📣 رهبر انقلاب در دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان:
👈 ایران و ترکمنستان خویشاوند و دارای اشتراکات فرهنگی بسیار هستند
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبرمعظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان، ایران و ترکمنستان را خویشاوند و دارای اشتراکات فرهنگی بسیار خواندند و تاکید کردند: این اشتراکات فرهنگی زمینه مهمی برای گسترش بیش از پیش روابط در بخشهای مختلف بهویژه در حوزههای انرژی و راه است.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود صدها دانشمند وشخصیت نامآور در حدفاصل رودخانههای اترک و جیحون در دوکشور و همچنین وجود مقبره «مختومقلی فراغی» شاعر پرآوازه ترکمن در ایران افزودند: این زمینههای فرهنگی را نباید دستکم گرفت.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای با تقدیر از توجه ویژه رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان به مسایل فرهنگی و دینی و اهتمام برای گسترش مراکز فرهنگی و مساجد، خاطرنشان کردند: در زمینه مسایل تجاری، ظرفیتهای بیشتری برای گسترش همکاریها بهخصوص در بخش راه و حوزههای مربوط به آب، برق و گاز وجود دارد و جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری در این بخشها است.
🔹 ایشان با اشاره به درخواست رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان برای حضور متخصصان و کارشناسان ایرانی جهت احداث یک بزرگراه، از نزدیکی مرز ایران و ترکمنستان تا دریای خزر، افزودند: وزارت راه ایران توانایی احداث این بزرگراه را دارد، ضمن آنکه با توجه به جایگاه مهم ارتباطات زمینی و ریلی در اقتصاد جهانی، ما مصمم به تکمیل مسیر ترانزیتی شمال به جنوب هستیم که میتواند ترکمنستان و کشورهای اطراف ان را به دریای عمان متصل کند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی گسترش روابط را به نفع دوکشور دانستند و با اظهار خوشبینی نسبت به آینده روابط، تاکید کردند: همکاری بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان زمینه ساز ارتقاء جایگاه دو کشور در دنیای درحال تحول خواهد بود.
🔹در این دیدار که آیتالله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز حضور داشت، آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با اظهار خرسندی از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی گفت: من همواره در طول سالهای گذشته و در دوران ریاست جمهوری خود، در سفرهایی که به ایران داشتم از دیدگاهها و توصیههای جنابعالی بسیار استفاده کردم و براساس آن توصیهها کارهای مهمی انجام گرفته است و در این دیدار نیز بدنبال بهرهگیری از توصیهها برای انجام طرحهای بزرگ در ترکمنستان هستم.
وی با اشاره به مذاکرات خود با مسئولان کشورمان افزود: در این مذاکرات توافقهای خوبی برای گسترش همکاریها بهویژه استفاده از توان متخصصان و کارشناسان ایرانی در ساخت راه و حوزه های آب،برق و گاز انجام گرفت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
#ثامن
#خراسان_شمالی
✳️پیروزی بزرگ ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی
🔸ایران به یک پیروزی بزرگ در مجادله مداوم خود با ادعاهای دروغین و غیرکارشناسی رژیم صهیونیستی, انگلیس و آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی دست پیدا کرد؛ یک پیروزی بزرگ که دشمن صهیونیستی را به شدت ناامید کرده و آنها امشب رخت عزا پوشیده و در گزارشهای متعدد به پیروزی غیرقابل باور ایران در این عرصه پرداختند. بر اساس گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی تازهترین گزارش فصلی خود درباره موضوعات پادمانی و اجرای برجام در ایران را عصر روز چهارشنبه در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار داد.
🔸مدیرکل آژانس در گزارش خود که به طورکم سابقهای با لحن مثبت نوشته شده، اعلام کرده است که یکی از سه مکان مورد بحث در «مریوان» مورد بررسی، حل و فصل و «بسته» شده است. آژانس پیش از این اسناد پشتیبان در مورد مکان موسوم به «مریوان» را به ایران ارائه کرده بود. این اسناد ادعایی آژانس تنها دو تصویر از یک مکان ناشناخته بود که نمیتوانست به هیچ وجه به عنوان شواهد معتبر تلقی گردد، زیرا به راحتی قابل جعل بوده و به همین دلیل ارزش حقوقی و فنی نداشت. آژانس در اسناد ارایه شده به وجود آشکارسازهای نوترونی در این مکان اشاره کرد که اصولاً هیچ مبنای پادمانی و حتی پروتکل الحاقی ندارد که ایران بخواهد در این چارچوبها به آن پاسخ دهد.
🔸با این وجود، ایران بر اساس حسن نیت خود، به صورت داوطلبانه اجازه دسترسی به آژانس داد و توضیحات در مورد تاریخچه کامل، استفاده و حتی کاربرد سولههای موجود در این مکان را ارائه کرد. آژانس اطلاعات دریافتی از ایران را صرفاً با اتکای غیرموجه به برخی اسناد غیرمعتبر و ساختگی و نتیجهگیری جعلی و باطل مبتنی بر مفروضات نادرست مطابق با اسناد ادعایی مذکور درنظر گرفت. (این اسناد و تصاویر با همکاری نزدیک انگلیس و رژیم صهیونسیتی جعل و با حمایت آمریکا در اختیار آژانس قرار گرفته و با لابی سنگین به آنها استناد میشد)
🔸ایران در پاسخ اعلام کرده بود، این مکان برای بهرهبرداری از خاک نسوز طی قراردادی با یک شرکت خارجی در چند دهه پیش مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال، آژانس بیدلیل ادعا کرد که این مکان در فعالیتهای هستهای مشارکت داشته است. ایران تاکید کرد که ادعاهای آژانس مبنی بر اینکه در این مکان آزمایشات انفجاری با سپر محافظ برای آمادهسازی جهت استفاده از آشکارسازهای نوترونی بوده است صرفاً یک خیالپردازی مبتنی بر اطلاعات غیرموثق و نادرست است.
🔸به علاوه، ایران اعلام کرده بود که منشأ وجود اورانیوم تهی شده با U-۲۳۶ ذکر شده در نتایج تحلیلی نمونههای محیطی آژانس ناشناخته است و واضح است که منشأ این ذرات ایران نیست، بلکه منشأ آنها از شرکتهایی مانند مرک، امرشم و ... است که به صورت تجاری در بازار موجود هستند. برای آژانس که ادعا میکند مجموعهای غنی از ویژگیهای ذرات برای اثبات آنها را دارد یافتن این مساله نباید کار دشواری باشد. مقامات ایران همچنین تصریح کردند که منشأ احتمالی دیگر ذرات گزارش شده توسط آژانس میتواند ناشی از اقدامات خرابکارانه (خرابکاری) باشد.
🔸حل و فصل یکی از سه موضوع پادمانی بعد از ماهها تنش بر سر آنها نشان میدهد، همکاریها میان ایران و آژانس از جنس تعامل و گفتوگو بیش از تقابل و تشدید فضا موثر است. پیشرفت انجام گرفته نشان میدهد، اگر اراده سیاسی برای حل و فصل آنها وجود داشته باشد موضوعاتی از این دست لاینحل و بغرنج نبوده و نیست. کشورهای اروپایی و آمریکا هر زمان تصمیم به تشدید فضا گرفتند، جز پاسخی سختتر از سوی ایران دریافت نکردهاند. از جمله این پاسخها، تصمیم ایران برای غنیسازی ۶۰ درصد در فردو در واکنش به قطعنامه سه کشور اروپایی و آمریکا در آبان ماه ۱۴۰۱ بود.
🔸بر اساس گزارش جدید آژانس، ایران اجازه داده است که تعدادی از دوربینهای جمعآوری شده بعد از صدور قطعنامه در آژانس دوباره نصب شوند. مدیرکل در گزارش خود همچنین اعلام کرد که موضوع کشف ذرات اورانیوم ۸۳.۷ درصد مورد بررسی و سوالات و ابهامات آژانس رفع شده است. با این حال این موضوع نیز در فرآیند مذاکرات فنی که در یکی دو ماه اخیر انجام شد مطرح و آژانس اعلام کرده است که دیگر سوال و ابهامی در اینباره ندارد.
🔸به نظر میآید با توجه به پیشرفتهای انجام گرفته در روند مذاکرات، که در نتیجه آن دو موضوع پادمانی حل و بسته شده و از ایران سطح نظارت های آژانس در سایت اصفهان را افزایش داده است، فضا برای همکاریهای بیشتر میان ایران و آژانس و حل و فصل ابهامات ایجاد شده است. به علاوه گزارش رو به جلو و تقریبا مثبت آژانس این پیام را دارد که کشورهای صاحب نفوذ اروپایی و آمریکا در شورای حکام نسبت به حل مسایل و اختلافات ایران و آژانس بیشتر از سه ماه گذشته تمایل دارند.
🇮🇷
#ثامن
#خراسان_شمالی
🇮🇷
📝 تحلیل کوتاه | آخرین وضعیت عضویت ایران در کشورهای عضو گروه بریکس:
🍃🌹🍃
1⃣ هنوز شاخصهای عضویت کشورهای جدید در بریکس از سوی اعضا روشن نشده و ایران به عضویت این گروه درنیامده
2⃣ ۱۹ کشور خواهان عضویت در این گروه هستند.
3⃣ باعضویت در این گروه ایران میتواند معاملات خود با کشورهایی مانند روسیه، چین، برزیل و آفریقای جنوبی را با ارز ملی انجام بدهد.
4⃣ ایران در اجلاس آتی بریکس در آفریقای جنوبی شرکت خواهد کرد و آماده صادرات خدمات در حوزه های انرژی، نیروگاه، جاده و راه سازی است.
🇮🇷
#ثامن
#خراسان_شمالی
🇮🇷
📝 رسانههای صهیونیستی و عربی از یک عملیات اطلاعاتی پیچیده علیه یک مقام امنیتی بلندپایه موساد خبر می دهند. تاکنون این ابعاد از موضوع فاش شده:
🍃🌹🍃
1⃣ مقام ترور شده موساد بسیار عالی رتبه بوده و از او به عنوان یک نابغه امنیتی یاد میشود.
2⃣ عملیات در ایتالیا و حین برگزاری جشن تولد وی در یک قایق تفریحی انجام شده
3⃣ علاوه بر وی، افراد دیگری هم در محل حضور داشتهاند که همگی دارای رتبه بندی امنیتی هستند.
4⃣ وقوع این رخداد همزمان با سالگرد شهادت شهید صیاد خدایی از دید رسانههای صهیونیست بسیار معنادار قلمداد شده است.
5⃣ همزمان یک مقام امنیتی دیگر رژیمصهیونیستی در طولکرم (شمال کرانه باختری) کشته شده است.
#ثامن
#خراسان_شمالی
🔴جزئیاتی از تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
♦️وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که افراد تحریمشده شامل محمدرضا انصاری از مسئولان سپاه، روحالله بازقندی رئیس سابق ضد جاسوسیِ سپاه و رضا سراج رئیس اطلاعات خارجیِ سپاه میشوند.
♦️شهرام پورصافی تبعۀ ایرانی نیز در فهرست تحریمهای امروز واشنگتن قرار دارد که وزارت دادگستری آمریکا او را متهم به ارائه و تلاش برای حمایت مالی از یک توطئه قتل فراملی کرد.
♦️این نهاد آمریکایی همچنین حسین حافظ امینیفرد دوتابعیتی ایرانی و ترک مقیم ترکیه را از اعضای سپاه دانسته و در فهرست تحریمها قرار داده.
♦️آمریکا همچنین شرکت سهامی صنعت و تجارت صادرات و واردات هوانوردی رِی مستقر در ترکیه موسوم به رِی ایرلاین را در فهرست تحریمهای جدید خود قرار داده.
🇮🇷
#ثامن
#خراسان_شمالی