🔹ترياک از معده قاچاقچي در اسفراين کشف شد
♦️فرمانده انتظامي شهرستان اسفراين از کشف 700 گرم ترياک به صورت بلعي و دستگيري 3 نفر قاچاقچي مواد مخدردر اين شهرستان خبر داد.
♦️به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ"محمد روهنا" با اعلام جزئيات اين خبر گفت: در پي انجام اقدامات فني و اطلاعاتي ماموران پليس مواد مخدر و اطلاع از حمل و انتقال مقداري مواد مخدر از استانهاي جنوبي به شهرستان اسفراين بلافاصله موضوع با جديت در دستور کار قرار گرفت.
♦️اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه ماموران پليس مواد مخدربا اجراي ايست و بازرسي در محور اسفراين به سبزوارخودرو متهمان را شناسائي کردند ، خاطرنشان کرد: با سرعت عمل و هوشياري ماموران 3 نفر متهم دستگير و به مقر انتظامي دلالت و خودرويشان به پارکينگ منتقل شد.
♦️وي در ادامه با اشاره به اينکه متهمان براي انجام سونوگرافي به بيمارستان اعزام شدند، اظهارداشت: پس از اعلام نظريه پزشك متخصص مبني بر وجود مواد در داخل معده يکي از متهمان، با نظارت كادر پزشكي و مراقبت عوامل انتظامي مقدار 700 گرم مواد مخدر ترياک که در داخل معده قاچاقچي جاسازي شده بود، کشف شد.
♦️فرمانده انتظامي شهرستان اسفراين با بيان اينکه متهمان در نهايت بعد از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد ، تصريح کرد: پليس با افرادي که امنيت و سلامت شهروندان را مختل کنند با قدرت برخورد خواهد کرد و انتظار مي رود در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طريق پل ارتباطي 110 به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_خراسان_شمالی
#خبر_پلیس
#شهروند_قانونمدار_پلیس_خدمتگزار
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
#درودتان_باد
به دور باغ دل، پرچین تان سبز
شکفتن های عطرآگین تان سبز
نسیم و سبزه و گل غرق آواز
هوای صبح اردیبهشت تان سبز
🌸سلام و درود
🍀صبح زیبایتان بخیر
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش خبرنگارپلیس از دستگیری اراذل زنجیر کش داخل بی آر تی
🌏 #باشگاه_خبرنگاران_پلیس 👇
🆔 @Ajc_Police
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاهبرداری فیشینگ با عنوان دهک ریاست جمهوری!
کاربران گرامی برای اینکه در دام کلاهبرداران سایبری گرفتار نشوید به هیچ عنوان به تبلیغات نامعتبر در فضای مجازی و همچنین پیامکهای ناشناس اعتماد نکنید.
توجه کنید که هر پیام دریافتی حاوی لینک از شماره های شخصی و یا پیامرسان های موبایلی با موضوع ثبت نام در سامانه دهک ریاست جمهوری به قصد کلاهبرداری و سرقت از حساب شماست.
در صورت دریافت چنین پیامکی از بازکردن لینک خودداری کنید.
#کلیک_امن
#پلیس_فتا
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
♦️طرح همیاران آرامش اجتماعی
زمان ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷
مکان: مسجد صاحب الزمان واقع در خیابان حر بجنورد
#پلیس_خراسان_شمالی
#پیشگیری_از_آسیب_های_اجتماعی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
♦️سردار مطهری زاده با دو تن از بازنشستگان پلیس استان، سروان ابولفضل هژبری و سرهنگ بازنشسته ژاندرمری داریوش کریم زاده دیدار کرد.
♦️سرهنگ شجری معاون نیروی انسانی فرماندهی انتظامی استان، سردار مطهری زاده را در این دیدار همراهی کردند.
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
🔷کشف 7 کيلو ترياک در عمليات مشترک پليسي در فاروج
♦️فرمانده انتظامي شهرستان فاروج از دستگيري 4 قاچاقچي زن و مرد و کشف 7 کيلوگرم موادمخدر از نوع ترياک در عمليات مشترک پليسي با ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.
♦️به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"عليرضا پوربه" صبح امروز با اعلام اين خبر افزود: در پي گزارشات رسيده مبني بر اينکه افرادي به هويت معلوم قصد دارند با يک خودروي پژو پارس و يک دستگاه تيگو 7، مقداري موادمخدر را از استان خراسان رضوي به خراسان شمالي انتقال دهند، مراتب در دستورکار ماموران انتظامي قرار گرفت.
♦️وي بيان داشت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان فاروج با همکاري ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان موفق شدند خودروي حامل موادمخدر را به رانندگي مظنون و سرنشيني همسر و فرزندش در ميدان مرکزي شهر متوقف کنند.
♦️فرمانده انتظامي فاروج همچنين با اشاره به متوقف کردن خودروي تيگو 7 که راه پاک کن بوده، خاطرنشان کرد: در بازرسي از خودروي پژو پارس مقدار 7 کيلو موادمخدر از نوع ترياک که داخل يک کيسه برنج جاساز شده بود، کشف شد.
♦️اين مقام انتظامي در پايان تصريح کرد: در اين عمليات تعداد 2 دستگاه خودروي تيگو 7 و پژو پارس توقيف و 4 نفر قاچاقچي نيز دستگير و تحويل مراجع قضايي شدند.
#پلیس_خراسان_شمالی
#مبارزه_با_مواد_مخدر
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
نسل کشی غزه باید متوقف شود
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
🔷انواع کالاي قاچاق در اسفراين کشف شد
♦️فرمانده انتظامي شهرستان اسفراين از کشف انواع کالاهاي قاچاق به ارزش بيش از 170ميليون ريال در اين شهرستان خبر داد.
♦️به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "سرهنگ روهنا " با اعلام جزئيات اين خبر گفت: درراستاي طرح امنيت محله محور با محوريت مبارزه با کالاي قاچاق، طرح برخورد با عاملان نگهداري و توزيع انواع کالاي قاچاق و ممنوعه با جديت در دستور کار ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي قرار گرفت.
♦️اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه در اين رابطه ماموران در بازديد و بازرسي از چند واحد صنفي سوپر مارکت و دخانيات در سطح شهرستان موفق به کشف تعداد 1600 نخ سيگار قاچاق ،100 پاکت تنباکو غيرمجاز،تعدادي لوازم خانگي قاچاق ،29 عدد پودر لباسشوئي غيرمجاز و مقاديري اقلام ممنوعه شدند، افزود: دربررسي به عمل آمده ارزش اين کالاها بيش از 170 ميليون ريال برآورد شده است.
♦️وي با اشاره به اينکه متصديان پس از تشکيل پرونده به تعزيرات حکومتي معرفي شدند ، خاطرنشان کرد: پليس باورود هرگونه کالاي قاچاق که به اقتصاد کشور ضربه ميزند به شدت برخوردکرده وازشهروندان انتظار مي رود درصورت اطلاع ازاين گونه اخبار موضوع را ازطريق شماره تلفن 110به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
26.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
🔷برخورد خشن پلیس دنیا با مردم و مقایسه با پلیس ایران
#پلیس_خراسان_شمالی
#پلیس_ایران
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh
🔷دستگيري سارقان مشاعات ساختماني با 6 فقره سرقت در اسفراين
♦️ فرمانده انتظامي شهرستان اسفراين از دستگيري سارق سابقه دار مشاعات ساختماني با 6 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.
♦️به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ "محمد روهنا " با اعلام جزئيات اين خبر گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت مشاعات ساختماني در سطح شهرستان اسفراين،بلافاصله شناسائي سارق يا سارقان در دستور کار ماموران تجسس کلانتري 11 قرار گرفت.
♦️وي با بيان اينکه ماموران بااستفاده از يکسري اقدامات فني و پليسي موفق به شناسائي يک سارق سابقه دار در سطح شهرستان شدند ،افزود: ماموران با هماهنگي قضائي در يک عمليات غافلگيرانه متهم را در محل مخفيگاهش دستگير و به مقر انتظامي منتقل کردند
اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه متهم در بازجوئي هاي بعمل آمده به 6 فقره سرقت مشاعات ساختماني با همدستي يک نفر در سطح شهرستان اعتراف نمود، تصريح کرد : ماموران با رصد اطلاعاتي و سرعت عمل يک نفر سارق همدست را نيز دستگير و به کلانتري دلالت نمودند.
♦️فرمانده انتظامي اسفراين با اشاره به اينکه متهمان پس از تکميل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند،خاطرنشان کرد:شهروندان مراقبت هاي لازم در خصوص پيشگيري از سرقت را به عمل آورده و هرگونه موارد مشکوک را از طريق مرکز فوريت هاي پليسي 110 به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_خراسان_شمالی
🌐خبر پلیس خراسان شمالی در ایتا 👇
🔵 https://eitaa.com/police_khsh