امام صادق زیارت قبر حسین(ع)، برابر با بیست حج و برتر از آن اسـت، و نـیز [بـرتر از] بیست عمره و بیست حج است.
(الکافی، ج4، ص580)
السلام و علیک یا ابا عبدالله
#شب_زیارتی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
[ @pompos ]
Pompos
🖊 غیرت زن کفرآور و غیرت مرد نشانۀ ایمان است. 📚نهجالبلاغه، حکمت۱۲۴ [ @pompos ]
غيرت زن دقیقا يعنی چی؟
اشاره به اين که اگر زن به همسر ديگر شوهرش حسادت بورزد و عکس العمل تندى نشان دهد در واقع با فرمان خدا مخالفت کرده است، زيرا خداوند بر اساس مصالح متعددى ـ که در جاى خود گفته ايم ـ تعدد زوجات را با شرايطى مجاز شمرده است؛ ولى اگر مرد نسبت به ارتباط همسرش با مرد بيگانه اى مخالفت کند و از گام نهادن او در زندگى خانواده اش ناراحت گردد وعکس العمل نشان دهد در واقع اطاعت فرمان خدا کرده و در مسير نهى از منکر گام برداشته است. در حالى که زن اگر چنين کند در مسير نهى از معروف قرار گرفته است.
البته انکار نمى کنيم که تعدد زوجات نيز شرايطى دارد و نبايد وسيله اى براى هوس رانى مردان گردد؛ ولى در صورتى که آن شرايط جمع گردد زن بايد آن را تحمل کند و به فرمان خدا تن دردهد در حالى که اگر زن شوهردار، با مرد ديگرى رابطه برقرار سازد، خواه به صورت فجور باشد يا ظاهرآ صيغه عقد دائم يا موقتى با او جارى کند به يقين راه خلاف را پيموده است. «غيرت» حالتى است که انسان را وادار مى کند از ورود ديگران به حريم زندگى شخصى اش جلوگيرى کند تا افتخارات او را سلب ننمايند، مواهبش را از دستش نگيرند و متعرض نواميس او نشوند و منظور از «غيرت زن» در کلام امام همان حسادتى است که به زوجه ديگر همسرش پيدا مى کند و منظور از «غيرت مرد» ممانعتى است که مرد از ورود ديگرى به حريم خانواده و ناموس خود به عمل مى آورد.
[ @pompos ]
❉🌼❉🌼❉🌼❉🌼
آیا زمانی که [در جنگ احد] آسیبی به شما رسید که بی تردید دو برابرش را [در جنگ بدر به دشمن] رساندید، [از روی بی صبری، جزع، ناراحتی و اضطراب] می گویید: این آسیب چگونه و از کجاست؟ بگو: از ناحیه خود شماست [که بر اثر سستی در جنگ، نافرمانی از پیامبر، نزاع و اختلاف، به شما رسید]. یقیناً خدا بر هر کاری تواناست. آیه 165
و آنچه [در جنگ احد] روزی که دو گروه [مؤمن و مشرک] با هم رویاروی شدند به شما رسید به اذن خدا بود، [تا شما را امتحان کند] و مؤمنان را معلوم و مشخص نماید. آیه 166
و تا معلوم کند حالِ آنان که نفاق و دورویی کردند و (چون) به آنها گفته شد بیایید در راه خدا جهاد و یا دفاع کنید (عذر آوردند و) گفتند که اگر ما به فنون جنگی دانا بودیم از شما تبعیت نموده و به کارزار میآمدیم. اینان به کفر نزدیکترند تا به ایمان؛ به زبان چیزی اظهار کنند که در دل خلاف آن پنهان داشتهاند، و خدا بر آنچه پنهان میدارند آگاهتر از خود آنهاست.
آل عمران آیه 167
❉🌼❉🌼❉🌼❉🌼
[ @pompos ]
السلام علیک یا صاحب الزمان ☘️
هدیه به پیشگاه مبارکشون صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#یا_مهدی
[ @pompos ]