حضرت مهدی عجل الله همیشه همه جا هست این چشم غبار آلود ماست که آلوده است و نمبیند و الّا همین حرفهایی که داریم میزنیم به طور یقین او جلوتر از شنونده ما میشنود ؛ «عین الله الناظرة و اذنه الواعیه و لسانه الناطق» ( ای کسی که چشم خدایی و گوش شنوای او و زبان گویای او)
بخشی از کتاب حضرت حجت 🌱
#کتاب
[ @pompos ]
اینستاگرام ؛ نماد آزادی بیان
پس از اینکه دید سلسله استوریهای جزیرهی شیطان
۱۰۰ هزار بازدید داشته و کلی بازخورد
پیجاصلی رو محدود کرد و اجازه استوری گذاشتن نمیده و نمیگذاره دایرکت بدم.
و نمیتونمجواب هیچ کسی رو کلا بدم.
این است آزادی بیان
و خب ما به کارمون و حقانیتمون بیشتر باور داریم
پیج دوم رو فالو کنید👇👇
https://www.instagram.com/ed_1992_e?igsh=Mzl4ZmlrYXN5NHd3
❉🌼❉🌼❉🌼❉🌼
ای اهل ایمان! برای شما ارث بردن از زنان در حالی که خوشایند شما نیستند [و فقط به طمع به دست آوردن اموالشان پس از مرگشان با آنان زندگی می کنید] حلال نیست. و آنان را در تنگنا و فشار مگذارید تا بخشی از آنچه را [به عنوان مهریه] به آنان داده اید پس بگیرید، مگر آنکه کار زشت آشکاری مرتکب شوند. و با آنان به صورتی شایسته و پسندیده رفتار کنید. و اگر [به علتی] از آنان نفرت داشتید [باز هم با آنان به صورتی شایسته و پسندیده رفتار کنید] چه بسا چیزی خوشایند شما نیست و خدا در آن خیر فراوانی قرار می دهد.
نساء آیه 19
❉🌼❉🌼❉🌼❉🌼
[ @pompos ]
امیرالمؤمنین علی
گوش جان خود را براى شنيدن نداى تقوا باز کنيد، و با جديّت ملازم و همراه آن باشيد، تقوا را به جاى آنچه از دست رفته است قرار دهيد، و آن را در عوض هر کار مخالفى (که انجام مى داديد) پذيرا شويد، خواب خود را با تقوا به بيدارى مبدّل سازيد و روز خود را با آن طى کنيد، قلوب خود را با آن همراه سازيد، گناهان خويش را با آن شست وشو دهيد و بيمارى جان و دل را با آن مداوا کنيد.
به وسيله تقوا بر مرگ خود پيشى گيريد (و با آن آماده سفر آخرت شويد). از کسانى که تقوا را بر باد دادند (و گرفتار انواع بدبختى ها شدند) عبرت بگيريد. مبادا مطيعان تقوا از بى تقوايى شما عبرت گيرند. به هوش باشيد! تقوا را حفظ کنيد و خويشتن را نيز در پرتو آن محافظت نماييد. در برابر زرق و برق دنيا خويشتن دار، و به آخرت دلباخته و مشتاق باشيد.
آن کس را که تقوا او را بلندمرتبه ساخته، خوار مشمريد و آن کس را که دنيا عزيزش کرده، ارجمند ندانيد. به زرق و برق دنيا چشم ندوزيد و به سخن کسى که شما را به آن ترغيب مى کند گوش فراندهيد و به ندايش پاسخ مگوييد.
از درخشندگى ظاهرى اش روشنايى مخواهيد و فريفته اشياى (به ظاهر) نفيس آن نگرديد، زيرا زرق و برقش نيرنگ و سخنش دروغ و اموال گران قيمتش غارت شده و متاعش به سرقت رفته است.
آگاه باشيد! دنيا همچون زن هرزه عشوه گر و خودنمايى است که مردم را به سوى خود فرامى خواند و يا همچون حيوان سرکشى است که صاحبش را از خود مى راند، دروغگويى است پرخيانت، ناسپاسى است حق نشناس، دشمنى است بازدارنده و پشت کننده اى است مضطرب و نگران!
نهج البلاغه خطبه 191 بخش سوم
[ @pompos ]
درود و سلام لطفا پیج ادوارد را در
پلتفرم های ایرانی همدنبال کنید
👇👇👇
https://rubika.ir/pomposir
صفحهی روبیکا 👆
https://rubika.ir/pompos_ir
کانال روبیکا 👆
آدرس کانال ایتا
https://eitaa.com/pompos
لطفا عضو شید و برای بقیه همبفرستید
✤🍀✤🍀✤🍀✤🍀
و اگر خواستید همسری دیگر به جای همسر پیشین جایگزین کنید و به همسر پیشین مال فراوانی [به عنوان مهریه] پرداخته اید، چیزی از آن را پس مگیرید. آیا آن را با تکیه به تهمت و گناهی آشکار پس می گیرید؟!
و چگونه آن را پس می گیرید در حالی که [با آمیزش جسمی، تماس روحی و معاشرت] به یکدیگر رسیده اید، و آنان از شما [به وسیله قرارداد ازدواج] پیمانی محکم گرفته اند.
نساء آیه 20 و 21
✤🍀✤🍀✤🍀✤🍀
[ @pompos ]