eitaa logo
منتظران ظهور(پایگاه حضرت جعفربن موسی(ع)بسیج خواهران)
113 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
14.1هزار ویدیو
279 فایل
بسم‌الله الرحمن الرحیم🔰اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم🔰درودخدابرامام خمینی وشهدای عزیز🌷سلام برامام خامنه ای رهبرعظیم الشان آزادگان ومستضعفان جهان وسلام بر مجاهدان راه حق⭐سلام بر مردم شریف ایران وخوبان جهان @pj_emamzadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
بیانیه مجلسی‌‌ها برای لغو 100 درصدی تحریم‌ها 🔹بیش از 200 نماینده مجلس طی بیانیه‌ای اعلام کردند که معتقدند اگر 100 درصد تحریم‌ها لغو نشود، هیچ تحریمی لغو نشده است و پذیرش ماندن برخی تحریم‌ها، تایید مشروعیت آن تحریم‌ها خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشتیبان رهبر باشید تا به کشور (امنیت، دین، ناموس، استقلال، اقتصاد. ....)آسیب نرسد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی‌زاده: بروکراسی اداری تولید واکسن را عقب انداخت نائب رئیس اول مجلس: 🔹چهار ماه زودتر می‌توانستیم به واکسن کرونا برسیم. 🔹دانش فنی واکسن را داشتیم، بروکراسی اداری باعث شد به عقب بیافتد. 🔸ما می‌توانستیم صادرکننده واکسن باشیم. بگو دولت تزویر👌
🇮🇷✨✨✨🌹♻️🌹✨✨✨🇮🇷 بسیار بسیار ساده 👇👇👇👇👇👇👇 📌*📍سه کار مهمی که نیروهای عزیز انقلابی از الان تا انتخابات باید انجام دهند* 🔹 ثبت نام ها تمام شد و الحمدلله عزیزان خوب انقلابی ای به خواست هوادارن فهیم و نظام دوست خود لبیک گفتند و در انتخابات ثبت نام فرمودند ، آنها وظیفه ثبت نامی که من و شما از آنها خواستیم را انجام دادند ، حالا ما هم باید به وظایف خود عمل کنیم. 🔻 اما چه وظایفی؟ 1️⃣ با تمام قدرت و توان ، دفاع از اصل انقلاب و عمل به فرمایش رهبری در ایجاد امید به مردم برای حضور پرشور در انتخابات که طبق حرف صریح رهبری، اولویت اول را دارد که متاسفانه این روزها ما بیشتر درگیر دفاع از افراد مورد نظر خود بودیم تا عمل به این وظیفه!!! 2️⃣ دفاع علمی و مستند و به دور از حاشیه و احساسات از کاندیدای مورد نظر خودمان ، البته با در نظر گرفتن احترام به دیگر کاندیداهای انقلابی 3️⃣ به هیچ عنوان به هیچ عنوان نگوئیم که چون کاندیدای انقلابی ما خوب است ، پس دیگر کاندیداها باید به نفع او کنار بکشند. 🔹 این جمله ، تحریک کننده ترین جمله ممکن می تواند باشد و باعث درگیری و بحث های بیهوده بین نیروهای عزیز انقلابی می شود.سال 92 از این بحث ها زیاد داشتیم و اثر منفی اش هم دیده شد!!! 🔸 چه کار به کار دیگران داریم؟ از عقیده خود و کاندیدای مورد حمایت خود دفاع کنیم ، خود این کاندیداهای انقلابی ثبت نام کننده الحمدلله اینقدر با کمالات هستند که بفهمند چه کنند و احتمال زیاد برخی از آنها هم برای مناظره و افشای فسادهای برخی رقیب ها آمده اند تا آن رقیب ها نتوانند با مظلوم نمایی رای جمع کنند ، و احتمالا این عزیزان انقلابی بعد مناظره به نفع دیگران کنار می روند . 🔹بحث کردن روی اینکه فلانی باید کنار برود و ... نه تنها بیهوده است، بلکه باعث تنش بین نیروهای خودی می شود . حواسمان هم باشد که این ترفندی مهم از سوی رقیب است که تا می تواند به دنبال انجام آن خواهد بود . پس به دام آنها گرفتار نشویم. 🔸 اولویت را فراموش نکنیم، اولویت طبق فرمایش رهبری ، دعوت از مردم برای حضور پرشور و تبیین نتایج آن است، انقلاب را برای مردم تبیین کنیم تا حضور بیشتر شود ، آن وقت قطعا خودشان به کاندیدایی انقلابی رای خواهند داد.