📌 *متن شبهه*👇 #2171
خشونت یعنی ترس از صحبت با جنس مخالف
ترس از گذاشتن تصویر خود روی پروفایل
خشونت یعنی تمسخر و پایین آوردن اعتماد یک زن موقع رانندگی
خشونت یعنی من به تو اعتماد دارم اما از جامعه میترسم
خشونت یعنی از زن کمترم که....
خشونت یعنی برای زن مشخص کنی چی بپوشه چی نپوشه
📌 *پاسخ به شبهه*👇
بسیاری از مواردی که در متن فوق "خشونت علیه زنان" نام برده شده است، از برخی فرهنگ و تفکرات غلط در جامعه ما و دیگر جوامع ناشی می شود که اسلام نیز با آن مخالف است و شاید ریشه این رفتارها، عدم درک صحیح از آموزه های دینی باشد.
✳️ امر به معروف و نهی از منکر درجه بندی دارد و تذکردادن با لحن آرام و دوستانه بر همه درجات بالاتر مقدم است.
(رساله آموزشی مطابق با فتاوای آیت الله خامنه ای، ج1، درس77.)
✳️اسلام مدافع حقوق راستین زنان است.(برگرفته از مجموعه معارف اسلامی.
https://b2n.ir/810239)
✳️اسلام جایگاه و شخصیت معنوی و انسانی زن را برابر با مرد می داند.
(توبه،72/ احزاب،35/حدید،12 و ...)
✳️اسلام به هیچ وجه به مردان اجازه زورگویی و ظلم و ستم به زنان را نمی دهد.(نمونه: عبارت پایانی آیه 34 سوره نساء)
✳️در اسلام زن و مرد مستحق بهره مندی از عدالت اند.
(نمونه: آیات 4،6و23 سوره نور)
✳️اما متاسفانه امروزه نمونه هایی از خشونت علیه زنان را در جوامع می بینیم که به اسم آزادی و برابری بر آن سرپوش گذاشته می شود.
https://b2n.ir/389335
خشونت علیه زنان یعنی اینکه زنان را با آرایش و لباس مستهجن، برای تبلیغ کالاهای بی ارزش به کار بگیرند.
خشونت یعنی اینکه در مجالس رسمی، مردها لباس کامل بپوشند و زنان با لباسهای نیمه برهنه باشند تا مردها از مشاهده آنان لذت ببرند.
خشونت یعنی استفاده از عنصر جذابیت جنسی در فیلمها برای فروش بیشتر.
خشونت یعنی تعارف "ladyies first" برای ورانداز کردن زنان. در حالی که اسلام برای جلوگیری از این مفاسد، راه رفتن پشت سر زنان را منع کرده است.
خشونت یعنی 500هزار شرکت کننده در جنبش "Me-Too"
https://b2n.ir/463070
خشونت یعنی 57 درصد نوزادان فرانسوی، 55 درصد نوزادان سوئدی، 48 درصد نوزادان انگلیسی، 40 درصد نوزادان آمریکایی، 35 درصد نوزادان آلمانی و 33 درصد نوزادان کانادایی حاصل رابطه خارج از ازدواج اند. خشونت یعنی مادرانی که بدون حمایت شوهر باید فرزند ناخواسته و غیر قانونی خود را بزرگ کنند.
https://b2n.ir/940170
خشونت یعنی تجاوز به 90 درصد زنان ارتش آمریکا توسط همکارانشان.
https://b2n.ir/597786
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
🚫دروغی که دوباره به نقل از گالوپ بازنشر شد
🔻به تازگی ادعایی مبنی بر اینکه در نظرسنجی موسسه گالوپ، ایران رتبه آخر را در میزان توجه دولتها به معیشت مردم کسب کرده، در شبکههای اجتماعی بازنشر شده است.
🔻در بررسیها مشخص شد که این موضوع واقعیت ندارد و چنین رتبهبندی و تحقیقی اصلا در این موسسه وجود ندارد.
منبع فالس نیوز
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
📌متن شبهه👇 #2172
آیا این درست است چندین میلیون یا میلیارد خرج ضریح یا گنبد یا گلدسته طلا شود که یک نماد تزئینی است ؟
فقرا و فقر هم داریم
📌 *پاسخ به شبهه*👇
https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
⚠️لطفا جهت برطرف شده سوال تا پایان مطالعه فرمایید
با سلام و تشکر از مکاتبه شما دوست عزیز دقت و حساسیت شما نسبت به اجرای صحیح آموزه های اسلامی ستودنی و قابل تقدیر است .
مقابله با فقر و ریشه کنی آن در جامعه بدون تردید یکی از وظایف دولت اسلامی است و نظام اسلامی موظف است با اجرای عدالت و رسیدگی به محرومان واقشار کم درآمد جامعه سایه شوم فقر
را از جامعه اسلامی بزداید
اما در عین حال رسیدگی به این وظیفه مهم هیچ منافاتی با
گسترش اماکن و بناهای مذهبی و یا توسعه آن در جهت ترویج شعائر دینی ,ندارد
وهمانگونه که رسیدگی به فقر و بر طرف نمودن آن لازم است و دولت اسلامی و همچنین در
کنار آن عموم افراد جامعه -به عنوان افرادی مسلمان و پایبند به وظایف دینی که آنها
را در برابر رسیدگی به فقراء ونیازمندان جامعه مسئول دانسته است - باید در این جهت
تلاش نمایند وهمه در برابر این مساله مسئولیت دارند ,توجه به احداث وگسترش بناهای
مذهبی نیز امری لازم است و در جامعه اسلامی باید فضاها واماکن مذهبی مناسبی در جهت
انجام فرائض دینی وجود داشته باشد که از این امر از یک سو موجب تعظیم وترویج شعائر
دینی بوده و از سوی دیگر بیانگر عرق وعلاقه مذهبی مردم می باشد البته این به معنای
بکار بردن تجملات و مخارج غیر ضروری در آنها نیست؛ از دیدگاه آیات و روایات اسلامی , زیارتگاه ها و محل های عبادت , نباید نمادی از تجملات دنیایی و زخارف مادی باشد; در عین حال قرآن کریم به مسئله بزرگداشت آثار اولیاى الهى و بناى بر قبور به طور ضمنى اشاره کرده است:
الف) بناى بر قبور، تعظیم شعائر الهى
خداوند متعال در قرآن کریم امر به تعظیم شعائر الهى کرده و آن را دلیل تقواى قلوب مى داند، آنجا که مى فرماید: «وَمَن یُعَظِّم شَعائِرَ اللَّهِ فَإِنَّها مِن تَقوَى القُلُوبِ»؛ حج (۲۲)، آیه ۳۲.؛ «و هر کس شعائر دین خدا را بزرگ و محترم دارد، این، صفت دل هاى باتقواست.»شعائر جمع شعیره، به معناى دلیل و علامت است.شعائر الله؛ یعنى امورى که دلیل و علامت و نشانه به سوى خداست و هر کسى که مى خواهد به خدا برسد با آن دلیل و نشانه مى تواند به خدا برسد.در قرآن کریم، صفا و مروه از شعائر الهى شمرده شده است:«إِنَّ الصَّفا وَالمَروَةَ مِن شَعآئِرِ اللَّهِ»؛ بقره (۲)، آیه ۱۵۸.؛ «همانا صفا و مروه از شعائر دین خداست.»و نیز شترى که براى نحر به منى برده مى شود: «وَالبُدنَ جَعَلناها لَکُم مِن شَعآئِرِ اللَّهِ»؛ حج (۲۲)، آیه ۳۶.؛ «و نحر شتران فربه را از شعائر دین خدا مقرر گردانیدیم.»این نیست مگر از آن جهت که این امور از نشانه هاى دین حنیف ابراهیم است و کسانى که با حضور خود در این مکان هاى مقدس و انجام مناسک به تعظیم شعائر الهى مى پردازند در حقیقت از پیروان حقیقى ابراهیم حنیف هستند. بدیهى است بقیه مکان ها که به پیامبران و اولیاى الهى تعلق دارد از این قاعده مستثنى نیستند. چنان که مسلمانان به نوبت مى ایستند تا در محراب پیامبر(صلى الله علیه) نماز بخوانند و یا هر جا که پیامبر(صلى الله علیه) حتى توقف داشته به یادبود آن مسجد ساخته شده و مردم جهت بزرگداشت نام و یاد پیامبر(صلى الله علیه) به آنجا مراجعه مى کنند.از این رو حفظ و صیانت آثار پیامبران و امامان(علیهم السلام) و بناى قبر و گلدسته براى آن ها نیز در راستاى همین اهداف است؛ زیرا این اعمال در حقیقت تعظیم اشخاصى است که خود و سنتشان شعائر و راهنمایى به سوى خدایند.قرطبى در تفسیرش مى گوید: «شعائر خدا عبارت است از عَلَم ها و نشانه هاى دین خدا؛ خصوصاً امورى که مربوط به مناسک است». تفسیر قرطبى، ج ۱۲، ص ۵۶.البته گنبد و بارگاه سازى نباید جنبه تزیینى و تجملاتى پیدا کند بلکه به مقدار حفظ هنر اسلامى و تعظیم شعائر الهى و جلب توجه احترام آمیز مردم باشد.
ب) بناى بر قبور اولیاى الهى مصداق ترفیع بیوت
خداوند متعال در قرآن کریم اذن داده که خانه هایى که در آن ها یاد خدا شده، رفعت پیدا کند، آنجا که مى فرماید: «فِی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَن تُرفَعَ وَیُذکَرَ فِیهَا اسمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فِیها بِالغُدُوِّ وَالْآصالِ. رِجالٌ لا تُلْهِیهِمْ تِجارَةٌ وَلا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ...»؛ نور (۲۴)، آیات ۳۶و۳۷.؛ «در خانه هایى که خدا رخصت داده رفعت یابد و در آن، ذکر خدا شود و صبح و شام در آن تسبیح ذات پاک او کنند. پاک مردانى که هیچ کسب و تجارت، آنان را از یاد خدا غافل نگرداند...».استدلال به آیه فوق متوقف بر بیان دو امر است:سیوطى از انس بن مالک و بریده نقل کرده که رسول خدا(صلى الله علیه) این آیه را «فِی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَن تُرفَعَ...» قرائت نمود، شخصى جلو آمد، عرض کرد: این بیوت کدامند؟ حضرت(صلى الله ع
لیه) فرمود: بیوت انبیا. ابوبکر در این هنگام نزد رسول خدا(صلى الله علیه) آمد و خطاب به خانه على و فاطمه(علیهم السلام) کرده و عرض کرد: اى رسول خدا! آیا این خانه از آن بیوت است که خدا و تو اراده کرده اى که تعظیم شود. پیامبر(صلى الله علیه) فرمود: آرى، از بهترین آن بیوت است. در المنثور، سیوطى، ج ۵، ص ۵۰.شواهد تاریخى نیز بر درستى این گونه بزرگداشت دلالت دارد، چنان که؛ روزى که اسلام انتشار یافت، قبور پیامبرانى که مدفن آنها معلوم بود داراى سقف و سایبان و قبه و بارگاه بود، قبور هاجر و اسماعیل در مسجدالحرام و دانیال در شوش و هود و صالح و یونس و ذوالکفل در عراق و ابراهیم و اسحاق و یعقوب و یوسف در بیت المقدس همگى داراى بنا و بارگاه بودند.ابن تیمیه در کتاب الصراط المستقیم مى گوید: در فتح بیت المقدس قبور انبیاء داراى بناء بود و تا سال چهارصد هجرى درب آنها بسته بود.اگر ساخت بناء و بارگاه بر قبور شرک و حرام است، چرا تا زمان ظهور ابن تیمیه هیچ کس دستور به تحریم و تخریب نداده است؟! آیا مسلمان تر از ابن تیمیه تا آن زمان وجود نداشته است؟ براى اطلاع بیشتر به کتاب طبقات الکبرى، ابن سعد، ج ۱، ص ۳۶۰ تا ۵۰۳ مراجعه شود.علاوه بر اینکه حفظ آثار ملى و دینى و بزرگداشت شخصیت هاى بزرگ اجتماعى از اصول پذیرفته شده نزد همه اقوام و ملت هاست و نشانه هویت و پیشینه آن ملت است به ویژه اگر به تقویت جنبه هاى مثبت و حفظ ارزش ها کمک کند چنان که بناى یادبود شهید گمنام در میدان اصلى شهرهاى مهم جهان در همین راستاست.همچنین خداوند متعال درباره ى اصحاب کهف و مشورتى که درباره ى آن ها داشتند مى فرماید: «قالَ الَّذِینَ غَلَبُوا عَلَى أَمرِهِم لَنَتَّخِذَنَّ عَلَیهِم مَسجِداً»؛ کهف (۱۸)، آیه ۲۱.؛ «ولى آن ها که از رازشان آگاهى یافتند (_(و آن را دلیلى بر رستاخیز دیدند)_) گفتند: ما مسجدى در کنار (_(مدفن )_)آن ها مى سازیم (_(تا خاطره آنان فراموش نشود)_)».مطابق برخى از تفاسیر این پیشنهاد از جانب موحدان بوده تا مردم به زیارت اصحاب کهف آمده و در کنار آن ها در مسجد نماز و دعا بخوانند. و خداوند این پیشنهاد را نقل کرده و آن را اشکال نکرده است و لذا از تقریر آن استفاده ى جواز مى شود.در یک جمع بندی پیرامون پرسش فوق گفتنی است: از دیدگاه آیات و روایات اسلامی , زیارتگاه ها و محل های عبادت , نباید نمادی از تجملات دنیایی و زخارف مادی باشد; ولی زیباسازی فضا در حد ایجاد جذابیت برای زائران , دارای آثار ثمربخش و سازنده ای است که به بعضی از آنها اشاره می شود: ۱- تعمیر و زیباسازی قبور ائمه اطهار(ع ), تعظیم شعائر الهی است و قرآن مجید آن را نشانه تقوای قلوب و تسلط پرهیزگاری بر دل ها می داند: ((و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب )), (حج , آیه ۳۲). مقصود از شعائر در آیه , نشانه های دین الهی است . اولیای الهی و بالاخص آنان که در راه گسترش دین جانبازی کرده اند, از شعائر و نشانه های دین خدا می باشند. یکی از راه های تعظیم آنان - علاوه بر حفظ آثار و مکتب آنها - حفظ و تعمیر قبور آنان است . معمولا در میان تمام ملل , قبر شخصیت های بزرگ سیاسی و دینی را در نقاط حساس به خاک می سپارند و از آن به عنوان نشانه مکتب و نماد افتخار محافظت می کنند. قرآن مجید به روشنی به ما دستور می دهد که به بستگان و خویشاوندان پیامبر گرامی (ص ) مهرورزیم ((قل لا اسئلکم علیه اجرا الا الموده فی القربی )), (شوری , آیه ۲۳) و مسلما یکی از ابزار علاقه به خاندان رسالت , حفظ و بزرگداشت مرقدهای آنان است . به دلیل همین ابراز احساسات و نشان دادن عشق و علاقه زیاد به اهل بیت (ع ), شیعیان همواره سعی کرده اند زیباترین هنرهای معماری , آیینه کاری , منبت کاری و... را در حرم های اهل بیت (ع ) و بناهای متعلق به آنان به کار ببرند و ارزنده ترین و با ارزش ترین فلزات - اعم از طلا و نقره و سایر جواهرات - را وقف آن قبور مطهر نموده و در تزیین گنبد و بارگاه آن بزرگان استفاده کنند. این نشانه تعظیم شعائر و بیانگر شکوه و اجلال آن بزرگواران در نزد مردم است . هم چنین دیدن این حرم های نورانی , یادآور عظمت معنوی و مقام والای صاحب آن بارگاه می باشد. ۲- تعظیم جلال و عظمت بزرگان دین از طریق آبادانی و زیباسازی قبور آنان و در کنار آن به وجود آوردن امکانات رفاهی , برای زائران و ارائه خدمات فرهنگی , مادی و... می تواند نقش زنده ای در گسترش و ترویج فرهنگ و ارزش های اسلامی , اسوه قراردادن ائمه اطهار(ع ), تمسک به سیره آن بزرگواران برای عموم مردم و... داشته باشد. این خود نتایج مهم و ارزشمندی در حوزه فردی و اجتماعی به دنبال دارد و در نهادینه کردن ارزش های الهی و انسانی موئثر است . چنانچه بسیاری از امور عام المنفعه (مانند خیرات , نذورات , اوقاف , مدرسه سازی , سرپرستی ایتام , پرداخت وجوهات شرعی , کمک به نیازمندان و...) از تائثیرات و نتایج بسیار ارزنده ساخت و ساز صحن و بارگاه اما
مان و امامزاده ها می باشد; زیرا شکوه این مکان های مقدس در جذب مردم , برای زیارت و انجام دادن خیرات موثر است . به عبارت دیگر صرف کردن هزینه های مالی به وسیله افراد خیر, برای زیباسازی و تجلیل بارگاه بزرگان دین , سبب یادآوری مقام و عظمت والای آن بزرگان وتعظیم شعائر الهی است و مردم بسیار زیادی را به سوی خود جلب می کند و در گسترش فرهنگ و ارزش های الهی و سیره و منش فردی و اجتماعی آن بزرگواران موثر است . ۳- اگر مقایسه ای بین سایر بودجه های کلان فرهنگی کشور و نتایج حاصله با هزینه هایی که در این گونه اقدامات صرف می شود و نتایج آن داشته باشیم , اهمیت این قبیل اقدامات برای ما روشن می شود و در بسط و گسترش آن کوشش می کنیم . ۴- البته باید از هرگونه اسراف , ریخت و پاش و انجام دادن اموری که به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی و مکتب اهل بیت (ع ) نیست جلوگیری کرد و برای استفاده بهینه از امکانات موجود, در جهت گسترش فرهنگ صحیح اسلامی و ارائه خدمات گوناگون (مانند ایجاد کتابخانه , زائرسرا, سالن اجتماعات , مراکز درمانی , امکانات آسایش , مراکز فرهنگی , تفریحی ورزشی و... برای عموم افرادی جامعه خصوصا افراد نیازمند و کمک به آنان ) باید برنامه ریزی های مناسب انجام داد. همان طور که شاهد انجام این گونه اقدامات , از سوی برخی مراکز دینی و زیارتی (مانند آستان قدس رضوی در مشهد, آستانه مقدسه حضرت معصومه (س ) در قم و...) می باشیم . به امید آن که روز به روز از تجملات پرهزینه و کم فایده کاسته شود و به آنچه که در راستای رشد معنوی و آسایش زائران است , افزوده شود.
منبع سایت پرسمان
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
#سه_دقیقه_در_قیامت
⚰️ *تجربه نزدیک به مرگ*
🔅#قسمت #دهم
🎙️ *فایل صوتی کتاب ۳ دقیقه در قیامت*
🏮تجربه نزدیک به مرگ
💎حتما گوشش بدید
✳️حتما یک وقتی رو برا گوش دادنش بزارید کنار...
اگر #کتابش رو هم خوندید باز فایل صوتش رو از دست ندهید
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
📌متن شبهه👇 #2170
زمانی که عرب را "ام الجهل" میخواندند... شاه کشور من اولین منشور حقوق بشر را نوشت...
📌 *پاسخ به شبهه*👇
مقدمه ضروری: اولا بحث ما علمی است و تمام سخنان با منبع ذکر شده است پس لطفا به کسی بر نخورد. بحث علمی را به روش علمی پاسخ دهید نه با توهین. ثانیاً غرض ما تحقیر یک نژاد و برتر دانستن نژاد دیگر نیست بلکه ما می خواهیم بگوییم که همه ی نژاد ها و همه قوم ها خوب و بد دارند و نباید تلاش کنیم یک قوم و نژاد را بر سر قوم و نژاد دیگر بکوبیم.
در ميان مردم عرب، برخى جاهل و برخى نيز اهل حكمت بودند، حتى در منابع ايرانى آمده است كه اردشير بابكان، از بزرگان عرب حكمت مىآموخت. اما درباره منشور كورش، اولاً اين منشور، اولين نيست. پيش از كورش نيز منشورهاى بسيارى كه حاوى حقوق بشر و قوانين مدنى باشد، وجود داشت (مانند منشور حمورابى، و...) ثانياً در منشور كورش كبير، اثر خاصى از حقوق بشر وجود ندارد، بلكه امروزه دانشمندان معتقدند كه منشور كورش، بيشتر يك دروغ تبليغاتى حاوى اكاذيب است، ثالثاً منشور كورش، با تكنولوژى، زبان و خط بابلى نوشته شده است و اگر اين هنر باشد، افتخارش براى كاهنان و مهندسان بابلى است (نه كورش كبير).
منبع: پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب
https://b2n.ir/366691
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
📌متن شبهه👇 #2173
خب خدا را شکر تهران هم که نارنجی شد.
یکم دیگه هم زرد میشه ، بعدش هم سفید و تا ۲۲ بهمن به سبز و صورتی تغییر میکنه!!!
کرونای ایرانی خیلی پیچیدهس ، نزدیک محرم از بین میره ، تو دورهمی ها و مهمونی ها زیاد میشه ، بعد نزدیک آبان دوباره زیاد میشه ، هر چی به ۲۲ بهمن نزدیک میشیم کمتر میشه ، دوباره برای عید حتما زیاد میشه!!!
نکنه کسی بره نوه شو ببینه یا به دیدار مادرش بره!!!
از بس فهمیده است این ویروس
به خدا ادم بچه اش را نمی تونه اینقدر با فهم کمالات بار بیاره که این ویروس اینقدر تابع مقامات ارشد جامعه است.
📌 *پاسخ به شبهه*👇
⚠️ چه باید کرد؟
نمیتوانید کانالهایی را که از دلهرهی مردم و از مبتلا کردن مردم نان میخورند اصلاح کنید!
اما میتوانید هر کانالی که مطالب نادرستِ نگرانکنندهی مشکلآفرین را به شما تحویل میدهد ترک کنید و به دیگران را هم آگاه کنید
وقتی اولین مورد ابتلاء به ویروس کرونا در ایران شناسایی شد(30 بهمن 98)، گفتند مسئولین آمار را پنهان کرده اند تا راهپیمایی 22 بهمن به هم نخورد. در حالی که دو روز بعد (2 اسفند 98) انتخابات مجلس بود و اگر چنین قصدی داشتند، بعد از انتخابات خبر شیوع کرونا را منتشر می کردند تا انتخاباتشان هم کم رونق نشود!
برخی روزنامه های 30 بهمن98 خبر رسمی کرونا را منتشر کردند:
https://b2n.ir/367053
ضمن اینکه در تاریخ 19 و 26 و 29 بهمن ماه و 2 و 4 اسفندماه، مقام معظم رهبری با مردم دیدار عمومی داشته اند در انتخابات شرکت کرده اند و جلسات درسشان به صورت حضوری بر قرار بوده. اگر کرونا در آن تاریخ ها آنقدر شایع بود آیا برای حفظ جان رهبری، این دیدار ها و جلسات را نباید تعطیل می کردند؟
https://b2n.ir/228963
پس از آن نیز به هر مناسبت مذهبی یا سیاسی که نزدیک می شدیم، شایعه می کردند که نظام برای رونق بخشی به آن مناسبت آمار کرونا را نزولی جلوه می دهد و به صفر می رساند تا مردم در مراسمات شرکت کنند.
اما مشاهده نمودار شیوع روزانه کرونا و همچنین تعطیلی برنامه هایی مانند "روز قدس" و ابلاغ دستورالعمل های سخت برای برگزاری مراسمات مذهبی تا کنون نشان داده که این شایعات دروغ و شیطنتی بیش نیست.
https://b2n.ir/290360
⚠️هر گونه کپی برداری و نشر مطالب کانال بدون درج لینک پاسخ به شبهات مورد رضایت ما نیست
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
﷽
⚠️🚨 *روح الله زم اعدام شد ولی...*
🔻 از وقتی که مصاحبه روحالله زم رو دیدم و اینکه گفت روزی هجده ساعت واسه کانال آمدنیوز فعالیت میکرده انگار کسی کنج ذهنم نشسته و مدام یه جملههایی رو تکرار میکنه...
✅ زمستان شما را به جنگ فرا میخوانم میگویید هوا سرد است...
✅ تابستان شما را به جنگ فرا میخوانم میگویید هوا گرم است...
✅ ای مردنمایان نامرد! کودک صفتان بیخرد...
✅ چقدر دوست داشتم شما را هرگز نمیدیدم و هرگز نمیشناختم...
🔹 به خودم فکر میکنم و اعتقادات و ادعاهام، به امثال زَم فکر میکنم و اعتقادات و ادعاهاشون. البته الان مسئله من قضاوتشون نیست؛ که هر آدمی مسئول رفتار و کردار خودشه و برای اونچه که مسئوله باید پاسخگو باشد. چیزی که ذهنم رو درگیر خودش کرده همون هجده ساعته!
🔹 باز به خودم فکر میکنم و به زَم... نگاهم به زاویهای میمونه که از تفکر و اعتقاد من تا تفکر و اعتقاد اون در ذهنم شکل میگیره و دوباره صدایی در گوشم نجوا میکنه و تمام وجودم رو ویران میکنه.
🔹 به خدا دوست داشتم معاویه شما را با نفرات خود مانند مبادله درهم و دینار با من معامله میکرد. ده نفر از شما میگرفت و یک نفر از آنها به من میداد.
🔹 هر بار که به خودم فکر میکنم چیزی در من نهیب میزنه که تو برای چیزی که اعتقاد و ایمان و تفکرته چند ساعت از روزت رو وقت میذاری؟
🔻 از این منظر امثال زَم کجای زندگیشون ایستادند من و تو کجا...؟
🔹 نکنه کسی که دم از حُب و عشق و ولایتش میزنی آرزو کنه ده نفر مثل تو را با یکی مثل زَم عوض کنه...
کجای این معامله ایستادی...؟
و تا کجا پای امام زمانت میایستی...؟
💬 #مهدیاران
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
👆پیام #تشکر اعضا
ما هم از شما بابت همراهیتون سپاسگزاریم🌹🖐️
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar
💎 *سال هاست چه کلاهی بر سر برخی کاربران مجازی می رود تا با اعتقادات آن ها طبق معمول بازی کنند*
و برخی هم هر ساله بازی فریب میخورند😕
💢 *بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟*
🔺هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود.
🔺 و اما...
جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟
2.435.707.898.600.000 تومان.
یعنی:
2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان.
👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام:
1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان.
2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان.
3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان.
4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان.
5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : 34 میلیارد تومان.
6️⃣ ستاد راهیان نور: 30 میلیارد تومان.
7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: 35 میلیارد تومان.
8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: 205 میلیارد تومان.
9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: 75 میلیارد تومان.
🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: 43 میلیارد تومان.
جمع بودجه این ده نهاد:
1.021.000.000.000 تومان.
یعنی:
1 بیلیون و 21 میلیارد تومان.(یک هزار میلیارد تومان.)
🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟
فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست!
🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، 30 تا 40 درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته!
🔹 تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ 16 برابر این مبلغ بود!
🔹 اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود!
🔺چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
🔺چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟
🔻پس معلوم میشود این همه جار و جنجال بر سر بودجهی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفهای تر دیده یا شنیده بودید؟
🔺 نکته جالب تر آنجاست که بودجه نهاد ریاستجمهوری در هشت سال گذشته با رشد 839 درصدی از 50 میلیارد تومان به 469 میلیارد تومان رسیده است یعنی حدود 3 برابر بالاتر از بودجه سازمان مدیریت بحران و 4 برابر بالاتر از بنیاد ملی نخبگان کشور!
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام 👇
🆔https://t.me/poorseshgar