eitaa logo
پرسمان
243 دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
10.5هزار ویدیو
63 فایل
💠حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) بررسی حوادث روز🌍 دنیای سیاست کلیپ🎥 احادیث و روایت مذهبی شهدا ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂 از حکیمی پرسیدند: چرا هیچ از عیب مردم سخن نمی گویی؟ حکیم گفت: هنوز از محاسبه ی عیب های خودم فارغ نشده ام تا به عیب های دیگران بپردازم ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎🍂🍂
♦️مولاوردی مجرم شناخته شد 🔹مولاوردی، معاون سابق امور زنان روحانی به اتهام در اختیار قراردادن اطلاعات و اسناد طبقه‌بندی‌شده با هدف برهم زدن امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام در دادگاه مجرم شناخته شد. او به دو سال و ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
با سلام و عرض ادب خدمت اعضای محترم کانال🌹🌹🌹 لطفا جهت شفای علامه 🌹حضرت آیت الله مصباح یزدی🌹 حمد شفاء همراه با صلوات بر محمد و آل محمد اهداء فرماييد.
. با خودشان چند چندند؟! ♦️سعید حجاریان مدعی شده "رئیس جمهور بعدی، رئیس جمهور بی سرنوشت است و تک دوره ای خواهد شد. سال ۱۴۰۰ هر آنکه به صحنه بیاید و جانشین روحانی شود از این مزیت‌های نسبی گذشته بی‌بهره است، بنابراین مطمئناً با نیرویی ضعیف‌ تر از تمامی رؤسای جمهور مواجه خواهیم بود". 🔹حالا خوبه اصلاح طلبان، رئیس جمهور بعدی را بی سرنوشت وانمود می کنند؛ و گرنه لابد به جای بیست نفر، دویست نفر را نامزد می کردند. ♦️قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟! آنها در انتخابات مجلس هم ابراز بی میلی می کردند؛ اما در همین تهران، به جای یک لیست، چهار پنج لیست ارائه کردند!
نمکی: در خصوص واکسن کرونا کاری می‌کنیم کارستان 🔹دنیا قبول کرد که ما یکی از پیشتازان واکسن‌سازی هستیم. به شدت روزهای آینده را روشن‌تر از اکنون می‌بینم و تردید ندارم برگ‌های برنده‌ای برای دنیا داریم که رو خواهیم کرد. 🔹در اوایل شروع کرونا، ماسک و لباس می‌آوردیم، اما در فرودگاه اجازه ورود به ما نمی‌دادند یا در خصوص واکسن آنفلوانزا از فرانسه این واکسن را خریدیم اما در فرودگاه، آمریکا نگذاشت بیاوریم
📍 سازمان بهداشت جهانی: به پایان همه‌گیری نزدیک می‌شویم 🔹 مدیرکل سازمان بهداشت جهانی (WHO) براساس نتایج مثبت ارائه‌شده آزمایش واکسن‌های کرونا گفت: "به پایان همه‌گیری نزدیک می‌شویم"./ ایسنا 🔻پ ن: "بیل گیتس" بنیان‌گذار شرکت "مایکروسافت" و یکی از مشهورترین و ثروتمندترین یهودیان جهان هم می‌گوید واکسن‌های کووید-۱۹ اثرگذار هستند و زندگی ما تا بهار سال ۲۰۲۱ به حالت عادی باز خواهد گشت، با این حال، چهار تا پنج ماه آینده ترسناک خواهد بود.
⭕️مناظره دو جنایتکار؛ روسای سازمانهای جاسوسی آمریکا و اسرائیل همدیگر را لو دادند 🔸جان برنان، رئیس پیشین سازمان سیا گفت ترور شهید فخری‌زاده "اقدامی جنایتکارانه و بسیار غیرمحتاطانه است". 🔸اِفرایم هالِوی، رئیس اسبق سازمان جاسوسی اسرائیل در گفت‌وگو با راشاتودی در واکنش به اظهارنظر برنان و ترور فخری‌زاده گفت: 🔹فکر نمی‌کنم این اقدام جنایتکارانه باشد، چون مطمئنم جان برنان می‌داند که سازمان‌ها و نهادهای آمریکا هم هر وقت احساس کردند کسانی تهدیدی برای امنیت ملی کشورشان هستند، حملاتی علیه آن افراد انجام دادند. 🔹 (مثلا) باراک اوباما دستور ترور هدفمند مسلمانان در جنوب یمن را صادر کرد، چون گمان می‌رفت امنیت ملی آمریکا را تهدید می‌کنند. 🔹فکر نمی‌کنم این اقدام (ترور فخری‌زاده) نقض آشکار قوانین بین‌الملل باشد، چون فکر می‌کنم آمریکا فعالیتهای مشابهی علیه دشمنان خود در شرایط مشابه انجام داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 مجری به نتانیاهو : اسراییل کابوس چه کسانی را می بیند؟ سه تا را به ترتیب بگو! ✡️ نتانیاهو : ایران ، ایران ، ایران. 🔆 مجری : چرا ایران؟! ✡️ نتانیاهو : چون ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراطوری هست.
سوال) آیا امام خمینی (ره)، امام خامنه ای را به رهبری مردم برگزیدند ؟
خیر- بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، مقام رهبری را مجلس خبرگان رهبری که از نمایندگان مردم تشکیل شده است، انتخاب می‌کند . در سال ۱۳۶۸ و بعد از رحلت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ، در این مجلس ، پس از بحث و بررسی ، حضرت آیت الله خامنه ای را به عنوان رهبر انتخاب کرد . @porseman_3
سوال) چرا قدرت رهبر از دولت کمتر است؟
قدرت به چه معنی است ؟ در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، مسئولیت‌ها و حدود اختیارات رهبر و مسئولان قوای مقننه ، قضائیه و مجریه مشخص شده است . رهبر و رئیس‌جمهور نیز بر همین اساس فعالیت می‌کند . این رئیس‌جمهور است که بالاترین مقام اجرایی کشور را برعهده دارد و انتخاب وزرا و مسئولان بسیاری از دستگاه‌ها و ادارات زیر نظر وی است . همچنین بودجه کشور و تقسیم آن زیر نظر رئیس جمهور انجام می شود . مقام رهبری بر اساس قانون ، بیشتر وظیفه هدایت و راهنمایی را برعهده دارد . اما اگر مقصود از قدرت، قدرت معنوی و نفوذی در میان دلها های مردم باشد ، مقام معظم رهبری از بسیاری از روسای جمهور و مسئولان ، قدرت معنوی بیشتری دارد . این امر ربطی به قانون ندارد و به شیوه زندگی و رفتارهای مقام معظم رهبری و ارتباط ایشان با مردم مربوط است . اگر خوب دقت کنید و در این زمینه مطالعه نمایید ، در سال‌های گذشته در خصوص برخی وقایع و مسائل ، رهبر معظم انقلاب اسلامی خط قرمزها و توصیه‌های داشتند که متاسفانه برخی روسای جمهور آنها را نادیده گرفتند و در نهایت هم اشتباه آنها در عدم عمل به توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی بر همگان روشن و مشخص شد . بنابراین رئیس جمهور قدرت اجرایی بالایی دارند اما مردم باید در انتخاب روسای جمهور و همینطور نمایندگان مجلس با دقت و توجه اقدام کنیم و کار را به دست کاردانها بسپاریم. @porseman_3