#احکام_دانشجویی
نگاه به زنان نامحرم - به ویژه فامیل وآشنا _ بدون قصد لذت وتنها از روی علاقه ومحبت(مثلا به چشم خواهری)، چه حکمی دارد؟
#سوال از شما #پاسخ از ما
جهت طرح سوال👇👇
@gheshlaghiaghdam
@nahadpnuash
#اطلاعیه 🗣
#ویژه_جدیدالورود
✅دوره آموزش مجازی ویژه دانشجویان جدید الورود
🎁مزایا:
1⃣ارائه گواهی
2⃣شرکت در قرعه کشی 10 عدد جایزه 500 هزار ریالی
جهت ثبت نام به سایت زیر مراجعه فرمایید.
pnuazsh.nahad.ir
#نحوه_ثبت_نام_در_دوره_آموزش_مجازی
✅دانشجویان جدیدالورد
ضمن تبریک ورود شما به صحن علم و دانش جهت گذراندن دوه آموزش مجازی طبق مراحل زیر اقدام نمایید.
1⃣ وارد شدن به آدرس http://pnuazsh.nahad.ir (همیشه برای ورود به سامانه مجازی از این سایت اقدام نمایید)
2⃣ کلیک روی لوگوی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور استان (اولین لوگو سمت چپ سایت)
3⃣عضویت در سایت (لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید و نام دانشگاه خود را دانشگاه پیام نور تبریز انتخاب کنید و نام کاربری و رمز عبور خود را یادداشت نمایید)
4⃣ وارد شدن به سایت
5⃣ انتخاب دوره آموزش مجازی ویژه دانشجویان جدیدالورد از قسمت دوره های دانشگاه شما
6⃣ مطالعه محتوای جلسات و گذراندن آزمون آنها
7⃣ اخذ گواهی شرکت در دوره و ارائه آن به دفتر نهاد رهبری
@nahadpnuash
🔴آیا ماه صفر نحس است؟ . 🔺مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در ابتدای کتاب المراقبات خود درباره ماه صفر گفته است که نحس بودن در ماههای اسلامی وجود ندارد، بلکه این نحسی را ما فقط در برخی از ساعات داریم که میگویند از انجام امور خیر و مبارک اجتناب کنید. به همین سبب حق نداریم ماه صفر را نحس بدانیم، چرا که این نحسی خرافه و بدعتی غلط است که از شامیان به ارث رسیده است.
🔺علامه طباطبايي (ره) پس از نقل روايات مي گويد:
«اخبار و (آياتي ) كه درباره نحوست و سعادت ايام وارد شده (1)، بيش از اين دلالت ندارد كه اين سعادت و نحوست به جهت حوادث ديني است كه بر حسب ذوق ديني و يا بر حسب تأثير نفوس يا در فلان روز، ايجاد حسن كرده و يا باعث قبح و زشتي آن شده؛ اما اين كه خود آن روز و يا آن قطعه از زمان، متصّف به ميمنت و يا نحوست شود و تكويناً خواص ديگري داشته باشد كه ساير زمانها آن خواص را نداشته باشد، از آن روايات برنمي آيد. هر روايتي كه بر خلاف آنچه گفتيم ظهور داشته باشد، بايد حمل بر تقيه كرد و يا به كلي، [آن را] طرح (بي اعتبار) نمود». (2)
پس طبق اين روايات وآيات، روزها نحس نيستند؛ بلكه نتايج اعمال ما آن روز يا شب را به خوب يا بد بودن متصّف مي كند.
🔺شهيد مطهري با دقت در مسايل علمي، ضمن روشنگري اين مطلب، ذاتي بودن نحوست ايام را رد كرده است و شوم بودن را منتسب به اتفاقات شوم ميداند نه خود آن ايام. ايشان مي آورند كه:
در موضوع نحوست ايام دو مسئله است. يك مسئله اين است كه ما برخى روزهاى سال را مبارك مىشماريم و برخى را نحس و شوم، به اعتبار حادثهاى كه در آن روز واقع شده است؛ و مقصود ما اين نيست كه اين روز از آن جهت كه اين روز است مبارك است يا اين روز از آن جهت كه اين روز است شوم است، ... مثلًا ما روز عيد غدير را روز مبارك مىدانيم ولى نه به اعتبار اين كه هجدهم ذىالحجه است يا چنين نيست كه دهم محرم روزى بوده كه از اوّلى كه عالم ساخته شده اصلًا اين روز، بد ساخته شده، شوم ساخته شده و حادثه كربلا در روزى واقع شد كه بالذات شوم بود، حادثه كربلا هم در يك روز شوم واقع شد. يك وقت انسان اين طور فكر مىكند. اين طرز فكر،اساسى نمىتواند داشته باشد.(3)
🔺نتیجه: این ماه نحوست ذاتی ندارد اما به جهت وقایع سنگینی که در این ماه اتفاق افتاده است .آثار وتبعاتی هر ساله به دنبال دارد که برای رفع آن در روایات اهل بیت اعمالی وارد شده است مانند صدقه ، دعا،نماز واعمال دیگر.
🔸پي نوشت:
1. قمر (54) آيه 19؛ فصلت (41) آيه 16؛ دخان (44) آيه 3.
2. علامه طباطبايي، تفسير الميزان، ترجمه موسوى همدانى،ناشر دفتر انتشارات اسلامى جامعه مدرسين حوزه علميه قم، 1374 ش، چاپ پنجم، ج 19، ص 144.
3.مجموعه آثار، شهيدمطهرى، ج۲۶، ص ۷۳۳ - ۷۳۹.
#سوال_از_شما
#پاسخ_از_ما👇👇
@gheshlaghiaghdam
@nahadpnuash
♨ثبت نام پیاده روی اربعین حسینی
🔹ثبت نام اینترنتی درسایت سقابه آدرس:
🌐 saghaa.ir
🔹ادامه مراحل ثبت نام درپایگاه بسیج دانشجویی(واقع درطبقه همکف ساختمان کلاسهای دانشگاه پیام نورتبریز)
🆔 @nahadpnuash
🌸🍃 #توصیه_رهبری_به_دانشجویان:
توصیه ی من به فضای دانشجوئی و محیط دانشجوئی، همین مطلبی است که عرض کردم؛ یعنی خواستن، مطالبه کردن، داعیه داشتن؛ هم در زمینه ی مسائل سیاسی و اجتماعی، هم در زمینه ی مسائل علمی، هم در زمینه ی مسائل خاص دانشگاهی؛ همراه با عقلانیت.
من از اول انقلاب تا حالا، حتی در آن روزهائی هم که روزهای بعضی از تحرکات نامتناسب بود و من به دانشگاه تهران می آمدم و با جوانها صحبت می کردم، عقیده و سلیقه ام همین بود که دانشجو باید از #افراط_و_تفریط پرهیز کند؛ من با افراطکاری و زیاده روی های گوناگون در هر جهتی، موافق نیستم. با اعتدال، با روش منطقی و صحیح مسائل را دنبال کنید و بدانید که خواست و پیگیری شما اثر دارد.
+ بیانات در دیدار دانشجویان 86/7/17
@nahadpnuash