#معرفی_متنی_کتاب
📚معرفی کتاب"یوما"
✍نویسنده: مریم راهی
🔰ناشر: نشر نیستان
💠نوشتن دربارهی اشخاص معروف، بهویژه شخصیتهای مذهبی، بدون گرفتار شدن در فضایی یکنواخت، نیازمند نگاهی نو به زندگینامهی آنهاست؛ به طوری که خوانندگان با هر سلیقهای جذب داستان شوند و مخاطبان ادبیات مذهبی نیز علیرغم آشنایی با شخصیت و موقعیت، به نقطهنظر جدیدی برسند.
💠رمان یوما در ساعات پیش از تولد حضرت فاطمه (س) آغاز میشود و فضا همزمان بین ذهنیت حضرت خدیجه، ذهنیت مردمان شهر که به منزل پیامبر (ص) رفتوآمد دارند و موقعیت خانه در گردش است. داستان کتاب یوما در بستر مدینه و مکه میگذرد و واقعیاتی تاریخی از جامعهی آن زمان و اجتماع اعراب جاهلیت در اختیار خواننده قرار میدهد و تصاویر دلنشینی از عشق و محبت پیامبر به خدیجه و وجنات حضرت خدیجه میآفریند که فضای تاریخی و دینی کتاب را تلطیف و به جزئیاتی توجه میکند که پیش از آن کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند.
ترسیم سیمای کفار در زمان پیامبر از دیگر نقاط مثبت کتاب یوما شمرده میشود. به این منظور زبان به کمک میآید و لفاظی شخصیتهای منفی با استفاده از واژگان و کلمات عربی، به جذابیت رمان و شناخت چهرهی قهرمان از خلال دیالوگهای کفار میافزاید.
#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_پیشوا
@pishvapl
#معرفی_متنی_کتاب
📚 کتاب "دختر شینا"
✍ نویسنده: بهناز ضرابی زاده
دختر شینا زندگینامهی دختری است به نام «قدم خیر». اسم او را بخاطر قدم خوشی که داشت قدم خیر گذاشتند. قدم خیر عزیزدردانهی پدر و مادرش بود، کسی که دختران روستا آرزو داشتند به جای او باشند. پدر و مادرش بخاطر اعتقاداتشان او را به مدرسه نفرستادند و او بیسواد ماند اما بهخاطر ایمان قوی که داشت بارها افتاد و دوباره ایستاد و ثابت کرد جهاد یک زن تربیت درست فرزندانش و حمایت او از همسرش میباشد و در نهایت زندگی او با جنگ رقم خورد و نامش به عنوان همسر شهید در سرزمینش ماندگار شد.
“سردار شهید ستار ابراهیمی”، یکی از شهیدان والامقام استان همدان بود . قدم خیر با وجود از دست دادن همسر خود در بیست و چهار سالگی، دیگر ازدواج نکرد و پنج فرزند خود را به تنهایی پرورش داد.
“دختر شینا” نیز از مجاهدت و ایستادگی زنان، پا به پای مردان سخن می گوید اما این روندی نیست که از ابتدای داستان با آن مواجه هستیم. بانوی قصه که هنگام ازدواج تنها چهارده سال سن داشت آرام آرام به این صلابت دست پیدا می کند. او در ابتدا برخلاف بسیاری از همسران ایثارگر که شوهران خود را از لحاظ روانی برای جهاد و دفاع از انقلاب آماده می کردند، آمادگی این را نداشت که همسرش را به جبهه های جنگ بفرستد، چه برسد به اینکه او را اینقدر زود از دست بدهد و پس از آن تمام هم و غمش را معطوف پرورش شایسته ی فرزندانشان بنماید.
#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_پیشوا
@pishvapl
#نمایشگاه_و_فروشگاه_کتاب
📚 به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاه و فروشگاه کتاب در کتابخانه پانزده خرداد دایر می باشد.
💠 از علاقه مندان دعوت می گردد از کتابهای با موضوع دفاع مقدس دیدن فرمایید.
#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_پیشوا
@pishvapl
#معرفی_متنی_کتاب
📚کتاب"یک تن و این همه مزار: قصه فرماندهان دیار 15 خرداد"، قصههایی از زندگی سردار شهید تخریبچی حسین ایرلو فرماندهی گردان لشگر المهدی(عج)
✍ نویستده:معصومه رمضانی
🔰 انتشارات: رسول آفتاب
کتاب روایتی از زندگی «شهید حسین ایرلو» یکی از فرماندهان «لشکر ۳۳ المهدی(عج)» است. این کتاب برای دوره سنی نوجوانان نوشته شده و بیشتر به جنبه اخلاقی و زندگی این شهید بزرگوار پرداخته است. تلاش شده تا با قلمی ساده و روان از ورای داستانهای کوتاه، نوجوانان با شهیدی ارزشمند آشنا شوند، پسری جوان با تیپ و ظاهری به روز روانه جبهه و دفاع از انقلاب اسلامی میشود، شجاعتش خیلی زود به چشم میآید و فرماندهی گردان را به عهده اش میگذارند. نامگذاری این کتاب به یکی از آرزوهای «شهید حسین ایرلو» باز میگردد، وی هنگامی که ناراحتی و بی قراری مادران شهدای مفقودالاثر را میدید شدیداً تحت تاثیر قرار میگرفت لذا آرزو داشت تا به نحوهای شهید شود که بتواند بخشهایی از پیکرش را به مادران غم دیده این شهدا تقدیم کند به همین خاطر نام کتاب را «یک تن و این همه مزار» گذاشته شد.
#روابط_عمومی_اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_پیشوا
@pishvapl