بسم الله الرحمن الرحیم
حلول ماه شعبان مقارن است با خجسته میلاد سه ستاره تابناک سپهر مذهب تشیع؛ سرور آزادگان و شهدا امام حسین(ع)، قمر تابناک هاشمی حضرت ابوالفضل العباس(ع) و سیدالساجدین حضرت زین العابدین(ع).
سومین روز از این ماه بافضیلت به میمنت ولادت امام حسین(ع) روز پاسدار نام گرفته است؛ روز تجلی و تحقق صیانت و پاسداری از اسلام ناب محمدی و تبلور حراست از اهداف و ارزش های دینی.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با کارنامه درخشان و افتخارآمیز و با مجاهدت های عالمانه و ماهرانه در هر چهار دهه انقلاب به عنوان الگوی کارآمد و مردمی، عزت و اقتدار حسینی را در پاسداری و دفاع از ارزش ها عینیت بخشیده است.
اینجانب ضمن گرامیداشت اعیاد نورانی ماه شعبان و درخواست علوّ درجات برای شهدای پاسدار و تکریم نسبت به خانوادههای آنان، فرارسیدن روز پاسدار را به ملت شریف ایران، مردم متدین خراسان شمالی به ویژه پاسداران انقلاب اسلامی و سپاه همیشه سرفراز حضرت جوادالائمه(ع) استان، جانبازان و آزادگان و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض می کنم.
رضا نوری
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم:
شبنامه ۱۷:
جانبازان رشته اتصال شهداء با نسل امروز:
در نگاه به قلههاي رفيع ايمان و شجاعت و وفا، چشم ما به وارسته مردي بزرگ و بيبديل ميافتد، به نام عبّاس فرزند رشيد اميرالمؤمنين(ع) كه در فضل و كمال و فتوّت و رادمردي، الگويي برجسته است. در اخلاص و استقامت و پايمردي، نمونه است و در هر خصلت نيك و صفت ارزشمندي، كه كرامت يك انسان به آن بسته است، سرمشق است.
روز ولادت حضرت ابوالفضل عباس(ع)، فرصت گرامیداشت همه والامقامانی است که با دلیری و رشادت، ایثار را سرلوحه زندگی خود قرار دادند و با عبور از لذت های دنیوی، سعادت و جاودانگی اخروی و رضایت پروردگار را برگزیدند. نسل امروزی با الگو قرار دادن این دلاوری ها می تواند راه را از بیراهه تشخیص دهد و به کمال مطلوب و رضایت الهی دست یابد. همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان غیور در برابر تجاوز و زورگویی های رژیم بعث ایستادند و جانبازان سربلندی که با گذشتن از سلامت جسم و روح خود در راه دفاع از کشور و انقلاب اسلامی در برابر تهدیدهای دشمن، بزرگترین فداکاری ها را به منصه ظهور رساندند.
جانباز همان دلداده و آسيب ديده اي است كه پرمايه ترين سرمايه خود را به مسلخ عشق برده است تا مُهر محبت و بندگي را بر پيشاني خود زند، همان كسي كه با دريافت حقيقت وجود خويش به اوج انساني خود رسيده و به دنبال رضايت خدا و بهشت ابدي است. او همان انسان خودباوري است كه كرامت و شجاعت را در جان خود جا داده و جهاد را بهترين ميدان عرضه اخلاص خويش به پروردگار محبوب خود مي داند.
جانبازان، شهيدان زنده اي هستند كه خداوند اين فرصت را به آنها داده است سال هايي از عمر خودشان را همراه با مجاهدت و آزمايش دشوار بگذرانند. تنها تفاوت جانباز با شهيد اين است كه آخرين رشته ارتباط او با عالم خاك قطع نشده است، براي آنكه جانباز بايد بماند و پيام شهيدان را فرياد كند بايد بماند تا كارهاي ناتمامي را به پايان رساند.
جانباز مي ماند تا آيندگان به ويژه آنان كه ميدان كارزار را نديده اند و حقايق دوران مبارزه را درك نكرده اند، مجاهدانه در میدان جهاد تبیین با فرمان ولی امر خویش فرمانبری کرده تا نسل جوان به نشانه ها و حجت هاي وي بنگرند و پيام شهيدان را دريابند.🌸🌸
✍محمد امین مرادی
Recorded File4.wav
44.35M
چکیده ای از سخنان امام جمعه محترم جاجرم با موضوع اهمیت شناخت مبانی انقلاب اسلامی،شناخت تاریخ انقلاب اسلامی..... و برخورد با گرانفروشی در جاجرم
🌹شما جانبازان، به هیچوجه مشروطیِ دانشگاه شهادت نيستيد
🔻رهبر انقلاب: یک جمله به این برادر عزیزِ جانبازمان که میگوید «من مشروطىِ دانشگاه شهادتم» عرض کنم: به هیچوجه شما مشروطی نیستید. 🔹شما #جانبازان ذخیرههای باارزش دانشگاه جهادید. جهاد لزوماً با #شهادت همراه نیست؛ اما لزوماً با فوزِ به رتبهی مجاهدان و تقرّب به پروردگار همراه است.
🔺میدان جهاد هم همه جاست؛ هم در دفاع نظامىِ از کشور، هم در دفاع سیاسی و آبرویىِ از کشور و هم در تلاش برای پیشبرد کشور و ملت، که امروز شما در این سنگر کار میکنید. اینها همه مبارزه است و همه باید مبارزه کنیم. ٨٢/٩/٢۶
#میلاد_حضرت_ابوالفضل ع
#روز_جانباز
@kh313enghlabi
به مناسبت ولادت حضرت #سجاد علیه السلام
🌴#صحیفه_سجادیه سلاح #جهاد_تبیین
جهاد تبیین از تاکیدات مقام معظم رهبری است. جهاد تبیین الزاماتی دارد. بهره گیری از منابع غنی، منطقی و مستدل از الزامات جهاد تبیین است. یکی از منابع مورد تاکید مقام معظم صحیفه سجادیه است.
"و به نظر من امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثّری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینههای مختلف. ما در زمینهی مسائل معرفتی، مسائل معارفی، حرفهای نگفته زیاد داریم؛ حرفهای قابل گفتنی که برای دنیا جذّاب و شیرین است، زیاد داریم. در زمینهی مسائل مربوط به سبک زندگی اسلامی، ما خیلی حرفِ نگفته داریم. فرض کنید حالا یک قلم، بحث محیط زیست است، یک قلم بحث معاملهی با حیوانات است، یک قلم بحث خانواده است؛ اینها سبک زندگی است دیگر. در همهی اینها اسلام حرفهای جذّاب دارد؛ معارف اسلامیای که اینها را میشود از درون متون اسلامی تخلیص کرد و تجرید کرد و در اختیار همه گذاشت.
یا در زمینهی آئین حکمرانی اسلامی؛ یکی از موضوعاتی که بسیار مهم است و میتوان این را مطرح کرد، مسئلهی حکمرانی اسلامی است. حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانیهای رایج جهان متفاوت است؛ نه شبیه سلطنت است، نه شبیه ریاستجمهوریهای امروز دنیا است، نه شبیه فرماندهیها است، نه شبیه رؤسای کودتاگر است؛ شبیه هیچ کدام از اینها نیست؛ یک چیز خاصّی است متّکی به مبانی معنوی. سبک حکمرانی اسلامی این است: مردمی بودن، دینی بودن، اعتقادی بودن، اَشرافی نبودن، مسرف نبودن، ظالم نبودن؛ نه ظالم [و نه مظلوم]: لا اُظلَمَنَّ وَ اَنتَ مُطیقٌ لِلدَّفعِ عَنّی وَ لا اَظلِمَنَّ وَ اَنتَ القادِرُ عَلَى القَبضِ مِنّی (۱) در این دعاهای صحیفهی سجّادیّه [هست]؛ اینها هر کلمهکلمهاش مبانی مهمّ معرفتی است؛ اینها چیزهایی است که سلاحهای جدید ما است، باید از اینها استفاده کرد.۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🔹شرایط اجتماعی زمان حضرت سجاد علیه السلام، نقش تبیین گری ایشان پس از حماسه عاشورا، عرضه محتوای مکتوب برای جهاد تبیین و موفقیت آن حضرت در این جهاد بهترین الگوی نظری و عملی برای مجاهدان عرصه تبیین است.
#جهاد_تبیین
#صحیفه_سجادیه
✍ #موسی_سلیمانی
⭕️ گفتگوی زنده با موضوع تشریح رویداد فرهنگی - اجتماعی روز امید (نیمه شعبان)
📍 با سخنرانی:
👤 سردار مقواساز؛ معاون فرهنگی سازمان بسیج
👤 حجت الاسلام حسین آبادی؛ معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران
📅 سه شنبه 9/12/1401
⏰ ساعت 17
پخش زنده از:
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شبنامه۱۸:
بسم الله الرحمن الرحیم
◀️آیا فاصله فقیر و غنی در دولت سیزدهم کم شده یا زیاد؟ :
فاصله طبقاتی بین فقرا و ثروتمندان از طریق شاخصی به نام ضریب جینی محاسبه می شود و ضریب جینی عددی است بین صفر و یک، که هر سه عدد کوچکتر باشد فاصله بین فقیر و غنی کمتر است افزایش فاصله بین فقیر و غنی دو منشأ دارد:
1. اولین منشاء این اختلاف ماهیت اقتصاد لیبرال است وقتی اقتصاد لیبرال یا به تعبیری اقتصاد آزاد در جامعه حاکم باشد ثروت به تدریج در اختیار اقلیتی محدود قرار میگیرد. برای نمونه در آمریکا جنبش ۹۹ درصدی شکل میگیرد اعتراض اصلی آنها به تمرکز ثروت و قدرت در دست یک درصد باقی جامعه آمریکا بوده است. سایر کشورهایی که اقتصاد لیبرال دارند نیز با چنین چالشی مواجه هستند. اقتصاد کشور ما اگر چه نسخه کاملی از لیبرالیسم نیست ولی شباهت زیادی با این شکل از اقتصاد دارد و لاجرم از پیامدهای آن در امان نیست، به گونهای که مهمترین دلیل استمرار فاصله طبقاتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه پس از جنگ تحمیلی در این واقعیت نهفته است.
2. منشاءدیگر فاصله طبقاتی، تورم است. در حقیقت تورم مالیاتی است که فقرا به ثروتمندان می دهند استمرار تورم بالای ۳۰ درصد در ۵ ساله اخیر موجب تعمیق فاصله بین فقیر و غنی شده است. بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی در تاریخ چهارم آذر ماه سال ۱۴۰۱ اقدامات دولت سیزدهم موجب کاهش حدود ۲۰ درصدی تورم شده است. این موضوع نشان میدهد دولت سرعت افزایش فاصله فقیر و غنی را کند کرده ولی چون همچنان تورم در جامعه وجود دارد مبتنی بر میزان تورم فاصله بین فقیر و غنی در حال افزایش است. در عین حال برخی اقدامات دیگر دولت مانند پرداخت یارانه بیشتر به طبقات ضعیف، بیمه رایگان حدود ۵ میلیون نفراز طبقات آسیب پذیر، تامین هزینه درمانی آنها و... موجب کاهش فاصله بین فقیر و غنی شده است. نتیجه این اقدامات دولت چنین برآورد شده است که ضریب جینی از حدود 41 دهم درصد به 37 دهم درصد برسد. بنابراین در مجموع و مبتنی بر پیامدهای اقتصادی و اجتماعی اقدامات دولت سیزدهم می توان گفت در این دولت نه تنها فاصله فقیر و غنی بیشتر نشده است بلکه حمایت دولت از طبقات ضعیف باعث کاهش نسبی فاصله میان فقیر و غنی نیز شده است.🌸🌸
✍محمد امین مرادی
#ثامن
#روشنگری
#خراسان_شمالی