ناکامي سارق کيف قاپ و کشف 10 فقره سرقت در اسلامشهر
گروه استان ها– غرب استان تهران - فرمانده انتظامي شهرستان اسلامشهر از دستگيري سارق کيف قاپ در شهرک "موسی آباد" اسلامشهر خبر داد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"محمدرضا علیزاده" با اعلام اين خبر اظهار داشت: روز گذشته ماموران کلانتري 16موسی آباد هنگام گشت زني راکب موتورسيکلتي را در حال سرقت کيف از يک شهروند مشاهده کرده و بلافاصله براي دستگيري سارق وارد عمل شدند.
وی افزود: سارق که متوجه حضور ماموران شده بود، کيف مالباخته را رها کرده و به قصد فرار با سرعت زياد از محل دور شد اما ماموران انتظامي موفق شدند در يک تعقيب و گريز پليسي در يکي از خيابان هاي فرعي اسلامشهر، سارق را دستگير کنند.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: متهم به کلانتري منتقل شده و در بازجويي هاي پليس به 10 فقره سرقت گوشي تلفن همراه و کيف قاپي اعتراف و اعلام داشت، ابتدا اقدام به سرقت موتورسيکلت از تهران کرده و سپس با پرسه زني در اطراف مراکز تجاري اقدام به سرقت و کيف قاپي اقدام کرده است.
سرهنگ علیزاده در پايان به شهروندان توصيه کرد: هرگز وجوه نقد و اشياء گران قيمت خود را با كيسه هاي نايلوني روشن يا ساك هاي غيراستاندارد حمل نكنند و همچنين به هيچ وجه محتويات داخل كيف خود را در معرض ديد افراد ناشناس قرار ندهند.
گفتني است سارق دستگير شده پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شد.
♦️پیکر ۶ معدنکار از معدن طزره دامغان خارج شد
🔹با تلاش نیروهای امدادی، عملیاتی و پشتیبانی، همچنین پیگیری مسئولان مدیریت بحران استان سمنان، پیکر بیجان ۶ نفر از محبوسشدگان حادثه انفجار معدن طزره خارج شد.
🔹انفجار در معدن ذغالسنگ البرز شرقی طزره دامغان ساعت ۱۹ روز گذشته براثر تجمع گاز رخ داد و منجر به محبوس شدن ۶ معدنچی در عمق ۷۰۰ متری زمین شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشاالله به این شکوه و عظمت
بزرگترین تجمع شیعیان جهان
"لبیک یا حسین"
#حب_الحسین_یجمعنا
#پلیس_خدمتگزار
#اربعین
#زائر
#کربلا
#پلیس_اسلامی
#غرب_استان_تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام قله؟
قله های که رهبر انقلاب به آنها اشاره کرد
#رهبر_انقلاب
#ایران
#ایران_سربلند
#ایران_قوی
#غرب_استان_تهران
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در بلوار تعاون شهریار
گروه استان ها-غرب استان تهران- فرمانده انتظامي شهرستان شهریار از توقیف 6 دستگاه خودرو و 31 دستگاه موتورسیکلت در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در بلوار تعاون شهریار خبر داد.
سرهنگ "پیمان فتاحی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: يکي از مهمترين اولويت هاي اجرايي و عملياتي پليس شهرستان شهریار، اجراي طرح هاي امنیت اجتماعی مي باشد.
وي در ادامه افزود: در همين راستا پليس شهرستان شهریار در پاسخ به مطالبات زیاد شهروندان مبنی بر برخورد با مزاحمین نوامیس، با اشرافيت کامل اطلاعاتي و انتظامي و استفاده بهينه از ظرفيت ها اقدام به اجراي طرح پاکسازي بلوار تعاون شهریار کرد.
سرهنگ فتاحی تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته پليسي در اين راستا منجر به توقیف 6 دستگاه خودرو و 31 دستگاه موتورسیکلت و جمع آوری 20 عدد قلیان شد و از اجرای دور دور در بلوار تعاون جلوگیری شد.
فرمانده انتظامي شهرستان شهریار در پايان پاسخ به مطالبات به حق شهروندان را اولویت پلیس دانست و اجرای اثربخش این طرح را نيازمند عزم همگاني همه دستگاه هاي مسئول، مردم و نهادينه سازي مشارکتهاي عمومي در بين اقشار مختلف جامعه دانست و توجه ويژه دستگاه ها توام با تعامل فزاينده جهت اقدامات مشترک و مطلوب را راهکاري مناسب در این حوزه قلمداد کرد.
شهروندان مراقب باشند؛
کلاهبرداري با برنامه هاي نرم افزاري رسيدساز جعلي
گروه استان ها-غرب استان تهران-رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان از احتمال کلاهبرداري برخی افراد فرصت طلب با برنامه هاي نرم افزاري رسيدساز جعلي در تبادل کالا در بسترهای حقیقی و مجازی خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ"فضل الله سواری پور" با اعلام این خبرگفت: در بررسي تحليلي از پرونده هاي وقوع با موضوع رسيدساز جعلي مشخص شد با توجه به فعاليت گسترده برخی کلاهبرداران در سايت هاي اجتماعي ديوار و شيپور خصوصا در قسمت تبليغات و آگهي خريد و فروش، افراد با تطميع سوژه ها و ارائه قيمت بالاتر از عرف جامعه و همچنين با نمايش تصاوير غيرواقعي کالا و با استفاده از فنون روان شناختي افراد ساده لوح را انتخاب کرده و سپس آنها برای جلوگيري از شناسايي شدن با پوشش هاي متفاوت و استفاده از موتورسيکلت بدون پلاک در قرار ملاقات حاضر شده و بعد از خريد کالا با ساخت يک نرم افزار و ارسال پيامک واريزي و نشان دادن به شاکي، کالا را خريداري و متواري مي شوند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران به شهروندان توصیه کرد: متصديان فروش نسبت به فعال کردن قابليت اطلاع رساني پيامکي حساب هاي متصل به pos فروشگاهي اقدام کرده و قبل از دريافت پيامک انتقال يا واريز حساب از دادن کالا خوداري و موجودي حساب بانکي در پيامک را بررسي و مطابقت کنند.
سرهنگ سواری پور تصریح کرد: درخصوص این گونه کلاهبرداری ها، در صورت دادن قيمت بالا براي کالا به طرف خريدار اعتماد نکرده و اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه نکنید چرا که احتمال سوء استفاده وجود دار
بازسازي خودروهاي خارجي شگرد جدید سودجویان
گروه استان ها-غرب استان تهران-فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: افراد فرصت طلبی که خودروهاي خارجي معيوب را جمع آوري کرده و با تعويض قطعات خودرو بر روي خودروی جدید، آن را کامل و براي مسابقات اتومبيل راني آماده می کردند، توسط پلیس دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار"کیومرث عزیزی" با اعلام این خبر گفت: ماموران پليس امنيت اقتصادي فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در بازديد و پايش انبارهاي شهرستان های غرب استان تهران، در بازديد از انبار کارگاهي در یک شهرک صنعتي در "سعیدآباد"شهریار مشاهده کردند افراد سودجو در محل کارگاه در امر بازسازي خودروهاي خارجي و تقويت آنها براي مسابقات اتومبيل راني فعالیت دارند که بررسی جدی موضوع در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: شگرد افراد فرصت طلب بدین گونه بود که خودروهاي خارجي بي ام و و بنز معيوب را جمع آوري کرده و با تعويض قطعات خودرو از قبيل شاسي و موتور بر روي خودروی جدید، آن را کامل می کرده و براي مسابقات اتومبيل راني آماده می کردند.
سردار عزیزی بیان داشت: در بازدید ماموران امنیت اقتصادی از محل انبار کارگاه، یک نفر دستگیر و 11 دستگاه خودرو توقیف و قطعات آن از قبيل شاسي و موتور به ارزش40 ميليارد کشف و پرونده قضائی تشکیل شده و متهم به اداره تعزيرات حکومتي شهرستان شهريار معرفی شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه خودروها و قطعات مکشوفه به سازمان اموال تمليکي تحويل داده شد، خاطرنشان کرد: یکی از مرتبطان این پرونده نیز دستگیر و به اداره تعزيرات حکومتی معرفي شد که
دستگيري سارقان احشام در ملارد
گروه استان ها-غرب استان تهران-فرمانده انتظامي شهرستان ملارد از دستگيري باند 4 نفره سارقان احشام و کشف احشام مسروقه خبر داد.
سرهنگ"منصور خدایی" در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، اظهار داشت: در پي شکايت فردی مبني بر اينکه افرادي، احشام او را به سرقت برده اند، رسيدگي به موضوع در دستورکار ماموران انتظامی کلانتری 15 یوسف آباد قوام قرار گرفت .
سرهنگ منصور خدایی افزود: ماموران کلانتری 15 یوسف آباد قوام با انجام اقدامات اطلاعاتي، چهار سارق را شناسايي و پس از هماهنگی قضائي در عملياتی غافلگيرانه موفق به دستگیری هر چهار نفر شدند.
سرهنگ خدایی ادامه داد: متهمان در بازجويي هاي پليس به سرقت 8 راس گوسفند اعتراف کردند که پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني ، تحويل مقام قضائي شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده عاشقاست کربلا اربعین
"لبیک یا حسین"
#حب_الحسین_یجمعنا
#پلیس_خدمتگزار
#اربعین
#زائر
#کربلا
#پلیس_اسلامی
#غرب_استان_تهران
پلمب 40 واحد صنفی متخلف در اسلامشهر
گروه استان ها–غرب استان تهران–فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از پلمب 40واحد صنفی متخلف در اجرای طرح کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی خبر داد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبری پليس، سرهنگ "محمدرضا علیزاده" در تشريح اين خبر اظهار داشت: در راستای ساماندهی واحدهای صنفی و برخورد با تخلفات صنوف، ماموران دایره نظارت بر اماکن عمومی شهرستان اسلامشهر در هفته گذشته، از تعداد 185 واحد صنفی در شهرستان اسلامشهر بازديد کردند.
وی افزود: در اجرای اين طرح، از تعداد 185 واحد صنفي بازديد و تعداد 40واحد صنفي متخلف به علت نداشتن پروانه کسب ویا عدم رعایت مقررات پلمب شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر تصريح کرد: پليس همواره تلاش دارد تا با برقراری امنيت مطلوب در جامعه زمينه كسب و كار سالم را برای اصناف فراهم كند.
سرهنگ علیزاده در خاتمه خاطرنشان کرد: با تداوم و تشديد اين گونه برنامه ها و اقدامات كنترلی و نظارتی، پليس از عموم شهروندان درخواست دارد در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی صنوف موضوع را به مركز فوريت های پليسی 110 اطلاع دهند.
دستگیری عوامل نزاع و درگیری در"نسیم شهر"
گروه استان ها–غرب استان تهران-فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری 5 عامل نزاع و درگیری در نسیم شهر خبر داد.
سرهنگ "مجید عسکری نیا" در گفت وگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، اظهار داشت: در پی اعلام مركز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر وقوع يك مورد نزاع و درگیری دسته جمعی در نسیم شهر، بلافاصله ماموران کلانتری 12 به محل اعزام شدند.
وی با بيان اينكه پس از حضور پليس در محل مورد نظر و بررسيهاي صورت گرفته مشخص شد، چند نفر بع انگیزه قدرت نمایی با همدیگر درگیر شده اند، گفت: ماموران انتظامی بلافاصله وارد عمل شده و 5 متهم را در این خصوص شناسايي و دستگير كردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند، اظهار داشت: پليس اجازه هيچ گونه قدرت نمايي به اراذل و اوباش و افراد هنجارشکن را نخواهد داد و با مجرمان، اراذل و اوباش و افرادي که بخواهند در جامعه نظم و امنيت عمومي را مختل کنند برابر قانون و شدت لازم برخورد خواهد کرد.