🔻حضرت ام البنین(سلام الله علیها) در مدینه از دنیا رفتند و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شدند. اما به سال و چگونگی وفات ایشان، در منابع دسته اول و معتبر روایی و تاریخی پرداخته نشده است. البته برخی متأخران، سال وفات این بانوی بزرگ را روز سیزدهم جمادی الثانی سال 64 هجری قمری نوشتهاند.
🔰گفته میشود در کتاب «کنز المطالب» که سیّد محمّد باقر قرهباقی همدانی آن را در سال 1321 ق نگاشته است، در باب سال و روز وفات حضرت ام البنین(ع) به نقل از کتاب نامعلومی به نام «اختیارات» طی حدیثی از اعمش آمده است: «روز سیزدهم جمادی الثّانی که مصادف با جمعه بود بر امام زین العابدین وارد شدم. ناگهان فضل پسر حضرت عبّاس(ع) وارد شد و در حالی که گریه میکرد، گفت: جدّهام ام البنین از دنیا رفت. شما را به خدا ببینید چطور این روزگار فریبکار، خاندان کساء را در یک ماه دوبار عزادار کرد».
او همچنین مینویسد: پس از چندی از خبر دیگری مندرج در حاشیه کتاب "وقایع الشّهور و الایام" تألیف بیرجندی (که او نیز متوفای 1352 ق است) اطلاع یافتم که به نقل از اعمش نوشته شده است: «در سیزدهم جمادی الثّانی و در سال 64 هـ.ق ام البنین وفات یافت و در قبرستان بقیع به قول مشهور دفن گردید».
🌷سلام خدا بر این بانوی بزرگ که «وفا» اولین درس زندگی و «شجاعت» عالی ترین سرشت همسری اش بود.
@porsemanmedia
🔰فدک ثروت یا امتحان؟ چرا با وجود فدک حضرت زهرا (س) زندگی فقیرانه ای داشتند؟
🎙دکتر صدیقه شاکری
استاد و پژوهشگر تاریخ اسلام
🔸فدک، اولاً در سال هفتم بعد از فتح خیبر در اختیار حضرت زهرا سلاماللهعلیها قرار گرفت. ثانیاً بحث فدک اینطور نبوده که حضرت بهعنوان یک درآمد شخصی برای خودشان صرف کنند؛ یعنی برای خانواده خودشان به طور خاص بخواهند صرف کنند.
اولاً زندگانی حضرت که الگو برای همه هست که درباره آن هیچ شک و شبههای هم نیست و قبلاً همصحبت کردیم، حضرت سادهزیستی را انتخاب میکنند. همانطور که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم، در روایتی زندگی حضرت را میفرمایند حضرت «خَفِیْفُ الْمَؤُونَة» بودند «وَ کَثِیْرَ الْمَعُونَة» یعنی زندگی کمخرج و...
👇مشاهده فیلم کامل👇
در سایت
https://porsemanonline.com/fadak23/
در آپارات
https://www.aparat.com/v/nmx854v
🚨اطلاعیه
پیرو پرسش های مکرر شما دانش پژوهان در مورد گواهینامه دوره آفلاین تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه سلام الله علیها به اطلاع می رسانیم طبق اعلام قبلی جزئیات دریافت گواهینامه پس از تاریخ ۱۲ دی ماه اعلام می گردد.
با تشکر
🌐موسسه علمی فرهنگی پرسمان
🌷سالروز میلاد شکافنده ی دانش نبوی و وارث علم علوی امام محمدباقر (علیهالسّلام) و فرارسیدن ماه رجب مبارک باد.🌷
🔰امام محمدباقر (علیهالسّلام) از چهرههای درخشانی است که هر بینای اندیشمندی را به تکریم و تعظیم وا میدارد. ستایندگان او فقط پیروانش نبودهاند، بلکه بسیاری از آنان، از مخالفان آن جناب و راهش بودهاند، ولی وقتی از عظمت علمی و عملی آن امام آگاه شدند، لب به تحسین و ستایش گشودند؛ ذهبی (م ۷۴۸ق) درباره آن بزرگوار می گوید: «ابوجعفر، محمد بن علی، جامع علم و عمل و سیادت و شرف و وثاقت و متانت بود و شایستگی خلافت رسول الله را داشت.
🔰در تاریخ ولادت امام محمدباقر (علیهالسّلام)، نقل قولهایی وجود دارد، برخی آن واقعه خجسته را در سوم ماه صفر سال ۵۷ق و برخی آن را در اول رجب ۵۷ق میدانند
🌐مؤسسه علمی فرهنگی پرسمان
📜دریافت گواهینامه:
دوره درآمدی بر تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه (س)
🔰دانش پژوهان گرامی هم اکنون امکان ثبت درخواست گواهینامه در میز کار شما وجود دارد. قبل از ثبت درخواست به شرایط دریافت گواهینامه توجه فرمایید.
1) استماع 60%از جلسات دوره
2) پرداخت هزینه گواهینامه و ارائه رسید آن
🔻گواهینامه به صورت الکترونیکی ارائه میشود.
🔻هزینه صدور گواهینامه، 100 هزار تومان میباشد.
لینک پرداخت مستقیم👇
https://zarinp.al/porsemanonline.com
شماره کارت: 6104337952472577
شماره حساب: 5028230867
به نام : سید غلام عباس نقوی – بانک ملی
برای ثبت درخواست وارد میزکار خود شده و گزینه "ثبت درخواست گواهینامه" را انتخاب کنید.
📊نظرسنجی دوره آفلاین درآمدی بر تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه (س)
📈از اینکه در دوره آموزشی ما شرکت کردید سپاسگزاریم
با پر کردن این پرسشنامه و اختصاص دادن فقط 3 دقیقه از زمانتان به ما کمک میکنید، دورههای باکیفیتتری برگزار کنیم.
لینک نظرسنجی🔻
https://formafzar.com/form/demf7
مؤسسه علمی فرهنگی پرسمان📚
📊نظرسنجی دوره آفلاین درآمدی بر تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه (س) 📈از اینکه در دوره آموزشی ما شرکت کردید س
👆👆👆همراهان پرسمان نظرسنجی را فراموش نکنید
با تشکر