eitaa logo
پلیس فارس
697 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
1.5هزار ویدیو
6 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اعضاء یکی از مجروحان حادثه تروریستی کرمان اهداء شد ◀️ اعضای فاطمه دهقان که در جریان حمله تروریستی ۱۳ دی ماه در جوار حاج قاسم سلیمانی مجروح شده بود، به چند بیمار نیازمند اهداء شد.
واکنش سلبریتی ها به مسخره‌ کردن شهدای کرمان توسط علی کریمی همیشه علی کریمی تسلیت میگفت. این سری خریت کرد و خودشو نشون داد.خیلی از طرفداراش رو از دست داد.
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢وداع فرزندان شهید علوی از شهدای حادثه تروریستی گلزارشهدای کرمان در شهرستان بافت
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت مظلومانه محمدصادق کمالی ۸ساله از مجروحان انفجار تروریستی کرمان از مجروحیت خود، مادر و خواهرش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی قبل شلیک ساعتتو چک میکنی که یه وقت زود نزنی
فاطمه نظری دانش‌آموزی که در انفجار کرمان به شهادت رسید تازه نمازخوان شده بوده و با دوستاش یک گروه داشت که نماز اول وقت را به هم یادآوری کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 علوی: عناصر ضدامنیتی را با ترفندهای پیچیده اطلاعاتی ایران آوردیم/ «جمشید شارمهد» وقتی چشمانش را در چابهار باز کرد، فهمید که رو دست خورده است سید محمود علوی وزیر سابق اطلاعات در گفت‌وگو با ایرنا مطرح کرد: راهبرد ما این بود که عناصر ضد امنیتی همچون «حبیب چعب» را با ترفندهای پیچیده اطلاعاتی به صورت زنده وارد کشور کنیم. مستحضرید که حرکت تجزیه‌طلب «النضال خوزستان» سه ضلع داشت: «حبیب چعب»، «حبیب نبگان» و «احمد ملاویسی». ملاویسی در هلند به هلاکت رسید. حبیب نبگان به جرم جاسوسی برای عربستان سعودی علیه ایران در دانمارک به زندان رفت و حبیب چعب با ترفندهای پیچیده اطلاعاتی به صورت زنده وارد ایران شد. یکی دیگر از کسانی که با ترفندهای پیچیده اطلاعاتی وارد ایران شد، «جمشید شارمهد» بود که البته خودش تصور می‌کرد به پاکستان می‌رود. وقتی چشمانش را در وسط شهر چابهار باز کرد تازه فهمید که رو دست خورده است؛ بچه‌ها هم به او گفتند آقای شارمهد به جمهوری اسلامی خوش آمدید.