاد کشور بوده و هست.
و لذا مسئولان باید در رده های مختلف در عمل به معنویات رهبری که از هم سبقت جسته و عمل کنند ،خاصه مجلس در تصویب قوانین جامع و متناسب با مقتضیات زمان و قوای اجرایی و قضایی نیز با اجرای دقیق و نظارت و برخورد با نقض کنندگان ان موانع تولید را رفع و زمینه پیشرفت کشور را در عرصه های مختلف اقتصادی فراهم کنند.
👈مسئله هوش مصنوعی
توجه به هوش مصنوعی و بکار بستن آن در کارهای علمی و تحقیقاتی و توسعه ای و...میتواند در پیشرفت کشور در ابعاد مختلف کمک شایانی کند.
امروزه کاربردهای آن در عرصه های مختلف صنعتی و اقتصادی و ...بر همگان مبرهن و آشکار است.مثلا در کاهش مصرف و صرفه اقتصادی در مصرف انرژی آب و برق و گاز و.....نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی
۲۵ اذر ۱۴۰۰
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | شروط اصلی ایران برای مذاکرات وین
🍃🌹🍃
🔻 کلیات طرح ایران برای مذاکرات وین شامل ۴ شرط اصلی است که تضمین کننده رفع تحریمها است.
🔹 طی روزهای اخیر نقل قولهایی در خصوص در دستورکار قرار گرفتن طرح هستهای ایران برای احیای برجام در فضای رسانهای- سیاسی منتشر شده است. بررسیها نشان میدهد طرح ایران شامل ۴ پیش شرط اصلی برای توافق مجدد و بازگشت آمریکا به سازوکار 1+5 است.
🔸 کلیات طرح ایران موارد زیر را شامل میشود:
1⃣ تمام تحریمهایی که از سوی ترامپ و اوباما در هر قالبی نظیر حقوق بشری و... علیه ایران وضع شده، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود.
2⃣ با توجه به اینکه زمزمههایی در خصوص احتمال خروج آمریکا از برجام در دولت بعدی وجود دارد، نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای تضمین معتبر داده شود.
3⃣ ایران ابتدا در بازه زمانی مشخص رفتار و عملکرد آمریکا در خصوص بازگشت به برجام را راستیآزمایی کرده و سپس اقدامات محدودکننده خود را انجام میدهد.
4⃣ ایران سانتریفیوژهای نسل جدید و همچنین مواد غنیسازی شده خود را که فراتر از حد #برجام است، در داخل کشور و زیر نظر مستقیم آژانس انرژی اتمی نگهداری میکند.
🔺در واقع همانند دوره قبلی مواد در خارج از کشور دپو نمیشوند و در داخل کشور نگهداری می شوند تا اگر طرف مقابل نسبت به تعهدات خود کوتاهی کرد سریعا امکان بازگشت مجدد به مدار را داشته باشند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
#تسنیم #تفسیر_قرآن #تفسیر_تخصصی #سوره_بقره
#آیت_الله_جوادی_آملی
📙تفسیرتسنیم جلد دوم نگاشت :(203)
آیه 16 - اولئك الذين اشتروا الضلاله بالهدى فما ربحت تجارتهم و ما كانوا مهتدين.
🔰گزيده تفسير
🔹از منظر قرآن، عرصه حيات دنيوى انسان، ميدان تجارت رابح (سودمندانه)با خدا يا تبادل باير (خسارت بار و هلاک کننده)با شيطان است. سرمايه اين تجارت نيز، هدايت درونى (فطرت) و بيرونى (وحى)، نيروهاى ادراكى و تحريكى و عمر آدمى است.
🔹اگر اين سرمايه در راه تحصيل عقايد حق و اعمال صالح صرف شود تجارت سودآور و اگر در غير آن صرف شود تبادل زيانبار است.
🔹در اين تجارت گرچه اركان شش گانه (فروشنده، خريدار، كالا، بها، سند و شاهد) وجود دارد، ليكن بر خلاف تجارتهاى رايج بشرى، فروشنده، عين كالا و خريدار عين بهاست ؛ زيرا فروشنده حقيقت هستى خود را مى دهد و خريدار نيز لقاى خود را نصيب فروشنده مى كند.
🔹 منافقان در بازار دنيا سرمايه هدايت را فروخته، ضلالت مى ستاند و چون سرمايه را باخته اند راهى براى تحصيل سود يا سرمايه جديد ندارند. كسى كه با سوء اختيار خود سرمايه هستى خويش را بفروشد، ديگر هدايت پذير نيست.
🌴🌴🌴
⭕️#موضع_گیری_حضرت_زهرا
سلام الله علیهانسبت به#انحرافات⛔️
تمام تلاش صدیقه طاهره (سلام الله علیها )درباره #خلافت و #انحراف های پیش آمده، این بود که #مسیر_خلافت را به محور نخست بازگرداند. #مسأله_خلافت، مسأله ای نیست که با #رأی_مردم_درست شود.
👇ویژگی خلیفه رسول الله
خلیفه رسول الله کسی است که همان #انگیزه ها و #نیت ها را داشته و با پیامبر #همدل باشد و همان #راه را #ادامه دهد. کسی که با پیامبر #همدل نیست، اگر #تمام_دنیا جمع شود و به او بگویند خلیفه پیغمبر، #مگر او خلیفه به شمار می آید؟ مگر می تواند #راه_پیغمبر را ادامه بدهد؟
👇راه پیغمبر چیست؟
#درس_توحید
خدای متعال در سوره یوسف به مردم درس #توحید می دهد. تا خدا نخواهد، اتفاقی نمی افتد. #من_خدا هستم و دیگران #هیچ کاره اند. همه اراده ها به هم گره بخورد که یوسف عزیز نشود، ولی اگر خدا بخواهد، #عزیز می شود. برادرها و زنان مصری می خواستند یوسف را #ذلیل کنند، ولی #خدامی_خواست یوسف عزیز باشد. برای همین هم عزیز شد و برادران و زنان مصری #ذلیل شدند.
💢درمقابل خداوندبه پیغمبر می فرماید:
«و وَ ما أَكْثَرُ النَّاسِ وَ لَوْ حَرَصْتَ بِمُؤْمِنينَ ». (یوسف : 103)
پیغمبر ما، این مردمی که می بینی، اهل ایمان نیستند.
⛔️⭕️ بلافاصله در یکی _ دو آیه بعد به پیغمبرش می فرماید:
همین هاهم که ایمان می آوردند،
اکثرشان موحد نیستند. #ایمانشان_آمیخته به #شرک است.
«وَ ما يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلاَّ وَ هُمْ مُشْرِكُونَ». (یوسف: 106)
😭#فاطمیه_ادامه_راه_پیامبر
⭕️#موضع_گیری_حضرت_زهرا
سلام الله علیهانسبت به#انحرافات⛔️
👇راه پیغمبر
راه خدا
راه خدا روشن است. همه آیات، حق اند. هر که بخواهد می تواند در دل تک تک این آیه ها، خدا و #دست_توانای او را ببیند، ولی برخی نمی خواهند ببینند.
#نشانه_های_خدا
خداوند می فرماید: «وَ كَأَيِّنْ مِنْ آيَةٍ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ يَمُرُّونَ عَلَيْها وَ هُمْ عَنْها مُعْرِضُونَ». (یوسف: 105)
👌نشانه های آسمانی و زمینی در دوردست ها نیست. در پس و پشت ها نیست که دست کسی به #آیات_حق نرسد. در #اختیار همه است.
⭕️آیه ها و نشانه ها و آینه های #جمال_حق و #توحید آشکار است. پس چرا این ها را نمی بینند و نمی فهمند؟ به #آیات_حق_پشت می کنند.
💢علت این هم که ایمان نمی آورند یا ایمان می آورند، ولی #مشرک اند، این است که از آیات حق #اعراض می کنند. طلوع و غروب ستاره ها و خورشید و ماه را می بینند، ولی از این آیه اعراض می کنند. اگر اعراض نمی کردند، باید همان چیزی که حضرت ابراهیم علیه السلام فهمید، #می_فهمیدند.
📚استاد محمدمهدی میرباقری
😭#فاطمیه_ادامه_راه_پیامبر
😭#گریه_های_زهرا
#در_دفاع_ازحریم_ولایت💔
حضرت زهرا عليهاالسلام درحالىكه اشكهايش جارى بود از #غصب_ولايت شكوه هاى دردآلود مىكرد ومىفرمود:
«اَللّهُمَ ِاليكَ نَشكُوفَقَد نَبِيكَ وَ رَسُولِكَ وَصَفيكَ وَ اِرتِدادَ اُمَتِه عَلينا وَ مَنعِهِم ايانا حَقنَا الَذى جَعلتَهُ لَنا فِى كِتابِكَ المُنزِل عَلى نَبيكَ المُرسِل»
(مجلسى، ۱۳۷۰، ج ۵۳، ص ۱۹)؛
😭💔پروردگارا! به سوى تو شكايت مىكنم از اندوه از دست دادن پيامبر و فرستاده و برگزيده ات و به تو #شكايت مىكنم از ارتداد امت پيامبر و اينكه #حق ما را از ما بازداشتند؛همان #حق_ولايت و #رهبرى، را كه در #قرآن كريم خودبر پيامبر اسلام نازل فرمودى.
بنابراين، اين بانوى بزرگ به صورت #علنى و در#جمع مردم و با #حضور ديگران، صراحتا از زير پاگذاشتن #حق اميرالمؤمنين عليه السلام سخن به ميان آورد و#حقيقت_ولايت را براى مردم تبيين نمود و تا آخرين لحظه براى #دفاع از #على عليه السلام پاى فشرد.
😭💔مهاجر و انصار كه براى عيادت حضرت زهرا سلام الله علیهاآمده بودند، در #اعتراض به #مردانشان فرمود:
«چه #زشت است #كندى_شمشيرها و #سستى #بازيچه_بودن_مردانتان»
(طبرسى، ۱۳۸۱، ص ۲۴)
💔😭 و ادامه داد: «واى بر آنان!چرا #خلافت را از مركز#رسالت و پايه هاى نبوت وراهنما و مهبط وحى جبرئيل #بيرون_بردند»
😭💔 وفرمود: «چه باعث شد كه
(با #على #كينه توزى كنند) از#ابىالحسن_انتقام گرفتند؟ آرى، به خدا #انتقام گرفتند به خاطر #سوزش#تيغ او( و #پايدارى او)
_____ ) :
🖤 🕊
#اعتراض_مؤثربه_سكوت_خواص
⭕️‼️آن حضرت در مواردى مخالفت خود را بااعتراض و #انتقاد و #شِكوِه به اثبات رساند «كه سخنان آن حضرت،
😭💔#فرياد_دردآلودى بود در #حمايت ازعلى عليه السلام وصى و جانشين پيامبر اكرم صلىالله عليه وآله كه گروهى ازبازيگران، #آيات_قرآن و توصيه هاى مؤكد رسول خدا صلىالله عليه وآله را درباره او نايده گرفته بودند و صاعقه مرگبارى بود كه بر سر دشمنان اسلام فرود آمد و آنهارا#سخت #غافلگيركرد»
(مكارمشيرازى،۱۳۸۴،ص۱۴۲).
⭕️⁉️حضرت در بخشى ازخطبه معروف خود در مسجد مدينه به آنها خطاب فرمود: «اى گروه نُقَبا و مؤمنين! اى بازوان ملت! اى حافظان اسلام! اين #ضعف و #غفلت در مورد حق من واين #سهل انگارى از #دادخواهى من چرا؟ آيا پدرم رسول خدا نفرموده بايد #حرمت هر كس در موردفرزندان او حفظ شود؛ با چه سرعتى دچار #اعمال_ناپسند شديد! و چقدر زود آب از دهان بز لاغرريخت؟ (يعنى دچار #غفلت شديد)»
(قيومى اصفهانى، ۱۳۸۷، ص ۲۳۴).
😭💔نيز در #نكوهش_پيمان_شكنان و #سستى و #بى_تفاوتى مردان فرمودند:
«يا مَعاشِرَالمُسلِمينَ المُسرِعَة الى قيلِ الباطِلِ المُغضِية عَلَى الفِعلِ القَبيحِ الخاسِرِ اَفَلاتَتَدَبَّرُونَ القُرآنَ أم عَلى قُلُوبٍ اَقفالُها» (همان، ص۲۴۴)؛
اى مسلمانان كه به سوى سخن باطل شتابانيد و اعمال زشت زيانكارانه را ناديده مىگيريد! آيا در#قرآن_تدبير نمىكنيد يا بر دلها #مهر زده شده است۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞روایت اشکآلود شهيد حاج قاسم سلیمانی از کمک حضرت زهرا در روزهای سخت جنگ ۳۳روزه که منجر به پیروزی شد.
✍در آن کوران حوادث که خیلی سخت بود، یکی از برادرهای حزبالله که اهل تدین و تشرع بود و در جنوب مسئول بود، در حالتی که به تعبیر خودش حالت خواب نبوده گفت «دیدم یک بانویی آمد و یک یا دو بانوی دیگر هم در کنارش بودند. من در عالم خواب حس کردم حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است. رفتم به سمت پاهای مبارکشان؛ به ایشان گفتم که ببینید وضع ما را، ببینید ما چه وضعی داریم. حضرت فرمودند که «درست میشود». گفتم نه. من مُصر بودم به پای ایشان بیفتم و اصرار داشتم از ایشان چیزی بگیرم. بعد از اصرار کردن، ایشان فرمودند «درست میشود» و یک دستمال از داخل روپوشی که داشتند بیرون آوردند و تکان دادند و فرمودند «تمام شد». یک لحظه بعد یک هلیکوپتر اسرائیلی با موشک زده شد و بعد از این، زدن تانکها شروع شد.» و زدن تانکها همان نقطهی شکست رژیم در جنگ بود.
#حاج_قاسم
#فاطمیه #ایام_فاطمیه
😭#علت_گریه_های
#حضرت_زهراسلام_الله_علیها 💔
😭 گريه هاى حضرت زهرا عليهاالسلام علل و عوامل متعددى داشت. مهمترين چيزى كه روح حساس وغيور بانوى بزرگ اسلام را ناراحت مىساخت اين بود كه مىديد #اسلام از #مسير_واقعى_منحرف شده وبا خانه نشين شدن اميرالمؤمنين عليه السلام و #روى_كار_آمدن_منافقان، #انحراف_در_رهبرى_اسلام و مسلمانان پيداشده و زحمات بىامان و شبانه روزى پيغمبراسلام صلى الله عليه وآله در طول بيست و سه سال پرتلاش همه ازبين مىرفت و از #اسلام جز #صورت و #نامى بيش نمىماند و به دنبال اين #انحراف صدها و هزاران انحراف #غيرقابل_جبران ديگرى پيش مىآمد 《چنانكه پيش آمد 》 و اين #مصيبتى بود كه نه تنها براى فاطمه عليهاالسلام، بلكه براى هيچ مسلمان مسئولى #قابل_تحمل نبود،
😭💔#گريه و #اشكها نشانه #شعور و بيدارى از#وقوع_فاجعه اى بزرگ در فرهنگ بشريت است.
◾️🥀 به خاطر همين #مظلوميت ها بود كه گاه #آه_دردآلودى از #عمق_جان حضرت زهرا عليهاالسلام برمىآمد وگريه مىكرد و
مىفرمود: «#كيست_ياور_براى_على، #آن_يارىكننده_كيست؟»
(مجلسى، ۱۳۷۰،ج۳،ص ۲۵۳).
😭💔#گريه هاى حضرت #زهرا عليهاالسلام بر #مظلوميت_على عليه السلام حتى تا #آخرين_ساعات_حيات او ادامه داشت، آنگاه كه #وفات_فاطمه عليهاالسلام #نزديك شد، به #شدت_گريست وچون امام على عليه السلام از #علت_گريه او سؤال كرد، فرمود:
«ابكى لما تلقى بعدى»؛
#بر_مصيبتهايى كه پس از من بر تو #خواهد_باريد #گريه مىكنم» 😭
✅#امام_شناسی در #نگاه_حضرت_فاطمه (س) را چگونه تعریف می کنید؟
❌✨بهترین درس حضرت فاطمه زهرا (س) برای #منتظران این است که اولا منتظران حضرت، #امام شناسی را در خود #تقویت کنند، چون ایشان جزو کسانی هستند که #عارف به #مقام_امیرالمومنین (ع) بودند،
◾️🔻 یعنی از کلمات شان پیداست که #معرفت_کامل و صددرصدی نسبت به حضرت علی (ع) به عنوان امام معصوم داشتند #نه_به_عنوان_همسر، یعنی #جایگاه_امامت ایشان را کاملا می شناختند لذا چون این #معرفت را داشتند تا #پای_جان برای #دفاع از #امامت ایشان تلاش کردند؛ بنابراین باید سعی کنیم،
👈معرفت و #شناخت خود را نسبت به امام خود #افزایش دهیم
👈 و ثانیا در ادامه این معرفت باید تحت هر شرایطی با همه وجودمان در دفاع از امامت و ولی خدا تلاش کنیم؛
👌😭 حالا این دفاع گاهی با #جان است همان طور حضرت فاطمه (س) جان خود را برای دفاع از حریم ولایت و امامت سپر کردند و گاهی هم ممکن است این دفاع با #بیان و #قلم باشد. بنابراین با اشکال و شیوه های مختلف می آموزند که باید تحت هر شرایطی #مقاومت کنند
✴️غرب بر سر دوراهی تصمیم
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ یکشنبه ۲۸ آذرماه ۱٤۰۰بقلم سید عبداله متولیان
روز جمعه دور دوم مذاکرات دولت جدید ایران با ۱+٤ به اتمام رسید و مقرر شد پس از یک وقفه (احتمالاً) ۱۰ روزه مجدداً مذاکرات ادامه پیدا کند. با اتمام این مرحله طرفین نسبت به ادامه مذاکرات اظهار خوش بینی کردند. انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا مدعی شد «مشارکت کنندگان به یک متن مشترک برای مذاکره در باره احیای برجام دست یافتهاند». از طرف دیگر علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران نیز ضمن ابراز خوشبینی گفت اگر طرف مقابل مواضع منطقی ایران را بپذیرد، گفت و گوهای دور جدید میتواند آخرین دور مذاکرات باشد و در کوتاهترین زمان به توافق برسیم. از تعارفات دیپلماتیک و فشردن دست طرف مقابل با دستکش مخملین از یکسو و سابقه زیادخواهی، انعطاف ناپذیری و بدعهدی غرب از سوی دیگر که بگذریم حقایق تلخی در صحنه عمل دیده میشود که خوشبینی به سرانجام مذاکرات را به بلاهت تشبیه کرده و هیچ راهی جز بدبینی به غرب فراروی ایران باقی نمیگذارد.
غرب نشان داده که مطلقاً حسن نیت ندارد و در حرف لاف دوستی زده و از اراده و انگیزه برای حل مشکل میگوید اما در عمل ۱۸۰ درجه بر خلاف آن رفتار میکند. رفتارها و اقدامات عملی غرب راه هر گونه حسن نیت مسدود میکند. غرب ما را به مذاکره همراه با حسن ظن فرا میخواند اما در عمل: «آمریکا به جای لغو تحریمها و جبران اشتباهاتش، تحریمهای جدید وضع میکند»، «ترویکای اروپا علیه ایران بیانیه تهدید آمیز میدهد»، «در میانه مذاکرات دونکیشوت وار ژست نظامی به خود گرفته و تلویحاً ایران را به حمله اتمی تهدید میکنند»، «به آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای صدور قطعنامه علیه ایران فشار وارد میکنند»، «از ظرفیت دنیای مجازی برای تشدید فشار علیه ایران استفاده میکنند» و... ایران نشان داده که برای اجرای برجام و واداشتن غرب به انجام تعهدات بر زمین مانده و جبران خسارات و اشتباهاتشان و ارائه تضمین معتبر بسیار جدی و مصمم است. ظاهر میز مذاکزه در غرب تا زمانی که بتوانند کشور هدف را زیر مشت و لگدهای دیپلماتیک له کرده و از حقوقش محروم کرده و مسیر استعمارگری و سلطه را هموار کنند زیبا و اتوکشیده و متمدنانه است اما اگر کشوری مثل ایران با استدلال قوی در برابر آنان ظاهر شود، اینجاست که به هزار و یک روش برای تغییر میدان بازی متوسل میشوند.
حقیقت این است که غرب در مهندسی ٤۰۰ ساله خود برای کنترل کشورها و محروم سازی آنان از حقوق قانونی و طبیعیشان برنامه داشته و پس از جنگ دوم جهانی «ایجاد اجماع بینالمللی علیه کشور هدف»، «مجبور ساختن و کشاندن کشور هدف پای میز مذاکره» و «امتیاز گیری و دادن وعده های پوچ و تقریباً هیچ»، «موکول کردن انجام تعهدات خود به مذاکرات طولانی و فرسایشی»، «امتیازگیری بیشتر و گره زدن زلف تعهدات خود به دادن امتیازات بیشتر توسط کشور هدف در سایر حوزه های مورد علاقه» و... را در دستور کار قرار داده و از این طریق تا کنون موفق به تحقیر بسیاری از ملتها و تضییع حقوق آنان شده است. ذات نظام سلطهی غرب با فریبکاری، استعمارگری، زورگویی و تجاوز به حقوق و استثمار ملتها عجین است و به میز مذاکره بهعنوان راهی برای سلطهی به اصطلاح قانونی بر کشورها مینگرد. تجربهی مذاکرات کشورها با نظام سلطه در هفت دهه گذشته به خوبی نشان داده که هیچ کشوری در جهان پای میز مذاکره موفق به استیفای حقوق خود از مستکبران غربی نشده و همه چیزش را در ازای تحقیر ملت خود، پذیرش سیادت و آقایی غرب و دلخوش کردن به وعده های پوچ به حراج گذاشته است.
نظام سلطه ابتدا با اجماع سازی، کشور هدف را مجبور به نشستن پای میز مذاکره میکند سپس او را مجبور به قبول محرومیت از حقوق قانونی خود با عناوینی مثل «تهدید صلح»، «نگرانی جهانی» و... میکند و در نهایت تا اطلاع ثانوی برای انجام تعهدات خود به مذاکره مینشیند و نه تنها هرگز به تعهدات خود تن نمیدهد بلکه مستمراً انجام تعهدات خود را به رفع نگرانیهای بیشتر و انجام تعهدات و محرومیتهای جدید گره میزند. «مذاکرات مصر با رژیم جعلی صهیونیستی از سال ۱۹۷۸»، «مذاکرات فلسطینیها با رژیم نامشروع صهیونیستی از سال ۱۹۹۱» و «مذاکرات ترکیه با اتحادیه اروپا از سال ۱۹۸۷» نمونه هایی روشن از خوی استعماری و فریبکاری نظام سلطهی غرب در برابر ملتها و دولتهاست.
در مذاکرات هسته ای ایران با ۱+۵ نیز کشور ایران هشت سال است که از بخشی از حقوق مسلم خود در ازای وعدههای دروغین غرب محروم شده و طرف غربی با محوریت آمریکا حداقل شش سال است که از انجام تعهدات خود در برجام طفره رفته و با پررویی و وقاهت انجام تعهدات خود را به مذاکره در باره مواردی غیر از موضوع هسته ای نظیر قدرت دفاعی، عمق استراتژیکی ایران و حقوق بشر مشروط میکنند. برای طرف غربی بهترین و مطل
وبترن مدل مذاکره این بود که ایران مانند شش سال گذشته، ابتدا بی کم و کاست به انجام تعهدات برجامی خود باز گردد و دائماً توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی راستی آزمایی شود و با مکانیزم ماشه تهدید شود و تا اطلاع ثانوی بر سر میز مذاکره برای احقاق حقوق خود بجنگد و حاصل ۲۵ سال مذاکره با غرب این باشد که نه تنها برجام برای ایران هیچ آورده ای نداشته باشد بلکه اولاً برجام وسیله و روشی برای کنترل و محروم سازی ایران از حقوقش شده و ثانیاً مذاکرات طولانی مسیر را برای نفوذ در نظام فکری ملت ایران و راه انداختن جنگ اراده ها موسوم به جنگ شناختی باز کرده و این بار با فریب ملت ایران و مقابله مردم با حاکمیت، خواسته های ظالمانه و نامشروع خود را از زبان ملت ایران از جمهوری اسلامی مطالبه کرده و ذلت را به ملت ایران تحمیل کنند.
حالا که ایران با اقدامات قانونی خود طبق بندهای ۲۶ و ۲۷ و ۲۹ برجام، راهبرد غرب: «مذاکره طولانی و تا اطلاع ثانوی برای هیچ» را به «مذاکره مؤثر و کوتاه برای اجرای تعهدات غرب در برجام» تبدیل ساخته و با آرامش خواسته های چهارگانه خود را با استدلال قوی مطالبه میکند ، ترویکای اروپایی و آمریکا به تکاپو افتاده و به جای استفاده از فرصت برای جبران رفتار غلط خود در گذشته، باز مثل همیشه راه حیله گری، تهدید، تطمیع و... را در پیش گرفته اند. حقیقت است که غرب مایل به اجرای برجام نیست و اجرای همین برجام خسارت محض را هم برای استمرار سلطه گری خود در غرب آسیا به شدت زیانبار میداند. غرب با سیاست «با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن» و با طولانی کردن مذاکرات در پی تغییر میدان بازی است.
طرف غربی خوب میداند که اینک دستش کاملاً خالی است و راهی جز تن دادن به مذاکره در باره انجام تعهدات بر زمین مانده خود ندارد و بر سر دو راهی قرار گرفته است. اگر میز مذاکره را رها کند عملاً بازنده بوده و ایران هم در چارچوب بندهای ۲۶ و ۲۷ و ۲۹ برجام فعالیتهای هسته ای خود را از سر میگیرد و هم به تدریج حنای تحریم رنگ خواهد باخت. و اگر به مذاکره بر سر انجام تعهدات بر زمین مانده خود ادامه دهد بی شک در چارچوب برجام ناچار به تمکین از اراده قانونی ایران و انجام تعهدات و دادن تضامین معتبر خواهد بود. به این ترتیب غرب بجای استفاده از فرصت و جبران اشتباه، به آزمودن راهها و روشهای متعدد برای فریب ملت ایران و فریب افکار عمومی جهانی و تغییر میدان بازی دل بسته است.
باید به غرب تفهیم شود که: ۱- ایران متمدن و بزرگ فراتر از حقوق قانونی خود در چارچوب برجام چیزی نمیخواهد. ۲- غرب دیگر قدرت اجماع سازی علیه ایران را ندارد. ۳- گزینه نظامی دیگر روی میز غرب نیست و استناد به آن آبروی غرب را میریزد. ٤- تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران نه تنها کمکی به حل مسئله نمیکند بلکه موجب تحکیم و تثبیت موقعیت برتر ایران خواهد شد. ۵- دو دوزه بازی و حیله گری غرب پای میز مذاکره موجب تشدید ناامیدی ایران به ترویکای اروپا خواهد شد. بر این اساس اینک این غرب است که باید دست از خوی سلطه گری برداشته و به میدان عقلانیت و منطق بازگشته و با تصمیمی درست ضمن پذیرش و به رسمیت شناختن حقوق ملت ایران، به انجام تعهدات خود و جبران اشتباهات و خسارت وارد کرده به ایران بپردازد.
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004V6w
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم مأموریت از طرف فرماندهی کل قوا👆
اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۲۸ آذر ماه1400.pdf
389K
اخبار و تحلیل روزانه28آذر1400یکشنبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ چرا حضرت فاطمه زهرا(س) با چنان مقام قدسی برای بازپسگیری فدک اقدام کردند؟ (از اندک فیلمهای باقیمانده از شهید مطهری)
#فاطمیه
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
نماهنگ عربی بهمناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی
#به_نیت_حاج_قاسم
#مرد_میدان
لینک گروه { ☫ بـصـیـرت ☫ ۱ }
https://chat.whatsapp.com/EYWi2BjqZR05UqxdQCjeoc
لینک گروه { ☫ بـصـیـرت ☫ ۲}
https://chat.whatsapp.com/KKA6vzYqB4iLlhCHop9iqM
♦️ منطقه در یک نگاه | ۲۹ آذر ۱۴۰۰
1️⃣ سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق از خروج کامل نیروهای رزمی ارتش آمریکا از پایگاه «عین الاسد» در غرب این کشور خبر داد.
2️⃣ «مولود چاووشاوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد ممکن است ترکیه پس از مذاکرات دوحه و کابل، پنج فرودگاه در افغانستان را بهطور مشترک با قطر اداره کند.
3️⃣ سخنگوی وزارت امور خارجه هر گونه پیام مستقیم آمریکا به ایران طی ماههای اخیر را تکذیب کرد و گفت برخی پیامها به واسطه انریکه مورا به صورت مکتوب و غیرمکتوب از ابتدای گفتوگوها درباره موضوعات مذاکراتی دریافت و جوابها هم در جا داده شده است.
4️⃣ همزمان با سفر نخست وزیر دولت مستعفی یمن به عربستان سعودی و دیدار وی با خالد بن سلمان، برخی از مراکز نظامی این کشور در جنوب هدف حملات پهپادی قرار گرفت.
5️⃣ سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از عقد یک قرارداد با فرانسه برای خرید رادارهای نظامی از این کشور خبر داد.
6️⃣ کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در تهران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتوگو کرد.
7️⃣ رئیس پارلمان ارمنستان در دیدار با هیات پارلمانی ایران بر ضرورت توسعه روابط پایدار دو کشور و افزایش ثبات در منطقه تاکید کرد.
#منطقه_در_یک_نگاه
⁉️جنگشناختی یعنی چه؟
✅از مهمترین نتایج جنگ شناختی فعلی بر ضد ما خنثی سازی هر قشر با قشر خودش است. روحانی با روحانی، انقلابی با انقلابی، دوست با دوست و...
❌تبدیل هنرمندانه حب به بغض و یقین به شک از مصادیق بارز این جنگ در میان ملت است.
💯💯اگر تدبیری نشود در بلند مدت شاهد گسل های اجتماعی خواهیم بود.
#جنگ_شناختی