16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بیچاره خواهید شد | תהיו אומללים
رهبر معظم انقلاب:
🔹رژیم صهیونیستی اشتباه بزرگی کرد، خطای بزرگی کرد، غلطی کرد و عواقب آن، او را بیچاره خواهد کرد، به توفیق الهی.
🔹ملّت ایران از خون شهدای گرانقدر نخواهد گذشت، از تجاوز به آسمان کشورش صرفنظر نخواهد کرد.
🔹نیروهای مسلّح ما آماده هستند و مسئولین کشور و همهی آحاد مردم پشت سر نیروهای مسلّحند.
https://eitaa.com/pompos
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی از حمله دیشب
🎥جهنم واقعی اسرائیل ، تا آخر سه مرحله رو ببینید
موشک خیبر شکن که در ۳ مرحله منفجر میشه برای اولین بار سپاه از این موشک رونمائی کرد
#مرگ_بر_اسرائیل
دوتا فیلمحال خوب کن ببین از دقایقی پیش
حمله ایران به اسرائیل
و خودرنی پدافند اسرائیل
https://eitaa.com/pompos
🔴پدافند تهران در حال مقابله با اهداف متخاصم
☑️
هماکنون/ پدافند مشهد مقدس در حال مقابله با اهداف پرتعداد متخاصم 🔥
ما پیروزیم و نگران نباشید🖐
https://eitaa.com/pompos
💢عملیات موفق نیروهای انتظامی و امنیتی در شهر ری و دستگیری آنها:
لحظاتی قبل درگیری در شهرری، بین نیروهای انتظامی و امنیتی با افرادی که ممکن است مرتبط با موساد یا جاسوسان اسرائیلی باشند، حدود ساعت ۲ و ۴۵ بامداد آغاز شد و تا ساعت ۳ و ۱۵ ادامه یافت. این درگیری ظاهراً از خیابان خانمحمدی، یکی از خیابانهای منتهی به خیابان فدائیان اسلام و میدان اصلی شهرری، شروع شد.
طرفین درگیری مجهز به سلاحهای خودکار، بودند و شلیکها بیشتر بهصورت تکتیر بود، هرچند چند نوبت رگبار هم شنیده شد. هر دو طرف در حال شلیک بودند.
صدای نیروهای انتظامی و امنیتی شنیده میشد که محل اختفای افراد تحت تعقیب را به یکدیگر اطلاع میدادند و سپس تیراندازی از سر گرفته میشد. پس از پایان درگیری اولیه، صدای ممتد موتورسیکلتها به گوش رسید. احتمالا برخی از اعضای یک تیم خرابکار، یا دستگیر یا کشته شدهاند. برخی شاهدان یک پژو و موتورسواری را در حال فرار دیده بودند.
این درگیری به خیابان فدائیان اسلام کشیده شده و صدای رگبار مسلسل همچنان شنید شد. و با دستگیری و کشته شدن این عوامل توسط نیرو انتظامی در نهایت این درگیری در میدان شهر ری به پایان رسید.
https://eitaa.com/pompos
💚 به نام نامی حیدر علیهالسلام...
به نام نامی حیدر نبرد آغاز میگردد
علی با ذوالفقار خود به خیبر باز میگردد*
اقتباس از قصیدهی مشهور ابنابیالحدید با این مضمون که «خداوند قلعههایی را به دست امیرالمومنین علیهالسلام فتح کرد که نه یهودیان باورشان میشد چنین شکست بخورند و نه مسلمانان امید به پیروزیاش داشتند.»
پوستری که رسانه رهبر انقلاب شب گذشته منتشر کرد
@pompos