eitaa logo
پلیس البرز
1.7هزار دنبال‌کننده
23.1هزار عکس
5.3هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
کشف بیش از60 تن اقلام اساسی قاچاق فرمانده انتظامی استان البرز خبر داد: در بازرسی از یک انبار نگهداری اقلام خوراکی 62 هزار و 800 کیلوگرم اقلام اساسی خارج از شبکه توزیع و قاچاق کشف شد.
سردار "حمید هداوند" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با اعلام این خبر گفت: در اجرای طرح های مبارزه با دپو و احتکار کالاهای اساسی، پلیس امنیت اقتصادی استان البرز با انجام اقدامات اطلاعاتی یک انبار نگهداری اقلام اساسی خارج از شبکه را در منطقه محمدشهر کرج شناسایی کرد. وی افزود: ماموران در ادامه با همراهی عوامل اداره صمت به این انبار اعزام و در بازرسی از آن ۳ هزار و ۱۲۰ کیلوگرم برنج، ۵۰ تن رب گوجه فرنگی، ۲۸۰ کیلوگرم چای و ۹ هزار و ۷۱۶ کیلو گرم ماکارونی خارج از شبکه و قاچاق را کشف کردند. فرمانده انتظامی استان البرز ادامه داد: یک نفر در این زمینه دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شده است. سردار هداوند در پایان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را بیش از ۲۵ میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: دپو و احتکار کالاهای اساسی می ‌تواند قیمت محصولات را افزایش دهد که پلیس برای ایفای نقش خود در زمینه ارتقاء توان اقتصادی مردم با جدیت با کسانی که برای به دست آوردن سود بیشتر زندگی اقشار متوسط و پایین را با مشکل روبرو می کنند برخورد خواهد کرد.
پیام بهداشت روان شماره 292 معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس البرز اداره مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان البرز پیام بهداشت روان شماره 292 خود را منتشر کرد.
دستگیری سارق حرفه ای خودرو و محتویات داخل خودرو با 40 فقره سرقت در "نظرآباد" جانشین انتظامي استان البرز از دستگیری یک سارق حرفه ای خودرو و محتویات داخل خودرو با اعتراف به 40 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس ، سرهنگ "محمد نادربیگی" در تشريح اين خبر گفت : در روزهای اخير در پی اعلام گزارش هایی مبنی بر سرقت محتویات داخل خودرو ، موضوع در قرارگاه تشديد مبارزه با سرقت پليس این شهرستان مطرح و بررسی موضوع به پلیس آگاهی محول شد. این مقام انتظامی ادامه داد: در مراحل تحقيقات میدانی سرنخ هايي از یک سارق سابقه دار مشاهده و سرانجام مأموران موفق شدند، در عملیاتی غافلگیرانه او را در مخفيگاهش در شهرستان همجوار دستگير و 2 دستگاه خودرو سرقتی، تعدادی ضبط، باند، دزدگير، زاپاس و آچار آلات کشف كنند. وی خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات صورت گرفته با مشاهده شواهد و مستندات قانونی پلیس ، در نهایت به 40 فقره سرقت محتویات داخل خودرو و خودرو در شهرستان های نظرآباد ، ساوجبلاغ ، اشتهارد ، کرج ، قزوين ، گيلان و مازندران اعتراف و با قرار 150 میلیارد ریالی مرجع قضائی روانه زندان شد. سرهنگ "نادربیگی" در خاتمه ضمن بیان اینکه مالباختگان شناسایی و اقلام سرقتی تحویل آنان شده، افزود: برخورد با سرقت یکی از اولویت های اصلی پلیس در سال جاری است و در راستای پیشگیری از وقوع سرقت، شهروندان می توانند فعالیت های مشکوک افراد در محیط اطرافشان را به پلیس گزارش کنند.
کشف مواد اولیه آرایشی وبهداشتی قاچاق در اشتهارد فرمانده انتظامی استان البرز از شناسایی وکشف مواد اولیه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش 50 ميليارد ریال در شهرستان اشتهارد خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار  "حمید هداوند" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان اشتهارد در راستای اجرای طرح مبارزه با جرائم اقتصادی با دریافت اخباری مبنی بر نگهداری و دپوی مواد اولیه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در یکی از واحدهای شهرک صنعتی اشتهارد، پس از اطمینان از صحت گزارش دریافتی و هماهنگی قضائی به محل اعزام که در بازرسی به عمل آمده مقدار 150 تن مواد اولیه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق همچنین  51 هزار عدد شیشه لاک  کشف و ضبط کردند. وی با بیان اینکه کشفیات به دست آمده به صورت غیرقانونی وارد و دپو شده بود، تصریح کرد: ارزش کشفیات بنا به اظهار نظر کارشناسان 50 میلیارد ریال برآورد شده است. فرمانده انتظامی استان البرز تصریح کرد: کالاهای مکشوفه پس از طی مراحل قانونی به انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل و پرونده مقدماتی در این زمینه تشکیل و به اداره تعزیرات ارسال شد. در خاتمه سردار هداوند با بیان اینکه این پلیس برخورد قاطعانه با مجرمین قاچاق و مخلان اقتصادی را با جدیت در دستور کار خود قرار داده است، یادآورشد: هموطنان عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلفی با شماره گیری سامانه 110 پلیس را در این مأموریت یاری کنند
بنز میلیاردی در توقیف پلیس کرج فرمانده انتظامی شهرستان کرج از توقیف یک بنز AMG قاچاق توسط ماموران کلانتری ۳۵ نساء شهرستان کرج خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "پیمان گودرزی" با اعلام این خبر گفت: مأموران کلانتری ۳۵ نسا در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو بنز با پلاک گذر موقت مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند. وی افزود: ماموران پس از بررسی مدارک خودرو متوجه شدند که خودرو متوقف شده فاقد هرگونه مدارک گمرکی مثبت بوده و در حال حاضر قاچاق محسوب می شود که با هماهنگی قضائی خود را توقیف و به پارکینگ منتقل کردند. فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری یک نفر در این خصوص خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش خودروی توقیفی را حدود 70 میلیارد ریال برآورد کرده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردن سارقان و زورگیران را بشکنید فیلم کامل‌تری از بازدید میدانی سردار مفخمی منتشر شد که در این موقعیت، در واکنش به گزارش شفاهی افسر مربوطه در رابطه با بازداشت زورگیران و سارقان موتورسیکلت از عبارت ناهنجاری و شکستن گردن ناهنجاران صحبت می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سواد رسانه و فضای مجازی داشتن سواد رسانه ای چه توانایی رو در اختیار افراد قرار میده
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷تعداد دستگیری‌های مشروبات مرگ‌آفرین به ۶ نفر رسید 🔹فرمانده انتظامی البرز: ۶ نفر از عوامل تولید و توزیع مشروبات الکلی که منجر به مرگ و مسمومیت ده‌ها نفر شده بود، دستگیر شدند.