🔶 #اینفوگرافیک | خصوصیات اصلی که باید در انتخابات امسال رعایت شود؛
🔹گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان در ۲ آذر ۱۴۰۲
#انتخابات
#دعوت
کشف ترانزيستور ميلياردي در پارسيان
فرمانده انتظامي استان ازکشف يک دستگاه ترانزيستور صنعتي قاچاق به ارزش 10ميليارد ريال خبر داد.
سردار " علي اکبر جاويدان " فرمانده انتظامي استان هرمزگان درگفت وگوي با خبرنگار خبرگزاري پليس در تشريح جزئيات اين خبر اظهار داشت: مأموران ايست و بازرسي شهرستان پارسيان در ادامه طرح کنترل محورهاي مواصلاتي موفق به شناسائي و توقيف يک دستگاه خودروي باري نيسان که حامل ترانزيستور صنعتي قاچاق و فاقد مدارک شدند.
وي افزود: در اين رابطه يک نفردستگير، که پس از تشکيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد، شايان ذکر است ارزش ريالي اموال مکشوفه10ميليارد ريال مي باشد.
سردار جاويدان در پايان بيان داشتند: اجراي طرح هاي مبارزه با قاچاق کالا يکي از راهبردهاي عملياتي پليس در پيشبرد اهداف ماموريتي فراجا در جهت رشد و شكوفايي اقتصاد كشور محسوب مي شود و در اين زمينه همراهي و همكاري تمام نهادها و بخش ها با پليس ضروري است.
🌷▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩🌷
#پلیس_هرمزگان #ایران_قوی #قیام_مظلوم
#انتقام_سخت #قهرمان_مردم #انقلاب_مردم
#انتخاب_مردم #ناک_اوت #باذن_الله
#کارآمدی_حاکمیت #پاسخ_شبهات
#اهمیت_انتخابات #دعوت
🆔پلیس هرمزگان درسروش👇
https://sapp.ir/policehormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان درایتا👇
https://eitaa.com/policehormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان دربله👇
https://ble.ir/police_hormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان درروبیکا👇
https://rubika.ir/policehormozgan110
تجهيزات پزشکي 9 ميلياردي قاچاق در توقيف پليس شهرستان بستک
فرمانده انتظامي شهرستان بستک از کشف دو دستگاه تجهيزات پزشکي اتوآناليزبيو شيمي قاجاق از يک خودرو در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ عبدالرحيم دهقان در تشريح اين خبر بيان داشت: ماموران انتظامي پاسگاه مهران شهرستان بستک در ادامه طرح برخورد با خودرو هاي شوتي و کالاي قاچاق روز گذشته گشت زني و حين کنترل خودروهاي عبوري محور لنگه – بستک ، به يک دستگاه خودرو وانت نيسان مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وي افزود: مأموران جهت بررسي خودرو را متوقف و در بازرسي از آن تعداد دو دستگاه تجهيزات پزشکي اتوآناليزبيو شيمي قاچاق و فاقد هر گونه مدارک کشف و ضبط کردند.
اين مسئول انتظامي با بيان اينکه کارشناسان ارزش ريالي اين محموله قاچاق کشف شده را 9 ميليارد ريال برآورد کرده اند، اظهار داشت: در اين رابطه يک متهم دستگير و با تشکيل تشکيل جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضايي معرفي شد.
فرمانده انتظامي بستک تصريح کرد: يکي از وظايف ذاتي پليس مبارزه با پديده شوم قاچاق کالا است و با توجه به تاثير منفي اين پديده بر اقتصاد کشور، مجموعه انتظامي اين شهرستان با برنامه ريزي دقيق و تلاش شبانه روزي، با تمام توان با هرگونه قاچاق کالا، مقابله مي کند.
🌷▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩🌷
🆔پلیس هرمزگان درسروش👇
https://sapp.ir/policehormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان درایتا👇
https://eitaa.com/policehormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان دربله👇
https://ble.ir/police_hormozgan
🆔کانال پلیس هرمزگان درروبیکا👇
https://rubika.ir/policehormozgan110
دستبند پليس بر دستان سارقان و مالخران گوشي موبايل در هرمزگان
فرمانده انتظامي هرمزگان از شناسايي و دستگيري 14 نفرسارقان موبايل، مالخر و عاملان خريد و فروش موبايل سرقتي در بندرعباس خبرداد.
سردار"علي اکبر جاويدان"در مصاحبه خبري و تلويزيوني در تشريح اين خبر بيان داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت موبايل و موبايل قاپي بويژه در مناطق خلوت و پاياني شب در بندرعباس ومتواري شدن سارق يا سارقان، پيگيري موضوع بصورت وِيژه دردستور کار قرار گرفت.
وي افزود:کاراگاهان مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان با تشکيل جند تيم عملياتي با گشتزني هاي هدفمندپنهان و آشکاردر مناطق مختلف شهرستان بندرعباس با اقدامات فني و اطلاعاتي و بهره گيري از شيوه هاي پليسي 2 باند سارقان موبايل را شناسايي کردند.
اين مقام انتظامي استان اظهار داشت:با بررسي و تحقيقات پليسي انجام شده توسط کارآگاهان پليس آگاهي مشخص شد افرادي با اقدامات نرم افزاري و تغيير در گوشي هاي مسروقه در يکي از مراکز تجاري فروش و تعميرات موبايل در بندرعباس،تکميل کننده زنجيره اقدامات مجرمانه سارقان موبايل مي باشند که در اين رابطه در 7 عمليات ضربتي و غافلگيرانه مجموعا تعداد 14 سارق، موبايل قاپ و مالخر گوشي هاي سرقتي دستگير شدند.
فرمانده انتظامي استان هرمزگان با بيان اين که در بازرسي از محل فعاليت و مخفيگاه هاي متهمان قريب به 100 دستگاه انواع گوشي تلفن همراه هوشمند سرقتي کشف و ضبط وسه دستگاه موتورسيکلت متعلق به سارقان توقيف شد، اظهار داشت:متهمان دستگير شده با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضائي معرفي و با قرارمناسب روانه زندان شدند.
مالباخته اي که با اقدام به موقع کارشناسان پليس فتا به پولش رسيد
فرمانده انتظامي هرمزگان ازبرگشت یکصد ميليون تومان پول يک مالباخته با تلاش همه جانبه کارشناسان پليس فتا خبر داد.
فرمانده انتظامي استان هرمزگان بيان داشت: در پي تماس تلفني احدي از شهروندان با مرکز فوريتهاي پليس فتا مبني بر ارسال لينک جعلي سامانه ابلاغيه ثنا که منجر به کلاهبرداري از وي شده، پيگيري موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
وي افزود: پس از اخذ اظهارات شاکي و در بررسيهاي اوليه مشخص شد شاکي با مشاهده يک لينک جعلي اقدام به پرداخت 20هزارتومان کرده که پس از واريزي اين مبلغ،۱۰۰ميليون تومان از حساب وي برداشت شده و فرد کلاهبردار قصد برداشت کليه وجه موجودي حساب شاکي راداشته است .
اين مقام انتظامي استان اظهار داشت: کارشناسان پليس فتا با انجام اقدامات فني و پليسي و بهره گيري از شيوه هاي پليسي، فرد کلاهبردار را شناسايي و با هماهنگي قضائي، وجه برداشت شده اوليه را در حساب مقصد مسدود و مانع از برداشت مبلغ ديگر توسط اين کلاهبردارشدند.
سردار "علي اکبرجاويدان" با اشاره به اينکه در اين شيوه از کلاهبرداري فرد با مشاهده پيام بدون هيچ گونه توجه و دقت به سرشماره ارسال کننده با ديدن نام ابلاغيه و مبلغ ناچيز و عدم آگاهي از اين که رويت ابلاغيه نياز به واريز وجه ندارد مورد کلاهبرداري واقع شده، از عموم شهروندان و مردم استان خواست فريب پيامک هاي جعلي کلاهبرداران را نخورده و به منظور جلوگيري از برداشت غير مجازتوسط کلاهبرداران، به پيامکهاي ارسالي مشکوک توجه نکرده و با هوشياري و بدون هرگونه طمع ورزي، فريب کلاهبرداران نخورند.
💠 آشنایی با مفهوم جنگ رسانه ای
🔹جنگ رسانهای به معنی استفاده از رسانهها برای تضعیف کشور هدف و در نقطه مقابل ، بهرهگیری از توان و ظرفیت رسانهها (اعم از مطبوعات، خبرگزاریها، رادیو، تلویزیون، اینترنت) و اصول تبلیغات بهمنظور دفاع از منافع ملی است.
تحت این شرایط، جنگ رسانهای تنها جنگی است که حتی در شرایط صلح نیز بین کشورها بهصورت غیررسمی ادامه داشته و هر کشوری از حداکثر توان خود برای پیشبرد اهداف سیاسیاش از رسانهها بهرهگیری میکند.
برخی معتقدند هدف از جنگ رسانهای، یکدست کردن بشر امروز بنا به خواست قدرتهای حاکم بر جهان است.
در این جنگ، دشمن با واقعیت کاری ندارد، بلکه او واقعیت را برای مخاطب «میسازد».
دشمن از ادبیات سیاه بهره میگیرد و بر اساس خواست خود، نظام یک کشور را مرعوب کرده و با فرسایشی کردن فضای سیاسی، نیروهای اصلی نگهدارنده را خسته مینماید.
محیطهای جوان «میدان مناسب» این جنگ ارزیابی میشوند.
جنگ رسانهای، ظاهراً میان رادیو و تلویزیونها، مفسران مطبوعاتی، خبرنگاران خبرگزاریها، شبکههای خبری و وبگاههای اینترنتی جریان دارد؛ اما واقعیت این است که در پشت این جدال ژورنالیستی، امری به نام «سیاست رسانهای» یک کشور نهفته است ، که مستقیماً توسط بودجههای رسمی مصوب مجالس کشورها یا بودجههای سری سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی و سرویسهای جاسوسی تغذیه میشود.
💠 اخلاق در عکاسی خبری
یک بخش مهم در حوزه عکاسی خبری مساله وفاداری است.
این به آن معناست که آنچه که درون عکس دیده می شود، همان است که دقیقاً در آن لحظه ثبت عکس رخ داده است.
عکاس خبری اخلاقاً در برابر هرگونه تحریف و تغییر داستانی که عکسش روایت می کند مسئول است و نباید به چنین عملی دست بزند.
خطوط و سیم های بدقواره انتقال نیرو (برق) نباید در ویرایش عکس حذف شوند؛ دود بیشتری در یک صحنه آتش سوزی نباید در مرحله ویرایش به عکس اضافه شود.
آنچه ثبت شده است، همان گونه است که بوده است.
متاسفانه عکاسی دیجیتال به خاطر امکانات بی شمارش در ویرایش عکس ها این فضای دست نخوره روایت در عکس خبری را تحت تاثیر قرار داده است.
عکس ها باید پنجره ای باشند به رخداد درون آن.
به شکلی معقول ویرایش هایی مانند روشن کردن سایه ها برای بهتر دیده شدن چهره ها یا کمی شارپ کردن (واضح کردن) آن ها برای کاهش مات بودن و خارج از فوکوس بودن یک سوژه قابل قبول است.
اما مهم این است که جوهره و ذات عکس را تغیر ندهید.
اگر این کار را بکنید، شما داستان عکس را عوض کرده اید.
💠 جنگ رسانه ای
کاربرد جنگ رسانهای هنگامی است که دشمن از جنگ سخت قبلی نتیجه نگیرد و توان مقابله نظامی مجدد را نیز نداشته باشد.
حیطه کارکرد آن مهندسی افکار عمومی ملتِ هدف و ابزار آن رسانهها، شامل: رادیو و تلویزیونهای ماهوارهای، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است.
رسانههای دشمن در این جنگ نرم، مستقیماً با بودجههای رسمی مصوب مجالس یا بودجههای سری سازمانهای اطلاعاتی، امنیتی و جاسوسی، تغذیه میشود.
💠 عکاسی خبری ، روایت یک داستان در تنها یک عکس
به زبان ساده عکاسی خبری ثبت یک رخداد است.
اما در عین حال این فقط به ثبت یک لحظه محدود نمی شود.
انتقال حس لحظه مهم تر از ثبت آن است.
داستان های مبتنی بر کلمات، داستان را تکه تکه به مخاطب منتقل می کنند؛ در حالی که عکاسی خبری تلاشش آن است که این اتفاق در یک عکس بیفتد.
اگرچه این کار (انتقال داستان در یک عکس به تنهایی) یک اتفاق عالیست، اما عکاسی خبری صرفاً بر مبنای این تعریف نمی تواند محدود به یک قاب بندی عالی (یا به عبارتی یک عکس صرفاً زیبا) شود.
عکاسی خبری درباره آگاه کردن مخاطبش از داستانی ست که واقعاً در حال تکوین است.
“مشاهده گر” بودن شاید یک عبارت مناسب برای توصیف عکاس خبری باشد.
عکاسی خبری به مخاطب اجازه می دهد برای چند ثانیه دنیا را از دریچه چشم عکاس ببیند.
زمانی که عکاسی خبری به بهترین نحو اتفاق بیفتد ، آن لحظه ثبت شده میلیون ها بار دست به دست می شود.
💠 عکاسی خبری (۲)
احساسات در عکاسی خبری معمولاً به صورت دست نخورده ثبت می شوند.
عکاس خبری همچون یک عکاس تبلیغاتی یا عکاس پرتره آتلیه به اتفاقات داخل صحنه عکاسی جهت دهی نمی کند.
بر عکس، بهترین حالت برای عکاس خبری آن است که چنان با محیط یکی شود که کسی حضور او را احساس نکند.
آن ها مشاهده گر هستند نه هدایت کننده.
همین رویکرد “من بیشتر یک مشاهده گر هستم” است که به موضوعات خبری اجازه می دهد که در مقابل دوربین خودشان باشند و همین است که یک عکاس خبری را از سایر عکاس ها در شاخه ها و ژانرهای دیگر عکاسی جدا می کند تا بتوانند راوی و ثبت کننده لحظه ها باشند.