#اطلاعیه_مهم
با توجه به درخواست دانشجویان برای آخرین بار مهلت تحویل گواهی مجازی طرح ضیافت اندیشه دانشجویی تا 30 مرداد تمدید شد.
این فرصت دیگر تمدید نخواهد شد و کسانی که تا آخر مرداد گواهی خود را به دفتر نهاد تحویل ندهند از 6 نمره دوره مجازی محروم خواهند شد.
@nahadpnuash
#اختتامیه_طرح_ضیافت_اندیشه_دانشجویی تابستان 97 دانشگاه پیام نور استان آ.شرقی
با حضور نماینده ولی فقیه در استان حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم و مسئولان و کارکنان و اساتید و دانشجویان و خانواده معظم شهیدان عدالت اکبری و فرهنگی والا برگزار شد.
http://pnuazsh.nahad.ir
@nahadpnuash
تجلیل از خانواده های شهدای مدافع حرم
شهیدان #صادق_عدالت_اکبری #وحید_فرهنگی_والا
به دستان نماینده مقام معظم رهبری در آذربایجانشرقی در اختتامیه طرح ضیافت اندیشه دانشجویی
@nahadpnuash
🍀 #شب_جمعه_شب_زیارتی_سیدالشهدا_ع
🌺 دعای مادر
🍃 آیت الله میلانی نقل می کنند: روزی جوانی را دیدم که در کمال ادب سمت حرم اباعبدالله آمد و سلام داد و من نیز جواب سلام امام حسین به آن جوان را شنیدم.
🍃 از جوان پرسیدم چه کرده ای که به این مقام رسیدی درحالیکه من پانزده سال است امام جماعت کربلا هستم و جواب سلامم را نمی شنوم؟
🍃 پاسخ داد پدر و مادر پیر و از کارافتاده ای داشتم که دیگر توانایی پیاده زیارت آمدن را نداشتند؛ قرار بر این شد هر شب جمعه یکی از والدینم را روی پشتم سوار کنم و به زیارت ببرم.
🍃 یک شب جمعه که بسیار خسته بودم و نوبت پدرم بود، خستگی و گرسنگی و تشنگی ام را به رویشان نیاوردم و پدرم را سوار بر پشتم به زیارت امام حسین علیه السلام آوردم و برگرداندم.
🍃 وقتی خسته به خانه رسیدم دیدم مادرم بسیار گریه می کند؛ پرسیدم مادرم چرا گریه می کنی؟
پاسخ داد پسرم می دانم که امشب نوبت من نبود و تو هم بسیار خسته ای.
اما می ترسم که تا هفته ی بعد زنده نباشم تا به زیارت اباعبدالله بروم. آیا می شود امشب مراهم به زیارت ببری؟
🍃 هرطور بود مادرم رو بر پشتم سوار کردم و به زیارت رفتیم. تمام مدت مادرم گریه می کرد و دعایم می نمود.
✨ وقتی به حرم رسیدیم دعا کرد ان شاء الله هربار به امام حسین علیه السلام سلام بدهی، خود حضرت، سلامت را پاسخ بدهند.✨
🍃 و این شد که من هر بار به زیارت اباعبدالله علیه السلام مشرف می شوم و سلام می دهم، از داخل مضجع شریف صدای جواب سلام حضرت را میشنوم.
همهی اینها از یک دعای مادر است...
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
👇👇👇
🆔 @nahadpnuash
⛔️ #ببخشید_چند_لحظه ⛔️
⛔️بحرین را به اعراب شوهر دادند
⛔️آرارات را به ترک ها هدیه دادند
⛔️اروند رود را به عراق پیشکش کردند
⛔️دشت ناامید را به افعانستان دادند
⛔️از سرچشمه رود هیرمند گذشتند
⛔️سیستان را به ریگزار تبدیل کردند
⛔️قرارداد ننگین سعدآباد را امضا کردند
⛔️ جدایی دهکده فیروزه را امضا کردند
⛔️کشور را در دو روز تقدیم متفقین کردند
⛔️گاز با قیمت پایین به اسرائیل صادر می کردند
⛔️وام های بلاعوض به کشورها هدیه می کردند
🔻حالا این جماعت خائن ناراحت تمامیت ارضی کشور شدند ! نمیدانند برای خرمشهر ۸ سال جنگیدیم یک متر خاک ندادیم ! نمیدانند برای حق آب خزر نزدیک به ۲۲ سال است در حال مذاکره هستیم و چیزی امضا نشده !
حالا می خواهند با پروپاگاندای رسانه ای افکار عمومی را منحرف کنند. هیچ شانتاژ خبری ننگ جدایی بحرین را از تاریخ پهلوی پاک نخواهد کرد !
👇👇👇
🆔 @nahadpnuash
#بین_خودم_و_خدا
🔻حضرت آیتالله خامنهای:
اسلام، اعتراف به گناه را در پیش بندگان، مجاز نمیداند. کسی نباید گناهی را که انجام داده است بر زبان آورد و پیش کسی به آن اعتراف کند. اما پیش خدا، چرا. بین خودتان و خدا، بین خودمان و خدا، خلوت کنیم و به قصورهایمان، به تقصیرهایمان، به خطاهایمان و به گناهانمان که مایه روسیاهی ما، مایه بسته شدن پروبال ما و مانع پرواز ماست، اعتراف نماییم و از آنها توبه کنیم. اگر فردی بخواهد اصلاح شود، باید گناه و عیب خود را بپذیرد و در پیش خود و خدا، به آن عیب و گناه اعتراف کند. ۱۳۷۳/۰۲/۲۸
#روز_عرفه
روز درخواست بخشش از خداوند متعال است در دعاهایمان همه را دعا کنیم.
@nahadpnuash
نزول فیض رب العالمین است
حلول عید قربان در زمین است
🌸 عید سعید قربان، عید عبادت و بندگی و عید اطاعت از قادر یکتا بر شما مبارک باد🌸
🆔 @nahadpnuash
#اطلاعیه_مهم
قابل توجه کلیه دانشجویان ثبت نام کننده در طرح ضیافت اندیشه دانشجویی تابستان 97
1_فردا روز شنبه 3 شهریور آخرین مهلت تحویل گواهی مجازی طرح ضیافت اندیشه می باشد و کسانی که تا فردا تحویل ندهند از 6 نمره دوره مجازی محروم خواهند شد.
2_همچنین دانشجویان می توانند جهت اطلاع از نمرات خود در وقت اداری با شماره تلفن زیر تماس بگیرند.
35429070
3_ مهلت اعتراض به نمرات طرح ضیافت اندیشه یکشنبه و دوشنبه 5و 4 شهریور ماه می باشد و به اعتراضات بعد از تاریخ مذکور ترتیب اثر داده نخواهد شد.
نمرات نهایی.pdf
300.5K
#نمرات_تمامی_دروس_طرح_ضیافت
نمرات بر اساس شماره دانشجویی و تفکیک نام دروس و دوره ها می باشد.
#اطلاعیه_مهم
جهت اطلاع از نمرات ضیافت اندیشه دانشجویی فایل فوق را دانلود نمایید.
دانشجویان محترم توجه نمایند مهلت اعتراض به نمرات طرح ضیافت اندیشه یکشنبه و دوشنبه 4 و 5 شهریور ماه می باشد و به اعتراضات بعد از تاریخ مذکور ترتیب اثر داده نخواهد شد.
جهت ثبت اعتراض می توانید با شماره 35429070 تماس حاصل کرده یا با آیدی زیر مکاتبه نمایید. هنگام مکاتبه نوشتن #نام_درس و #نام_استاد الزامی است.
@pnuazshnahad
#میلاد_امام_علی_النقی_الهادی ع بر شما مبارک باد.
مردم در دنيا به وسیله ثروت و تجملات شهرت می یابند ولی در آخرت به وسیله اعمال محاسبه و پاداش داده خواهند شد.
@nahadpnuash