eitaa logo
پلیس لرستان
777 دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
6.4هزار ویدیو
46 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سخنان جالب بازنشسته ارتشی در حضور نماینده رهبری 💠به حضرت آقا بگویید با ۵ هزار لر می تواند اسرائیل را فتح کند! 📢 خبرگزاری پلیس لرستان 🔹سروش: https://splus.ir/policelorestan 🔹ایتا: https://eitaa.com/policelorestan 🔹روبیکا: https://rubika.ir/dyaraflak 🔹بله: https://ble.ir/policeloresta31
هدایت شده از دیار افلاک
📣 مرکز اطلاع‌رسانی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اظهارات و دیدگاه‌هایِ مقامات رسمیِ فراجا صرفا از وبگاه خبرگزاری پلیس برای عمومِ هموطنان منتشر خواهد شد و تولید محتوا در قالب ویدیو، استوری، پادکست، متن و... توسط برخی افراد به نقل از فرماندهان و مدیران فراجا مورد تایید نمی باشد. در این اطلاعیه اضافه شده است که برای آگاهی از اخبار،حوادث و رویدادهای انتظامی به وبگاه خبرگزاری به آدرس www.police.irمراجعه نمایید. لینک خبر 👇 https://news.police.ir/page/single-news?id=100030194 @policelorestan
هدایت شده از دیار افلاک
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: حمله موشکی ایران خسارت عظیمی از جهت نظامی به اسرائیل وارد کرده است 🔹بن‌گویر: حملۀ ایران، بزرگ‌ترین حمله به اسرائیل از ۷ اکتبر بوده است. اسرائیل با حملۀ بزرگی مواجه شد که خسارت عظیمی به دو پایگاه اصلی نیروی هوایی زده و این دو پایگاه را منهدم کرده و تعداد زیادی از افسران و سربازان ارتش را کشته است.
هدایت شده از دیار افلاک
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ موشکی به اسرائیل به فرماندهی یکی از بچه های فلاح! سردار حاجی زاده 😉 پیغام بچه های فلاح به اسرائیل👆
هدایت شده از دیار افلاک
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خلدی، تحلیلگر بی‌بی‌سی و اینترنشنال: هرگز فکر نمی‌کردیم آقای خامنه‌ای دستور چنین حملهٔ برق‌آسایی را به اسرائیل بدهد! 🔹آن‌ها برای ۴ ساعت تمام، کل منطقه را تعطیل کردند. جمهوری اسلامی به هدف خودش رسید و با این عملیات، فصل نوینی را در جنگ روانی باز کرد.
هدایت شده از دیار افلاک
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پدافندهایی که مغلوب موشک ایرانی شدند
هدایت شده از دیار افلاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ کوبنده نماینده کویت در سازمان ملل به توهین های نماینده رژیم صهیونیستی نسبت به ایران جدّا کویت چه نماینده ی شجاع و غیور و باشرافتی در سازمان ملل دارد.‌ هزاران درود بر این مرد غیرتمند. واقعا آبروی کشورهای عربی را خرید که نماینده رژیم صهیونیستی را از جلسه بیرون انداخت.
هدایت شده از دیار افلاک
نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران پس از خنثی سازی عملیات خرابکاری در اصفهان، به دنبال جستجو و دستگیری نیروهای نیابتی رژیم صهیونیستی هستند.
هدایت شده از دیار افلاک
🚨 فوری.. اولین تصاویر از F35 هایی که به تاسیسات نظامی ایران حمله کردند.. 😱 بزن دریادل
هدایت شده از دیار افلاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحنه‌سازی ناشیانه در پایگاه نواتیم 🔹پس از حملهٔ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی و انتشار فیلم‌های متفاوت از سوی شهروندان فلسطینی که برخوردهای پیاپی موشک‌های ایرانی به‌‌هدف را به‌تصویر کشیده بودند، ارتش اسرائیل برای نشان دادن آنچه خسارات ناچیز خوانده، یک فیلم ۱۹ ثانیه‌ای را از پایگاه نواتیم منتشر کرد. 🔹فیلمی که واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی را به‌همراه داشته. آن‌ها با اشاره به این‌که «اثر سوختگی ناشی از برخورد موشک» وجود ندارد، نوشته‌اند «انگار این چاله‌ها با لودر کنده شده» و حتی «خاک این چاله‌ها هم در کنار آن ریخته و تپه شده». یکی از کاربران نوشته «بهتر است دوربین را بچرخانید تا خسارات واقعی را ببینیم». 🔹این‌ درحالی‌ است که طبق گزارش المنار، دست‌کم ۱۵ موشک به‌صورت مستقیم به این پایگاه هوایی در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده و امکان استفاده از آن وجود ندارد.
هدایت شده از دیار افلاک
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلاخره کار خودشو کرد ناقلا 😂 همون موقع که این ورپریده مثل پهباد بالا پایین میپرید و مارو تهدید به حمله می کرد باید می‌فهمیدم با چی میخان حمله کنن این قوی ها 😂