پونز
ترجمه توییت: دولت اسرائیل چقدر می تواند احمق باشد؟ از منفورترین مرد ایران دعوت کرد تا در روز یادبود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 درد بیکاری و بیپولی یعنی همین. نظام و ساختارها باید اقتدارشان را حفظ کنند، سلبریتیها حدودشان را بفهمند و هر غلطی نکنند.
📌 @ponezs
پونز
💠 دوباره کشتی قم و این بار ندیدن رمضان انصراف یکی از ورزشکاران کشتی استان قم از حضور در رقابتهای ق
🔰 عقب نشینی دوباره هیأت کشتی
▫️ باتوجه به انتشار پیامی درباره اعتراض یکی از قهرمانان کشتی به زمان برگزاری مسابقات، دقایقی پیش پیام زیر را منتشر کردند:
با سلام احترام
در خصوص برگزاری مسابقات الیش قابل ذکر ورزشکاران عزیز هیچ گونه مسابقات در خصوص کشتی الیش برگزار نمیگردد به دلیل به تعویق انداخته شدن مسابقات کشوری
قابل توجه ورزشکاران الیش امروز دوشنبه فقط نام نویسی در این مسابقات صورت خواهد گرفت
زمان برگزاری اعلام میگردد
📌 @ponezs
📍 هدایت الله بهبودی در حالی چهره ماندگار هنر انقلاب اسلامی شد که در کتاب الف لام خمینی تصویر «دیگری» از امام خمینی ارائه داد.
📍تصویری که بدون شک از امام خمینی دور بود و شاید بتوان از آن به عنوان تحریف زیرکانه تاریخی نیز یاد کرد.
📍 و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت وزارت ارشادی که برای هر کسی غیر از تفکر روح الله و جبهه انقلاب کار کردند.
▫️ برای مطالعه بیشتر درباره این کتاب و شخصیت بهبودی اینجا کلیک کنید.
📌 @ponezs
📍 کمپینی برای ارزش پول ملی و تقابل رسانه ملکه انگلیس با چند جوان انقلابی
#من_ریال_را_دوست_دارم
پ.ن: هر چقدر این تحلیلها را از دشمن میبینیم به همین جمعهای آتش به اختیار ایمان میآوریم. حکومت کجا بود! دولت چی هست. دولت که داره با نئولیبرالها همراهی میکنه از حذف ارز ترجیحی تا خیلی مسائل دیگر.
📌 @ponezs
💢 حکم حمید قرهحسنلو بعد از فشارهای فراوان به ۱۵ سال حبس تبدیل شد
▪️ براساس حکم صادره، متهمان به نامهای محمد حسینی و محمدمهدی کرمی به اعدام، حمید قرهحسنلو به ۱۵ سال حبس، رضا آریا، حسین محمدی، مهدی محمدی و آرین فرزام نیا هر کدام به ۱۰ سال حبس، محمدامین اخلاقی ساوجبلاغی، امین مهدی شکراللهی، فرزانه قرهحسنلو هر کدام به ۵ سال حبس و شایان چارانی و امیرمحمد جعفری و علی معظمی گودرزی به ۳ سال حبس محکوم کرد.
🚨 بعد از فشارهای زیاد حکم حمید قرهحسنلو پزشک داعشی که دستش به خون آغشته بود و در فیلم موجود است از قاتلین سید روح الله عجمیان شهید لرستانی مدافع امنیت به ۱۵ سال حبس تبدیل شد.
📌 @ponezs
پونز
📍 تصویری از دیدار ربع پهلوی با نتانیاهو. زبان بدن نتانیاهو «بی بی» را ببینید ... تحقیر ایران مهمترین
🔰 به خدا اگه بدونه داره چه کار میکنه
📌 @ponezs
تصویر خروجی هوش مصنوعی غالبا براساس نوع داده و اطلاعاتی هست که کاربر بهش میده، مثلا دو تصویر بالا پیشبینی هوش مصنوعی از 50 سال آینده تهرانه!
تو یکی فرضا کاربر دستور ورودی رو روی تهران، پیشرفت، توسعه تنظیم کرده و در تصویر دوم، تهران فلاکت زلزله بمب و...
بازی رسانه را نخورید و اینقدر هوش مصنوعی بازیمان را باور نکنیم
📌 @ponezs
پونز
📍 تصویری از دیدار ربع پهلوی با نتانیاهو. زبان بدن نتانیاهو «بی بی» را ببینید ... تحقیر ایران مهمترین
🔰 درباره دیدار نتانیاهو با ربع پهلوی سه مسئله را باید متذکر شویم:
1️⃣ این دیدار پیش از مراسم دروغین هلوکاست صورت گرفت.
2️⃣ جلسه خصوصی نتانیاهو با ربع پهلوی زمان زیادی به طول انجامید و تصاویر منتشر شده از محل جلسه اصلی نیست. بلکه جلسه در مکان دیگری و به صورت جدیتری برگزار شده است.
3️⃣ در این جلسه گیلاگامالیل وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی و همچنین مسئول میز ایران در موساد نیز حضور داشته و ظاهر امر برنامهریزی برای اتفاقاتی در میانه اردیبهشت تا مهر ماه است. یکی از نکات ذکر شده تاکید بر درگیری مسلحانه بوده است.
📌 @ponezs