eitaa logo
پلیس فارس
688 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
1.4هزار ویدیو
6 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ملاقات مردمي سردار "حبيبي" در دفتر نظارت همگاني (197) فرمانده انتظامي استان با حضور در دفتر نظارت همگاني (197) بازرسي، با تعدادي از شهروندان ديدار و به مشکلات و درخواست آنها رسيدگي کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سردار "رهام بخش حبيبي" فرمانده انتظامي استان فارس ضمن حضور در دفتر نظارت همگاني بازرسي، با تعدادي از شهروندان در قالب سامانه 197 ديدار و گفتگو کرد. شايان ذکر است؛ در اين ديدار مردمي، سردار حبيبي به درخواست ها و مشکلات مردم رسيدگي و دستورات لازم را صادر کرد.
دیدار رئیس پلیس راه‌آهن با سردار "حبیبی" روز گذشته سرهگ "علی احمدنژاد" رئیس پلیس راه‌آهن با فرمانده انتظامی استان دیدار کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، در این دیدار سردار "رهام‌بخش حبیبی" از عملکرد و اقدامات مجموعه پلیس راه آهن استان ابراز رضایت کرد.
توقیف کامیون حامل 50 میلیارد کالای قاچاق جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف لنت و چسب خارجی قاچاق به ارزش 50 میلیارد ریال در شهرستان جهرم خبر داد. سردار "یوسف ملک‌زاده" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پليس، اظهار داشت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته ماموران پلیس شهرستان جهرم حین گشت‌زنی در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیون حامل بار مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند. وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی در بازرسی از این کامیون موفق به کشف 3 هزار و 670 عدد لنت و 20 گالن چسب خارجی قاچاق شدند. جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را 50 میلیارد ریال برآورد کردند، عنوان داشت: در این خصوص راننده و سرنشین پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند. سردار "ملک‌زاده" با تأکيد بر استمرار طرح‌هاي عملياتي مبارزه با قاچاق به صورت برنامه ريزي شده در تمام نقاط استان، خاطر نشان کرد: سعي و تلاش پليس بر اين است که بيش از گذشته با همکاري و همدلي مردم و ديگر سازمان‌هاي مرتبط با اين پديده مقابله شود.
موتورسیکلت 15 میلیاردی روانه پارکینگ شد رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف يك دستگاه موتورسیکلت قاچاق به ارزش 15 میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد. سرهنگ "احمدرضا خرم" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر اظهار داشت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس امنيت اقتصادی استان حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک وانت نیسان حامل یک دستگاه موتورسیکلت سنگين مشكوك و آن را براي بررسي بيشتر متوقف كردند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با بيان اينكه در بررسی تکمیلی مشخص شد که موتورسیکلت مذکورقاچاق و از مبادی غیرقانونی وارد کشور شده است، تصریح کرد: کارشناسان ارزش موتورسیکلت کشف شده را 15 میلیارد ریال برآورد کردند. سرهنگ "خرم" خاطر نشان کرد: در اين خصوص پرونده تشکیل و راننده برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
کشف 18 راس گوساله فاقد مجوز در لامرد فرمانده انتظامي لامرد از کشف 18 راس گوساله فاقد مجوز به ارزش 20 میلیارد ریال در بازرسی از يک دستگاه کاميون خبر داد. سرهنگ "محسن لشکری" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامي لامرد حين کنترل و بررسی خودروهاي عبوري به يک دستگاه کاميون حامل احشام مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند. وي با بیان اینکه در بازرسي از این کامیون 18 رأس گوساله فاقد مجوز کشف شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش احشام مکشوفه را 20 میلیارد ریال برآورد کردند . فرمانده انتظامي لامرد با اشاره به اینکه راننده برای سیر مراحل قانونی روانه مرجع قضایی شد، از شهروندان درخواست کرد به منظور مبارزه با پدیده شوم قاچاق در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند .
واژگونی پراید یک کشته و 3 مجروح بر جای گذاشت رئیس پلیس راهور استان از واژگونی سواری پراید با یک کشته و 3 مجروح روی "پل معالی‌آباد" شیراز خبر داد. سرهنگ "صادق سلیمی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پليس، اظهار داشت: بامداد امروز بیست و هشتم آبان‌ماه در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر واژگونی سواری پراید منجر به فوت روی پل معالی‌آباد شیراز، بلافاصله گشت تصادفات به همراه نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند. وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد سواری پراید با 4 نفر سرنشین از مسیر خود منحرف و واژگون شده است. رئیس پلیس راهور استان تصریح کرد: در این حادثه متأسفانه یکی از سرنشینان خودرو به علت شدت جراحات وارده فوت و 3 سرنشین دیگر نیز مصدوم و توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند. سرهنگ "سلیمی" با ابراز تاسف از این حادثه رانندگی، خاطر نشان کرد: علت دقیق این حادثه توسط کارشناس، عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است.
دستگیری عامل قطع درختان جنگلی بلوط در "کوه‌چنار" فرمانده انتظامي کوهچنار از دستگیری فردی سودجو که اقدام به قطع درختان جنگلی بلوط در این شهرستان می‌کرد، خبر داد. سرهنگ "حسینعلی شیروانی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پليس، در تشريح اين خبر، بیان کرد: در پي گزارش اهالي يكي از روستاهاي این شهرستان مبني بر قطع تعدادی از درختان جنگلی توسط فرد يا افرادي ناشناس، موضوع در دستور كار مأموران انتظامی قرار گرفت. وي ادامه داد: مأموران انتظامی با تعقيب و مراقبت‌هاي شبانه‌روزي و ایجاد گشت‌های محسوس و نامحسوس و کنترل محورهای مواصلاتی، متهم و همدستش را شناسایی و حین ارتکاب جرم (قطع درختان) دستگیر کردند. فرمانده انتظامي کوه‌چنار با بیان اینکه یک دستگاه وانت مزدا حامل 400 کیلوگرم چوب که متعلق به متهمین بود نیز توقیف شد، گفت: افراد مذکور پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.
تقدیر سرپرست هییت بوکس اقلید از فرمانده انتظامی سرپرست هییت بوکس اقلید با حضور در ستاد فرماندهی، از تلاش‌های فرمانده و جانشین انتظامی این شهرستان در تامین نظم و امنیت مراسمات ورزشی، با اهدا لوح تقدیر، تجلیل به عمل آورد.
دستگیری متهمین به سرقت سیم و کابل برق در "فیروزآباد" فرمانده انتظامی فیروزآباد از دستگیری متهمین به سرقت سیم و کابل برق و کشف 9 فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد . سرهنگ "مهدی جوکار" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در بیان جرئیات این خبر بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل در سطح شهرستان فیروزآباد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت. وی تصريح كرد: ماموران دایره تجسس "کلانتری 11روزبه" این فرماندهی با تحقیقات میدانی، موفق به شناسایی 2 نفر سارق سیم و کابل برق در یکی محلات این شهرستان شدند. سرهنگ "جوکار" ادامه داد: ماموران با برنامه‌ریزی هدفمند در این خصوص هر 2 متهم به سرقت را در مخفیگاهشان دستگیر و در بازجویی اولیه به 9 فقره سرقت سیم و کابل برق اعتراف کردند. فرمانده انتظامی فیروزآباد با بیان اینکه متهمین پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند، از شهروندان درخواست کرد برای پيشگيری از سرقت توصیه‌های ایمنی را رعایت کرده و هرگونه مورد مشكوك را از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
پلمب واحدهاي صنفي متخلف در رستم فرمانده انتظامي رستم از پلمب 7 واحد صنفي متخلف در این شهرستان خبر داد. سرهنگ "عبدالمحمد نازيدوك" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در تشريح اين خبر بيان داشت: طرح بازديد و نظارت بر واحدهاي صنفي توسط ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي و اتاق اصناف در سطح شهرستان به اجرا در آمد. وي افزود: در اجراي اين طرح نظارتي و كنترلي از 26 واحد صنفي به صورت محسوس و نامحسوس بازديد به عمل آمد و در اين خصوص 7 واحد متخلف نيز پلمب شد. سرهنگ "نازيدوك" با تاكيد بر استمرار اجراي طرح‌هاي ارتقاء امنيت اجتماعي، از عموم شهروندان درخواست كرد در صورت مشاهده هرگونه فعاليت غيرقانوني توسط افراد متخلف در صنوف مراتب را از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند تا در كمترين زمان ممكن نسبت به برخورد قانوني با آنان اقدام شود.