eitaa logo
روابط عمومی انتظامی خراسان شمالی
814 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.4هزار ویدیو
119 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 . 👈کانال روابط عمومی پلیس استان . 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی . 👈باما اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید! .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضور پرشور مردم و مسئولان انتظامی استان خراسان شمالی در مراسم یوم الله ۱۳ آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
توزیع پوسترهای ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان توسط معاونت تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی در بین شرکت کنندگان در یوم الله ۱۳ آبان
جنگی مقدس تر از این جنگ از لحاظ انسانی واخلاقی وشرعی نیست! روابط عمومی انتظامی شهرستان شیروان ⬇️ به ما بپیوندید👇 🛃➡️@Pr_policeshirvan
27.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐کلاهبرداری اینترنتی موضوعی که به خاطر بی احتیاطی شهروندان در فضای مجازی اتفاق مي افتد 💢کلاهبرداران تنها در هفت ماه گذشته با بهره گیری از بی احتیاطی شهروندان ۷میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از مردم استان خراسان شمالی کلاهبرداری نمودند. روابط عمومی انتظامی شهرستان شیروان ⬇️ به ما بپیوندید👇 🛃➡️@Pr_policeshirvan
۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی ، روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز گرامی باد .
🚨برخورد قضایی با فروشندگان فیلترشکن، شدت گرفت 🔹تحریری معاون دادستان قم در امور فضای مجازی از دستگیری دو متهم فروش فیلترشکن و رسیدگی قضایی به اتهامات آنان در دادسرای ویژه جرائم رایانه‌ای قم خبر داد و گفت: این افراد از بابت فروش ابزارهای غیرقانونی گریز از فیلتر (فیلترشکن) توانسته بودند گردش حسابی بالغ بر 460 میلیارد ریالی داشته باشند. 🔹وی افزود: با اعمال سیاستهای کلان مدیریت دسترسی به اینترنت و فیلترینگ برخی نرم افزارها و فیلتر شکنهای رایگان شاهد تولید، فروش و انتشار ابزارهای فیلترشکن خود ساخته غیر رایگان در داخل کشور هستیم که با رصد و پایش دستگاه های نظارتی فروشندگان یکی از پرکاربردترین vpn ها در قم دستگیر و در شعبه ۱۳ دادیاری مجتمع جرائم رایانه ای دادسرای استان برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.
راهپیمایی باشکوه 13 آبان و روز دانش آموز در شهرستان مانه و سملقان با حضور مردم شهید پرور و مسئولان انتظامی
رهبر انقلاب دربخشی از سخنان خود در دیدار با ه‍زاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان با اشاره به 3 مناسبت 13 آبان، گفتند: آمریکایی‌ها در دو مناسبت به ملت ایران ضربه زدند؛ در 13 آبان 1343 که پس از خروش امام خمینی در مخالفت شدید با مصوبه خفت‌بار کاپیتولاسیون، یعنی «مصونیت آمریکایی‌ها در ایران از پیگیری قضایی هرگونه جرم و جنایت»، ایشان را تبعید کردند و در 13 آبان 57 که رژیم دست‌نشانده آمریکا در ایران، جمعی از دانش‌آموزان را در مقابل دانشگاه تهران به خاک و خون کشید. ایشان افزودند: اما در مناسبت سوم یعنی تسخیر سفارت آمریکا به دست دانشجویان، ملت ایران به آمریکا ضربه زد و با افشای اسرار و اسناد پنهان سفارت، آبروی آمریکا را در جهان برد. رهبر انقلاب با تأکید بر اکتفا نکردن نسل جوان به احساسات و تلاش برای شناخت و تحلیل مسائل مختلف، افزودند: باید درباره اصل انقلاب، دفاع مقدس، مسائل گوناگون دهه 60، واگرایی‌های دهه 70 و حوادث گوناگون دهه 80 و 90 تحلیل و ارزیابی صحیح داشت.
حضور باشکوه دانش آموزان بجنوردی در راهپیمایی روز ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی