آرزوی تغییر نظام و فروپاشی جمهوریاسلامیایران را به گور خواهید برد🇮🇷
46سال اقتدار و عزت😎🇮🇷
#ایران_قوی
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️عبرت بگیرید.جلو چشتونه‼️
#نه_به_مذاکره
#هوشیار_باشیم
دم مردم گرم که امسال هم برای بار دیگر باعث ساخت تصاویر آرشیوی از راهپیمایی ۲۲ بهمن شدند و به تصاویر آرشیوی سال های گذشته افزودند😂😂✌️🏻
#دهه_فجر
#راهپیمایی
✍🏻حالا شما هی بگو اجنبی جماعت باید مشکلات ما رو حل کنن ولی ما از انقلاب اسلامی تا الان یاد گرفتیم چشممون به دست غریبه نباشه و هرچی هم که خراب تر شد خودمون درستش کنیم❗️
#دهه_فجر
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕دمت گرم محسن افشانی😘
#دغدغه_مردم
🔴 کودتای دلاری علیه مردم و انقلاب اسلامی؛ #نهادهای_نظارتی کجایند!؟
‼️آقایان محترم این چه وضع حکمرانی است!؟ این چه وضع مدیریت است!؟ آیا کودتای علنی علیه ملت و علیه انقلاب اسلامی را در #دهه_فجر انقلاب نمی بینید!؟ این همه دستگاههای عریض و طویل، این همه پستهای ریاست و مدیریت و معاونت در ساختار دستگاه های نظارتی اگر قرار است در چنین شرایطی به درد کشور و نظام نخورند، پس کی قرار است کار مفیدی برای نظام مظلوم جمهوری اسلامی انجام بدهند!؟ کودتا از این عیان تر، کودتا از این خبیثانه تر، کودتا از این آشکارتر و رذیلانه تر!؟
‼️آقای رئیس مجلس، آقای رئیس قوهقضاییه؛ تا کی قرار است تماشاگر #تروریسم_اقتصادی علیه مردم مظلوم این کشور باشید!؟ ظرف کمتر از ده روز 30 درصد از ارزش پول ملی را به تاراج بردند و شماها فقط سخنرانی می کنید و خطابه می خوانید!؟
‼️آقایان مجلس نشین؛
طرح سه فوریتی به مجلس ببرید، قانون سفت و سختی برای مدیریت ارز در کشور و انحصار حاکمیتی آن تصویب کنید، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و فراجا و قوه قضائیه را به میدان بکشانید، بگیرید، ببندید، محکوم کنید، منضبط کنید، شرکتهای فولادی و پتروشیمی و دیگر دلار فروشان را به صلابه بکشید.
‼️شما را به خدا دست از بی حس و حالی بردارید، دست از محافظهکاری بردارید! دست از رودربایستی و تعارفات بردارید و با عوامل این کودتای شنیع برخورد قاطع کنید. کمی از شرق و غرب و اروپا و دیگر دول مرکز و پیرامون در مدیریت ارز و ارزش پول ملی و فلزات گرانبها یاد بگیرید!
‼️ اگر از خدا نمی ترسید، اگر از آبروی سید نایب امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف خجالت نمی کشید، لااقل به خاطر حفظ پست و جایگاهتان تکانی بخورید. به خدا اگر دوباره غائله ای به پا شود و خونی بریزد و مدافعان دیگری از نظام به خاطر کوتاهی و کم کاری شما در خون بغلطند، دیگر بین ما و شما احکمالحاکمین حکم خواهد کرد./مجتبی صدیقی
#کودتای_دلاری
@zaghsiah
🔺 مادر ۲۳ ساله مشهدی ۶ قلو بدنیا آورد
رئیس مرکز بهداشت شماره پنج مشهد:
🔹مادر ۲۳ ساله مشهدی در دومین زایمان خود، ۶ قلو به دنیا آورد که یکی از نوزادان قبل از تولد فوت شده بود.
🔹نوزادان در سلامت کامل و در بخش مراقبت های ویژه بستری و تحت مراقبت هستند و حال مادر هم رضایت بخش است.
✅ #خبر_فوری_تحلیلی /عضو شوید👇
@khabarfouritahlili
@khabarfouritahlili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قیام لرستانیها در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
🔺️حضور حجتالاسلام مجتبی خامنهای فرزند رهبرانقلاب در راهپیمایی امروز ۲۲بهمن
@Tabnak
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم جالب بوسیدن همنام آفریقایی رهبر انقلاب توسط خود ایشان
خانواده آفریقایی که فرزندان خود را با اسم امام خمینی (ره)، شهید بهشتی، شهید مطهری و مقام معظم رهبری نامگذاری کردند با رهبر انقلاب دیدار کردند.
خانواده ابوخمینی اهل شهر لامو کنیا (واقع در شرق قاره آفریقا) هستند. ابوخمینی در دوران انقلاب اسلامی ایران، نام امام خمینی را از اخبار و رسانه ها شنید و شیفته حضرت امام خمینی شد. این دلدادگی به قدری عمیق بود که اولین فرزند خود را روح الله خمینی نام نهاد. نام دومین پسر خود را علی خامنه ای گذاشت و به ترتیب پسران سوم و چهارم خود را مرتضی مطهری و حسین بهشتی نامید. ابوخمینی در آفریقا مدرسه ای تاسیس کرده و در آن به تربیت و پرورش دانش آموزان مشغول است.