─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁هرچند طی سالهای اخیر و با گسترش فضای مجازی ، رفته رفته شکل تبلیغات از آن حالت های سنتی، پوسترها و گردهمائی های مرسوم به تهیه کلیپ، موشن گرافی، لایو و کلاپ هاوس ... تبدیل شده است اما به نظر می رسد اصول اخلاقی مبانی ثابتی هستند که بسیاری از این اصول در فضای حقیقی و مجازی تفاوتی نمی کند
🌀از کاندیداهای مطرح به آقایان رئیسی، لاریجانی، محمد ،احمدی نژاد، پزشکیان، جلیلی، جهانگیری و رضائی می پردازیم.
💬و مابقی کاندیداها را به دلایل اهمیت کمتر یا خارج شدن از گردونه رقابت با انصرافی که داده اند، مورد توجه قرار نمی دهیم.
⚜مرور خود را به رفتار کاندیداها از ماقبل ثبت نام آغاز می کنیم. ..رفتار این آقایان با اینکه از مدتها قبل بعنوان نامزدهای احتمالی در افکار عمومی مطرح بود ، اما با یکدیگر بسیار متفاوت بوده است.
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای رئیسی تا آخرین روز ثبت نام در هاله ابهام از آمدن یا نیامدن بودند.
☄ ایشان نه در نفی و نه در اثبات به این امر هیچگونه واکنش و رفتاری نداشتند اما حرکت هائی مانند بازدیدهای سرزده ، سفرهای استانی، گفتگوهای مستقیم مردمی همگی بسیاری از توجهات را به نشانه هایی از رفتار انتخاباتی و توجه به رسانه را نشان می داد.
🌤این رفتار ، یعنی تشکیل شورای ائتلاف و حرکت در جهت تاثیرگذاری بر انتخابات مجلس و اکنون انتخابات شورای شهر و خبرگان ، نشان از یک توان مدیریتی اداره تشکیلات شبهه حزبی است و حتی به صراحت شنیده ام در صدد احیا حزبی مشابه حزب جمهوری اسلامی شهید بهشتی در اوایل انقلاب ، البته با رویکرد و اصلاحات نوین هستند.
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁اما به نظر حقیر مهمترین حرکت برنامه ریزی شده و سازمان یافته ایشان را می توان تاسیس و تشکیل شورای ائتلاف دانست.
🌀موضوعی که آقای زاکانی مدتها قبل به آن اشاره کرده بودند و البته تاکید کردند که شورائی ۱۳ نفره بعد از انتخابات سال ۹۶ با پیشنهاد آقای رئیسی تشکیل شد و جلسات آن تاقبل از گرفتن حکم ریاست قوه قضائیه مستقیما زیر نظر آقای رئیسی تشکیل می شد و حقیر مطلع شده ام که بعد از آن هم این ارتباط نه بصورت مستقیم ، بلکه غیر مستقیم برقرار بوده است.
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای رئیسی هرچند در این مدت عمدتا از رسانه سنتی • صدا و سیما • بهره برده اند ، اما کمی هم توسط جبهه انقلاب در یک حرکت خودجوش و طبیعی در مدت مسئولیت ایشان در قوه قضائیه در فضای مجازی مطرح بوده اند.
☄اما در مقابل این رفتار منسجم و البته سازمان یافته ، ما شاهد رفتار کاملا چراغ خاموش و ساکت آقای لاریجانی تا قبل از ثبت نام بودیم.
🌤رفتاری که با توجه به شخصیت به شدت لابی گرایانه ایشان ، نشان از یک رفتار و مناسبات ویژه با اشخاص و مهره های قدرت و تاثیر گذار است.
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁مقایسه این دو رفتار کاملا می تواند مورد توجه قرار گیرد....به نظر من این دو نوع رفتار می تواند نمادی از رفتار آینده این شخصیت ها در صورت برنده شدن در انتخابات باشد.
🌀یعنی دو رفتار سازمانی اما با شکلی و ماهیت و نیتی کاملا متفاوت.
💬آقای لاریجانی را می توانم فردی سوار بر سازمان ها و تشکیلات موجود بدانم.
⚜و آقای رئیسی را فردی تلاشگر برای ایجاد سازمانی مشابه قدیم اما با رویکردی جدید.
🍁مثالی که این دو نوع رفتار مدیریتی را شاید بتوان بهتر تبیین کرد ، یک روش مدیریت بر سازمان با تغییر تشکیلات متناسب با آنچه فکر می کند که بهتر عمل خواهد کرد و یکی مدیریت بر سازمان نامشهود یا سازمان غیر رسمی در عین حفظ کردن ظاهر تشکیلات است
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای جلیلی از سال ۹۲ با تشکیل دولت در سایه تلاش برای ایجاد یک شبکه نخبگانی ، شناسائی مسئله و ارائه راه حل داشته اند.
.
☄ایشان کمترین بهره را از رسانه سنتی و حتی رسانه های مجازی برده اند.
🌤اما رویکردهای قبل از ثبت نام آقایان جلیلی ، رضائی و محمد در عین تفاوت شباهت هائی داردو دقت در این امر که پایه های چنین رفتاری متکی بر چه نوع اشخاصی است.
〽️یکی مبتنی بر اشخاص نسبتا دلسوز و انقلابی و دیگری متکی بر یک جریان لیبرال یا تکنوکرات
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای رضائی نیز بعد از شکست های پیاپی در انتخابات ریاست جمهوری ، تلاش نموده اند با استفاده از ظرفیت دبیری مجمع تشخیص مصلحت و واگذاری مسئولیت های جدید رهبری به این مجمع از جمله ارزیابی اجرای سیاست های کلان در کشور ، به کمک یک مجموعه نخبگانی و ایجاد شبکه تحت عنوان جمع سپاری به گردآوری عناوین مسائل اصلی کشور و راه حلهای خلاقانه برای آن بپردازند.
🌀روشی که شاید قبلا هم نه بصورت جمع سپاری بلکه به شکل سنتی در تهیه چشم انداز ۲۰ ساله بکار گرفته بودند و با همین تصور گمان می کردند تنها فردی هستند که می توانند مسائل اصلی و اقتصادی کشور را حل کنند ، در حالیکه راه حلها و حتی برخی پیشنهادهای ایشان مانند ایران فدرال چندان چنگی به دل نمی زد.
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای محمد ، هرچند ظاهرا با روشی دیگر اما مشابه با تکیه بر اجرا و روشهای اجرائی در پروژه های عمرانی ، به شبکه ای از نیروها و روش های حل مسائل کشور دست پیدا کنند.
☄ایشان تقریبا با استفاده کامل از فضای محازی توانسته اند به یک سطخی از مقبولیت خود را رسانده و برای بخش عظیمی از جوانان بعنوان نماد یک مدیر متعهد توانمند که قادر به حل مسائل کشور هستند و توان بکارگیری و بسیج نیروهای انسانی و مادی را دارند مطرح شوند.
🌤نقطه مقابل ایشان ، آقای جلیلی که تقریبا از فضای مجازی و رسانه ای چندان بهره ای نبرده اند و حتی در ادبیات گفتمانی خود ، عمدتا قشر تحصیلکرده و نخبگانی را مخاطب خود قرار داده اند.
─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁اما کاندیدای پر سر و صدا این دوره آقای احمدی نژاد که از مدتها قبل با استفاده از فضای مجازی و مهمتر از آن ارتباط مستقیم با مردم ، بدون کوچکترین استفاده از رسانه ملی ، کار تبلیغات و ارائه راه حلها و ... را دنبال کرده اند.
🌀ایشان ظاهرا در جهت شبکه سازی نیستند و یک لشکر یکنفره محسوب می شوند!!!
💬اما به واقع به نظر بنده یک هدایت شبکه ای دنبال ایشان است
─┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای جهانگیری نیز به نظر بنده رفتاری خاص دارند ، ایشان نه شخصا توانمندی خاصی داشتند که قبل از ثبت نام اثر و رفتار خاص تشکیلاتی حتی در تشکیلات خودشان • باصطلاح اصلاح طلبان • داشته باشند و نه بعد از آن می توانند مهره اثر گذاری باشند.
🌀آقای جهانگیری که بقول خودشان با اینکه ظاهرا معاون اول هستند اما اختیار تعویض یک منشی خودشان را هم ندارند ، ذر این دوره حتی اگر تائید صلاحیت شوند •که احتمال آن به دلیل داشتن پرونده محکومیت بعید است• فقط نقش بلندگو، مترسک و نمایش قدرت پوشالی یا اشک تمساح را خواهند داشت و نه بیشتر
─┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁آقای پزشکیان هم حداکثر نقشی مانند آقای جهانگیری و بعنوان فردی که احتمالا از سد تائید صلاحیت نسبت به آقای جهانگیری عبور خواهند کرد مطرح بوده و فردی در حد معین سال ۸۴ خواهند بود
☄از همه ساختارشکنانه تر احمدی نژاد بود که هم در نحوه ورود و افراد همراه و هم اعلام صریح عدم شرکت و نوعی ترغیب طرفداران به تحریم انتخابات در صورت عدم صلاحیت •البته با ظاهر مخالفت با آشوب•
🌤این رفنار ناهنجار و غیر معقول را که نوعی عدم پذیرش قانون و رفتار قانونی بود را به نمایش گذاشت.
─┅═༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🇮🇷 🗳 🇮🇷༅═┅─
🗳◁لاریجانی با طرح مجدد دوگانه پادگان و دادگاه در مقابل مذاکره و تعامل و آقای رئیسی با طرح همدستی تفکر حاضر در وقوع جرم ها و فسادهای اخیر و آقای جلیلی مجددا با یک سخنرانی خنثی اما عالمانه ... روز ثبت نام را طی کردند.
🌀محمد ، کلام دوپهلوئی از ماندن تا انتها یا رفتن ، و پزشکیان با دوگانه های قومیتی و مذهبی و رضائی با ادعای اقتصاد دانی ثبت نام را انجام دادند....اما رفتار بعد ثبت نام
💬لاریجانی در یک کلاب هاوس طولانی سعی در جداسازی خود از برادرانش را داشت و از سوی دیگر خود را طرفدار فضای آزاد فرهنگی!!!!
⚜اما همچنان آشکارا صحبت از مذاکره عاقلانه بعنوان تنها راه حل سریع حل مشکلات کرد.
─┅═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═┅─