فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پرتخریبترین بنای ماندگار تاریخ!
🔹حرم سید و سالار شهیدان بارها از سوی دشمنان اهل بیت مورد هجوم و تخریب قرار گرفته، اما بعد از گذشت قرنها امروزه حرم امام حسین علیهالسلام مهمان میلیونها زائر است. همان نوری که هرگز خاموش نخواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزها وقتی دارید زیارت عاشورا رو زمزمه میکنید و بر شمر و یزید و حرمله لعنت میفرستید، اگر شمرها و حرمله های زمانتون رو نشناسید امام حسین علیه السلام و هدفش رو هم نشناختید.
🇵🇸 @Roshangari_ir
🌼 #یاصاحب_الزمان_عج
🌼 امام خوب زمانم
هر کجا که هستی
با هزاران عشق و ارادت سلام...
🌼 #السلام_علیک
🌼 #یااباصالح_المهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌺تعجیل درفرج #پنج صلوات🌺
بي خواص - ابوموسي اشعري_1034069322755997932.mp3
947K
🏴عبرتهای عاشورا| «ابوموسی اشعری»
▪️چطور شد که جامعهی اسلامی به محوریّت پیامبر عظیمالشّأن، بعد از پنجاه سال کارش به آنجا رسید که فرزند همین پیغمبر را با فجیعترین وضعی کشتند؟!
1_26039876.pdf
106.1K
📚 متن کامل خطبه بسیار مهم امام حسین(علیهالسلام) در منا دو سال قبل از واقعه عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا اشک بر امام حسین (علیه السلام) این همه فضیلت دارد؟!
🔺حجتالاسلام عالی
🏴روز هفتم محرم
▪️در اين روز عبيدالله بن زياد نامهاي به نزد عمربن سعد فرستاد و به او دستور داد تا با سپاهيان خود بين امام حسين (ع) و اصحابش و آب فرات فاصله ايجاد كرده و اجازه نوشيدن حتي يك قطره آب را به امام ندهند، همانگونه كه از دادن آب به عثمان بن نعمان خودداري شد.
▪️عمر بن سعد نيز فوراً عمرو بن حجاج را با پانصد سوار در كنار شريعه فرات مستقر كرد و مانع دسترسي امام حسين (ع) و يارانش به آب شدند و اين رفتار غيرانساني سه روز قبل از شهادت حضرت صورت گرفت در اين هنگام مردي به نام عبدالله بن حصين ازدي كه از قبيله بجيله بود فرياد برداشت كه اي حسين! اين آب را ديگر سان رنگ آسماني نخواهي ديد! به خدا سوگند كه قطرهاي از آن را نخواهي آشاميد تا از عطش جاندهی!
▪️امام حسين (ع) فرمود: خدايا! او را از تشنگي بكش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار مده! حميد بن مسلم ميگويد به خدا سوگند كه پسازاین گفتگو به ديدار او رفتم درحالیکه بيمار بود، قسم به آن خدايي كه جز او پروردگاري نيست، ديدم كه عبدالله بن حصين آنقدر آب ميآشاميد تا شكمش بالا آمد! و باز فرياد ميزد العطش! باز آب ميخورد تا شكمش آماس ميكرد ولي سيراب نميشد و چنين بود تا جان داد.
▪️در اين روز بود كه خبر رسيدن مسلم بن عوسجه كه شبانه از كوفه به كربلا آمده و خود را به سپاه امام رساند، اصحاب و ياران را خوشحال و شادمان كرد مسلم اولين شهيد عاشوراست كه در حمله نخست به شهادت رسيد. پيرمردي بزرگوار از طايفه بنی اسد و از چهرههاي درخشان كوفه و از هواداران اهلبیت (ع) بود از اصحاب پيامبر (ص) و از مسلمانان باسابقه به شمار ميرفت و از آن حضرت هم روایتشده است كه پارسا، شجاع و سواركاري نامي بود.
1_26039876.pdf
106.1K
📚 متن کامل خطبه بسیار مهم امام حسین(علیهالسلام) در منا دو سال قبل از واقعه عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا اشک بر امام حسین (علیه السلام) این همه فضیلت دارد؟!
🔺حجتالاسلام عالی
🏴زيارت عاشورا :
🌹امام باقر علیه السلام بعد از آموختن زیارت عاشورا به #علقمه فرمودند :
هر کس این زیارت را بخواند ( از دور یا نزدیک ) و بر حسین علیه السلام ناله کند و امر کند اهل خود را که بدون تقیه بر حسین علیه السلام گریه کنند و اقامه کنند #عزا را در خانه به اظهار جزع و همدیگر را بر #مصیبت-حسین علیه السلام تعزیت گویند، من ضامن او مى شوم نزد خدا که #ثواب هزار حج ، هزار عمره و هزار غزوه براى او بنویسند .
📚الکسیر العبادات فى اسرارالشهادات ص 91
🌷🌷🌷▪️🌷🌷🌷
🔴امام خمینی(ره)
♦️دستور آموزنده کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا باید سر مشق امت اسلامی باشد. قیام همگانی در هر روز و در هر سرزمین. عاشورا قیام عدالتخواهان با عددی قلیل و ایمانی و عشقی بزرگ در مقابل ستمگران کاخ نشین و مستکبران غارتگر بود و دستور آن است که این برنامه سرلوحه زندگی امت در هر روز و در هر سرزمین باشد.
📚صحیفه نور،جلد 9،صفحه 57
🏴🏴🏴🌷🏴🏴🏴
🌹«حسین (علیهالسّلام) چنین امضایی نمیکند
♦️امام خامنه ای :«[یزید] توقّع داشت که این امام هدایت پای حکومت او را امضا کند؛ «بیعت» یعنی این. میخواست امام حسین علیهالسّلام را مجبور کند به جای اینکه مردم را ارشاد و هدایت فرماید و گمراهی آن حکومت ظالم را برای آنان تشریح نماید، بیاید حکومت آن ظالم را امضا و تأیید هم بکند! قیام امام حسین علیهالسّلام از اینجا شروع شد...
♦️توقع کرد که امام حسین علیهالسّلام پای این سیهنامهی تبدیل امامت اسلامی به سلطنت طاغوتی را امضا کند؛ یعنی بیعت کند. امام حسین فرمود «مثلی لا یبایع مثله»؛ حسین چنین امضایی نمیکند. امام حسین علیهالسّلام باید تا ابد بهعنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد.»
🌷🌷🌷🖤🌷🌷🌷
⚫️عبرتهای عاشورا /شریح قاضی
◾️▪️امام خامنه ای: تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى». شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
◾️▪️ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
◾️▪️شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
◾️▪️«جرأت نکردم» یعنى چه؟ یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
◾️▪️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
◾️▪️ اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
بیانات امام خامنه ای در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَأَلْبِسْنِي عَافِيَتَكَ، وَجَلِّلْنِي عَافِيَتَكَ، وَحَصِّنِّي بِعَافِيَتِكَ، وَأَكْرِمْنِي بِعَافِيَتِكَ، وَأَغْنِنِي بِعَافِيَتِكَ، وَتَصَدَّقْ عَلَیَّ بِعَافِيَتِكَ، وَهَبْ لیٖ عَافِيَتَكَ، وَأَفْرِشْنِي عَافِيَتَكَ، وَأَصْلِحْ لیٖ عَافِيَتَكَ، وَلاٰ تُفَرِّقْ بَيْنِي وَبَیْنَ عَافِيَتِكَ فِی الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ.
خداوندا بر محمّد و آلش درود فرست و عافیتت را بر من بپوشان و سـراپایم را به عافیتت بپوشان و به عافیتت محفوظم دار و به عافیتت ارزشمند و عزیزم دار و بر من به عافیتت احسان کن و به عافیتت بر من صدقه ده و عافیتت را به من ببخش و عافیتت را بر من بگستـران و عافیتت را برایم شایسته گردان و در دنیا و آخرت بین من و عافیتت جدایی مینداز.
اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَعَافِنِي عَافِيَةً كَافِيَةً شَافِيَةً عَالِيَةً نَامِيَةً، عَافِيَةً تُوَلِّدُ فیٖ بَدَنِی الْعَافِيَةَ، عَافِيَةَ الدُّنْيَا وَالآْخِرَةِ، وَامْنُنْ عَلَیَّ بِالصِّحَّةِ وَالْأَمْنِ وَالسَّلَامَةِ فیٖ دِينِي وَ بَدَنِی، وَالْبَصِیرَةِ فیٖ قَلْبِي، وَالنَّفَاذِ فیٖ أُمُورِي، وَالْخَشْيَةِ لَكَ، وَالْخَوْفِ مِنْكَ، وَالْقُوَّةِ عَلیٰ مٰا أَمَرْتَنِي بِهِ مِنْ طَاعَتِكَ، وَالِاجْتِنَابِ لِمٰا نَهَيْتَنِي عَنْهُ مِنْ مَعْصِيَتِكَ.
خداوندا بر محمّد و آلش درود فرست و مرا عافیت ده؛ عافیتی بینیاز کننده، شفابخش، برتر، افزون شونده؛ عافیتی که در بدنم عافیت تولید کند، عافیت دنیا و آخرت. و بر من منّت گذار، به تندرستی و امنیّت و سلامت در دین و بدنم و بینایی در دلـم و قاطعیت در امورم و هراس برایت و بیم از حضـرتت و توان و نیرو بر آنچه از طاعتت به من فرمان دادی و دوری از نافرمانیات نسبت به آنچه مرا از آن بر حذر داشتی.
اَللّٰهُمَّ وَامْنُنْ عَلَیَّ بِالْحَجِّ وَالْعُمْرَةِ، وَزِيَارَةِ قَبـْرِ رَسُولِكَ -صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَرَحْمَتُكَ وَبَرَكَاتُكَ عَلَيْهِ وَعَلیٰ آلِهِ- وَآلِ رَسُولِكَ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ أَبَداً مٰا أَبْقَيْتَنِي، فیٖ عَامِي هَذَا وَفیٖ كُلِّ عَامٍ، وَاجْعَلْ ذَلِكَ مَقْبُولًا مَشْكُوراً، مَذْكُوراً لَدَيْكَ، مَذْخُوراً عِنْدَكَ، وَأَنْطِقْ بِحَمْدِكَ وَشُكْرِكَ وَذِكْرِكَ وَحُسْنِ الثَّنَاءِ عَلَيْكَ لِسَانِی، وَاشْـرَحْ لِمَرَاشِدِ دِينِكَ قَلْبِي،
خداوندا بر من منّت گذار به حجّ و عمره و زیارت قبـر پیامبـرت -که درود و رحمت و برکاتت بر او و بر آل او باد- و بر زیارت قبور اهل بیت رسولت علیهمالسّلام، همیشه تا وقتی که مرا زنده بداری، در امسالـم و همه سال و آن زیارت را پذیرفته و شایستۀ قدردانی و منظور نظر پیشگاهت و اندوختهای برایم نزد خود قرار ده. و زبانم را به سپاس و شکر و ذکر و ستایش نیک، نسبت به حضـرتت گویا کن؛ و دلـم را برای راههای مستقیم دینت گشاده فرما،
وَأَعِذْنِی وَذُرِّيَّتِي مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ، وَمِنْ شَـرِّ السَّامَّةِ وَالْهَامَّةِ والْعَامَّةِ وَاللّٰامَّةِ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ شَيْطَانٍ مَرِيدٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ سُلْطَانٍ عَنِيدٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ مُتْـرَفٍ حَفِيدٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ ضَعِيفٍ وَشَدِيدٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ شَـرِيفٍ وَوَضِيعٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ صَغِیرٍ وَكَبِیرٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ قَرِيبٍ وَبَعِيدٍ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ مَنْ نَصَبَ لِرَسُولِكَ وَلِأَهْلِ بَيْتِهِ حَرْباً مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ، وَمِنْ شَـرِّ كُلِّ دَابَّةٍ أَنْتَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا، إِنَّكَ عَلیٰ صِـرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ.
و مرا و فرزندانم را پناه ده از شیطان راندهشده و از شـرّ جانوران زهردار و حیوانات بدون زهر و سایر جانداران و مردم چشم شور و از شـرّ هر شیطان سـرکش و از شـرّ هر پادشاه ستمگر و از شـرّ هر خوشگذران نازپرورده و از شـرّ هر ناتوان و قوی و از شـرّ هر عالی مقام و فرومایه و از شـرّ هر کوچک و بزرگ و از شـرّ هر دور و نزدیک و از شـرّ هر جن و انس که در برابر پیامبـرت و اهل بیتش، جنگی را برپا کرد و از شـرّ هر جنبندهای که تو زمام اختیارش را به دست داری؛ همانا تو بر راه راستی.
اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَمَنْ أَرَادَنِی بِسُوءٍ فَاصْـرِفْهُ عَنِّي، وَادْحَرْ عَنِّي مَكْرَەُ، وَادْرَأْ عَنِّي شَـرَّەُ، وَرُدَّ كَيْدَەُ فیٖ نَحْرِەِ،
خداوندا بر محمّد و آلش درود فرست و هر که نسبت به من آهنگ بدی کند، او را از من بازدار و نیرنگش را از من دور ساز و شـرّش را از من برطرف کن و مکرش را به گلوگاهش برگردان،
وَاجْعَلْ بَیْنَ يَدَيْهِ سَدّاً حَتّٰى تُعْمِيَ عَنِّي بَصَـرَەُ، وَتُصِمَّ عَنْ ذِكْرِي سَمْعَهُ، وَتُقْفِلَ دُونَ إِخْطَارِي قَلْبَهُ، وَتُخْرِسَ عَنِّي لِسَانَهُ، وَتَقْمَعَ رَأْسَهُ، وَتُذِلَّ عِزَّەُ، وَتَكْسِـرَ جَبَـرُوتَهُ، وَتُذِلَّ رَقَبَتَهُ، وَتَفْسَخَ كِبْـرَەُ، وَتُؤْمِنَنِي مِنْ جَمِيعِ ضَـرِّەِ وَشَـرِّەِ، وَغَمْزِەِ وَهَمْزِەِ، وَلَمْزِەِ وَحَسَدِەِ وَعَدَاوَتِهِ، وَحَبَائِلِهِ وَمَصَائِدِەِ، وَرَجِلِهِ وَخَيْلِهِ، إِنَّكَ عَزِيزٌ قَدِيرٌ.
و مانعی پیش رویش قرار ده تا چشمش را از دیدن من کور و گوشش را از شنیدن گفتار من کر سازی و دلش را از یاد من قفل کنی و زبانش را از گفتگو دربارۀ من لال گردانی و سـرش را بکوبی و عزّتش را خوار کنی و بزرگیاش را بشکنی و بر گردنش، گردن بند خواری اندازی و کبـریاییاش را از هم بپاشی و مرا از تـمام زیان و شـرّ و طعنه و غیبت و عیبجویی، حسد، دشمنی، بندها، دامها، پیاده و سوارهاش ایمن داری؛ همانا تو شکستناپذیر توانایی.
سلام و ارادت
دعای بالا 👆دعای ۶۱ صحیفه جامعه ( ۲۳ صحیفه کامله) به دعای #عافیت معروف است.
استمداد کنیم از این دعای بیتکرار،
به این امید که خداوند ما را از این فرصت آزمون در «نهایتِ عافیت» بیرون آورد.