فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تلنگری بیدارگر درباره #مناجات_شعبانیه
❇️مرحوم #امام_خمینی(ره):
امام صادق علیهالسلام مثل آن آدمی که در معصیت غرق است مناجات میکند؛ برای این که میبیند که خودش هیچ نیست و هر چه هست نفْس است و هر چه کمال است از اوست.
✅مهمترین پیام انتخابات و تکلیف ما
🔻41 درصد #جهاد کردند و جنگ ترکیبی را شکستند. وقتی گفته می شود حماسه یعنی همین. اما آیا هزینه هم ندادیم؟ حتما هزینه دادیم.
🔻پیام اصلی این انتخابات #اعتراض و گلایه بود. چه پیام رای دهنده ها و چه آنها که رای ندادند. چرا؟
1⃣یک دسته که محکم گفتند رای نمی دهیم تا نظام اصلاح شود. نیاز به گفتن نیست که این گروه هم نظام را قبول داشتند و به اصلاح درون آن ایمان داشتند و هم صداقت این نظام را می شناختند. با این حال به غلط فکر کردند قهر کنند موثر تر است.
🔸این اعتراض گروه اول.
2⃣دوم مردد ها هستند که نیامدند. دو نظر سنجی ایسپا و صداو سیما نزدیک به واقعیت مشارکت را پیش بینی کردند. همین دو نظرسنجی رقم مردد ها را 28 تا 29 درصد تخمین زدند. تردید یعنی چی؟ یعنی با اصل رای دادن مشکلی ندارند اما تردید دارند این رای موثر است یا نه. چرا؟ چون از عملکردها گلایه دارد.
🔸این اعتراض گروه دوم.
3⃣سوم آرای باطله است. در یک نمونه آرای باطله در تهران از 10 درصد در دوره گذشته به 15 درصد افزایش یافته است. رای باطله نیز روشن است. یعنی برای نظام آمدیم نه شما نامزدها یا مسوولین.
🔸این اعتراض گروه سوم.
4⃣چهارم آرای صحیح است. آنها که رای دادند نیز به روشنی رای سلبی دادند. رای به کسانی که داد زدند و اعتراض کردند و به همین دلیل مردم هرکس نماینده وضع موجود بود را کنار زدند.
🔸این هم اعتراض گروه چهارم.
🔻اما به چه چیز اعتراض دارند؟ روشن است؛ وضع موجود.
🔻اما این اعتراض ناشی از چیست و چه میزان واقعیت دارد؟
🔻اعتراض دو بخش دارد.
1⃣بخشی از اعتراضات واقعی است. یعنی معطوف به واقعیت است و ناشی از سه چیز است:
🔸یک اثر تحریم ها بر زندگی مردم
🔸دو اثر عملکرد مسوولین. چه کم کاری ها و چه تصمیمات غلط
🔸سوم اثر نامحسوس بودن زحمات مسوولین و پیشرفت در بخش های مختلف بر سر سفره و زندگی مردم.
2⃣اما بخش دوم اعتراضات ناشی از جنگ شناختی دشمن است. حالا یا دشمن یا جریان داخلی که دانسته یا نادانسته همان خط را تکمیل کرده است.
✅سخن این متن برای این بخش است؛ همان تکلیف ما. این بخش بسیار پر رنگ است. بخش قابل اعتنایی از اعتراض ها مربوط به این جنگ شناختی است و بسیار فراتر از واقعیت است. اینجاست که کسری #جهاد_تبیین کاملا مشهود است.
جنگ صداست. گوئی بین مردم و منبع پیام اعم از رسانه ها و نخبگان و مسوولین، ادبیات بیگانه ای حاکم است. صدا به صدا نمی رسد. یا میرسد اما نویز دارد. در این انتخابات نمانید. برای این ادبیات گنگ دوطرفه فکری نکنیم هر روز چوب می خوریم .
✍محسن مهدیان
🖇⃟♥️🌸⃟🔗
🎁قرعه کشی جوائز مسابقه بزرگ کتابخوانی از کتاب های راض بابا و زن زندگی آزادی
📆پنجشنبه 17 اسفندماه
🕌امامزاده حسین بن عدنان بن موسی بن جعفر (علیه السلام) رضوانشهر
🕰ساعت 16
📺پخش زنده از طریق کانال اخبار تیران و کرون👇
🆔http://eitaa.com/TkKhabar
━━💠🍃🌺🍃💠━━
🌷پویش کتابخوانی شهیدحججے🌷
🍃پویشی برای ترویجِ کتاب هایی که حالِ دلِ❤️شما را خوب می کند..!☆✌️
#السلامعلیڪیااباصالحالمهدے🌻
🌹امام زمان (عج):
ما در رعایت حال شما کوتاهی نمیکنیم و شما را از یاد نبردهایم، که اگر جز این بود گرفتاریها به شما روی میآورد و دشمنان شما را ریشه کن می کردند. پس تقوای خدا را رعایت کنید.
📗بحارالأنوار، 175/53
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج🌸🍃
🌷﷽🌷
✋ عرض سلام و ادب و احترام
🔻با لطف خداوند متعال، توجه اهل بیت (علیهم السلام) و عنایت شهدا هفتمین مرحله از مسابقات بزرگ پویش کتابخوانی#شهیدحججے، با محوریت کتاب های راض بابا و زن زندگی آزادی به ایستگاه پایانی خود رسید.
🔻 در این مرحله با همت و مجاهدت مخلصانه فعالین این پویش در اقصی نقاط شهرستان تیران و کرون و همکاری نهادهای گوناگون فرهنگی، حدود 1200 کتاب در این شهرستان عرضه شد.
🔻روز پنجشنبه 17 اسفندماه با قرعه کشی از میان شرکت کنندگانی که پاسخ صحیح داده بودند، 5 نفر برنده کمک هزینه ده میلیون ریالی سفر مشهد مقدس و 30 نفر برنده کارت هدیه سه میلیون ریالی شدند.
🔖برای مشاهده فیلم قرعه کشی و اسامی برندگان به آدرس زیر مراجعه نمائید.👇
🆔https://eitaa.com/pooyesh_hojaji
✅در پایان از خیرین محترم رضوانشهری که بانی هزینه های این حرکت فرهنگی بودند و همچنین تمام شرکت کنندگان این مسابقه کمال تقدیر و تشکر را داریم.
🙏انشاءالله در تمام مراحل زندگی، موفق و پیروز باشید.
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┄┄
🌷پویش کتابخوانی شهیدحججے🌷
🍃پویشی برای ترویجِ کتاب هایی که حالِ دلِ❤️شما را خوب می کند..!☆✌️
💠 نتایج قرعه کشی مسابقه بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب های راض بابا و زن زندگی آزادی🌹
🌺باتشکر از همه عزیزانی که این کتاب ها را
🔸خریداری نمودند...
🔹با دقت مطالعه کردند...
🔸در توزیع آن سنگ تمام گذاشتند
👌و به دیگران هدیه دادند🎀
🎁و خیرین محترم رضوانشهری که بانی هزینه های این حرکت فرهنگی بودند.
✅انشاءالله برای تحویل جوائز به برندگان، تا هفته آینده فقط با شماره تلفن پویش با آن ها تماس گرفته می شود.
0933 285 3371
━━💠🍃🌺🍃💠━━
@pooyesh_hojaji
هدایت شده از ◕◕ اخبار تیران و کرون ◕◕
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📗بسیاری از مخاطبین کتاب راض بابا، علاقه مندند که با شخصیت #شهیده_راضیه_کشاورز بیشتر آشنا شوند و بیش از قبل با او مانوس باشند.
📌به همین جهت برای آشنایی و انس بیشتر با این شهیده عزیز دو راه به شما معرفی می کنیم:
1⃣ خرید و مطالعه کتاب 📖 عاشقانه ای برای 16 ساله ها با محوریت زندگی این شهیده
👉https://manvaketab.com/book/335821/
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┄┄
2⃣عضویت در
ڪانال رسمی ݜـہیده ږاۻیـہ ڪۺاوږز |
👉﴾@shahideraziehkeshavarz﴿