⚖ آیا از مجازات مالخری آگاهی دارید؟
💰 براساس ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی هر کس با علم و اطلاع یا وجود شواهد، اطمینان حاصل نماید که یک مال در نتیجه #سرقت به دست آمده است و آن مال یا کالا را، مخفی یا قبول نماید به حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشود.
#حقوقی
#مالخری
🔶مرکز اطلاع رسانی پلیس قاینات
#ایتا
eitaa.com/police_Ghaenat
#سروش
sapp.ir/police_Ghaenat
✍سوم دی ماه روز ثبت احوال گرامی باد
#روز_ثبت احوال
#پلیس_قاینات
🔶مرکز اطلاع رسانی پلیس قاینات
#ایتا
eitaa.com/police_Ghaenat
#سروش
sapp.ir/police_Ghaenat
✔️🎤 جلسه ارتباط مستقیم سردار فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی با مردم
⏳زمان: سه شنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۳
⏳ساعت ۹صبح الی ۱۱
📞 تلفن تماس: ۱۹۷
🔖شهروندان گرامی می توانند به صورت حضوری با مراجعه به دفتر نظارت همگانی استان واقع در خیابان بهشتی روبروی اداره برق شهرستان بیرجند و یا به صورت غیر حضوری و طی تماس تلفنی با سامانه ۱۹۷ مسائل و مشکلات خود را در حوزه های مختلف اعم از پلیس راهنمایی و رانندگی ، پلیس آگاهی ، پلیس مبارزه با مواد مخدر ،گزینش و استخدام، وظیفه عمومی، کلانتری ها ، پاسگاهها، گذرنامه، اماکن عمومی و سایر موضوعات مربوط با حوزه کاری پلیس با سردار فرمانده انتظامی استان مطرح تا رسیدگی گردد.
🔶مرکز اطلاع رسانی پلیس قاینات
#ایتا
eitaa.com/police_Ghaenat
#سروش
sapp.ir/police_Ghaenat
اجراي طرح كنترل صنوف و مقابله با خريداران اموال سرقتي در خراسان جنوبي
رئيس پليس آگاهي استان خراسان جنوبی از شناسايي و دستگيري 22 سارق و 2 مالخر در طرح عملياتي كنترل صنوف و مقابله با خريداران اموال سرقتي در خراسان جنوبي خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ " کاظم صادقي " در تشريح اين خبر اظهار داشت: اجراي طرح عملياتي كنترل صنوف و مقابله با خريداران اموال سرقتي در استان به منظور پيشگيري و مبارزه با سرقت به مدت 3 روز به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.
وي بيان داشت: در اين طرح 3 روزه ماموران با انجام اقدامات پليسي و تحقيقات ميداني، 22 سارق و 2 مالخر در سطح استان را شناسايي کرده و پس از هماهنگي با مقام قضائي طي عمليات هاي جداگانه متهمان را دستگير کردند.
رئيس پليس آگاهي استان خراسان جنوبي افزود: بر اساس تحقيقات و بازجويي هاي انجام شده، سارقان به 44 فقره سرقت اعتراف کردند که سارقان به همراه 2 مالخر براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند.
سرهنگ صادقي با تاکيد بر رعايت اصول و نکات پيشگيري از سرقت توسط مردم؛ خاطر نشان کرد: امنيت محصول يك فرآيند جمعي است و همه مردم بايد در اين راستا به پليس كمك كنند.
🔶مرکز اطلاع رسانی پلیس قاینات
#ایتا
eitaa.com/police_Ghaenat
#سروش
sapp.ir/police_Ghaenat
🌹اهدای گل به رانندگان قانونمند
🚦به ۱۰۰نفر از رانندگان قانونمند استان امروز گل اهدا شد.
✔️طرح روز رانندگان قانونمند ،هر هفته دوشنبه در سطح شهرهای استان اجرا می گردد.
#رانندگان_قانونمند
#تقدیر
#پلیس_خود_باشیم
#پلیس_خراسان_جنوبی
#خادمان_امین
🔶مرکز اطلاع رسانی پلیس قاینات
#ایتا
eitaa.com/police_Ghaenat
#سروش
sapp.ir/police_Ghaenat