✳️ آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام و شروع دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین
🔹با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین هشتمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به منظور رفع تحریمها رسما در هتل کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.
🔹علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ریاست این نشست را بر عهده دارند.
👈 تاکید باقری بر لزوم ارائه تضمینهای عینی در خصوص رفع تحریمها
🔹مذاکره کننده ارشد ایران در نشست امشب (دوشنبه) کمیسیون مشترک برجام بر لزوم رفع تحریمها و ارائه تضمینهای عینی و کافی از سوی طرف مقابل و راستیآزمایی این اقدامات تأکید کرد.
🔹علی باقری با اشاره به پیشرفتهای صورتگرفته در دور پیشین تصریح کرد که هیأت ایرانی برای تعامل جدی و پیشبرد گفتوگوها آمادگی کامل دارد....
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
✳️ پیامدهای اقتصادی- معیشتی غائله ۸۸
📌 ۶ دی سال ۸۸ مصادف بود با روز عاشورا، روزی که حملهکنندگان به موکب و پرچمهای عزای امام حسین (ع)، مردم خداجوی نامیده شدند و بسیاری از رهبران جریان تجدیدنظرطلب در کنار سلطنت طلبان و منافقین و گروههای تروریستی از هتک حرمت روز عاشورا حمایت و آن را آغازی بر پایان انقلاب عنوان میکردند.
🔹رویکردهای هنجارشکنانه جماعتی در دوران قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باعث شد بسیاری از مقامات غربی بهترین فرصت برای ایجاد دوگانه حاکمیت - مردم و در نهایت استحاله جمهوری اسلامی ایران را همان سال بدانند.
🔸 بر همین اساس بسیاری از آنها رسماً از رهبران آشوب و شورشیان کف خیابان حمایت کنند و در بعد دیگر با اعمال وضع تحریمهای بینالمللی بستر فروپاشی نظام را کلید بزنند.
🔹اگر چه غرب و بهویژه امریکاییها پیش از سال ۸۸ بارها تحریمهای متفاوتی را علیه جامعه ایرانی وضع کرده بودند، با این حال نوع و ساختار حقوقی - اقتصادی تحریمها پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ کاملاً متفاوتتر از گذشته است و تحریمها از بعد هستهای به تحریمهای اقتصادی، نظامی و سیاسی تغییر ماهیت دادند.
🌐 مهمترین تحریمهای اعمالی علیه ایران قطعنامه ۱۹۲۹ است که ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ (ژوئن ۲۰۱۰) و در سالگرد غائله سال ۸۸ وضع شد.
🔹اگر چه بسیاری از عناصر جریان غربباور در طول سالهای اخیر ارتباط مستقیم میان وضع قطعنامه ۱۹۲۹ که مهمترین قطعنامه تحریمی علیه ایران به شمار میرود با شهرآشوب سال ۸۸ را به کلی انکار میکنند، اما جالب است بدانیم جان مک کین سناتور معروف امریکایی نیز در خرداد همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ میگوید: «بالاخره قطعنامه تحریمهای بیشتر علیه ایران به تصویب رسید... ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاشهایشان، تلاشهای ما.»
🔸جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید در این باره میگوید این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند.
🔻شاید مهمترین اظهارنظر را باید مربوط به مایکل لدین، مشاور پیشین شورای امنیت ملی امریکا و عضو برجسته مؤسسه «امریکن اینترپرایز» دانست که در مرداد ۹۴ طی یادداشتی در نشریه «فوربس» مینویسد: «سناتور چاک شامر نقش مستقیمی در نامهنگاری محرمانه بین دولت اوباما و سران آشوب علیه دولت ایران در سال ۱۳۸۸ و در پی انتخابات ریاست جمهوری داشته است. 🔹دولت (امریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه موسوی و جنبش سبز بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد».
🔻لدین در ادامه نوشته بود: از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام و سؤالات پیوستش را به رهبران سبزها منتقل کند. سؤالات اینهاست: ما باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری نباید انجام دهیم؟ پاسخ این پیام در یک یادداشت هشت صفحهای در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۸۸) دریافت شد. نویسندگان محتاط بودهاند و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.
🔸موازی با اظهارات لدین، نیکآهنگ کوثر، یک فایل صوتی از مهدی هاشمی رفسنجانی منتشر میکند که در بخشی از آن او از لزوم تشدید تحریمها علیه ایران سخن به میان میآورد.
🔹نیک آهنگ کوثر در ادامه میگوید: «.. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران کسانی را در امریکا ببینم و میخواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان تحریمهای سنگینتری را علیه مردم ایران تحمیل کرد.»
#9دی
#نهم_دی
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
✳️عامل کندی در مذاکرات وین کیست؟
یک منبع آگاه درباره عملکرد برخی از کشورهای اروپایی در دور پیشین مذاکرات وین گفت: تیم مذاکره کننده فرانسه نقش سازندهای در مذاکرات ایفا نمیکرد و عمدتا با سنگاندازیهای خود سرعت پیشرفت در گفت و گوها را تا حد قابل توجهی پایین آورده بود.
این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، گفت: حضور نمایندگان فرانسه در اجلاس وزاری خارجه گروه ۷ در لیورپول و غیبت دو روزه آنها حین کار بر روی پیشنویسها در دور قبلی مذاکرات، باعث شد که متنها پیشرفت زیادی داشته باشد؛ اما دوباره بعد از بازگشت آنها از لیورپول، مجددا روند اخلالگری آغاز شد.
این منبع آگاه افزود: پیشنویسها تا حد قابل قبولی پیشرفت کرده بود؛ ولی بعد از بازگشت نمایندگان فرانسه از کنفرانس لیورپول و مخالفت آنها با پیشنویسها، مسیر مذاکرات مختل شد؛ این امر باعث شد که در جلسه داخلی بین کشورهای ۱+۴، بحثهایی شکل بگیرد.
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
✳️ انریکه مورا: به موفقیت دور کنونی مذاکرات متعهد هستیم
انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹 به موفقیت دور کنونی مذاکرات وین متعهد هستیم. موفقیت دور کنونی مذاکرات به معنای بازگشت واشنگتن و تهران به اجرای تعهدات خود در توافق هستهای است.
🔹 ما به دنبال تعهد متقابل واشنگتن و تهران به توافق بوده و خواستار لغو تحریمها و محدود کردن برنامه هستهای ایران هستیم.
🔹 هدف مذاکرات کنونی احیای توافق هستهای است که به معنای لغو تحریمها و پایبندی تهران به توافق هستهای است.
🔹 مذاکرات فعلی باید در یک بازه زمانی معقول به پایان برسد، منظورم هفتههاست، نه ماهها.
🔹 طرفهای آمریکایی و ایرانی در حین مذاکره برای لغو تحریمها مستقیماً با یکدیگر ملاقات نمیکنند.
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
✳️توییت میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه؛
🔹در نشست کمیسیون مشترک امروز، هشتمین دور مذاکرات وین آغاز شد. شرکت کنندگان درخصوص برنامه های عملی و موضوعات نتیجه محور مذاکره کرده و به ویژه با سرعت بخشیدن به روند تهیه پیش نویس جهت دستیابی به توافق در اسرع وقت موافقت نمودند.
✳️سناریوهای محتمل برای مذاکرات!
*دور هشتم مذاکرات معروف به «احیای برجام» فردا در وین از سر گرفته خواهد شد. ماحصل چند دور مذاکره گذشته ارائه دو سند از سوی ایران برای لغو تحریمها و موضوعات هستهای بهمثابه پیشنویس مذاکرات بود که دیدگاههای غیرمنعطف تیم غربی برجام، یعنی آمریکاییها و اروپاییها علت اصلی کُندی مذاکرات و درنهایت به بنبست کشاندن آن بود؛ چراکه آنها همان خواستهای را تکرار میکردند که ترامپ با خروجش از برجام و اعمال فشار حداکثری دنبال میکرد. ازاینرو، تحلیلگران بهطورکلی چهار سناریو برای نتیجه مذاکرات آتی متصورند.
1⃣ احیای برجام؛ در این سناریو دو طرف اصلی مذاکرات یعنی ایران و آمریکا با قبول شروط طرفین، به سمت احیاء مجدد توافق هستهای برجام حرکت میکنند. درواقع، در این سناریو واشنگتن با پذیرش شروط چهارگانه کلیدی ایران، یعنی لغو تحریمها، دادن تضمین به عدم خروج دولت بعدی از برجام، راستیآزمایی اجرای لغو تحریمها و جبران خسارات ناشی از خروج آمریکا از برجام، متعهد به احیا و اجرای آن میشود و ایران نیز به سمت اجرای کامل تعهدات برجامیاش و عقبنشینی از گامهای هستهای حرکت میکند. به نظر میرسد با توجه به نظرات مثلث حاکم بر تیم مذاکرهکننده آمریکا یعنی آنتونی بلینکن- رابرت مالی- جیک سالیوان از یکسو و پایبندی جدی تیم ایران به اجرای راهبردهای رهبر معظم انقلاب، این سناریو از شانس زیادی برای اجراییشدن برخوردار نیست.
2⃣ توافق موقت؛ در این سناریو دو طرف ضمن حفظ مواضع خود، در راستای عبور از بنبست کنونی به سمت توافق موقت و اجرای گامبهگام برخی تعهدات حرکت خواهند کرد. بهعنوانمثال توقف غنیسازی 60 درصد از سوی ایران در قبال آزادسازی اموال بلوکهشده ایران از سوی آمریکا یکی از این گامهاست. این سناریو امکان تحققش بیشتر از اولی است؛ اما به توجه به شرایط ایران در خصوص لغو یکباره تحریمها و مخالفت آمریکا با آن، با موانعی روبرو است.
3⃣ تداوم وضع موجود؛ با توجه به مواضع محکم طرفین و تأکید اروپا و چین و روسیه بر ضرورت تداوم مذاکره، احتمال این سناریو با موکول شدن حصول نتیجه به دورهای آتی مذاکرات از سایر گزینهها بیشتر است.
4⃣ شکست مذاکرات؛ این سناریو روی صریحتر گزینه سوم است که طرفین به دلیل عدم رسیدن به نقطه مشترک و توافق برای احیای برجام به مذاکرات پایان داده همدیگر به گزینهها دیگر تهدید خواهند کرد.
👈به نظر آنچه در این شرایط جنگ ارادهها از یکسو و جنگ روایتها از سوی دیگر تعیینکننده است، تبیین واقعیات صحنه و ضرورت ایستادگی و تابآوری مسئولان و مردم بر مواضع به حقی است که تیم جدید اختیار کرده است.
✍ فتحالله پریشان
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: دشمنان نمیفهمند ما برای شهادت مسابقه میدهیم!
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽راهبرد غلط دولت قبل چگونه تحریم ها را افزایش داد؟!
🔹وقتی صرفا بگویید میخواهیم با مذاکره تحریم ها را برداریم، دشمن بیشتر تحریم میکند
🔹شکست تحریم صنایع دفاعی و هسته ای چگونه رخ داد؟!
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 چند سوال جنجالی از یک آخوند، بالای منبر!!
تفاوت #حضرت_والا و #حضرت_آقا چیه؟!
فرق عمامه با تاج چیه؟!
فرق «مقام عظمای ولایت » و « شاهنشاه آریامهر» چیه؟
فرق «بیت» و «کاخ» چیه؟
فرق «رای ملوکانه» و «حکم حکومتی» چیه؟
و ...؟
#نشر_دهید
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ طلسم توافق ۲۰ ساله میان ایران و عراق شکسته شد
🔸امضای تفاهم نامه خط ریلی شلمچه - بصره
🔺قاسمی، وزیر راه و شهرسازی:
🔹امروز، مذاکرات با مقامات کشور عراق آغاز شد و برای اجرا شدن راه آهن شلمچه - بصره مذاکراتی داشتیم.
🔹در ادامه این مذاکرات، طلسم توافق ۲۰ ساله میان ایران و عراق شکسته شد و توافق نامه ایجاد راه آهن میان دو کشور به امضا رسید.
┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
تعجیل در امر فرج ولی عصر امام زمان عج و سلامتی ایشان صلوات┅
@porseman_3