هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
🗞◁چرا در این مواقع مراجع با ولایت فقیه اجتماع نظر را قرار داد نمیکند و یا چنین قانونی ندارد؟
🌀قانون که داریم در احکام شرعی هست که حکم حاکم بالاتر از فتوای فقها و مجتهدین است و حتی اطاعت از آن بر همه حتی سایر مراجع نیز واجب است. ولی خب در عمل و آن جاهایی که حکمی وجود ندارد این مشکلات پیش می آید. البته در این زمینه حرف های زیادی هست که بماند برای وقت دگر.
─┅═༅8⃣༅═┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁به عنوان مثالی برای بحث نصرت، بر می گردم به همان داستانی که از یاری خواهی حضرت زهرا از آن صحابی بزرگ داشتند. در آن جا ظاهرا از آن یک نفر کار زیادی بر نمی آمد و حضرت هم دستوری نداده بودند و فقط از او یاری خواسته بودند.
⛈او می توانست به خوش حرکتی انجام دهد و به عنوان یاری حضرت اقدامی انجام دهد که در آن صورت روسپید دو دنیا می شد که متاسفانه کوتاهی کرد. چه بسا اگر آن یک نفر به یاری بلند می شد عده ای به تبع او قیام می کردند و کارها اصلاح می شد.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🗞◁ما به حکم قرآن باید از ولی جامعه اطاعت داشته باشیم. یعنی هر چه او فرمان داد را بپذیریم و طبق آن عمل کنیم تا زمانی که آن فرمان اجرا شود.
🌀آیه اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم یکی از آیات معروف از شاخصه است.
اما آیات دیگری هم در این زمینه داریم که شاید به مقدار این آیه معروف نیستند مثل این آیه: و ما ارسلنا من رسول الا لیطاع بإذن الله ما هیچ رسولی را نفرستادیم مگر اینکه به اذن خداوند مورد اطاعت قرار بگیرد
💬یعنی همه پیامبران برای اینکه بتوانند وظیفه خود را انجام دهند باید عده ای از مردم با پذیرش فرمان آنها و اطاعت پذیری از ایشان، آنها را در راه الهیشان یاری نمایند.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁اینجا لازم است به یک نکته بسیار مهم اشاره کنم. اینکه برخی از قدیم می گویند که پیامبران برای حکومت کردن نیامده اند و یا قائل به سکولاریزم هستند! این حرفشان کاملا با آیات قرآن ناسازگار بلکه در تضاد کامل است.
⛈یک جمله ای در قرآن هست که 9بار عیناً تکرار شده و یکبار که با تفاوت یک حرف آمده: فَٱتَّقُواْ ٱللَّهَ وَأَطِيعُونِ •9بار• و وَٱتَّقُوهُ وَأَطِيعُونِ
☄این جمله از زبان پیامبران گوناگون بیان شده است و معنای آن این است که «تقوای الهی داشته باشید و از من فرمان برید یا مرا اطاعت کنید»
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🗞◁جالب از این 10 مورد، 2 موردش از زبان حضرت مسیح علیه السلام است! پیامبری که همه او را به عنوان یک پیامبر آرام و جهان گردی معرفی می کنند که با هیچ کس کاری ندارد و فقط به مباحث اخلاقی می پردازد. اما قرآن با صراحت خلاف آنرا بیان نموده و روشن می کند که همه پیامبران از جمله حضرت مسیح به دنبال تشکیل حکومت الهی در زمین بوده اند. بیشتر این آیات در سوره شعرا می باشد
🌀اصلا عمده مشکل دشمنان انبیاء علیهم السلام همنی حرف حضرات بوده است که شما مردم را به اطاعت از خود دعوت می کنید! اگر معنای این اطاعت صرفا در مسائل شخصی بود که هیچ منافاتی با قدرت طلبی و سلطنت طاغوت ها نداشت!! پس مشکل در این بوده است که پیامبران مرا را به حکومت و ریاست خود دعوت می کردند لذا با طواغیت به مشکل بر می خوردند.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁حالا یک سوال! چرا اکثر پیامبران به نتیجه مطلوب خودشان نرسیدند؟! بدلیل عدم وجود یاورانی که اطاعت ایشان را بپذیرند و ایشان را در این راه البته پر خطر یاری نمایند
⛈مشکلی که همه امامان ما هم با آن درگیر بودند و اکنون هم امام عصر ما هم با همین مشکل روبروست که البته مورد ایشان یک فرقی دارد و آن هم گستردگی مأموریت ایشان است که نیاز به یاوران و ولایتمداران بیشتر و مستحکم تری دارند.
☄بحث اطاعت خیلی بحث جدی و بسیار مهمی است. ابعاد مختلفی هم دارد.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🗞◁ می خواهم یک مثالی بزنم از صدر اسلام که ببینید که بحث اطاعت چقدر دقیق و حساس است. در جریان سقیفه همه شنیده ایم که اکثر مردم مرتد شدند! این ارتداد از چه بوده است؟ آیا همه مردم بی دین شدند؟ که اینطور نبوده چون اکثر مردم هنوز اهل نماز و روزه بودند. این ارتداد از امر پذیرش ولایت بوده است. یعنی در امر ولایت و اطاعت پذیری دچار ارتداد شدند.
🌀اطاعت پذیری تمام شئون زندگی رو در بر میگیره ؟
☄بله در تمام شئون
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁حالا یک مثالی اهلبیت بیان فرموده اند که اگر ایشان نمی فرمودند ما هرگز جرأت نمی کردیم که این حرف را بزنیم. البته نه در حد ارتداد اما در حد شک که آنهم ضعف در اطاعت محسوب شده است. در روایتی هست که در جریان بردن امیرالمؤمنین به مسجد به اجبار فقط مقداد ایمانش مطلقا سالم ماند و هیچ عیب ونقصی پیدا نکرد.
⛈در اینجا نام یکی از خوبان اصحاب هم مطرح می شود که او هم دچار شک شد! آنهم فقط در این حد که در آن صحنه در دلش خطور کرد که چرا علی علیه السلام از قدرتش استفاده نمی کند! فقط همین. بعدها یک آسیبی به او می رسد و حضرت امیر به او می فرماید که این آسیب بخاطر آن شکی بود که آنروز در دلت برای لحظه ای افتاد!!!
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🗞◁این که خیلی سخته،بعضی فکرها انتخابی نیستند استاد تا به خاطر اون فکر مجازات بشیم؟؟
🌀البته این که فکرت هم باید کاملا کنترل شده باشد و خطورات ذهنی ما هم کاملا الهی باشد، مربوط به سطوح بالای ولایتمداری است که باید به آن سمت حرکت کنیم.
⛅️مثلا مالک اشتر به درجه ای از ولایتمداری رسیده که فکر و تدبیرش کاملا مثل امامش شده بود که حضرت امیر آنرا تصدیق نموده است. این یک درجه بالاست.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁حالا این را هم باید بگوییم که تمام سود یا زیان این اطاعت یا عدم آن، به خود مردم بر می گردد. اگر مردم از حضرت امیر اطاعت می کردند و می گذاشتند که ایشان بر مسند قدرت جامعه بنشیند به قول حضرت زهرا در سخنانشان با زنان مدینه که به عیادتشان آمده بودند؛ علی طوری جامعه را مدیریت می کرد که آب در دلتان تکان نمی خورد و جامعه آباد می شد •البته ایشان این معنا را با مثالی بیان نموده اند•
⛈اما چون این اطاعت از حق را انجام ندادند، آثار شوم آن تصمیم هنوزم که هنوز است بر بشریت وارد می شود. در روایتی دیگر داریم که اگر دومی فلان دستور خداوند را ممنوع نمی کرد تا قیامت به جز فرد شقی و بدبخت مرتکب زنا نمی شد! این از آثار عدم اطاعت از ولی الله و اطاعت از غیر اوست.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🌀(4)به عنوان آخرین نکته این بحث که با آن پروند این گفتمان را هم ببندیم یک شاخصه دیگرست و آنهم خیرخواهی برای ولی و امام جامعه است این ترجمه صحیح همان حدیثی است که برخی به غلط آنرا به معنای نقد امام معنا می کنند. «النصیحة لأئمة المسلمین» نصیحت به معنای خیرخواهی کردن است. یعنی در نهان و آشکار کارهایی را انجام دهیم که خیر برای امام جامعه باشد.
⛅️حالا این خیرخواهی می خواهد با حرف باشد مثل اینکه در جای لازم از او دفاع درست و اصولی بکند و یا اینکه کار و عملش را طوری تنظیم کند که نتیجه کار او مستقیم یا غیر مستقیم به امام برسد.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
📖◁البته در اینجا شاید بتوان بحث نقد اجتماعی را هم وارد کرد که البته آنهم در جایی است که مثلا یکی از مسئولین یا منصوبین امام خلاف یا خطایی دارد و ممکن است امام جامعه خبردار نشده باشد و ما با مطرح کردن آن با امام جامعه، البته با نیت رفع ایراد که نوعی خیرخواهی است، او را در رفع آن نقیصه کمک بکنیم.
⛈این مورد در زمان امیرالمومنین هم بوده است. مثلا خانمی از یکی از شهرهای تحت حکومت حضرت به مرکز خلافت آمده و شکایت فرماندار آقا را به ایشان می کند و حضرت هم دستورات لازم را در برخورد قانونی با آن فرماندار صادر نمودند.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
─═┅┅═༅🍃📔📓🍃༅══┅─
🗞◁عذر میخوام زمان امام زمان هم امکان داره که فرماندار یا شخصی مرتکب خطا بشه؟
🌀امکان و احتمال را که دارد اما با توجه به اینکه حضرت حجت ارواحنا فداه با سخت گیری خیلی خیلی زیادی آن 313 نفر که معروف است که همان سران نظام و حکومت ایشان هستند را انتخاب نموده است؛ لذا این احتمال تقریبا صفر یا نزدیک به صفر خواهد بود.
☄پس نکته آخر این شد که ولایتمدار حقیقی و کامل آن است که در تمام شئون خیرخواه امامش باشد و این را می توان حتی در انتخاب رشته تحصیلی، یا انتخاب شغل و امثال اینها هم سرایت داد.
─═┅══༅𖣔𖣔༅═══┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
جناب استاد #شریفی
سپاس ...خدا قوت
اجرتون باصاحب الزمان
عجل الله
ازهمـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#عماریون_رهبریم
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#چادر فاطمی #نشان_ملی
📖☆◁#قسمت دوم
🗓تاریخ:99/10/18
🕰ساعت:19/00
📖✍ارائه:جناب استاد #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@ilyan313
🆔@ammareyon
🌀#کپی برداری از #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها بدون اجازه #جایز_نیست
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام و ادب واحترام
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفــــرانس
📖☆◁#چادر_فاطمی_نشان_ملی
📖☆◁#قسمت دوم
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد و شما
گرامیان ولایی همراه
می شویم ....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🗞فلسفه حجاب •پوشش• مى تواند ناشى از امور زیر باشد:
☄(1)حفظ تعادل جامعه از نظر امنیت و آرامش روانى
⛅️یکى از غرایز خدادادى در ساختمان وجودى انسان، غریزه جنسى است که نیرومندترین و ریشه دارترین غریزه آدمى است و در صورت کنترل آن، مى تواند علاوه بر تداوم و استمرار نسل بشر، موجبات و امنیت روانى انسان ها را فراهم کند
─┅═༅2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀در قوانین اسلام، براى استفاده درست از این غریزه حیاتى، مکانیسم هاى گوناگونى مطرح شده است که «حجاب» و وجود حریم بین زن و مرد، یکى از راهکارهاى مهم آن است.
⛅️بدون شک، نبودن حریم بین زن و مرد و آزادى معاشرت هاى تعریف نشده و بى بندوبار •با آرایش هاى گوناگون•، هیجان ها و التهاب هاى جنسى را فزونى مى بخشد و تقاضاى برهنگى و سکس را به صورت یک عطش روحى و یک خواست سیرى ناپذیر درمى آورد.
─┅═༅3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖اسلام به قدرت شگرف این غریزه آتشین توجه کامل داشته و تدابیر زیادى براى تعدیل و رام کردن این غریزه اندیشیده است و در این زمینه هم براى زنان و هم براى مردان، تکالیف خاصى معین کرده است. وظیفه مشترک زن و مرد این است که چشم خویش را از نگاه به نامحرم بپوشانند و از نگاه شهوت آمیز بپرهیزند؛
⛈اما زنان • به خاطر جاذبه هاى بیش تر • وظیفه خاصى دارند و آن این که بدن خود را از مردان بیگانه بپوشانند و در اجتماع با آرایش هاى تحریک آمیز، ظاهر نشوند و به جلوه گرى و دلربایى نپردازند تا زمینه انحراف مردان و به ویژه جوانان فراهم نشود.
─┅═༅4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀لباس افراد جامعه و مخصوصاً لباس زنان نمى تواند به هر شکل و اندازه اى باشد و باید حد و ضابطه اى داشته باشد. بى بندبارى در پوشش و لباس ، موجب بى بندبارى در تحریک غریزه جنسى است
⛈تحقیقات علمى در فیزیولوژى و روانشناسى در باب تفاوت هاى جسمى و روحى زن و مرد ثابت کرده است که مردان نسبت به محرک هاى چشمى شهوت انگیز، حساس تر از زنانند و برعکس زنان در مقابل محرک هاى لمسى حساسیت بیش ترى دارند.
─┅═༅5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖آستانه حس لمس و درد در زنان از همان زمان تولد پایین تر از مردان است...؛ در عوض مردان بینایى بهترى دارند. این مزیت هاى جنسى در استعداد حسى، آموخته یا اکتسابى نیست؛ بلکه از زمان کودکى آشکار است.
⛈مردان بالغ به محرک هاى بینایى شهوانى حساسیت بیش تر مى داند. اصطلاح «چشم چرانى» که براى این ویژگى مردان به کار مى رود، زاییده حساسیت مردان نسبت به محرک هاى بینایى شهوانى است؛ چون دامنه و برد حس بینایى زیاد است؛ یعنى چشم مى تواند از فاصله نسبتا دور، تحت تأثیر محرکها قرار گیرد و از این گذشته وسعت زیادى از محیط در آن واحد دیده مى شود.
─┅═༅6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀 از سوى دیگر، چون حس لامسه دامنه و برد زیاد ندارد و فعالیتش محدود به تماس از نزدیک است و هورمون هاى جنسى زن به صورتى دوره اى ترشح مى شوند و به طور متناوب عمل مى کند، تأثیر محرک هاى شهوانى بر زن، صورتى بسیار محدود دارد و از این نظر فعالیت زنان بسیار کم است؛ به خلاف مردان که ترشح اندروژن ها در آن ها صورتى یکنواخت دارد و هیچ عامل طبیعى آن را قطع نمى کند.
⛈مردان به صورتى گسترده تر تحت تأثیر محرکهاى شهوانى قرار مى گیرند و از این نظر فعال ترند.
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄(2)حفظ و تحکیم بنیان خانواده
⛅️بى تردید نهاد خانواده، یکى از مقدس ترین نهادهاى اجتماعى است که بشر تا به حال خود دیده است. نقش خانواده در پروسه ایجاد جامعه سالم، یک نقش بى بدیل است و در این میان نقش حجاب و پوشش اسلامى در سلامت و استمرار پیوند خانوادگى، غیر قابل انکار است. در مقابل، برهنگى، سمّ کشنده نظم و پیوند موجود در نهاد خانواده است.
─┅═༅8⃣༅═┅─