👌#حرف_های_خودمانی
🔻 #نگاه قرآنی در زندگی؛
آرامشی شیرین و رویشی دلنشین!
▫️ روزی دانشمند سختکوش #شهید_حسن_طهرانی_مقدم به دوست خود گفت:
▫️ آیه ابر قدرتی خداوند در قرآن چیست؟
➖ پاسخ داد: نمی دانم!
▫️ شهید عزیز گفت: این آیه:
💠 كتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ {مجادله /21}
🔅 پروردگار حکم کرده که همانا من و پیامبرانم (بر کافران و منافقان) چیره خواهیم شد زیرا خداوند قدرتمند شکست نا پذیرست.
🌱 روزی این آیه باور طهرانی مقدم بود که ما برای تهیه سیم خاردار دچار مشکل بودیم و برای نیازهای اولیه دفاعمان خون دل می خوردیم ...!
اما #باور_انسان #یاور_انسان است.
... و اینگونه بود که شد:" #پدر_موشکی_ایران" !!!
🌹 در کشوری لاله گون که سرشار از باور "پیروزی خون بر شمشیر" است که هرگز با معادلات جهانی همسو نیست ما رئیس جمهور و وزیران و نمایندگانی با این "#اعتقاد" بلکه با این "#اعتماد" به خداوند می خواهیم تا از اعماق وجود خود بفهمند و بگویند و ببالند که:
💠 كذلِكَ حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ (یونس/103)
🔅بر عهده ماست که مومنان را نجات دهیم
چنان که خداوند بارها وعده داده که:
💠 إنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنْصُورُونَ (صافات /172)
🔅 انبیا وبندگان ما حتما یاری خواهند شد.
آری:
🌿 جمله ذرات زمین و آسمان
🌿 لشگر حقند گاه امتحان
🌿 باد را دیدی که با عادان چه کرد؟
🌿 آب را دیدی که در طوفان چه کرد؟
🌿 گر بگویم از جمادات جهان
🌿 عاقلانه یاری پیغمبران
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
🌺🌺🌺
🌺🌺
🌺
🛑🛑 توجه توجه 📣📣
به مناسبت ایام شهادت حضرت #فاطمهزهرا سلام الله علیها
کلیه اعمال #کامل استیجاری ، به مدت #سهروز
با ده درصد #تخفیف🤩 پذیرفته می شود
🚨نکته ؛:
☘ پذیرش محدود
☘ اولویت با واریزی های اول
آیدی ثبت سفارش ⏪ @yasss313
لطفا به دیگران هم اطلاع رسانی کنید 🙏
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺
18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ #دلت_پاک باشه ، #نماز و حجاب مهم نیست
📛 بیرون بودن، چند تار موی زنان اشکال نداره ، دل پاک باشه
⁉️ آیا خدا فقط به دل نگاه میکند یا نه ؟
#دلت_پاک_باشه #حجاب_اجباری #حجاب
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
💢 #آیه_نگاشت | وعدههای پوشالی
🌿 مراقب وعدههای شیاطین انساننما باشید.
⚠️ شیطان به جهنمیان میگوید: «وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ... فَاسْتَجَبْتُمْ لِی فَلَا تَلُومُونِی وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ»
من به خلاف حقیقت، شما را وعده دادم و خلف وعده کردم... پس تنها شما را فراخواندم و شما اجابتم کردید، پس مرا ملامت مکنید؛ بلکه نفس خود را ملامت کنید.
📚 سوره ابراهیم، آیه 22.
📎 #امام_زمان
📎 #حجاب
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
اینکه قرآن می فرماید: انسان را در رنج آفريده ايم، به چه معناست؟
سلام. خداوند در برخی از آیات خدای متعال می فرماید: «یُریدُ اللّه بِکُمُ الیُسر وَ لا یُرید بِکُم العُسر»؛ برای بندگان سختی نخواسته است، و در جای دیگر می فرماید: «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في كَبَدٍ» براستى كه انسان را در رنج آفريده ايم.
سوال من اینه که اگر خداوند برای انسان سختی نخواسته است، پس چرا ما را در سختی آفرید؟
👇👇👇
👌اگر ما در معنای #دقیق هر دو آیه دقت و تأمل کنیم متوجه خواهیم شد که بین این دو آیه هیچ گونه تضادی و تناقضی وجود ندارد. چرا که آیه اول ناظر به این هست که این دنیا همراه با سختی هست، همراه با #مشکلات و گرفتاری ها هست. ولی آیه دوم در واقع ناظر به احکام الهی از جمله احکام #فقهی است.
توضیح بیشتر:🔰🌺
👈تأمل در آیه: چرا که آیه ۱۸۵ سوره مبارکه بقره ناظر به احکام #فقهی است خدای متعال می فرماید: «يُريدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَ لا يُريدُ بِكُمُ الْعُسْرَ؛[بقره/۱۸۵] خدا براى شما آسانى مى خواهد و براى شما دشوارى نمى خواهد»
اگر شما به سیاق آیه توجه بکنید خدای متعال در ابتدای این آیه شریف در مقام بیان حکم روزه است کما اینکه در ابتدای همین آیه فرموده است:
🌺🍃«شَهْرُ رَمَضانَ الَّذي أُنْزِلَ فيهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَيِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَ مَنْ كانَ مَريضاً أَوْ عَلى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَر؛[بقره/۱۸۵]ماه رمضان [همان ماه] است كه در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، [كتابى] كه مردم را راهبر، و [متضمّن] دلايل آشكار هدايت، و [ميزان] تشخيص حق از باطل است. پس هر كس از شما اين ماه را درك كند بايد آن را روزه بدارد، و كسى كه بيمار يا در سفر است [بايد به شماره آن،] تعدادى از روزهاى ديگر [را روزه بدارد].»
به عبارت دیگر:
👈از متن آیه فقط این مطلب کلی را فهمیدیم که خداوند برای بندگان خودش «آسانی»خواسته و «سختی» نخواسته و این یک قاعده کلی است. و دقت کنیم در همه جوانب این را به کار بگیریم. حتی در مسائل ذکر و زهد و عبادت اگر ما خودمان را به مشقت بیندازیم، به زجر و شکنجه جسم و روح آدم بکشد، از نظر مکتب اهل بیت درست نیست و یسر نیست و مخالف متن آیه هم است و می شود نظم و نظام تصوف. یک کسی از آن ذکرهای طولانی و از آن کارهای عبادی آن چنان سنگین و ریاضت های بسیار شکنجه آور انجام بدهد که به عبودیت برسد، من این را نفی نمی کنم که آن راه انسان به جایی نرساند اما مطابق دستور قرآن و عترت نیست. آن چه مطابق دستور قرآن و عترت است، آن عبودیت هم یسر باشد. حتی مطالعه علمی تان، گفته بودیم که یک اهل علم یک کار اصلی دارد و بقیه کارهایش جنبی است.
👈تأمل در آیه دوم:
«لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في كَبَدٍ؛[بلد/۴] براستى كه انسان را در رنج آفريده ايم»
در واقع این آیه به هیچ به معنای وجود مشقت و سختی در احکام اسلامی نیست، بلکه به اذعان محققان و مفسران قرآن این آیه به این مطلب رهنمود می کند که این دنیا همراه با سختی است، همراه با مشکلات و گرفتاری ها است.
🖍علامه #طباطبایی در ذیل این آیه شریف می نویسد:
«كلمه" كبد" به معناى رنج و خستگى است، و جمله مورد بحث جواب قسم است، و اين تعبير كه" خلقت انسان در كبد است" به ما مى فهماند كه رنج و مشقت از هر سو و در تمامى حيات بر انسان احاطه دارد، و اين معنا بر هيچ خردمندى پوشيده نيست، كه انسان در پى به دست آوردن هيچ نعمتى بر نمى آيد، مگر آنكه خالص آن را مى خواهد، خالص از هر نقمت و دردسر، و خالص در خوبى و پاكيزگى، ولى هيچ نعمتى را به دست نمى آورد مگر آميخته با ناملايماتى كه عيش او را منغص مى دارد، و نعمتى مقرون با جرعه هاى اندوه و رنج، علاوه بر مصائب دهر كه حوادث ناگوارى كه چون شرنگى كشنده كام جانش را تلخ مى كند.»[۱]
👈سخن آخر:
اگر در معنای واقعی هر دو آیه به خوبی نگریسته شود به این مطلب اذعان خواهیم داشت که بین این دو آیه به هیچ وجه تناقض و ضدیدی وجود ندارد، چرا که آیه اول ناظر به احکام اسلامی و آیه دوم ناظر به سختی های زندگی مادی است.
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯