#معرفی_کتاب
کتاب علی از زبان علی
به نویسندگی محمد محمدیان
روایت زندگی امام علی (علیه السلام) از زبان خودشان
بعد از خوندن این کتاب دید قشنگ تری به زندگی دارید
نسبت به قبل هر چیزی باعث ترس و ناراحتی تون نمیشه
و...
بخشی از کتاب رو باهم بخونیم 🌸
به خدا سوگند، آن نیرو و توانی که با آن درِ قلعهٔ خیبر را از جا کندم و بهاندازهٔ چهل ذراع به پشت سر خود انداختم، نیروی بدنی در اثر خوردن غذا نبود. آن نیرو از قدرت ملکوتی و تأییدات الهی بود و از جانی نشئت میگرفت که با نور خدا روشن شده بود و البته هرآنچه از تأییدات ملکوتی و جان نورانی دارم، از رسول خداست.
🌱
شیعیان من، پایداری کنید! عمر این دنیا هرچقدر هم دراز باشد، باز کوتاه است. فرصتهای ازدسترفته مایهٔ عبرتِ ساکنان این دنیا هستند. کسانی که از دنیا رفتند، موعظهای برای زندگان بهشمار میروند. دیروز که گذشت، امکان برگشت ندارد و رسیدن به فردا هم قطعی نیست. آنها که زودتر رفتند، پیشرو کسانی هستند که در میانهٔ راهند و آنهایی که در میانهٔ راهند، پیشروِ آخریهایند. همه از هم جدا میشوند و روزی باز به یکدیگر میرسند. مرگ بر همه چیره خواهد شد و آن روز هراسناک همگان را فراخواهد گرفت.
🌱
هنگامی که جنگ شروع شد، مبادا فرد مجروحی را بکُشید و بعد از آنکه شکست خوردند و پا به فرار گذاشتند، مبادا افراد درحالِ فرار را تعقیب کنید. به اجساد کشتهشدگان دشمن بیاحترامی نکنید و اجساد دشمن را قطعهقطعه نسازید.
@pompos
Pompos
ᡣ𐭩💚ᡣ𐭩💚ᡣ𐭩💚ᡣ𐭩💚 پس هنگامی که طالوت لشکر کشید، سپاه خود را گفت: خدا شما را به نهر آبی آزمایش کند، هر که
🌱๛🌱๛🌱๛🌱๛
و هنگامی که در برابر (*جالوت*) و سپاهیان او قرارگرفتند گفتند: «پروردگارا! پیمانه شکیبایی و استقامت را بر ما بریز! و قدمهای ما را ثابت بدار! و ما را بر جمعیّت کافران، پیروز بگردان!
سپس به فرمان خدا، آنها سپاه دشمن را به هزیمت واداشتند. و «داوود» (نوجوان نیرومند و شجاعی که در لشکر «طالوت» بود)، «جالوت» را کشت؛ و خداوند، حکومت و دانش را به او بخشید؛ و از آنچه میخواست به او تعلیم داد. و اگر خداوند، بعضی از مردم را به وسیله بعضی دیگر دفع نمیکرد، زمین را فساد فرامیگرفت، ولی خداوند نسبت به جهانیان، لطف و احسان دارد.
بقره 250و251
🌱๛🌱๛🌱๛🌱๛
@pompos
امیرالمؤمنین علی
زاهدان در دنيا، قلوبشان مى گريد گرچه ظاهراً بخندند، سخت محزون و غمگين اند گرچه ظاهراً شادمانى کنند، و از خود (و وضع اخلاقى وکمى طاعات خويش) سخت خشمگين اند هر چند به سبب روزى هاى فراوانى که به آن ها داده شده در پيشگاه خدا شاکرند.
ياد مرگ از دل هايتان پنهان شده و آمال و آرزوهاى دروغين دربرابر شما حاضر گشته، ازاين رو سلطه دنيا بر شما بيش از آخرت شده و زندگانى زودرس دنيا شما را از (ياد) حيات جاودانى آخرت بيرون برده است. شما همگى در اسلام ودين خدا برادر (و برابر) هستيد و تفرقه و اختلاف در ميان شما تنها به سبب آلودگى درون و سوء نيت هاست به همين دليل نه به يکديگر کمک مى کنيد، و نه همديگر را نصيحت، نه بذل و بخشش به هم داريد، و نه به يکديگر مهر مى ورزيد!
نهج البلاغه خطبه 113
@pompos