Pompos
ꨄ︎ ꨄ︎ ꨄ︎ ꨄ︎ ꨄ︎ ꨄ︎ به آنها که کافر شدند بگو: «(از پیروزی موقت خود در جنگ اُحُد، شاد نباشید
وقتى مسلمانان در سال دوم هجرى در جنگ بدر پيروز شدند، گروهى از يهود گفتند: اين پيروزى نشانهى صداقت محمّد صلى الله عليه و آله است، چون در تورات آمده است، او كسى است كه بر دشمنانش پيروز مىشود.
گروهى ديگر از يهود گفتند: عجله نكنيد! شايد در جنگهاى ديگر شكست بخورد.
وقتى در سال سوم، جنگ احد پيش آمد و مسلمانان شكست خوردند، اين گروه از يهوديان خوشحال شدند.
آيه نازل شد كه زود قضاوت نكنيد، در آيندهى نزديك شما شكست مىخوريد. طولى نكشيد كه مسلمانان، يهود بنىقريظه و بنىنضير مدينه را درهم شكستند و در فتح مكّه نيز مشركان را از بين بردند؛ شايد آيه اشاره به شكست تمام كفار جهان يا ظهور حضرت مهدى باشد.
[ @pompos ]
السلام علیک یا صاحب الزمان ☘️
هدیه به پیشگاه مبارکشون صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#یا_مهدی
[ @pompos ]
امیرالمؤمنین علی
به راستى که دنيا منتهاى ديد کوردلان است، و ماوراى آن، چيزى نمى بينند، در حالى که شخص بصير و روشن ضمير، ديدش در آن نفوذ مى کند و از آن مى گذرد، و مى داند که سراى جاويدان وراى آن است. ازاين رو، شخص بصير و بينا آماده کوچ کردن از دنياست، حال آن که، کوردلِ اعمى، چشمش را به آن دوخته و به سوى آن حرکت مى کند. انسان بصير و بينا از آن، زاد و توشه برمى گيرد، در حالى که کوردل براى آن، زاد و توشه مى اندوزد!
نهج البلاغه خطبه 133
[ @pompos ]