29.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوالی که ذهن خیلی ها رو درگیر کرده👆👆
#ظهور_نزدیک_است
#سخنرانی
🔆 متن شایعه:
"دوران افول و عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "بلند کردن دستها بسوی آسمان" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" گرفت ...."
🔆 پاسخ شایعه:
1⃣ تقلید از فقها نه تنها خلاف عقل نیست، بلکه از باب رجوع غیر متخصص به متخصص مى باشد که حکمی عقلی است.
اگر کسى که صاحب تخصص نیست و باید تقلید کند، تقلید نکند واعمالى را انجام دهد، مانند بیمارى است که خودسر دارو مصرف کند.
2⃣ اسلام تصریح دارد که انسان باید تمام تلاش خود را بکارگیرد و در کنار آن باید از خداوند یاری بگیرد تا گمان نکند که دعایش همه چیز است و نیز گمان نکند که همه چیز مرتبط با خود اوست که طغیان کند و منحرف شود :
* "اینان که تمام تلاش و کوشش خود را کردهاند و بعد مضطر شدهاند، نباید احساس ناامیدی کنند، بلکه باید تلاششان را ادامه دهند و به درگاه خداوند متعال دعا کنند تا خداوند آسیب را از آنان دور کند و آنان را جانشینان خود در زمین قرار دهد."
(سوره مبارکه نمل آیه 62)
3⃣ قناعت حالتی است كه باعث اكتفا كردن به قدر حاجت و ضرورت میشود.
ضرورت گاه برنامه ریزی ها و افکار با افق های بلند را می طلبد. اما آرزو خیال پردازی و ساختن حقیقتها بر پایه رویاهاست.
* حضرت علی (علیه السلام) در قسمتی از وصیت نامه ی خودشان به حضرت حسن (علیه السلام) می فرمایند:
« از تکیه نمودن بر آرزوها بپرهیزید که همانا سرمایه احمقان است و مانع خیر دنیا و آخرت می باشد». (نهج البلاغه نامه 31)
* و یا در جای دیگری از این کتاب می فرمایند: « من بیش از هر چیزی برای شما از دو چیز هراس دارم: یکی پیروی از هوای نفس و دیگری آرزوهای طولانی». (همان، خطبه 28)
* و در خطبه دیگر ی می فرمایند: « و بدانید آرزو باعث فراموشکاری و غفلت عقل می گردد و ذکر خداوندی را به فراموشی می اندازد؛ پس آرزو را تکذیب کنید که موجب فریب است و صاحب آرزو فریب خورده می باشد» . (همان، خطبه 86)
4⃣ تقدیر خداوند در عرض اختیار و تلاش انسان نیست، بلكه در همان جا كه تلاش است، تقدیر نیز هست و این 2 رابطه ای در طول یکدیگر دارند.
لینک مطلب جهت انتشار: http://shayeaat.ir/post/142
🔆متن شبهه:
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید؟
سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس بدارید:
پندار نیک "پاس یک"
گفتار نیک "پاس دو"
کردار نیک "پاس سه"
"پاس = پاسداشت و پاسداری از سه نیک"
و ایرانیان با گفتن سه پاس "سپاس" به همدیگر
یادآور این سه مورد مهم میشدند.
اگر مایلید به دیگران هم منتقل کنید...
سپاس!
🔆پاسخ شبهه:
1⃣ آنچه در متن آمده حاصل ذوقیات و بافتههای ذهنی یک شخص است و هیچ ریشه تاریخی ندارد.
2⃣ كلمه سپاس، یک کلمه اوستایی و به گویش گاتهایی (یا دیگر لهجههای کهن اوستایی) نيست و از همین روی نمیتواند یادگار زرتشت باشد. و واژه سپاس به صورت «سه + پاس» نیست. در زبان اوستایی نیز عدد ۳ به صورتِ θri (ثری) و θr (ثر) خوانده میشود. برای مثال در اوستا، یسنای ۹، بند ۸ اژی دهاک با صفتِ سه پوزه (به اوستایی: θri-zafanem) خوانده شده است. در یسنای ۱۱، بند ۱ نیز برای عدد ۳ از واژهیِ θrâyô استفاده شده است. در یسنایِ ۱۹، بند ۱۶واژهیِ θri و در یسنای ۵۷، بند ۶ برای عبارت «سه شاخه» از واژهیِ θry-axshtîshca استفاده شده است.[۱]
3⃣ واژه «سپاس» نهايتاً يك واژه فارسی ميانه (پهلوی) هست و اصل آن espas بود. واژه «ناسپاس» نیز به صورتِ an espas خوانده میشد.[۲] يعنی در اصلِ كلمه سپاس (espas) به هیچ روی عدد ۳ وجود ندارد و لذا سپاس به معنی سه عدد پاس (گفتار نيك و پندار نيك و كردار نيك) نيست.
4⃣ سعدی استاد ادب پارسی، میگوید: «سگ حقشناس به از آدمی ناسپاس». که این نشان میدهد، ناسپاس در مقابل حقشناس هست. پس واژه «سپاس» به معنی «حق شناسی» هست. (نه ۳ عدد پاس!)
پینوشت:
[۱]. بنگرید به:
Yasna (sacred liturgy), based on edition of Karl F. Geldner, Avesta, the Sacred Books of the Parsis, Stuttgart, 1896.
[۲]. مكنزی، فرهنگ زبان پهلوی، ترجمه مهشيد ميرفخرايی، تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ۱۳۷۳، برگه ۳۱۲ و ۲۵۸
_-_-_-_•°•°•🌸•°•°•_-_-_-_
=========
۱. حجاب امر زنانه نیست و برای مردان هم حجاب داریم اما چون جذابیت زن بیشتره حد اون در مورد خانمها فرق میکنه.
۲. حد شرعی حجاب برای خانم ها پوشاندن همه بدن بجز گردی صورت و دست ها از مچ تا نوک انگشتان هست. البته پوشش نباید محرک باشه حتی در رنگ و برجستگیهای بدن رو هم نباید نشان بده. صورت و دست ها هم زینت و آرایش نباید داشته باشه
۳. حد شرعی حجاب آقایان پوشاندن عورتین هست یعنی یک مایوی بلند و گشاد هم کافیه اما اگر در جامعه همین سبب مفسده باشه باید بقیه بدن رو هم که عرفا پوشانده میشه بپوشانند. در جامعه ما هم همینطور عمل میشه
۴. ما دین اجباری هم نداریم چه برسه به حجاب اجباری!
لا اکراه فی الدین که در قرآن کریم و سوره بقره آمده یعنی در پذیرش اصل دین اجبار نیست.
۵. وقتی اصل دین رو پذیرفتیم الزامات اون رو هم باید قبول کنیم. مثل نماز و حجاب و ...
پس حجاب الزامی داریم نه اجباری!
۶. حجاب اجباری یک عبارت انحرافی از سوی معاندین هست و ساخته شده تا اصل نظام اسلامی رو زیرسوال ببره.
۷. در حریم خصوصی به رعایت الزامات کاری ندارند اما در اجتماع آن دسته از الزامات دین که روی دیگران موثر است باید رعایت شوند. حجاب اثر اجتماعی هم دارد و بهمین دلیل رعایت آن در جامعه مقابل نامحرم لازمه
۸. اگر کسی باور هم به حجاب نداشت در نظام اسلامی به حکم قانون باید حجاب رو در اجتماع رعایت کنه و به این میگن حجاب قانونی مثل حجاب اقلیت های مذهبی.
اصولا برای عمل به قانون لزومی به باور داشتن اون نیست. مثل اینکه من ممکنه باور به چراغ قرمز نداشته باشم اما به حکم قانون وقتی چراغ قرمزه می ایستم.
۹. حجاب حکم الهی در قرآن کریم هست و بنابر این مثل نماز و واجبه. بعضی ممکنه فک کنند حجاب اختراع آخوندها یا جمهوری اسلامیه در حالیکه دستور خداوند سبحان در قرآن کریم هست.
۱۰. حجاب نماد دینداری و گسترش اسلام هست و دلیل تمرکز روی اون همینه وگرنه خیلی از مظاهر و الزامات دیگر دینداری هم هست که اصلا رسانه ها و دشمنان با اونها کاری ندارند.
#سوال_1
آیا قانون گسترش فرهنگ حجاب وعفاف مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال ۱۳۸۴تا حالا نقشی در فرهنگ سازی و گسترش ظواهر اسلامی داشته داشته است واگر پاسخ منفی است چرا؟
#پاسخ
خیلی کم ... چون دستگاههای مختلف که وظیفه براشون تعریف شده به کار خودشون نپرداختند و نیروی انتظامی رو جلو انداختند تا به وظیفه اش عمل کنه
#سوال_2
در مقاطعی شاهد پیدایش گشت ارشاد برای برخورد با بی حجابی در جامعه بودیم، آیا اصولا فرهنگ سازی با بگیر وببند جواب میدهد؟
#پاسخ
فرهنگسازی با بگیر و ببند جواب نمیده اما امر به معروف و نهی از منکر باید فراگیر باشه. اگر این سنت و واجب الهی به درستی و با شیوههای مناسب اجرا بشه گناه در حاشیه و فشار قرار میگیره. فرهنگسازی هم به جای خود باید توسط نهادهای مسئول با شیوه درست و بجا انجام بشه.
#سوال_3
آقای دکتر نکته پنجم اشاره کردید حجاب الزامیست نه اجباری، پس در دو صورت پوشش حجاب باید باشد، بار معنایی وحقوق دو کلمه چیست، چون مخالفین واکسن دقیقا همین تعبیر استفاده میکنند؟
#پاسخ
عرضم این بود که اصولا چیزی به نام حجاب اجباری نداریم. وقتی یکی گواهینامه گرفت قاعدتا باید الزامات رانندگی مثل بستن کمربند ایمنی رو هم بپذیره. در مورد واکسن البته موضوع فرق میکنه و حرف زیاده. مختصر اینکه واکسن امروز لازمه و اتفاقا از الزامات تامین سلامت جامعه هست.
#سوال_5
به نظر شما میتوان قوانینی را به تصویب رساند که در آن اگر افراد هم در محیط کار و به غیر از محیط کار از حجاب درستی استفاده نکنند شامل مجازات های کسر حقوق و نیز عدم خدمات رفاهی شوند
#پاسخ
این مساله ابعاد مختلفی داره که باید به دقت بررسی بشه اما میشه حداقل مشوقهایی برای آنان که به قانون و شرع احترام میزارن تعیین کرد. اصولا به دلایل مختلف مجازات قانونی تظاهر به عمل حرام از جمله بدحجابی با سختگیری همراه نیست.
آخرین سوال - در رابطه با این فرمایش شما داشتند
#سوال_6
شرایط و ضوابط امر به معروف و نهی از منکر چه چیزهایی است؟
#پاسخ
در شرایط فعلی امر به معروف و نهی از منکر برای مردم عادی، زبانی است و آنهم با شرایط مندرج در رسالهها که شامل
۱. علم به معروف و منکر.
۲. احتمال تأثیر.
۳. اصرار بر گناه.
۴. نداشتن مفسده.
هست و تفصیل آن در رساله توضیح المسائل آمده.
🖥با تقدیر و تشکر از استاد👇👇👇
👤:حجت الاسلام دکتر محمد لطفی زاده
🔷💠🔷💠🔷
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🔷💠🔷💠🔷
🔶🔶🔶🔶
36.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️میراث بزرگی که شهید شهریاری به یادگار گذاشت
🔹یادگاری شهید شهریاری برای جامعه علمی کشورمان تبدیل به یکی از مهمترین دستاوردهای کشور در زمینه انرژی هستهای شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️صدای پای پیک ششم #کرونا به گوش می رسد
🔸بیشتر کسانی که در بیمارستانها بستری می شوند یا واکسن نزده اند یا تنها یک دز دریافت کرده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئو را حتما ببینید👆
﷽🔴 #شایعه| موجودی عابربانک خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی همسر سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی!
🔴 #واقعیت:
1⃣ خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی بازداشت شده و بنا بر اظهارات متهم این فرد هیچ نسبت سببی و نسبی با هیچ مسئول یا فرماندهان سپاه ندارد.
2⃣ این موجودیها طبق فیلم فوق و اظهارات پلیس فتا با تکنیک های کلاهبرداری بصورت حبابی و کذب ایجاد میشود. موجوی واقعی دارنده این کارت چیزی کمتر از صد هزار تومان میباشد. این افراد یک شبکه تبهکارند و بارها با همین ترفند از افراد مختلف بصورت میلیونی و ده ها میلیونی کلاهبرداری کرده اند.
3⃣ شبکه معاند ضدانقلاب با گذاشتن شواهد و قرائن کنار همدیگر از جمله اینکه روستای هیکل آباد در منطقه آذربایجانشرقی است، برای باورپذیری در ذهن مخاطب، گزینه فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در راستای پروژه ناامیدسازی مردم و تخریب جایگاه سپاه انتخاب کرده بودند
4⃣ ویدئوی دیگر با همین ترفند توسط همین شخص و باند در تاریخ ۹۹/۹/۸ منتشر شده بود