17.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکلمهخوانی نوه شهید هنیه برای شهدای مقاومت
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیه گرافی/سوره : احزاب
آیه: 23
🔻ترجمه آیه:از ميان مؤمنان مردانى هستند كه آنچه را با خداوند پيمان بسته بودند صادقانه وفا كردند (و خود را آمادهى جهاد نمودند)، برخى از آنان پيمانشان را عمل كردند (و به شهادت رسيدند) و بعضى ديگر در انتظار (شهادت) هستند، و هرگز (عقيده و پيمان خود را) تغيير ندادند.
استاد : محمد رضا فیضیان
#آیه_گرافی
@pooshesh
🔻کسب و کار از دیدگاه اسلام:
🔹عموم حرفهها و اشتغالهای تولیدی و توزیعی و خدماتی مثل کار بنگاهداری و آژانس و امثال آن در صورتی که با شرایط صحیح و طبق دستور شرع انجام گیرد، علاوه بر تأمین زندگی خود و خانواده و حفظ آبروی شخص و خانواده یک نوع خدمت به خلق است که آن هم گاهی واجب و گاهی مستحب است و ثواب زیادی به همراه خواهد داشت و عبادت حساب میشود. این کارها در واقع یکی از مصادیق و نمونههای کارگشایی برای مردم و خوشحال کردن و زدودن غم و اندوه از همنوعان است که در روایات، به آن تشویق و ترغیب و آثار زیادی برای آن بیان شده است.
🔸فردی که ساعتها در محل کسب و کار، بنگاه یا آژانس مینشیند و منتظر میماند تا فردی که به خانه یا ماشین نیاز دارد، نیاز او را برطرف و مشکل او را حل کند، در واقع در حال عبادت و بندگی است و کار او در نزد خدا و مردم ارزش دارد...
ادامه دارد...
#کسب_و_کار
@pooshesh
🔻توییتی که عروس شهید #اسماعيل_هنية آنرا بازنشر کرد:
🔹از زمان آغاز جنبش مقاومت اسلامی حماس تا امروز، این باشکوهترین و معتبرترین تشییع جنازه یک شهید است.
قدرتمندترین رهبر امت اسلام بر او که در پرچم فلسطین پیچیده شده، نماز میخواند... صدها هزار نفر تابوت او را مشایعت میکنند...
*وحید یامینپور
@pooshesh
🔻تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا:
🔹پس از دوران آل بویه، دوران تیموریان از این جهت بسیار پراهمیت است. و شاهد گسترش تدریجی تشیع، به ویژه در خراسان و ماوراء النهر (مرکز حکومت تیموریان) هستیم، به طوری که برخی از پژوهش گران، از تسنن دوازده امامی در این دوره نام برده اند و نوشته اند در این زمان در ماوراءالنهر، همه ساله در سالروز قیام عاشورا، مراسمی برپامی شد.
🔸 ملا حسین کاشفی، چهره شاخص این دوره و نگارنده کتاب روضه الشهداء است. برخی گفته اند در این دوره، گریه بر امام حسین(ع) در هرات، جانشین ذکر صوفیانه شده بود که نقشبندیه آن را ملغی کرده بودند.با روی کار آمدن صفویه و رسمیت یافتن مذهب شیعه و فزونی گرفتن شمار شیعیان، بر کمیت و گستره مراسم عزاداری افزوده شد و از آن پس نیز با توجه به شیعی بودن همه حاکمان ایرانی، همین روند با ابعاد وسیع تری ادامه یافت...
ادامه دارد...
#تاریخ_عزاداری_شیعه_بعد_عاشورا
@pooshesh
🔻أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ إِلی غَسَقِ اللَّیْلِ ...» ، نماز را از زوال خورشید (هنگام ظهر ) تا نهایت تاریکی شب(= نیمه شب) بر پا دار ؛... .
سوره اسراء، آیه 78
#آیه_گرافی
@pooshesh
🔻مقدمات نماز
🔹🔸🔹طهارت
🔸دین اسلام علاوه بر آنکه نظافت و تمیزی را از ایمان برشمرده و پیروان خود رابه تمیز
نگهداشتن بدن،لباس و محیط زندگی دعوت
می کند،برای برخی کارها علاوه بر نظافت ،طهارت را شرط می داند طهارت در فرهنگ فقهی دو جنبه دارد،ظاهری و باطنی
🔹طهارت ظاهری ،پاک بودن بدن و لباس ،خوراک و نوشیدنی از آلودگیها و نجاسات است
🔸 طهارت باطنی با انجام دادن برخی اعمال یعنی وضو،غسل و تیمم به دست می آید
🔹وضو و غسل با آب انجام میگیرد و تیمم با خاک و در اصطلاح فقهی آب و خاک دو طهور
نامیده شده اند ...
ادامه دارد...۲
#احکام
@pooshesh
🔻تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا
🔹🔸🔹تاریخ عزاداری امام حسین(ع) در میان اهل سنت
🔸 اهل سنت امروزه، شمار فراوانی از جمعیت مسلمانان را تشکیل می دهند. از این رو، به دست آمدن نظرگاه آنان در خصوص مساله ای چون عزاداری امام حسین(ع) مهم تلقی می شود و می تواند به وحدت نظری و عملی مسلمانان کمک کند. از سویی دیگر، با توجه به تبلیغ وسیع وهابیت در نفی عزاداری و به ویژه عزاداری سید الشهداء، به دست آوردن سیره عالمان و بزرگان اهل سنت و گذشته تاریخی این موضوع در میان ایشان، جایگاه والایی می یابد.
🔹 نخستین گزارشی که از اعتراض و گریه یکی از بزرگان صحابه پس از شهادت امام حسین(ع) و اسارت اهل بیت(ع) ثبت شده، اعتراض و گریستن زیدبن ارقم در مجلس ابن زیاد است. هنگامی که ابن زیاد با چوب دستی بر لب و دندان امام(ع) می زد، زید با اعتراض گفت: چوب دستی ات را بردار، به خدا شاهد بودم که رسول خدا مابین دو لب حسین را می بوسید و سپس گریست. ابن زیاد او را تهدید به مرگ کرد. پس زید فریاد زد : ای مردم! شما از این پس جزو بردگانید؛ پسر فاطمه را کشته اید و پسر مرجانه را امارت داده اید... .
#تاریخ_عزاداری_پس_از_عاشورا
@pooshesh
🔻 دختر شهید هنیه با انتشار تصویر نتانياهو نوشت:
🔹بهای خون پدرم را با سر خواهد داد و میان ما روز و شب و میدان جنگ است...
#خونخواهی_مهمان_هنیه
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیه گرافی/ و خدا دعوت می کند /آیه ۲۵سوره یونس
🔻دانلود کن/ترجمه: و خدا [شما را] به سراى سلامت فرا مىخواند، و هر كه را بخواهد به راه راست هدايت مىكند. خداوند به سراى سلامت فرا مىخواند و هر كه را بخواهد به راه راست هدايت مىكند. و خداوند به سرای صلح و سلامت دعوت میکند؛ و هر کس را بخواهد (و شایسته و لایق ببیند)، به راه راست هدایت مینماید
#آیه_گرافی
@pooshesh
🏴 حادثه کربلا نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست و در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
📝 رهبر انقلاب: #زینب_کبری یک نمونهی برجستهی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، #حضرت_زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد.
📝 حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعىِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. ۸۴/۳/۲۵
@pooshesh
🔻 تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا
🔹در سنت عرب، خصوصاً قریش چنین آمده است که به هنگام مصیبت و در گذشت فردى، زنان نوحه هایى با آهنگ حزین مى سرودند تا دیگران را بگریانند. سروده ها و نوحه هاى غم انگیز زنانى چون حضرت زینب (س)، زینب بنت عقیل، فاطمه صغرى (دختر امام حسین(ع)) و ام السلمه را مى توان در این راستا دانست. هر چند که به این نکته باید توجه داشت که تمامى مردان همراه امام حسین(ع) جز على بن حسین(ع) به شهادت رسیده بودند و وظیفه اصلى ابلاغ پیام شهداى کربلا بر دوش زنان بود.
🔸یکى دیگر از زنانى که با سرودن اشعار حزن انگیز خاطره فاجعه کربلا را زنده نگاه داشته و با بیانات خود احساسات دیگران را برانگیخت و آنان را به اندیشه واداشت زینب، دختر عقیل بن ابیطالب است.
#تاریخ_عزاداری_پس_از_عاشورا
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مقام معظم رهبری:
▫️در میان رزمندگان - چه ارتش و چه سپاه - شهید «بابایی» یک انسان بزرگ و یک چهره ماندگار و فراموشنشدنی است.
🔹 ۱۵ مردادماه سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی گرامی باد.
@pooshesh
🔹لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ
🔸از رحمت و گشایش خدا ناامید نشو
سوره زمر آیه ۵۳
🔹خداوند همیشه کنارته،همین کافی نیست تا با قدرت و ایمان ادامه بدی؟
#آیه_گرافی
@pooshesh
🔻تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا
🔹در قرن سوم و چهارم و پنجم و همزمان با تشکیل دولتهای آل بویه در عراق و حمدانیون در سوریه و فاطمیون در مصر مذهب شیعه گسترش یافت و مراسم عزاداری توسعه یافت و در بسیاری از شهرها روز عاشورا عزا و تعطیل عمومی اعلام گردید.
🔸در محرم سال 252 - معزالدوله دیلمی دستور داد که مغازه ها بسته و تعطیل عمومی گردد و مردم عزاداری کنند و مردم با حالت عزا و ماتم در خیابانها حرکت کردند. عزای عمومی در میان شیعیان به صورت یک سنت در آمد. در این دوره، اشعار در قالب قصیده سروده می شد. ستمهای بنی امیه و بنی عباس در آن ذکر و مقام و منزلت اهل بیت بیان می گردید. در عزاداری و قصیده ها بیشترین توجه به ولایت اهل بیت بود. و کتب مقتل تالیف گردید.
#تاریخ_عزاداری_بعد_عاشورا
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جاماندگان_اربعین
🎥 توصیه استاد فاطمینیا برای کسانی که اربعین کربلا مشرف نمی شوند..!
| صلواتهدیهبهروحنورانیایشان |
#پیاده_روی_اربعین
@pooshesh
▪️این ازدحام و هلهلهها بیدلیل نیست
یک کاروان سپیده رسیده به شهر شام ...
🏴 اول ماه صفر، سالروز ورود کاروان اسرای کربلا به شهر شام، یکی از حزنانگیزترین و دلخراشترین روزهای تاریخ اسلام است. بانوان و کودکان بیپناه، همراه با سرهای مطهر شهدا، به عنوان اسیر وارد شهری شدند که از علی علیهالسلام کینه داشتند
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج💔🏴
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیه گرافی/سوره ماعون
#آیه_گرافی
@pooshesh
🔻 تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا
🔹عزاداری امام حسین(ع) در ایران
🔸ایرانیان از دیرباز دوست دار خاندان عترت و مفتخر به ولایت آنان بوده اند. آن ها به اهل بیت(ع) حساسیت ویژه ای داشته و همواره یار و حامی آنان به شمار رفته اند.
🔹قبیله بنی حمراء از قبایل ایرانی تبار شیعی مذهب کوفه، نخستین کسانی بودند که پس از واقعه کربلا، آشکارا مجالس عزاداری عاشورا به پا کردند و برای خون خواهی سید الشهداء به مختار پیوستند. آن ها که بالغ بر بیست هزار جنگجو بودند، بیشتر سپاه مختار را تشکیل می دادند و مسجدی نیز در کوفه به نام آن ها موجود بوده است. اصولاً ایرانیان که در آن زمان بیش تر تحت عنوان موالی خوانده می شدند، به اهل بیت پیامبر، ارادت خاصی داشتند.
🔸ایرانیان به ویژه پس از شهادت امام رضا(ع) به عزاداری امام حسین(ع) حال و رنگ دیگری بخشیدند و به طور مداوم به آن می پرداختند. البته این مسأله در طول زمان دچار فراز و فرودهایی می گردید. برای مثال، با روی کار آمدن آل بویه در ایران و عراق و ترویج تشیع در مناطق مختلف، شیعیان و دوست داران امام حسین(ع)، مجال بیش تری برای عزاداری پیدا کردند. آل بویه که خود ایرانی و شیعه بودند، بنیاد عزاداری علنی و پرشکوه را در بغداد گذاشتند.
#عزاداری_بعد_عاشورا
@pooshesh