eitaa logo
پلیس قزوین
1.2هزار دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
29 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال پلیس قزوین 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈با کانال 🚔پلیس قزوین 🗞اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
رمزگشايي 18 فقره سرقت احشام در تاکستان فرمانده انتظامي شهرستان تاکستان از دستگيري 5 نفر متهم به سرقت و مالخري احشام در تاکستان با اعتراف به 18 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ "وجيه الله عبدي" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري پليس اظهار داشت: در پي وقوع چندين فقره سرقت احشام در شهرستان تاکستان و ايجاد نارضايتي عمومي در اين خصوص، کارگروهي ويژه از کارآگاهان پليس آگاهي تشکيل و بررسي موضوع در دستور کار آن ها قرار گرفت. وي افزود: ماموران با بررسي صحنه سرقت ها و با استفاده از شگردهاي فني و تخصصي هويت سارقان را شناسايي و با اخذ دستور قضائي به مخفيگاه آن ها اعزام شدند. فرمانده انتظامي شهرستان تاکستان با بيان اينکه در اين عمليات 3 متهم به سرقت دستگير و در تحقيقات پليسي به انجام 18 فقره بزه انتسابي اعتراف کرده اند، خاطرنشان کرد: در اين پرونده 2 مالخر نيز شناسايي ، دستگير و به مراجع قضائي معرفي شدند.
🗓 🔹امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳
♦️آسمان قزوین امروز آفتابی و صاف است
🔻پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی منتشر شد/ گروسی چگونه عراقچی و پزشکیان را دور زد؟ 🔹پیش نویس قطعنامه شورای حکام با استناد به گزارش سیاسی بازرسان آژانس ایران را متهم کرده است اورانیوم غنی شده اعلام نشده در مکان های اعلام نشده منجر به نگرانی آژانس شده است. 🔹در این حالی است که ایران بارها به ادعاهای آژانس پاسخ متقن و دقیق داده اما بازرسان آژانس با سیاسی کاری در گزارش های خود به مستدل بودن پاسخ های ایران اشاره ای نکردند. 🔹در پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی آمده است: با اشاره به "نگرانی عمیق مدیرکل" مبنی بر اینکه مواد هسته‌ای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته و مکان (های) فعلی آن برای آژانس شناخته شده نیست، ارزیابی مدیرکل این است که مواد هسته‌ای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است. 🔹بر اساس پیش نویس قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا و آمریکا به شورای حکام آژانس، تا بهار ۱۴۰۴ (مارس ۲۰۲۵) به ایران مهلت همکاری با آژانس در مورد موارد خواسته شده داده شده است.
مرز مهران بازگشایی شد 🔹فرماندار مهران: تردد در مرز مهران که از ۴۸ ساعت گذشته به‌دلیل محدودیت‌های اجرا شده در کشور عراق در اجرای سرشماری، محدود شده بود، امروز جمعه به روال سابق برمی‌گردد.
🔸 تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد 🔹نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت و نوبت دوم در روزهای ۵ و ۶ تیر برگزار می‌شود. 🔹نام‌نویسی از داوطلبان نوبت اول آزمون سراسریِ سال ۱۴۰۴ از ۲۵ آذر تا اول دِی و نام‌نویسی از داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری نیمهٔ دوم اسفند انجام می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبق اعلام هواشناسی: وضعیت جوی استان قزوین تا یکشنبه پایدار است. 🔹در این مدت احتمال افزایش آلاینده ها در مناطق صنعتی وجود دارد.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابری که در اندونزی به زمین افتاد مردم را غافلگیر کرد!
♦️دنیای نتانیاهو کوچک شد! 🔹تیتر جالب نیویورک‌تایمز برای نتانیاهو بعد از حکم بازداشت
⚖نکته های حقوقی که همه باید بدانیم 🔻آیا می‌توان با استناد به فیلم ضبط شده‌، از شخصی شکایت کرد؟ 💢دلایل اثبات جرم عبارتند از: مطابق ماده ۱۶۰ قانون مجازات اسلامی ادله اثبات جرم عبارت است از: اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی. 💢بنابراین فیلم ضبط شده یا صدای ضبط شده و سایر مواردی از این دست نمی‌تواند به‌عنوان تنها دلیل شاکی، کافی باشد. 💢هرچندکه می‌توان چنین مواردی را به‌عنوان اماره‌ای در کنار سایر اماره‌ها قرار داد که قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده بتواند براساس آن به علم کافی در مورد قضیه دست یابد و رای صادر کند. 💢در حالت کلی در پرونده های کیفری اماره ای قوی برای علم قاضی و در پرونده های حقوقی اماره ای قوی در کارشناسی میباشد.