unnamed.gif
11.9K
🍃آیه ی روز 🍃
🔸سوره توبه، آیه ۴:
إِلاَّ الَّذِينَ عَاهَدتُّم مِّنَ الْمُشْرِكِينَ ثُمَّ لَمْ يَنقُصُوكُمْ شَيْئاً وَلَمْ يُظَاهِرُواْ عَلَيْكُمْ أَحَداً فَأَتِمُّواْ إِلَيْهِمْ عَهْدَهُمْ إِلَي مُدَّتِهِمْ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ
⚡️ ترجمه کوتاه :
مگر كسانى از مشركين كه با آنان پيمان بسته ايد و چيزى از تعهّدات خود نسبت به شما فروگذار نكرده اند و كسى را در برابر شما يارى نداده اند، پس پيمانشان را تا پايان مدّتشان نگهداريد (و وفادار باشيد)، كه همانا خداوند، اهل تقوا را دوست دارد.
💥توضیح آیه :
اعلام برائت، تنها شامل مشركان پيمان شكن و توطئه گر مى شود.
🍁 كسى كه دشمن شما را يارى كند، دشمن شماست، چون جزء شروط پيمان ها، كمك نكردن به دشمنان اسلام بوده است، پس اكنون كه كمك كردند، شرط را زير پا گذاشته و دشمن شمايند.
#آیه_روز
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
▫️ #زندگی_سالم 🌹
▫️ چگونه تصاویر غیر اخلاقی را در اینترنت نبینیم؟!
#سبک_زندگی_سالم
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایران_20
✅برترین جایگاه های ایران در آمارهای بین المللی
#قسمت_پنجم " شاخص جینی ایران پس از انقلاب اسلامی "
#دهه_فجر
#دستاوردهای
#انقلاب_اسلامی
#ایران
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
🌸اعتماد به خدا، لازمۀ ایمان
#نهج_البلاغه
💥 لا يصْدُقُ إِيمَانُ عَبْدٍ حَتَّى يکونَ بِمَا فِي يدِ اللَّهِ أَوْثَقَ مِنْهُ بِمَا فِي يدِهِ.
🔹 ايمان هيچ بنده اى، راست و درست نخواهد بود تا آن گاه که اطمينان او به آنچه در دست قدرت خداست، از اطمينان وى به آنچه در دست خود اوست، بيشتر بوده باشد.
📚#حکمت_310
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
دانشجویان دانشگاه پیام نور استان آ .ش
📣📣دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان آ شرقی با همکاری کانال ازدواج آسان بر
با سلام
مجردها حتما حتما در این کارگاه ثبت نام کنند قطعا کارگاه مفید و آموزنده خواهد بود.
💠 #مستضعفین وارثین زمین و حکومت کنندگان خدایند.
آگاه باشید که جهان امروز دنیای مستضعفین است و دیر یا زود پیروزی از آنان است و آنان وارثین زمین و حکومت کنندگان خدایند. من بار دیگر پشتیبانی خودم را از تمام نهضت ها و جبهه ها و گروه هائی که برای رهائی از چنگال ابرقدرت های چپ و راست می جنگند اعلام می کنم.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۲ ، صفحه ۱۹
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
🔰 #حرف_قطعی رهبر انقلاب درباره تحریمها
👈 اگر تمامی تحریمها را در عمل بردارند به تعهدات برجامی برمیگردیم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: درباره قضیهی تحریمها اولا در جمهوری اسلامی کسی گوشش بدهکار مهملگویان بدون استحقاق -چه در اروپا چه در آمریکا- نیست.
🔸 ثانیا اگر بخواهیم منطقی صحبت کنیم آمریکا و سهکشور اروپایی که همه تعهدات برجام را زیرپا گذاشتهاند حق ندارند شرط و شروط بگذارند. آنها به هیچکدام از تعهدات برجامیشان عمل نکردهاند.
🔸 آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است. چون جمهوری اسلامی به همه تعهدات عمل کرد. ما حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم و این شرط را گذاشتیم و گفتیم و هیچکس هم از آن عدول نخواهد کرد.
🔸 اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریمها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم.
🔺 این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت. ۹۹/۱۱/۱۹
@nahadpnuash
▫️#زنگ_زندگی (تربیت_فرزند)🌹
▫️ خصلت های خوب...
چیزهایی که باید برای شکل دهی هویت انسانی کودکانمان به آنها بیاموزیم!
#سبک_زندگی_سالم
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
#نهج_البلاغه
💥فإِذَا رَأَيْتُمْ خَيْراً فَأَعِينُوا عَلَيْهِ وَ إِذَا رَأَيْتُمْ شَرّاً فَاذْهَبُوا عَنْهُ، فَإِنَّ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) كَانَ يَقُولُ: يَا ابْنَ آدَمَ اعْمَلِ الْخَيْرَ وَ دَعِ الشَّرَّ فَإِذَا أَنْتَ جَوَادٌ قَاصِدٌ.
💠هر جا كه نيكى ديديد يارى كنيد، و هر گاه چيز بد و ناروايى مشاهده كرديد دورى گزينيد، زيرا پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله و سلّم همواره مى فرمود: «اى فرزند آدم، كار نيك را انجام ده، و كار بد را واگذار، اگر چنين كنى در راه راست الهى قرار خواهى داشت».
📚#خطبه_176
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایران_20
✅برترین جایگاه های ایران در آمارهای بین المللی
#قسمت_ششم " کشاورزی "
#دهه_فجر
#دستاوردهای
#انقلاب_اسلامی
#ایران
➖➖➖➖➖
@nahadpnuash