حبسهای طولانی برای ۱۸ نفر از اخلالگران نظام اقتصادی
سخنگوی قوه قضاییه:
🔹در یکی از پروندهها با بیش از هزار شاکی و ۱۴۵ جلد پرونده شرکت انبوه پایدارسازان، آبتین شکوه قم رسیدگی و در نتیجه شرکت منحل شد، تمامی اموال مصادره شد و ۱۸ نفر نیز به حبس محکوم شدند.
🔹در این پرونده مهدی درخانی مدیر عامل شرکت به تحمل ۲۰ سال حبس، همچنین علی کریمنیا به تحمل ۱۶ سال حبس، محسن اسدی به تحمل ۱۲ سال حبس، محمد سخا به تحمل ۱۲ سال حبس، علیرضا خانی به تحمل ۱۶ ماه حبس محکوم شدند.
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگر ما بنشینیم و بگذاریم افرادی که لیاقت ندارند بار دیگر سکان کشور رو دست بگیرند، باز همین آش و همین کاسهست...
🔹ظهوری در کار نیست مگر اینکه ...
✍️ رائفی پور
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شورای نگهبان در کشورهای دیگر!
آیا شورای نگهبان فقط مخصوص ایران هست؟ بقیه کشورها هر کسی بخواد، با هر میزان از فساد و ناکارآمدی، میتونه وارد انتخابات بشه؟
این فیلم ساز و کار کشورهای خارجی برای حفاظت از کشورشون در برابر خائنین و افراد ناکارآمد که قصد ورود به انتخابات رو دارن نشون میده!
@porseman_3
💠 علی لاریجانی با ردصلاحیت خودش کنار آمد؟
🔹برخی منابع لحظاتی قبل خبر دادند: «علی لاریجانی در جمع فعالان ستادش با تایید خبر ردصلاحیتش آن را قطعی و نهایی اعلام کرده و گفته: «نتیجه را میپذیرم و اعتراض یا درخواست بررسی دوباره ندارم و به برادرم هم گفتم برای تغییر نظر شورا، هیچکاری نکند.»
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️علی لاریجانی: در بررسی صلاحیتها شورای نگهبان فصل الخطاب است
🔹نمی پذیرم که به شورای نگهبان اسائه ادب شود.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
@porseman_3
♻️ چرا لاریجانی از سدّ شورای نگهبان عبور نکرد؟
مطابق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، اقوام درجه یک مقامات عالی نظام، نباید در برخی کشورهای متخاصم مثل آمریکا و انگلیس، اقامت داشته یا حتی مشغول به تحصیل باشند. این قانونی خوب اما ناقص است و باید درباره همه مقامات جمهوری اسلامی ایران اجرا شود.
لازم به ذکر است زمان تصویب این قانون، (سال ۸۸) علی لاریجانی عضو شورای عالی امنیت ملی بوده است./ حمید رسایی
😳 *تعجب نکنید تصاویری که میبینید مربوط به واحد جنگ سایبری گروهک تروریستی منافقین در اردوگاه تیرانا واقع در کشور آلبانی است که هر روز شایعات زیادی را بطور کاملا حرفه ای که شما باور کنید می سازند تا ذهنتان را منفجر کنند و روح و روانتان را بهم بریزند!*
در این واحد، بیش از 1500 نفر نیروی آموزشدیده، شبانهروز بهصورت شیفتی، مشغول تولید محتوای حرفهای علیه مفاهیمی مانند اسلام، ولایت فقیه، حجاب، بزرگنمایی مفاسد اقتصادی، خرافهنمایی مقدسات مذهبی، نفرتپراکنی علیه رهبر انقلاب، مراجع، علما، سپاه، بسیج، ناجا، صداوسیما، رسانههای انقلابی، فرماندهان و مدیران جهادی کشور، تولیدات محبوب هنری و رسانهای طیف انقلابی و صدها محور دیگر هستند.
بعضی از این شیاطین بعضاً تا حدود 20 اکانت فیک را مدیریت میکنند.
اگر هر کدام از اینها روزانه فقط یک پست در هر یک از اکانتها منتشر کنند حدود 30هزار مطلب میشود. 👈👈👈👈👈👈 *حالا شما و وجدانتان که از این به بعد آیا باز شایعات را دست بدست میکنید تا باعث بهم ریختگی روح و روان هموطنانتان بشوید یا نه؟!*..
@porseman_3
💠حمایت فراکسیون انقلاب از ادامه ریاست قالیباف
🔹در جلسه اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی، از بین ۲۵۰ نفر حاضر در جلسه، ۲۲۶ نفر قالیباف را به عنوان گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس انتخاب کردند. مصری و نیکزاد نیز به عنوان گزینههای نواب رئیس اول و دوم انتخاب شدند.
🔹انتخابات هیأت رییسه مجلس فردا برگزار میشود.
💠مُرِّ قانون یا مصلحت اندیشی؟!
امروز شورای نگهبان فهرست نامزدهای تایید صلاحیت شده را به وزارت کشور فرستاد. فهرستی که با سرلوحه قرار دادن مُرِّ قانون؛ مصلحت اندیشی را کنار گذاشته و افراد را با شاقول قانون سنجیده است.
یکی از شرایط نامزدهای ریاست جمهوری تدبیر و تدبّر است، از این رو بانیان وضع موجود که از این مولفه بی بهره بودند، مورد تایید قرار نگرفتند. اما در عین حال از گرایش های مختلف سیاسی اعم از اصلاح طلب، اعتدال گرا و اصولگرا در این ترکیب وجود دارند، هر چند ممکن است نفرات اصلی آنها نبوده باشند.
💠کدام کاندیداهای این دوره ریاست جمهوری، قبلا ردصلاحیت شده بودند؟
🔹علیرضا زاکانی و محسن مهرعلیزاده ازجمله نامزدهایی هستند که در این دوره بهرغم ردصلاحیت قبلی، تایید شدند.
🔹مهرعلیزاده در انتخابات ۸۴ و زاکانی در سال ۹۲ از سوی شورای نگهبان رد شده بودند.
💠اینکه عملکرد شورای نگهبان سؤالاتی را در افکار عمومی ایجاد کرده است، نه بهمعنای ضعف این نهاد، بلکه ناشی از کارکرد این نهاد و حساسیتها و ظرافتهای مأموریتی است که برعهده دارد.
عدم صدور مجوز حضور در انتخابات ریاست جمهوری برای افرادی که قبلاً این مجوز را دریافت کردهاند و یا از رهبر انقلاب دارای احکام متعدد هستند، ناشی از حاکمیت قانون در جمهوری اسلامی و عدم وجود مصونیت برای افراد است.
از ردصلاحیت چهرههایی چون احمدینژاد، جهانگیری و پزشکیان که بگذریم، آیا ردصلاحیت فردی چون علی لاریجانی بهعنوان چهرهای که منتسب به نظام شناخته میشود و کمتر کسی تصور ردصلاحیتاش را داشت، نشانه آزادگی شورای نگهبان نیست؟ آیا نباید به عملکرد شورای نگهبان افتخار کرد؟ حریت و آزادی شورای نگهبان قابل تحسین و دفاع است ...
💠تصمیم حزب کارگزاران برای حمایت از عبدالناصر همتی
⬅️ هاتف: اخبار دریافتی حکایت از آن دارد که حزب کارگزاران سازندگی حضور فعال خود در انتخابات ریاست جمهوری را مورد تاکید قرارداده و حمایت خود از کاندیداتوری عبدالناصر همتی را تصویب کرده است.
🔴چرا لیست نهایی کاندیداها برایمان عجیب است؟
🔺پس از حدود ده روز گمانه زنی و چانه زنی، شورای نگهبان لیست کاندیداها را به وزارت کشور تحویل داد. گفته می شود رایزنی و نامه و تلفن و توصیه و فشار و تهدید و... به این شورا تا دقایق آخر ادامه داشته. اما نهایتا لیستی که از ساختمان خیابان فلسطین بیرون آمد، برخلاف انتظارات بود. همه فکر می کردند از میان کاندیداهایی که اصلاح طلب یا مورد حمایت آنان هستند، حداقل یکی دو نفر در لیست نهایی خواهند بود. اما هیچ کدام از آقایان جهانگیری، لاریجانی و پزشکیان صلاحیتشان احراز نشد و ترکیب کاندیداهای مورد توجه، تقریبا یکدست به نظر می آید.
🔹برخی معتقدند این اتفاق موجب ناامیدی اقشاری از مردم و کاهش مشارکت می شود و برخی حتی این ترکیب را تعیین پیش از موعد رئیس جمهور آینده عنوان کردند!
🔻یک سوال: چرا از این ترکیب تعجب کردیم؟ چرا توقع داشتیم حتما از گزینه های مورد پسند همه ی جناح ها در لیست کاندیداها باشد؟ در جواب می توان به دو دلیل عمده اشاره کرد.
1⃣ یادمان رفته وظیفه شورای نگهبان چیست!
🔹ما به صورت کلیشه ای فرض را بر این گرفته ایم که شورای نگهبان باید انتخابات را مهندسی کند و وظیفه دارد همه سلایق را در احراز صلاحیت کاندیداها لحاظ کند. یعنی اگر صلاحیت گزینه ای از جناح الف، فرضا به خاطر نداشتن شرایط ماده یک محرز نشد، می توان صلاحیت گزینه ی جناح ب را با وجود نداشتن همان شرایط محرز دانست! تنها به دلیل اینکه جناح الف گزینه دیگری دارد و جناح ب گزینه دیگری ندارد.
🔹با داشتن این پیش فرض غیر منصفانه مدعی عدالت و قانون هم هستیم. شورای نگهبان موظف است به مرّ قانون عمل کند؛ یعنی اگر برایش ثابت شد کسی تخلف، ترک فعل، انفصال از خدمت، محکومیت قضایی، اظهارات و اقدامات مغایر با منافع و امنیت ملی... دارد، با هیچ مصلحت و توصیه و انعطافی اجازه ندهد چنین شخصی سرنوشت مردم را به بازیچه بگیرد.
2⃣در مورد علل افت مشارکت و عوامل افزایش مشارکت دچار خطا هستیم.
🔹بعضی ادعاها ریشه ای ندارند جز تکرار. گوبلز وزیر پروپاگاندای هیتلر میگوید: «هیچ بعید نیست که از طریق تکرار بتوان ثابت کرد که مربع، یک دایره است!» آنقدر تکرار شده که ما تصور می کنیم اگر همه جناح ها در لیست کاندیداها گزینه داشته باشند، حتما مشارکت بالا خواهد رفت. دلیل این مدعا هم انتخابات های پرشور 88 و 96 است که رقابت شدید بین دو جناح، تنور انتخابات را گرم کرد. این تصور دو اشکال دارد؛
🔹اول اینکه تصور می شود دلیل ناامیدی مردم و احتمال افت مشارکت (چنانچه در انتخابات 98 رخ داد) رد صلاحیت کاندیداهای اصلاح طلب است. مگر چند درصد مردم نگاه سیاسی دارند و سیاسی رای می دهند؟ مگر در انتخابات 98 اصلاح طلبان در تهران و کلان شهرها لیست نداشتند؟ پس چرا مشارکت اینقدر پایین بود؟ باید گفت این تصور از تکرار مغالطه های جناح ها و سیاسیون شکست خورده به وجود آمده که سعی دارند ناکامی هایشان را به گردن دیگران بیاندازند.
🔹دوم آیا ناامیدی و نارضایتی کنونی جامعه دلیل عمده ای به جز عملکرد بی نظیر دولت مورد حمایت اصلاح طلبان به ویژه طی چهار سال گذشته در تحقیر و خسته کردن مردم دارد؟ دی 96 و آبان 98 را چیزی به جز بی تدبیری این دولت و بی توجهیش به خواسته و شان و عزت مردم پدید آورد؟ چگونه فکر می کنیم زخم های وارد آمده بر پیکره ی اعتماد به نفس عمومی با تنوع در ترکیب کاندیداها ترمیم می شود؟
🔻تنها چیزی که می تواند مشارکت را بالا ببرد، ایجاد امید در جامعه برای تغییر وضع موجود است. آیا حضور مدافعان وضع موجود در بین کاندیداها می توانست مشارکت را بالا ببرد و حالا باید شورای نگهبان را بابت در نظر نگرفتن این مصلحت فرضی سرزنش کرد؟
📝 #رها_عبداللهی
@porseman_3
💠« آثار اقدام انقلابی شورای نگهبان »
ابتدا باید شاکر در گاه الهی باشیم که معمار انقلاب با درایت و بینشی پیغمبر گونه برای پاسداری از انقلاب اسلامی و خون هزاران شهید سرافراز در بیان جایگاه شورای نگهبان و قانون اساسی محکم و مقتدرانه در مقابل قانون شکنان مواضع روشنی را اتخاذ نموده که امروز خط قرمز جامعه ما محسوب می شود.
بر همین اساس شورای نگهبان با اقتداری وصف ناشدنی و با بررسی صلاحیت بیش از چهل نفر از چهره های سیاسی توانست دستاورد دیگری را برای نظام و در چارچوب قانون اساسی رقم بزند
که نتایج این اقدام شورای نگهبان به شرح ذیل است :
۱_ پایان دادن به دعوای بین لاریجانی و احمدی نژاد
۲_ پاک سازی ذهن متوهم بعضی از بهاری ها که صادق لاریجانی در شورای نگهبان ذی نفوذ است.
۳_ اثبات استقلال شورای نگهبان از هرگونه اثرپذیری از مراجع و نهادهای نظامی مثل سپاه
۴_ خط بطلان بر افکاری که با تهدید نظام به دنبال احراز صلاحیت خود بودند
۵_ تبعیت از فرمایشات حضرت امام «ره» و مقام معظم رهبری مبنی بر عمل به مُرّ قانون و پرهیز از مصلحت اندیشی
۶_ توجه به خواسته ی مردم که خواستار اقدام انقلابی شورای نگهبان براساس قانون بودند
7_ خنثی سازی تفکر بعضی از قشرهای خاکستری که رئیس جمهور از قبل مشخص شده است.
8_ خنثی سازی تفکر دولتِ پنهان یا دولتِ در سایه
9_ از همه مهم تر، پیام به استکبار بالاخص آمریکا و ناامید ساختن آنها از دولتی فشل و سست عنصر و اعلام پایان برجام و FATF و ... به صورت غیر مستقیم
10_ مسدود نمودن راه نفوذی های خطرناک با چهره ی اسلامی و انقلابی
لذا با حضور گسترده و مشارکت همه جانبه بر اساس معیارهای انقلابی
در بین افرادی که احراز صلاحیت شده اند، شاهد تحقق وحدت ملی و حل مشکلات جامعه و هماهنگی مردان دیپلماسی با مردان میدان باشیم تا از آثار خون شهیدان و برکات مقاومت، به نحو احسن پاسداری به عمل آید.
به نحوی که فروپاشی هرچه سریع تر رژیم کودک کش صهیونیستی و عوامل آن در منطقه را به زودی زود مشاهده نماییم
ان شاءالله
دکتر مهرابی
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 242
💠 نقش شورای نگهبان در تحقق مشارکت حداکثری
🎙 کارشناس برنامه: دکتر مهدی سعیدی
#شورای_نگهبان
#انتخابات1400
#مشارکت_حداکثری
💢شنیدهها حاکی از این است که شورای نگهبان از #لاریجانی برای خارج نشدن فرزندش از کشور و لغو اقامت در آمریکا تعهد خواسته، اما وی این مسئله را قبول نکرده است!
♦️بنابر مصوبه جدید شورای عالی امنیت ملی، بستگان درجه یک مقامات عالی نظام، نباید در کشورهای متخاصم اقامت داشته یا حتی مشغول به تحصیل باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️قائم مقام دبیر شورای نگهبان: ۱۰ پرونده را دوبار رای گیری کردیم یک پرونده را سه بار به رای گذاشتیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍 فیلمی از رصد ۳ ساعته زیردریایی آمریکایی توسط پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ پاسخهای دکتر بهادری جهرمی به شبهات جنجالی درباره شورای نگهبان
📽 بسیار #مهم تا انتها ببینید
@porseman_3
آقای جهانگیری حالا که رد صلاحیت شدند، گفتند اکنون تکلیف از من ساقط است!
خیلی هم خوب، دو ماه وقت دارید برای کولبران که برایشان گریه کردید، کار کنید و مشکلاتشان را سامان دهید، امیدواریم در زمان تحویل دولت حداقل این یک مشکل حل شده باشد!
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 فرزندان نامزدهای تایید صلاحیت شده کجا هستند؟
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌چرا آمریکا سال 92 سر میز مذاکره اومد؟
🔻چون که ایران خرید کالاهای اساسی رو از یه مسیر دیگری دنبال کرد و این خارج از معافیت های آمریکایی بود
🔺برای همین اونها سر میز مذاکره اومدن
@porseman_3
💢خدشه در روایت آملی لاریجانی از جلسه شورای نگهبان/ اتهام دستکاری گزارشات از سوی یک عضو شورا صحت ندارد
🔹🔸آملی لاریجانی در صفحه شخصی خود در توییتر، ضمن انتقاد از روند بررسی صلاحیتها در شورای نگهبان که با رد صلاحیت برادرش همراه بوده، یکی از اعضا را به دست بردن در گزارش یک نهاد امنیتی دولتی متهم کرده است.
♦️پیگیریهای رجانیوز حاکی است که اشاره آملی لاریجانی احتمالا ناظر به گزارشی است که درباره اقامت فرزند علی لاریجانی در ایالات متحده ارائه شده بوده و در ذیل تایید اقامت وی در خاک آمریکا، شواهد و مدارکی مبنی بر مواردی بیش از اقامت صرف مطرح شده است.
♦️آملی لاریجانی که پس از تماس با برادرش تاکید داشته که موضوع صرفا محدود به اقامت است، این موضوع را با اعضای شورا در میان گذاشته و پیرو آن جلسهای برای حضور نماینده نهاد دولتی مربوطه تشکیل میشود.
♦️اعضای شورای نگهبان پس از استماع گزارش نماینده نهاد مربوطه، در نهایت نظر کارشناسی آن نهاد دولتی را پذیرفته و رای به عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی میدهند.
♦️مشخص نیست که با طی چنین روند روشنی آملی لاریجانی با چه هدفی یک عضو شورا را به دست بردن در گزارش نهاد امنیتی دولتی متهم کرده و به طور غیرمستقیم نظر کارشناسی سایر اعضا را نادیده میگیرد.
♦️لازم به ذکر است که پیرو مصوبه لازمالاجرای شورای عالی امنیت ملی، صرف اقامت (و به طریق اولی تابعیت) فرزندان مسئولان رده بالای کشور در خاک برخی کشورها از جمله ایالات متحده، ممنوع بوده و علی لاریجانی و آملی لاریجانی به عنوان اعضای سابق این شورا طبیعتا از وجود چنین مصوبهای مطلع بودهاند.
♦️صرفنظر از اینکه شکل حضور اعضای خانواده یک کاندیدا در آمریکا، اقامت یا تابعیت باشد، چنین شخصی بنابر مصوبه شورای عالی امنیت ملی امکان حضور در عرصه انتخابات را ندارد
🚨 ماجرای حیف و میل بیت المال توسط برخی از اعضای تیم مذاکره کننده دولت!
🔻گفته شده در نشست اخیر کمیسیون مشترک برجام و در زمان سفر تیم ایرانی به وین، نمایندگان وزارت نفت و بانک مرکزی که به عنوان تیم کارشناسی با اعضای وزارت امور خارجه همراه بودند، بلیط هواپیما فرست کلاس (First-class) برای این سفر تهیه کرده اند.
🔸 این بلیط برای هر نفر حدود 60 میلیون تومان است در حالی که هزینه بلیط اکونومی (Economy) حدود 11 میلیون تومان است.
🔹مشخص نیست چرا زمانی که تمام هیات مذاکره کننده در یک پرواز قرار دارند، نمایندگان وزارت نفت و بانک مرکزی با انجام اقدامات هزینهساز آن هم در پرواز چند ساعته تا وین، در شرایط سخت تحریمی هزینه اضافی بر دوش بیتالمال میگذارند و از جیب مردم هزینه غیرضروری میکنند.