eitaa logo
پلیس قزوین
1.2هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
6.4هزار ویدیو
29 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال پلیس قزوین 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈با کانال 🚔پلیس قزوین 🗞اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"اسرائیل خط مقدم و ناموس غربه اسرائیل دژ استعمار غرب در جهان اسلامه" 🎙رحیم پور ازغدی
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرخش ۱۸۰ درجه‌ای صادق زیباکلام پس از قدرت‌نمایی ایران؛ حمله ایران به اسرائیل با استقبال جوانان مسلمان مواجه شد و ایران هزینه‌ای سنگین را بر اسرائیل تحمیل کرد! ۷ اکتبر نشان داد که فلسطین هنوز زنده است!
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشک میقولی؟😋 🖥 فیلم ماهواره ای اصابت های موشک های ایران به پایگاه نواتیم
♦️غلامحسین محسنی اژه‌ای رییس دستگاه قضا: ❌ اگر پلیس به کسی تذکر داد و او تمرد کرد یا به پلیس تعرض کرد با متخلف طبق قانون برخورد می‌کنیم
♦️اژه‌ای: نمی‌شود مقوله عفاف و حجاب را رها کرد رئیس قوه قضائیه: 🔹در اواخر سال گذشته، در جلسه مشترک بنده با رئیس جمهور تاکید شد که نمی‌شود مقوله عفاف و حجاب را رها کرد. 🔹جلسات مشترکی برگزار شد و از فراجا و برخی نهادهای دیگر و چندین وزارتخانه دعوت کردیم؛ در آن مباحث و جلسات، تاکید شد که دشمن در حال تحریکات و تحرکات و پشتیبانی‌هایی در قضیه ترویج ناهنجاری اجتماعی و فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب است. 🔹آیا اکنون می‌توان خود را کنار بکشیم و اصطلاحاً به تعبیر عامیانه بگوییم «کی بود کی بود؛ من نبودم»؟! 🔹دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اگر تشخیص داد دستگاهی به وظایف خود در عرصه عفاف و حجاب عمل نکرده، آن را معرفی کند. 🔹فرمانده فراجا اولین فردی است که نسبت به خطای احتمالی نیروی خود حساس است و موضوع را دنبال میکند همه باید طبق قانون از فراجا حمایت کنیم نباید نیروی حاضر در میدان احساس کند او را در میدان رها کرده‌ایم.
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید 🔹امام صادق(ع): میل به دنیا، مایۀ غم و اندوه است و بى‏‌میلى و زهد به دنیا، مایۀ آسایش دل و پیکر است. امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴ شوال ۱۴۴۵ ۲۳ آوریل ۲۰۲۴
اطلاعیه شماره ۴ فراجا در اجرایِ "طرح نور" مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی کشور در اطلاعیه‌ای از حمایت‌هایِ خالصانه مردمِ نجیبِ ایران زمین و دیدگاه‌هایِ قاطعِ اخیر رئیس جمهور و رئیس دستگاه قضا در اجرای "طرح نور" قدردانی و تشکر کرد. به گزارش خبرگزاری پلیس؛ در اطلاعیه شماره چهار فرماندهی انتظامی کشور در خصوص "طرحِ نور"(عفاف و حجاب) آمده است: در زمان و زمانه ای که جریان‌هایِ رسانه‌ایِ بَدخواهِ ملتِ ایران به دنبال اختلاف افکنی و دوقطبی سازیِ جامعه با اجرایِ" طرحِ نور" بودند؛ مردمِ عزیز و نخبگانِ فهیم با اِدراکی قابلِ ستایش در کنارِ پلیسِ قرار گرفتند تا شأن، حریم، حرمت و کرامتِ بانویِ ایرانی حفظ شود. برای آنکه افکارعمومی و مراکز تصمیم‌گیر، شناختِ بیشتری از دلایلِ فراجا در اهمیت اجرای طرح نور داشته باشند، طیِ روزهای آینده چند پرونده مهم از باندهایِ تبهکارِ سازمان یافته که در سطح بین‌المللی و داخل کشور اقدامات مجرمانه در زمینه فساد و فحشا، تجارتِ جنسی، پورنوگرافی و... داشته‌اند منتشر خواهد شد. در پیوند با موضوعِ پیش گفته؛ گزارش‌هایِ میدانی و اخذِ نظراتِ مردمی در کنارِ حمایت‌هایِ روسای محترمِ جمهور و قوه قضاییه ، صداسیما و برخی نمایندگان مجلس و ائمه جمعه وجماعات و سایرِ نهادهایِ مسئول نشان دهندهِ شناختِ مطلوب از نبض‌سنجیِ اجتماعیِ فراجا در اجرایِ "طرح نور" است. همچنین بررسی‌ها و مشاهداتِ عینیِ روزانه در شهرها نشان دهنده‌یِ حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت‌ زنان و بانوانِ سرزمین‌مان است. پلیس در هیچ حالتی به دنبال پرونده سازی برای موضوعاتِ هنجاری و ارزشی نیست و به شهروندانِ عزیز این نوید را می‌دهیم که در نهایت "طرح نور" به سمتِ هوشمندسازی پیش خواهد رفت. این مهم زمانی بهتر و عملیاتی تر خواهد شد که نهادهایِ متولیِ کار که وظیفه مستقیم در اقدامات فرهنگی و ایجابی در حوزه عفاف و حجاب دارند ، عملکرد قابل قبول و درخور توجهی داشته باشند در پایان قدردانِ کارکنانِ سخت‌کوش و پُرتلاشی هستیم که چنین خالصانه و مُشفقانه به ارتقای ارزشهای اجتماعی یاری می رسانند و انتظار داریم تا با همّتِ مسئولینِ محترم و انجام بموقع وظایف دستگاههای مسئول روندِ هوشمندسازی نیز، پُرشتاب تر به سرانجامِ مطلوب و موردِ رضایتِ مردم برسد.
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن چیست که سبز است، در زمین و آسمان و دریا هست، در سیل و زلزله هست و قُلدرها از او می‌ترسند؟